Kotkaa yli 40 vuotta rumentanut Lenin-patsas lähtee viimein ensi tiistaina pois

Useasti sotkettu patsas siirretään, koska se on "herättänyt turhan paljon tunteita". Toisin sanoen kansalaisaktivismi kannattaa.

Kotimaa

päivitetty

Kotkan Lenin-patsas 2020.

Kotkan kaupunkia on vuodesta 1979 lähtien rumentanut juutalaisen massamurhaajan V. I. Leninin patsas. Ensi tiistaina se kuitenkin viimein siirretään pois pitkään käydyn debatin päätteeksi. Vasemmistoliiton edustajat olisivat halunneet murhaajalle osoitetun kunnianosoituksen säilyvän.

Patsas siirretään Kymenlaakson museon kokoelmiin. Museo päättää itse sen mahdollisesta myöhemmästä näyttelykäytöstä.

Patsasta on vuosien varrella vandalisoitu useaan otteeseen. Viimeksi vuonna 2020 sen kylkeen kirjoitettiin teksti ”Juutalainen massamurhaaja.” Osittain tästä syystä patsas poistetaan, sillä se herättää kaupungin mukaan turhan paljon tunteita. Toisin sanoen kansalaisaktivismi kannattaa.

Turussa sijaitsevan Lenin-patsaan päälle oli heitetty tervaa ja höyheniä.
Turun pahamaineinen Lenin-patsas päätettiin piilottaa julkista tilaa rumentamasta sulkemalla se vanerikaapin sisälle.

Kotkan patsas on viimeinen laatuaan Suomen katukuvassa. Aikaisemmin tänä vuonna Turku poisti murhaajan patsaan kadulta toistuvien kansalaisaktivismien ja julkisen painostuksen seurauksena.

Lähde: Yle

Aktivismi Kotimaa Kotka Poliittiset viholliset Suora toiminta Vasemmistoliitto Venäjän juutalaisyhteisö Vladimir Lenin

Keskustelu

24 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Tervemenoa

  Vastaa

  Ei tule ikävä! Kansanmurhaajien museoon vaan.

 • otto suni

  Vastaa

  Erinomainen asia ja on hienoa, että vielä täällä voi kertoa kuten Magneettimediassa näiden massamurhaajien etninen tausta. Zelensky, Blinken, Nuland, Kerry, Trotski, Kaganovits, Jagoda, lista on pitkä kuin nälkävuosi ja siihen tulee lisätä Bourla Pfeizerin pääjohtaja.

  Totuutta ei haluat kertoa, sillä AIPAC hyökkää heti!

 • Moran

  Vastaa

  Tuore DNA-tutkimus paljastaa varsin ironista tietoa Adolf Hitlerin sukujuurista. Hitlerin sukulaisilta otetut DNA-testit nimittäin viittaavat siihen, että Hitler olisi sukua sekä afrikkalaisille että juutalaisille kansoille, joita hän vihasi sydämensä pohjasta.
  Syljestä ja nenäliinasta otetutuista näytteistä löytyi DNA-tyyppiä, joka on hyvin harvinaista Saksassa tai ylipäätään läntisessä Euroopassa. Sen sijaan kyseistä DNA-tyyppiä tavataan yleisesti useissa Pohjois-Afrikan valtioissa, kuten Marokossa, Libyassa ja Tunisiassa. Lisäksi DNA-tyyppi on yleinen Ashkenazi- ja Sephardic-juutalaisten keskuudessa.
  – DNA-testien pohjalta voidaan tehdä selkeä olettamus, että Hitler oli itse asiassa sukua niille ihmisille, joita hän niin paljon halveksi ja ylenkatsoi.

  • Point proven

   Vastaa

   Kaikki oli taas juutalaisten syytä!

  • kostaja

   Vastaa

   Hitler ei vihannut juutalaisia. Hän vihasi juutalaisia. jotka vihasi eurooppalaisia ja jotka olivat pankkiireita. Hän ei koskaan edes aikonut hävittää juutalaisia vaan teki oikeiden sionistejen kanssa sopimuksen, jossa juutalaisten omaisuutta siirrettäisiin Israeliin ja he saisivat elää siellä rauhassa kunhan jättäisi muut rodut rauhaan. Tätä operaatiota ei kuitenkaan laitettu toimeen sodan kustannuksien ja uhkan että juutalaiset uhriutuisivat liittoutuneille.

   • Antisionisti

    Vastaa

    Todellisuudessa USA:n sionistit kusettivat Aatua ja muita natseja auttamalla nämä ensin valtaan ja sen jälkeen tekemällä yhteistyötä Saksan jutkuongelman ratkaisemiseksi. Niinpä Palestiinaan rahdattiin 180 000 Saksan jutkua, mikä oli osa suunnitelmaa Israelin perustamiseksi, jutku Herzlin oppien mukaisesti. Natsithan ehdottivat jutkujen rahtaamista Madagaskarille, ei kelvannut. Kun jutkuja oli Palestiinassa tarpeeksi, niin USA:n sionistit julistivat natseille sodan juutalaiskongressissaan ja näin saatiin aikaan holokausti. Kukaan ei tiedä siinä kuolleiden tarkkaa määrää, mutta kuusi miljoonaa on tämä maaginen luku mikä löytyy jo paljon aiemmin kuin itse tapahtuma.

  • hane

   Vastaa

   Kannattaakin uskoa niitä Qtard juutalaisten valheita. Kun katsoo tarkkaan kasvonpiirteitä niin täysin Germaaninen se kyllä on. Hitler on tähän asti johtaja mitä Euroopalla koskaan on ollut eikä se ollut Rothchild tai jutku. 

   http://entityart.co.uk/adolf-hitler-was-not-a-controlled-agent-opposition-rothschild-jew-iewish-controlled-opposition-lies-zionist-bank-funding-soldier-david-irving/

  • Plääh

   Vastaa

   Rehellisempi tutkimus totesi nimenomaan ehdaksi talonpoikaisalueen saksalaiseksi Saksan ja Itävallan rajaseudulta

   https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/25/adolf-hitlerilla-ei-ollut-suonissaan-yhtaan-juutalaisverta/

   Jo 30-luvulla vastustajat yrittiät levitellä huhuja juutalaistaustasta. Juutalainen Heiden siis lähinnä panosti valehteluunsa.

 • Dupont

  Vastaa

  Lenin ei ollut juutalainen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kyllä oli.

  • Nimetön

   Vastaa

   Oletko valmis lukitsemaan vastauksen?

 • juha II

  Vastaa

  On jäämyt elämään myytti, että Vladimir Lenin oli muka ”pehmempi” bolsevikki kuin varsinaisena kansanmurhaajana historian kirjoihin itsensä präntännyt diktaattori ”Isä Aurinkoinen” eli Josif Stalin. Ehei! Päinvastoin. Lenin oli vielä pahempi ja hän terotti nimenomaan summittaisen terrorin ja anarkian käytön hyötyä bolsevikkiselle vallankumoukselle kaiken vastuksen juurimisen ja pelon herättämisen vuoksi, joka ”menee luihin ja ytimiin asti”!

 • 2 standardit

  Vastaa

  Ja taas kerra än saatiin havaita, kuinka ”Suomalaisuuden nimeen vannova ja sitä varjeleva” Partisaani julkaisukanavana huutaa sitä.samaa agendaa kuin valtamediat.

  Hävitetään historia jotta voidaan kirjoittaa se uudelleen ja sellaiseksi kuin itse haluamme, luonnollisesti historiasta kerromme vain jos joku siitä jotain kysyy.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Eihän jonkun murhaajan patsaan poistaminen hävitä tai muuta historiaa. Jos Partisaani vaatisi poistamaan historiankirjoja tai muuttamaan sisältöä, se olisi historian hävittämistä tai vääristämistä, ei jonkun kuppaisen patsaan siirtäminen.

  • Nimetön

   Vastaa

   Kyllä, kansallisradikaalien ykkösjulkaisu Partisaania innostaa se, että juutalaiset poistetetaan katukuvasta.

   • Rautaturisti

    Vastaa

    Voihan asian toki noinkin kärjistää, mutta pitää myös miettiä että mitä arvoa suomalaisille jollakin Leninin patsaalla on? Ei tässä vaadita juutalaisia uuniin.

 • George

  Vastaa

  ”London Times’in Venäjän kirjeenvaihtajan Robert Wiltonin, vuonna 1918 laatima taulukko osoittaa, että tuohon aikaan oli 384 komissaaria, joista kaksi oli neekereitä, 13 venäläisiä, 15 kiinalaisia, 22 armenialaisia ja yli 300 juutalaisia. Viimeisestä mainitusta ryhmästä 264 oli tullut Yhdysvalloista tsaarin hallinnon sortumisen jälkeen.”

 • George

  Vastaa

  Tuossa vielä vähän : https://aijaa.com/Ks9S09

 • juha II

  Vastaa

  Ellen väärin muista niin Lenin oli 12 juutalainen, mutta eipä kuitenkaan etninen ve’näläinen. Bolsevikkien johdon muodosti valtaosaltaan juutalaiset, jotka verisesti vihasivat Venäjän Tsaaria. Kuuluisin heistä oli Leon Trotski, jonka gruusialainen Josif Stalin karkotti Neuvostoliitosta.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Aika juhlia! Terve menoa senkin juutalais bolshevikki kansan murhaaja

 • reinkarnaatiot

  Vastaa

  Tup Vladimir Uljanov oli aikanaan vähän niinkuin meidän Nalle. Rikkaan talon poika joka halusi kapinoida ja romuttaa hyvän valtakunnan rakenteineen. Rikkaan suvun poikana sillä oli mahdollisuuksia vaikka mihin.

  Oliskohan Nalle Vladimirin inkarnaatio?

 • Kongo Mueller

  Vastaa

  Lenin ja Walter Modell olivat sukua toisilleen eli Walter taisi olla kipapää myöskin.

 • Karppinen Kontulasta

  Vastaa

  Ei se mitään. Ritva Hartzell pystyttää kyllä uuden, vieläoä Helsinkiin!

  -Karppinen Kontulasta

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi