Valtamedialla tonnin seteli-ilme: oli koko ajan tiedossa, ettei koronarokotteita testattu leviämisen estämisen kannalta

Valtamedia siis myöntää, että se on markkinoinut testaamatonta rokotetta kansalaisille vauhkona, vaikka on ollut tiedossa, ettei sitä ole testattu tarpeeksi.

Kotimaa

Aikaisemmin tällä viikolla Partisaani kertoi Pfizerin markkinointipäällikön myöntäneen, ettei koronarokotetta testattu tutkimusvaiheessa niin, että olisi selvitetty, estääkö se taudin leviämistä. Sosiaalinen media on käynyt koko viikon ajan kuumana aiheesta.

Valtamedia oli asiasta monta päivää hiljaa, sillä se on ollut koronarokotepakottamisen innokkain markkinoija. Nyt he ovat kuitenkin keksineet puolustuksen: asia on ollut koko ajan tiedossa, joten tieto on vanhaa. Shakkimatti, rokotevastustajat!

Valtamedia siis myöntää, että se on markkinoinut testaamatonta rokotetta kansalaisille vauhkona, vaikka on ollut tiedossa, ettei sitä ole testattu tarpeeksi. Suomen ja maailman toimittajat ryhtyivät moraalipoliiseina piiskaamaan rokottamattomia ja he saivat myös Suomen valtion tuhoamaan bisneksiä sekä pakotettua ihmisiä vasten tahtoaan piikille. Samaan aikaan toisaalla he markkinoivat ’my body, my choice’ ‑ideologiaa kansalle.

Piikkiä pakotettiin ja pakotetaan sote-alalla edelleen perusteena se, että kyse ei ole sinusta, vaan ihmisestä johon koronan, johon ei kuole lähestulkoon kukaan sitä sairastava, tartutat. Rokotetta ei kuitenkaan ole edes testattu sen varalta, joten peruste on hatara.

Miljardeja tienanneiden lääkeyhtiöiden mukaan heidän piti kiirehtiä tieteen kanssa, jotta rokote saadaan mahdollisimman nopeasti markkinoille.

Lähde: Iltalehti

Kapitalismi Kotimaa Lääketeollisuus Pfizer Poliittiset viholliset Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Tiedettä on viimeaikoina kiritetty niin rajusti, että se on kaiketi poistunut koko maapallolta. Aivopestyt vihervasurit ja muut hölmöläiset ovat uskoneet, että vain mukavia asioita jostain ilmiöstä ajattelemalla siitä tulee laadukasta ja positiivista ikäänkuin maagisesti. Vihervasemmisto on poistanut länsimaista kriittisen tieteellisen ajattelun, joka on myös kaikenlaisen vastuullisen innovoinnin ja tuotekehityksen kivijalka. Yhtään kyseenalaista tuotetta ei saa päästää markkinoille. Myös valvontaviranomaiset ovat osoittaneet prosessissa täydellisen munattomuutensa ja kyvyttömyytensä tai jopa suoranaisen korruptionsa. Luottamus nykyajan lääketieteeseen ja terveydenhoitoon on rapautettu ennätysajassa. Samalla on tuhottu monia elämiä ja kiihdytetty länsimaisen sivistyksen ja talouden alasajoa.

  • Raha puhuu

   Vastaa

   Oikeisto osasi asian yhtä hyvin. EK ja kokoomushan halusivat tartuntoja estämättömät koronapiikkipassit eli kulkutaudin levitysluvat myös työpaikoille ja Alkoon vielä alkuvuonna 2022. Ja nyt EK SAK:n kanssa haluaa työikäisille neljännet piikit, vaikkei k‑piikki estä tartuntaa, sairastumista tai tartunnan levittämistä, mikä v‑ttu näitä talousorientoituneita riivaa? Piikeistä näyttää olevan paljon enemmän haittaa kuin hyötyä. Katsokaapa THL Sampo tilastot, rokotuskattavuus 81% mutta sairaalassa, tehohoidossa ja koronakuolemista huomattavasti rokotekattavuutta suurempi osa piikitetyillä + ne lukuisat urheilijoiden ym. sydänpysähdykset ym. verenkiertotapahtumat.

 • Bella

  Vastaa

  ”… kiirehtiä tieteen kanssa,…” kuulostaa omaan tieteellisesti treenattuun korvaani silta, kuin joku tieteesta ymmartamaton horho olisi lausunut nuo sanat. Ai niin muuten , managerismi, johon nyt yliopistot on pakotettu, tukee entista enemman ”maksettuja” tutkimuksia ja elinkeinoelaman ja bisneselaman valittomien etujen ponkittamista ”tieteen” nimissa (raha ei lahes koskaan ymmarra tieteesta mitaan, tieteen eettisyys on aivan toisaalla kuin raha).

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Olen aina ollut jääräpäinen ja itsenäinen joten olen täten myös erästä ystävääni lainaten rokotevastainen lesbo (olen mies). Olen kuitenkin sietänyt ystävyyden tähden ihmisten höpinöitä koska mielipide on jokaiselle suotava ja ei pidä olla liian herkkänahkainen. Työkaverini ovat porukalla sairastuneet nyt koronaan ja oireet ovat olleet helvetillisiä. Toivon että nämä ihmiset eivät ajattele tavalla ”Onneksi otin rokotteet, luoja tietää millainen tauti olisi ollut ilman niitä!!”
  Minäpä kerron millainen tauti minulla on ollut kaksi kertaa (molemmilla kerroilla hain taudin tahallani työkavereilta että voin jatkaa työtäni terveydenhuollossa koska kieltäydyin piikeistä). Ensimmäisellä kerralla oli 2 päivää kuumetta ja 5 päivää väsymystä. Toisella kertaa nyt elokuussa oli kaksi päivää lämpöä. Siis kaksi päivää lämpöä, toisin kuin työkavereillani joilla tauti oli kuulema helvetin paha kaikkineen päivineen. Kysymys kuuluu nyt, kuinka moni herää ajattelemaan. Onneksi monet ovat jo heränneet mutta suuri osa ei ymmärrä vieläkään eikä muista kuinka piikkejä markkinoitiin ihmelääkkeinä.

 • Juha Sipilä

  Vastaa

  Olen shokissa.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ihmisiä kusetettiin, painostettiin, uhkailtiin ja kiristettiin oikein urakalla ottamaan jutkuyhtiöiden markkinoille väkisin työntämiä myrkkyjä.
  Koronapassiakin perusteltiin sillä, että se on välttämätön, koska taudin tarttumisen estäminen.
  Eikö tämän tiedon valossa se ”väliaikainen pykälä” pitäisi poistaa tartuntatautilaista ja piikittömät hoitajat ottaa takaisin töihin?
  Ai niin, ei näitä poliitikkoja kiinnosta suomalaiset hoitajat, kun pyrkimyksenä on roudata tuhansia rotumuukalaisia paikkaamaan ”hoitajavajetta”.

  Nyt ministeri Kiuru on palannut vanhempainvapaalta ja kyseinen sekopää on vaatimassa maskeja takaisin ja lisää piikkejä.
  Jaksaako auktoriteettiuskovainen kansa lähteä tähän samaan teatteriin uudestaan mukaan vai joko alkaisi riittämään?

 • pöh

  Vastaa

  Tämä korona ”rokote” huijaus on sen verran suuri, että en ihmettelisi jos sitä peitelläkseen olisi maailman päättäjät valmiita aloittamaan maailmansodan.
  Miljardeja ihmisiä piikitetty jopa pakolla piikeillä jotka kaikkien tilastojen mukaan on tappavia.

 • Sensuroimaton Totuus

  Vastaa

  Valtamedian syöttöporsaat on pakko saada vastuuseen valheistaan joita he ovat levittäneet täysin tietoisesti. JOKAINEN ns.”toimittaja” on henkilökohtaisessa vastuussa. Piste.

  • GLGL

   Vastaa

   Täysin samaa mieltä. Valtamedian kaunistellusti sanottuna törkeä ammattitaidottomuus ja ei-journalistinen propagandan tuuttaus on __suoraan__ syy siihen, että tällainen skandaali oli edes mahdollista tapahtua. Journalistit (tai sopivampi nimitys olisi kaiketi ”kommaritoimittajat”) on laitettava vastaamaan tekemästään maanpetoksesta. YLE:stä olisi hyvä alottaa.

   Valtamedia voisi nyt tehdä työtään ja paljastaa kaiken asiaan liittyvän korruption ja kähminnän. Sama koskee myös Suomen huijaamista natoon. Se voisi toimia lieventävänä elementtinä.

 • Eri meininki

  Vastaa

  Se tiedettiin että maskit eivät suojanneet ja rokotteet eivät estäneet. Silti, miljrdeja saatiin siirettyä lääkeyhtiöiden tuloksiin Suomestakin. 

  Jos oltaisiin Japanissa niin päätöksen tehneiden perheiden ja sukujen koko omaisuus pakkolunastettaisiin valtiolle vahingonkorvauksena. Ja hyvä jos saisivat elää.

  ”Aina kun tartut miekkaan, älä mieti kenen tulee kuolla. Vaan kenen sallit elää”.

 • George

  Vastaa

  Kuka sen valtamedian omistaa – aloitetaan siitä.

 • Dr. Sykerö

  Vastaa

  Nyt se alkaa, se minkä täysjärkiset ovat tienneet koko ajan. Nyt valtamedia yrittää hissukseen tehdä ”kohujuttuja” että jokin ei nyt täsmää, ja samalla myös yrittävät itse luikerrella omasta vastuustaan pois. Tähän menee vuosi, korkeintaan kaksi, kun iltalehti SENSAATIOMAISESTI ilmoittaa että koronarokotukset olivat turhia, ja luoja paratkoon, haitallisia. Vastuu sysätään tietenkin kansalaisille, sillä ”ketään ei olla pakotettu rokotuksia ottamaan ja pitäisihän YKSILÖN itse osata tehdä vastuullinen ja AIKUINEN päätös näinkin tärkeässä asiassa!” Tämän farssin lopputulos on että ainoat jotka tästä terveinä selvisivät ovat rokotteista kieltäytyneet, onneksi meitä on monia teitä muita hoitamaan ja hautaamaan..

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Kyllähän niitä rokotteita on testattu ja todettu että ne vähentävät oleellisesti tartunnan saaneiden oireita. Vanhaa sanontaa lainaten nyt puhutaan aidanseipäistä kun pitäisi puhua aidasta.

  • nimellinen

   Vastaa

   Mitä? Ylikuolleisuus kukoistaa ja sinä puhut edelleen valtamedian jargonia jostain; ”mutta et voi saada vakavaa tautia”…Hmm. Aluksi epäiltiin että olisi tappavia annoksia vain vähän, ettei heti huomattaisi agendaa, jolloin myrkyn saanut kuoli heti. Näin ehkä olikin mutta ns. boosterin tai toisenkin ottaneet alkavat pikkuhiljalleen voimaan heikosti, jopa kuolla kun sydän ei enää jaksa yms.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Niinhän sinä kuvittelet, että ne vähentävät jotain oireita, kun sinulle on ”riippumattomat asiantuntijat” niin väittäneet.
   Nämä samat ”asiantuntijat” kehottivat hakeutumaan testeihin, koska tämä ”huippuvaarallinen tartuntatauti” voi olla myös täysin oireeton.
   On ollut jännä huomata tämä ylikuolleisuus sinä aikana, kun ihmiset ovat jo piikin ottaneet, mutta sitä ylikuolleisuutta ei esiintynyt silloin, kun ihmiset olivat ilman piikkiä ja keskuudessamme jylläsi vielä paljon ”vaarallisempi variantti”.
   Tyhmähän sitä pitää olla, jos nuo kaikki ristiriitaiset lauseet uppoaa kuin kuuma veitsi voihin.

   Niitä piikkejä kukaan ole juuri mitenkään testannut, koska ne piti saada markkinoille ennätysnopeasti kovan kysynnän takia.
   Ketkä sen kysynnän loi?
   Monikansalliset lääkeyhtiöt yhdessä korruptoituneiden viranomaisten kanssa tehden flunssasta ”pandemian”.

   • Hh1488

    Vastaa

    ja valemedian kanssa,joka rummuttaa Globaalien suuryritysten ajamaa agendaa

 • GLGL

  Vastaa

  Tsuppari: ”Kyllähän niitä rokotteita on testattu ja todettu että ne vähentävät oleellisesti tartunnan saaneiden oireita”

  Tässä jää vain arvattavaksi, mikä media tuon ”totuuden” on saanut mieleesi ujutettua. Oliko se YLE, vaiko mänttiTV3, vaiko…? Jos joku valtamedian ylipainoinen tanttatoimittaja yrittää paasata tieteellisestä testaamisesta yhtään mitään, vaihdan välittömästi kanavaa / käännän sivua.

  Rokotteista ei ole tehty kunnollista A/B testausta, joka vaatisi tyypillisesti 5:n vuoden ajanjakson, vaan kaikki ”teho” perustuu kentältä saatuun tilastodataan, josta on mahdotonta rajata pois muut tulokseen vaikuttavat asiat (mm. luontaisen vastustuskyvyn lisääntyminen).

  • TT

   Vastaa

   Koronalääkkeen testaamisessa on sekin ongelma, että tauti on naurettavan mieto ollakseen ”pandemiakai” tai ”hätätilaksi” julistettu. Kuolleisuus on ollut muutaman promillen luokkaa. Kukaan ei olisi edes huomannut koko koronaa, elleivät media ja tehosastojaan suojelevat ylilääkärit olisi aloittaneet rummutustaan. Jos teho-osastot täyttyy, niin ei koko valtiota laiteta sen takia kiinni. Vanhanaikaisen ruton kaltaisen taudin huomasivat kaikki, koska ruumiita alkoi kasaantua joka nurkille. Silloin ei ollut kyse psyykkisestä paniikista. lääkeyhtiöiden manipulaatioista tai politikkojen sairaasta vallanhimosta.

   Jotta 0, 5 % vakavia oireita aiheuttavan taudin vastalääke voidaan testata, pitää kasata mahdollisesti jopa kymmenien tuhansien ihmisten verrokkiryhmät, joissa kuolleisuutta/vakavia oireita voidaan vertailla tilastollisesti merkittävällä tavalla. Ennen kuin tämä temppu on tehty, niin koko epidemia on jo vaimentunut.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Julkista tietoa RNA – ”rokotteista” : Terveyskirjasto Duodecim: ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 – 2010 ja rokotuksia seurannut narkolepsia.” … ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.” 

  Tutkimus julkaistu 22.2. 2021 ja takasivulla erään THL:n tutkijan nimi; joka EI itse rokotetta ottanut !

  Tässä poliisille riittävät syyt rikostutkinnan aloittamiseksi; varsinkin, kun läheisyhtiölle virrannut merkittävät summat rahaa rokoteyhtiöiltä .

  Koko Suomen useat hallitukset tässä mukana: Perustuslain tarkastamiskomitean mietintö 9/2010 … ”poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä TULEE muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN ”pandemian” ( todellisuudessa sanahässäkkä, joka tarkoittaa pandemiaa” seurauksena ”.

  Suomen perustuslaki siis valtiopetoksella muutetiin 2011 antamalla valta Suomen poikkeusoloista WHO:lle .

  Perustuslain mukaan tämä olisi vaatinut kiireelliseksi julistamisen ja 56 enemmistön; koska kumpaakaan ei tehty kyseessä on valtio- / maanpetos !

  Kansalaisia siis tapetaan tarkoituksellisen suunnitelmallisesti ! 

  Rikosilmoituksia jätetty ympäri Suomen ”poliisi” kirjannut S‑diaariin; eli samaan mihin kännyköiden katoamiset !

  Milloin murhasta tuli polkupyörävarkauden tasoinen juttu ?

  Tokentube Kimmo Leino puhuu. Archive.today/kimmoleaks.fi ( mene archive palveluun; vain sen sisäinen hakukone löytää; google ei ) .

 • Täysi kusetus

  Vastaa

  SKANDAALI JATKUU – THL myöntää tietäneensä koko ajan, ettei koronarokote estä taudin leviämistä
  https://mkrsuomi.fi/skandaali-jatkuu-thl-myontaa-tietaneensa-koko-ajan-ettei-koronarokote-esta-taudin-leviamista/
  Jos THL tiesi rokotteen olevan kykenemätön estämään taudin leviämistä, mitä he tarkoittavat 21.10.2021 tviitatulla videollaan, jossa he kertovat, että rokotteen ottamalla suojaat muita?

  Iltalehti kertoi 9.11.2020 suomalaisille, että laajan, kolmannen vaiheen rokotetutkimuksen mukaan Pfizerin kokeellinen koronarokote estää COVID-19:n tarttumisen yli 90-prosenttisesti. Vedotaanko tässä artikkelissa tutkimukseen, jossa ei tutkittu tartunnan leviämistä – ollenkaan? Sama tutkimus oli rokotehistorian lyhytkestoisin, faasit 2 ja 3 yhdistettiin, eläinkokeita ei tehty, tutkimukseen valittiin riskiryhmää huomattavasti nuorempia koehenkilöitä ja sokkotutkimus keskeytettiin.

  8.6.2021 Pfizerin CEO Albert Bourla tviittaa: ”Vaikka tiedot osoittavat, että vakava #COVID19 on harvinainen lapsilla, laajamittainen rokottaminen on kriittinen väline, jolla voidaan pysäyttää tartunta.” 10.10.2022 Pfizerin johtaja Janine Small kuitenkin kertoi EU parlamentissa, ettei KOSKAAN ollut mitään pätevää näyttöä siitä, että mRNA-rokotteet pysäyttävät viruksen leviämisen. Tviitti oli disinformaatiota samoin kuin THL:n video ja sosiaali- ja terveysministeriön sivulla oleva perustelu koronapassille

  TURHA KORONAPASSI

  Sosiaali- ja teveysministeriön sivuilla lukee, että koronapassin käytön tavoitteena on estää koronatartuntojen leviämistä ihmisten kokoontumisissa ja edistää yhteiskunnan terveysturvallista avaamista. Eikö THL ole tiedottanut STM:lle, etteivät rokotteet estäkään tartuntoja?

  Tämä oli siis täysin kusetus, sekä koronapiikkien mainostus tartuntojen estäjänä että koko koronapassi.
  Koska vastuulliset oikeudessa?

 • Dr. Sykerö

  Vastaa

  Onhan se kätevää että lääkeyhtiöt saivat täyden syytesuojan, tiesivät tasan tarkkaan että sitä tarvitaan. Rahat pois ja sitten hiivitään takavasemmalle kun vammautumiset ja kuolemat alkavat. Te jotka vipuun menitte, sotkitte loppuelämänne terveysasiat totaalisesti eikä nyt auta asioiden kiistäminen. Tätä ei enää pystytä korjaamaan. Ainut asia minkä nyt pystytte korjaamaan on ylimielinen ja halveksuva asenteenne heitä kohtaan jotka eivät myrkkyjä ottaneet, kiitos. Ehkä sitten säästytte sormien osoitteluilta ja ”hähhäää mähän sanoin!”-kommenteista. Ehkä.

 • Juha

  Vastaa

  Pt-median Paavokin meni ihan täysillä tähän halpaan.. niin kuin Marinin Nato huijaukseen. Se on omituista miten toisia on niin helppoa huijata.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi