Pfizerin markkinointipäällikkö: Emme testanneet, estääkö rokote koronan tarttumista

Normaalissa valtiossa kyseessä olisi rikos, jossa vastuussa olisivat lääkeyhtiöt, näiden lobbarit sekä päättäjät, jotka muuttivat lakeja lääkebisneksen nimissä.

Hyvinvointi

päivitetty

Rikollinen lääkeyhtiö Pfizer ei koskaan testannut, estääkö heidän myymänsä rokote koronan tarttumista. Yhtiön markkinointipäällikkö Janine Small myönsi asian Euroopan parlamentin kuulemisessa.

Euroopan parlamentin jäsen kysyi Smallilta suoraan, testattiinko rokotetta tutkimusten aikana taudin leviämisen ehkäilyn kannalta. ”Koskien kysymystä, tiesimmekö rokotteen estävän taudin leviämisen ennen kuin se laitettiin markkinoille… Emme (naurahtaa). Tiedätkö, meidän piti nopeuttaa tiedettä ja yrittää ymmärtää markkinaa”, hän vastasi.

Toisin sanoen Pfizer myi valtavia määriä rokotetta, jota joissakin maissa pakotettiin ihmisille ja toisissa painostettiin sosiaalisesti että työpaikan menettämisen uhalla ottamaan. Maksajina tässä lystissä ovat toimineet veronmaksajat ja miljardivoitot ovat kääriytyneet lääkeyhtiöiden taskuihin.

Normaalissa valtiossa kyseessä olisi rikos, jossa vastuussa olisivat lääkeyhtiöt, näiden lobbarit sekä päättäjät, jotka muuttivat lakeja lääkebisneksen nimissä, mutta luultavasti tulemme korkeintaan näkemään palkkioita avoimena rehottavasta korruptiosta.

Lähde: Twitter

Euroopan unioni Hyvinvointi Pfizer Rikos Rokotteet Sionismi Talous Teknologia Tiede & luonto Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Tuomioita noille tyypeille pitäisi jaella.

    Tuskin he kovin paljon mitään muitakaan testejä tuossa ajassa tekivät ”rokotteelle”, sillä olihan markkinatilanne tietysti etusijalla.
    Ensin oli luotu keinotekoisesti tilanne ja sitten siihen tarjottiin ratkaisua korruptoituneiden poliitikkojen, viranomaisten ja valehtelevan valtamedian toimesta.
    Lammaskansa kansa määki ja oikein vaati saada näitä piikkejä itselleen, buustereita otettiin ja samaan aikaan toivottiin, että ”kunpa seuraavasta ei tulisi niin pahoja oireita kuin edellisestä”.
    Tuo jos joku osoittaa sen, että ihminen on tyhmä ja helposti manipuloitavissa, sekä painostettavissa.

  • TT

    Vastaa

    Fiksu ihminen on ollut koko ajan perillä siitä, missä noiden ”rokotteiden” suhteen mennään. Vaihtoehtoista tietoa on ollut saatavilla vaihtoehtoisten medioiden kautta. Suomessa kuitenkin vain harva niitä seuraa. Virallinen tiedotus on ollut ala-arvoista ja painostus valtavaa. Jopa vieläkin erityisesti vanhempaa väestöä ryntää piikille.

    Pahinta on, ettei lääkeyhtiöihin tai hyväksyntäviranomaisiin voi enää luottaa Mikään määrä testustakaan ei enää auta, koska ei voida luottaa testien tekijöiden kriteereihin. Pfizer on toki testannut mRNA-sotkun perusversiota ja yhtiössä tai hyväksyntälaitoksissa ollaan oltu selvillä siitä, että sivuvaikutuksia on valtavan paljon. Tesituloksia saatiin USA:ssa esiin vasta tuomioistuimen päätöksellä. Normaalioloissa tuotetta ei olisi päästetty markkinoille, mutta huonot tulokset voitiin sivuuttaa hätätilahyväksyntämenettelyllä. Suurelle yleisolle tästä ei koskaan kerrottu, kiitos paskamedian ja poliitikkojen. USA:ssa pölkkypää Trump jopa kiireellisti menettelyä kuvitellen, että lääkkeen kehittelyä voidaan nopeuttaa testivaiheet siivuuttaen ja kriteereistä tinkien. Tätä sekoilua väitettiin ”tieteeksi”. Uusimman, ’omicron’iin väitetysti purevan version tapauksessa jopa testaus on käytännössä jätetty pois. On vain ruiskutettu sotkua muutamaan koehenkilöön ja katsottu, että vasta-aine arvot näillä nousevat odotetusti. 

    Oma lukunsa on vielä valmistusprosessin valvonta. Sitä ei kai suorita kukaan.

  • Nimetön

    Vastaa

    Muutama meppi piti pressitilaisuuden aiheeseen liittyen.
    ”Six members of the European Parliament held a press conference on October 11, 2022, one day after Albert Bourla, Pfizer CEO, refused to participate in the Covid committeee and answer questions.”
    https://www.youtube.com/watch?v=2jTgDj7uiX8

  • Kusetus paljastuu vähitellen

    Vastaa

    Tämä on täysin päinvastaista, mitä meille on väitetty.
    Rokotuskattavuus täytyi jopa pakkotoimien uhalla saada mahdollisimman korkeaksi, jotta taudin leviäminen estyy. Rokotepassit, ulkonaliikkumiskiellot, auki-olorajoitukset, karanteenit

    Muutama linkki aiheesta:

    Pfizerin vastaus MEP Rob Roosin kysymykseen:
    https://worldtruthvideos.website/watch/%E7%AB%85-pfizer-director-admits-quot-vaccine-was-never-tested-on-preventing-transmission-quot-imagine-still_lBXofrKpZ287qwN.html

    Koronarokote suojaa taudilta ja leviämiseltä:
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/estaako-rokote-tartunnan-levittamisen-thl-n-nohynek-tyrmaa-ps-n-purran-vaitteet-ei-ihan-vastaa-taman-paivan-ymmarrysta/8201470

    Rokotettu ihminen levittää tautia vähemmän kuin rokottamaton:
    https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/f52af287-5e9a-4eed-b23e-2061375fa0b1

    Tartuntatautilaki olettaa edelleen, että rokottamalla henkilöstö, suojataan potilaita
    48 a § (30.12.2021/1378)
    Sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaiden ja potilaiden suojaaminen covid-19-taudilta
    https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2016/20161227

    Tässä vaiheessa näytti siltä, ettei kukaan rokoteasiantuntija ollut ottanut piikkiä:
    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronan-jo-sairastanut-thl-n-hanna-nohynek-empii-rokotteen-kanssa-onko-jarkea-antaa-minunkaltaisilleni/8008574

    WHO julisti koronavirusepidemian pandemiaksi, WHO:n johtaja ei itse ottanut piikkiä näillä perusteluilla:
    In 2021 Tedros Adhanom Ghebreyesus from World Health Organisation never took a covid 19 vaccine
    https://www.bitchute.com/video/O1TDAABWVqTp/

  • juha II

    Vastaa

    Taas jälleen kerran putosin jo muutoinkin huterolta tuoliltani! Mokomalla piikillä ei alunalkaenkaan ollut muuta tarkoitusta kuin Bill Gatesin tuhnuinen unelma: ”Depopulation”!!! Maailmassa kuolee parasta-aikaa ihmisiä kuin kärpäsiä. Ja niitähän maailman ihmiset globalisteille vain ovat. Haitakkeita, joista on päästävä eroon hoinnalla millä hyvänsä!!! Iltapaskat ovat Putinin ohella täynnä erilaisia ”tautien” ensioireiden varoituksia. Ne KAIKKI ovat korona piikin aiheuttamia haittavaikutuksia, jotka johtavat lopulta kuolemaan, koska pakko-piikki TUHOAA ihmisen luonnollisen immuniteetin ja puolustusjärjestelmän kaikille mahdollisille terveydellisille riskitekijöille. Mistä lähtien iltapaskasta on tullut lääkärikirja? Sairas ja hullu maailma EI anna ihmisparoille hetkenkään aikaa ilman heidän päälle ruutattavaa ”päivän paskaa”!!!

  • Ajattelemisen aihetta

    Vastaa

    Mitä rokotteet sisältävät? Onko niissä salaisia aine-osia?

    Rokotteiden aineosat on helposti löydettävissä netistä:
    https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/9f00a76d-8e4d-4e3c-a77f-da8a4d3f1347
    https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Usein_kysyttyja_kysymyksia_koronarokotuk(121941)

    Joku asiantuntija mainitsi, että aineosat löytyvät myös purkin kyljestä…

    Seuraava linkki ei liity rokotteisiin, vaan torjunta-aineisiin, ja sitä kautta koko jutun pointtiin:
    https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/5e7c1ef4-859e-490e-ac1e-1d60366e8d8f

    Viimeinen kappale tekstissä. Tutkija muistuttaa, että torjunta-aineissa voi olla muitakin haitallisia aineita. Niitä EI VOIDA TUTKIA, koska torjunta-aineen raaka-aineet ovat valmistajan pidättämä LIIKESALAISUUS muiden kuin vaikuttavan aineen osalta. 

    Voidaan siis hyvällä syyllä olettaa, että näin on monen muunkin tuotteen aineosien kohdalla ja kaikkea ei ole ilmoitettu tuoteselosteessa.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi