Oikeusministeriö tahtoo puuttua ”maalitukseen” – vankeutta, mikäli arvostelet poliitikkoja

Poliisille ehdotetaan oikeutta saada kuunnella puhelimia ja suorittaa muita pakkokeinoja, mikäli se tutkii maalitustapauksia.

Kotimaa

päivitetty

hammer, books, law

Oikeusministeriö on selvittänyt mahdollisuutta puuttua ”maalitukseen”, mikä tässä tapauksessa tarkoittaa poliitikkojen ja muiden julkisissa viroissa toimivien arvostelua. Rangaistuksena poliitikon arvostelusta voi tulla sakkoja tai jopa vuosi vankeutta.

”Maalittaminen koskettaa laajasti erilaisia henkilöryhmiä, kuten viranomaisia, politiikassa tai muussa yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa mukana olevia, toimittajia sekä tieteen ja taiteen harjoittajia”, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sanoo. Arviomuistiossa tarkastellaan sähköisessä tietoverkossa tapahtuvaa toimintaa, johon liittyy järjestelmällinen häirintä ja useiden henkilöiden osallistuminen ja joka liittyy kohteena olevan henkilön työtehtävien tai yhteiskunnallisten tehtävien hoitamiseen.

Toisin sanoen vaikkapa kansallismielisiä kansalaisaktivisteja saa jatkossakin riepotella julkisuudessa vaikka tuomitsemalla nämä henkirikoksen tekijöiksi ilman perusteita, mutta poliitikon tai valehtelevan toimittajan arvostelu on liikaa.

Poliisille ehdotetaan oikeutta saada kuunnella puhelimia ja suorittaa muita pakkokeinoja, mikäli se tutkii maalitustapauksia. Eli jos kirjoitat nettifoorumille yläluokkaa arvostelevia näkemyksiä samaan aikaan useamman muun henkilön kanssa, voi puhelimesi ja nettiliikenteesi päätyä tutkimusten kohteeksi.

Lähde: Oikeusministeriö

Kotimaa Maalittaminen Poliisivaltio Poliittiset viholliset Sensuuri Teknologia Uutiset Valvontayhteiskunta Yhteiskunta

Keskustelu

34 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Poliisivaltio on jo täällä tänään ja politiikot ovat erityisessä suojeluksessa siihen asti kun järjestelmä kaatuu mahdottomana!

  Pilapiirokset politiikoista ovat myös kielellettyjä ja siksi tilanne on mahdoton!

 • TT

  Vastaa

  Tässäpä tätä EU:n kommunistijäsenvaltion kansanvaltaa. Kommunistiseen tapaan sallitaan kohta vain kansalaisen virallinen palautelaatikko, jossa voi täyttää esitäytettyjä kaavakkeita siitä, kuinka erinomaisesti Isämme ja Äitimme Valtio hoitaa tehtävänsä.

  EU:sta puheenollen EU:n parlamentti pyörittää some-alustoilla mainospätkää, jossa se esittelee tämänhetkiset kolme avaintehtäväänsä ja nämä ovat: 1. Ukrainan ”auttaminen”. 2. Covid-pandemian jälkihoito (iso neulan kuva mainoksessa) 3. Ilmaston pelastaminen ja Vihreä Siirtymä. Kaikki nämä ovat propagandan avulla luotuja pseudokriisejä, jotka on median rummutuksella hierottu meidän kaikkien naamalle ja joiden verukkeella EU luo hätäohjelmia, hätärahastoja ja kaappaa ja keskittää yhä rajummin valtaa itselleen pois jäsenvaltioilta ja niiden kansalaisilta. Samalla jäsenmaihin luodaan mekanismeja ja poikkeustilatunnelmaa, joiden avulla valtaa otetaan pois kansalaisilta. Kansalaisen elämästä tulee erittäin hankalaa ellei hän usko Virallisiin Kertomuksiin. Samalla madalletaan kynnystä puuttua aidon opposition toimintaan. Kynnys on varsin matala jo nyt.

  Olemme menossa kohti totalitaristista helvettiä ja kirjaimellisesti, mikäli tarkoitetaan ryssän helvettiä eli jäätävä GULAG:ia. Tämmöistä p*skaa ei olisi nuorempana koskaan voinut kuvitella Suomeen tulevan: Hulluuteen asti aivopestyt kansalaiset sekä järkyttävän typerä ja murhanhimoinen polittinen ja taloudellinen eliitti ja virkamiehistö näitä harhaan ja turmioon johtamassa.

  • Salomon

   Vastaa

   No kuulostaa varmasti kilipäiseltä, mutta mulla meni jakeluun jo mopo ikäisenä kun katselin uutisista poliitikkojemme edesottamuksia, että he puhuvat juuri sitä mitä haluat kuulla. Meidän on otettava tämä maa takaisin näiltä saatanan hulluilta

 • Nationalisti

  Vastaa

  Eli siis, kun poliitikot hoitaa tarkoituksella kaikki ihan päin v*ttua, harjoittaa korruptiota, sekä valehtelua ja kirjoitat siitä asiasta monien muiden kanssa vähänkin kriittiseen sävyyn, sitä aletaankin tutkia ”maalittamisena”.
  Ai että, tämä on kyllä hieno sananvapauden mallimaa.
  Suomalaisvastaiset poliitikot pyrkivät tekemään kaikkensa, ettei minkäänlaista julkista kritiikkiä tulisi kansanpettureita kohtaan.

  Täyttä vauhtia tästä ollaan rakentamassa poliisivaltiota, Orwell-yhteiskuntaa, joka tulee perustumaan massavalvontaan ja vain yhteen ”totuuteen”.

  Miettikää niitä Polpon tyyppejä, kun saa tutkittavakseen kymmeniä tuhansia ”maalitusrikoksia”, katsotaan miten hauskaa heillä tulee olemaan.

 • Maalari Mestari

  Vastaa

  Mitenkähän Pohjanmaan poliisin päällikkö vastaisi, jos joku toimittaja soittaa ja kysyy:
  – Onko tällä hetkellä käynnissä huumerikostutkintaa johon liittyy oikeusministeri A‑M. Henriksson?

 • Vastenmielinen akka

  Vastaa

  Ja tälläistä paskaa vie eteenpäin 4,5 % puolueen hevosnaama. Jonka mielestä on oikein, että niille jotka sitä rantaruotsiaan sönköttävät, on rahaa löydyttävä kaikkiin palveluihin ruotsin kielellä. Ympäri Suomen.

  • Fromhere

   Vastaa

   Jos ei ymmärrä mitä eroa maalittamisella ja arvostelulla, niin se osoittaa vain teidän vajavaisella älyllä. Jokainen järkevä ihminen erottaa maalittamisen kritiikistä.

   • Köyttä myytävänä

    Vastaa

    Juuri näin. Maalittaminen on pahimmillaan hybridioperaatio, johon Suomen oikeuslaitoksen tuleekin puuttua. Se harmittaa tietenkin täällä partisaanissa työkseen kommentoivia MV-trolleja, maalittajia ja muita ihmisten vainoojia, joilla on vasemmistoanarkistin tausta, vaikka isänmaallista suomalaista täällä kovasti esittävätkin.

    • Nationalisti

     Vastaa

     Kaikenlainen kritiikki on helppo lokeroida ”maalittamiseksi” ja täten vaientaa kansaa hyväksymään kaikki heidän tekemät päätökset, jotka ovat kansallisesti haitallisia.
     Kannattaisiko jo avata ne silmät tähän päivään?

   • Bella

    Vastaa

    ”Fromthere” ja ”Fromhere” kirjoittelee palstoille jatkuvasti kommentteja arveluttavalla suomen kielellaan. Ettei vain olisi Kremlin trolli asialla puolustamassa kaapattua tyttohallitusta ja heidan huumebisneksiaan. Hajoita ja hallitse, eiko vain.

   • Hh1488

    Vastaa

    no jos mä sanon että sanna matin pitääe rottaa huonon ja epäpätevän käytöksen johdosta,se luokitellaan maallittamiseks polpon toimesta.jos sanon et junes lokka on homo ja se pitäis laittaa linnaa ja vainoon sitä ja hoidan potkut töistä,niin se on kritisointia.muista sit toi logiikkasi kun valta vaihtuu,sinustakin tulee lusija

   • Lähdetään liikkeelle.

    Vastaa

    Ero on kuin veteen piirretyllä viivalla. Sama rikollinen eliitti määrittelee mikä on kritiikkiä ja mikä on maalit taimista. 

    Nämä päättäjät olisi pitänyt raahata ulos kaduille ja varata paljon hirttoköyttä jo aikoja sitten.

    Yrittäkää nyt jokainen ryhdistäytyä ja valmistautua siihen että tästä ei selvitä ilman että ensin asioiden on muututtava vielä paljon rumemmaksi.

    HJKn ja HIFKn myrskyosastot ovat oikeilla jäljillä, mutta osoite mihin toiminta kohdistetaan on väärä. Ei savuheiitteet ja paukkupommit tee muutosta. Valikoimassa täytyy olla paljon järeämpää tavaraa.

    Suomalainen aivopesty lammas ei tosin uskalla nostaa pikkusormeakaan alistajiaan vastaan.

    Tuollaisia poliittisia myrskyosastoja tarvitaan mitä nähtiin jalkapalloottelussa. Helsingissä. Yhdistetään joukot ja lähdetään liikkeelle.

   • Jns. Man

    Vastaa

    Höpön, höpön. Jos tämä maalituslaki toteutuu kaavaillussa muodossa, siitä tulee samanlainen epämääräinen instrumentti kuin laista, ’kiihotus kansanryhmää vastaan’. Eli siis ihmisiä pelotellaan itsesensuuriin. Tämähän käy vallanpitäjille! Varmaan tämä laki ’koeponnistetaan’ jonkun poliittisen pilakuvan avulla. Kukaan ei varmaan uskonut aikoinaan että kiihotuslakia tultaisiin käyttämään mm. Raamatun kirjoituksia vastaan. Totaalia kohti mennään.

 • Kyynikko

  Vastaa

  Ylikuolleisuus jatkaa kasvuaan Suomessa ja yhä useampi katsoo ajallisen yhteyden osoittavan, että kyseessä on osalle kansalaisista vaaralliseksi osoittautuneet kokeelliset injektiot. Vaatimalla asian selvitystä, sekä asianmukaisia laillisia hirttotuomioita, syyllistyt siis maalittamiseen.

  • Ilmari

   Vastaa

   Ajallinen yhteys ei todista yhtään mitään. En tiedä, mihin kokeellisiin injektioihin viittaat.

   • Ana

    Vastaa

    Ööö.. rokotekattavuuden noustessa kuolintilastokäyrät tapissa. Alkaen alkukesä 2021. Jos otit injektion, olen pahoillani. Tai no, tyhmyydestä sakotetaan.

 • Sammy

  Vastaa

  ”sähköisessä tietoverkossa tapahtuvaa toimintaa, johon liittyy järjestelmällinen häirintä ja useiden henkilöiden osallistuminen ja joka liittyy kohteena olevan henkilön työtehtävien tai yhteiskunnallisten tehtävien hoitamiseen”

  Eli jos meillä on vaikka ”poliitikko” tai jokin muu palkkiovirkalainen/puhuva pää, joka on tuomittu pedofiili tai kannibaali-narkomaani, niin hänestä ei saa kirjoittaa mitään? Ymmärrän ettei häntä saa ivata siitä että hän on mieltynyt 3‑vuotiasiin pikkupoikiin tai että hän joskus heroiinipäissään järsii koipia hautuumaalla, mutta saako hänestä kirjoittaa jos hän on vaikka kavaltanut Hauhon kunnanvaltuuston kahvikassan? Vai onko tämä nyt jälleen varauksettoman immuniteetin antamista jollekin ihmisryhmälle, jotta ‹‹‹agendaa››› ei päästä horjuttamaan?

  Tämä koko vihapuhelaki kuulostaa kyllä nyt taas niin pirun ambiguöösiltä että tuollaistahan voitaisiin ehtaan neuvostohenkeen käyttää — ja muutella ajaan oloon sopivaksi — aivan miten sattuu.

 • Puolueeton

  Vastaa

  Jälleen täytyy kertoa totalitaariseen valtioon siirtymisen uhasta

  Moni ei voi uskoa, että länsimainen hallitus olisi siirtymässä totalitarismiin. Totalitarismi yhdistetään pääasiassa mielikuvaan, että se on työleirejä, keskitysleirejä ja tuhoamisleirejä. Nämä ovat vain totalitaarisen valtion pitkäaikaisen kehityksen hämmästyttävä viimeinen vaihe.
  Moni ei voi myöskään uskoa, että totalitaarinen valtio ei voisi muodostua demokratiassa, koska niissä on tähän asti tarvittu diktaattori. Saksa ja NL olivat totalitaarisia valtioita. Niitä johti yhden miehen (Hitler, Stalin) johtama ryhmä, joka otti kaiken itsemääräämisoikeuden ja ajatteluhallinnan kansalaisilta. Molemmat valtion ovat tuhoutuneet.

  Nykyajan totalitarismiin johtavassa hallinnossa ei ole yhtä määräävää johtajaa, vaan sen tilalle on muodostunut demokratian hallitsema byrokratia. Tällä viedään kohti totalitarismia ja taataan vallanpitäjien olemassaolo. Siihen tähtää Henriksonin laki maalituksesta. Ei kukaan maalita poliitikkoa, joka toimii kansalaisten eduksi. Laki on tarpeeton.
  Nykyajan suomalainen työskentelee viikossa kaksi päivää saadakseen tarvitsemansa toimeentulon ja mukavuudet. Työtä on jatkettava kolme päivää, jotta on mahdollisuus ylläpitää totalitaarista byrokratiaa ja sitä hallitsevaa henkilöstöä, joka tulee kalliiksi työtä tekeville.
  Ainoa tunnettu keino vastustaa totalitarismin edistymistä on tieteellinen vapaus, lupa julkaista mielipiteitään, lupa rakentaa omalle alueelleen haluamansa talo, liikkua vapaasti, ”toimia sähköisessä tietoverkossa” jne. Kaikkea tätä kuitenkin byrokratia rajoittaa. Nyt hallituksen päätöksenä on perusteilla todellinen ValPo, joka rajoittaa edelleen sanan vapautta. Tätä ennen on tehty laki estämään kiihottamista. Kiihottaminen totalitarismia vastaan on ainoa keino välttää kauhea loppu.

 • Bella

  Vastaa

  ”Maalittaminen koskettaa laajasti erilaisia henkilöryhmiä, kuten viranomaisia, politiikassa tai muussa yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa mukana olevia, toimittajia sekä tieteen ja taiteen harjoittajia”, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson sanoo. Arviomuistiossa tarkastellaan sähköisessä tietoverkossa tapahtuvaa toimintaa, johon liittyy järjestelmällinen häirintä ja useiden henkilöiden osallistuminen ja joka liittyy kohteena olevan henkilön työtehtävien tai yhteiskunnallisten tehtävien hoitamiseen.”

  No mutta hyva, sittenhan tama laki voisi koskea myos minua, jos kyseinen lakiehdotelma koskisi myos fyysisessa ymparistossa tapahtuvaa hairintaa. Silla talla hetkella tilanteeni on se, etta asun taloyhtiossa, jonka isannointi ei anna haatoa minua hairikoiville narkomaaneille. Huumepoliisi on ”vieraillut” asunnossa. Omaan asuntooni valuu tasta huoneistosta jatkuva kannabiksen haju, joka tarttuu vaatteisiini, hiuksiini, huoneisiin. Haju aiheuttaa minulle pahoinvointia ja pyorryttavaa oloa. Narkit soittavat myos sahkoisilla instrumenteilla asunnossaan, ja muu hairio on paivittaista, usein montakin kertaa paivassa. Tama kaikki on pahasti hairinnyt opinnaytteeni tekemista, ja katkonut tutkimukseeni keskittymista. Isannoija vaittaa minulle ja vuokranantajalleni emailissa, etta mitaan hairiota tai kannabiksen hajua ei ole talossani, mutta tasta huolimatta silti heti soittaa asuntoon, kun sielta on hairiota (ilmoitan joka paiva monta kertaa isannointiin hairiosta naista narkeista).

 • Sinivalkoinen tyrannia

  Vastaa

  Suomi mätä ja paska maa.

  Suomalaiset ovat kusipäinen orjakansa.

  Jokaiselta ministeriltä pitäisi lyödä kirveellä pikkusormi poikki, jotta ne pystytään tunnistamaan petturi vihollisina. Siinä on maalit kohdallaan. En tietenkään tarkoita tätä kirjaimellisesti. Vaikka kyllä toivon sitä. Täytyyhän toiveita ainakin julkaista.

  Totalitaarinen paskasossu valtio. Tulee kylmä kun katsoo Suomen lippua.

  Nämä päättäjät ovat nyt vapaata riistaa. Ei vaadi mitään lupaa.

 • Schlageter

  Vastaa

  Näin siis kansalaisten yhdenvertaisuus maamme ”eliitin” mielestä.
  Käytän heti mahdollisuutta arvostella mainittua Anna-Maja Henrikssonia: hän osaa suomen kieltä niin ala-arvoisesti, ettei hänen pitäisi olla ministerinä tässä maassa – menköön esi-isiensä maahan ministeriä leikkimään.

 • Salomon

  Vastaa

  Jotain tällaista piri-sannan hassutteluista oli luvassa. Vähän oli auki, että mitä kaikkea. Noh Hei! Tehdään tälläinen juutalais tyylinen laki aloite jotta pääministeri saa vetää piriä rauhassa, omassa loosissa. Presidentti voi käydä huoraamassa ja Tuppurainen vehkeillä mopo poikien kanssa. On lähes ihme ettei noi urpot ole vielä nostanut antisetismi korttia ilmaan.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  Onko julkisen rikosilmoituksen tekeminen ”maalittamista ” ?

  Tokentube Kimmo Leino puhuu; virkamafia.fi … lisää julkisia rikosilmoituksia .

  archive.today/kimmoleaks.fi; tieto, kuinka pankki-vakuutuslaitokset lahjonnalla johtavat Suomea !

  Ensimmäinen syyteilmoitus jätetty Valtakunnansyyttäjänvirastoon 9.12. 2005 … EOA ”päätös” 876÷2÷05 .… poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Onko eduskunnan julkisten asiakirjojen levitys ”maalittamista” ?

  Suomen demokratia menettettiin 2005; joten kuka on ”maalittanut” ja ketä ?

  Suomen ”perustuslain” 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Tätä YLE ja ”lehdistö” koittaa kansalta salata .… VALTIOPETOSTA !

 • suomalaisasiamies

  Vastaa

  Seppo Lehto sai jo 2,5 v ehdotonta kun teki ronskeja pilakuvia kommareista.

 • juha II

  Vastaa

  WEF, NWO (”The New World Order”) ja EU kiristävät totalitärististä otettaan polkemalla suohon parlamentaarisen edustuksellisen demokratian kansanvaltaan ja oikeuteen arvostella vaaleilla valittuja poliitikkoja ja ministereitä. Samalla tämä on suora ja tarkoituksellinen hyökkäys tukehduttaa perinteinen länsimainen sananvapaus johon kuuluu oleellisena osana oikeus arvostella harjoitettua politiikkaa. Sekä mitä äärimmäisimmillä tavoilla ala-arvoista olevia eduskunnan päätöksiä ja hallituksen sekä erikseen sen ministereiden edesvastuutonta huolimatonta viranhoitoa. Politiikkaan ja länsimaiseen demokratiaan kuuluu kuin pannukakku hernerokka päivään poliitikkojen kyky kestää arvostelua, jonka täytyy henkilön ITSE tiediostaa jo politiikkaan lähtiessä. Jos EI kestä poliitikon arkipäivää. Silloin on kerma perseen syytä sillonkin jäädä kotiin istumaan samenttityynyn päällä. Länsimaiset hallitukset ovat pullollaan urapoliitikkoja ja pinnallisia pissiksiä, joiden OIKEA paikka olisi ”Temlate Island” eikä vastuupolitiikko, joka päättää jopa SODASTA ja RAUHASTA!!! Maailmalla oli hupijuttuna silloin kun Boris Johnson oli vielä Ison-Britannian pääministeri ja Kanadan pääministeri Justin Trudeaun yhteiskuvaan vierekkäin elokuvan roolihahmojen ”Nuija ja Tosinuija”. Hyvin natsasi!!!
  ”Maalittaminen” on kommari vassareiden oma likaisen pelin intrumentti, joka pohjautuu Marxilaiseen poliittisen vastustajan pilkkaamiseen ja demonisointiin vailla MITÄÄN asiaperusteita. Konservatiivit eivät tarvitse lakeja, joihin lain laatijat ITSE syyllistyvät 247!

 • Nimetön

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b2419517-18d8-4567–954c-bcb3fbbc610c

  ”Vasta kysymys siitä, kulkiko Marin tai hänen ystäviään Marinin turvamiesten autolla, sai suut suppuun niin Marinin kabinetilta kuin VNK:n virkakunnalta.”

  ”potaskaa, että turvallisuutta vaarantaisi se, mikäli kansliasta kerrottaisiin, onko turvamiesten auto joskus menneisyydessä toiminut biletaksina”

  https://www.yorokobu.es/wp-content/uploads/2022/08/shutterstock_253384588.jpg

 • Maalitus voi myös olla hyvä asia

  Vastaa

  Pääministerin juopottelu ja perverssi yöelämä joka vuoti julkisuuteen halutaan nyt vankeusrangaistuksen uhalla vaieta. Halutaan siis tehdä laki joka antaa erioikeudet hämärälle eliitille ja asettaisi heidät normaalin, julkisen ja kriittisen tarkastelun ulottumattomiin.

  Maailman Talousfoorumi WEF on globaali rikollisjärjestö johon kuuluu myös suomalaisia päättäjiä.

  Ainoa maalitus mitä tämän järjestön rotat kaipaavat on maalitus silmien väliin.

 • Jouni

  Vastaa

  Jotkut hermostuivat, kun rahvas sai tietää jonkun käyttävän jauhoja jä törsäilevän rahvaksen rahoja omiin pikku sikailuihin. Todella ””järkevä” lakimuutos.

 • Veli-Matti Lähteenmäki

  Vastaa

  Tätä Henrikssonin paskaa ei yhtään kiinnosta, kun mustat rikolliset maalittavat Suomalaisia lapsia raiskaamalla heitä! Miten vitussa voi olla oikeusministeri? Tämä paska pitäisi sulloa tynnyriin ja lähettää merelle! Tynnyriin teksti, voi halutessaan palauttaa tyhjänä.

  • Hölmölän demokratiaa

   Vastaa

   Hölmölän ”demokratiasta” kertoo kaiken että oikeusministerinä on Baja-Maja jota äänesti viime eduskuntavaaleissa reilu 14000 ihmistä, eli reilusti alle yksi prosentti kansasta. Tämä henkilö ei edusta mitenkään Suomen kansaa ja on silti ministeri.

 • Tiukka Täti

  Vastaa

  Onko se maalitusta jos kyselee Iltalehden Joonas Lehtoselta onko Irlanti todella alamainen tuoreelle kuninkaalle Charles III:lle?
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/60489cf8-7f53-4b22-9681–5fe95e656a36

  Tai jos haluaa tietää mitä ilmaa kevyempää ainetta sisältävät kiinalaiset hydrogeenipallot, kysellen asiaa Iltalehden Aino Vasankarilta?
  (Virheellinen käännös? No kai senniinkin voi tulkita.)
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/6d15f71d-501b-44f9-a84d-e93301f6ac27

 • Jarkko

  Vastaa

  Maalittaminen ja vihapuhe — nyt on niin v. 2022 meininkiä, että! Oikein EU-liittovaltion tuulahdus tulee nenään. Ja mikä tuo toinen tuoksu on? Sehän on takkojen ja turpeennostovehkeiden romutuspalkkio selvästi ja olen aistivinani myös marjanpoimintaveron sekä saunakiellon ihanat aromit ilmassa!

  Poliisi on valmis tulemaan jokaisen vihapuhujan, mielikuvitusrikollisen sekä väärinajattelijan oven läpi ja kopittamaan tämän. Samaan aikaan yökerhossa (Kaivopuisto) tai jengitilassa (Lahti) saa murhata ihmisen, sillä tekijää l. tappajaa muutaman hengen porukasta ei voida osoittaa. Myös tietynlaisten tekijöiden valokuvien ynnä tuntomerkkien levittäminen on rasismia ja täten myös vihapuhetta. Maamme on myös täynnä tapauksia, jolloin jopa elinkautistakin istuva vanki syyllistyy vapaalla henkirikokseen, tappoon taikka murhaan.

  Muistakaa siis välttää tuottamasta fiktiivisiä vihatarinoita, mutta myös vihafaktoja ei ole sallittua levittää!

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Onhan tuosta jo kokemusta 2 v 5 kk yhteistuomio kun asiasta vittuili niille joille pitikin 😉 https://Tuomionpurku.blogspot.com kertoo mistä oli kyse.

 • SanaVapaa

  Vastaa

  Ainakaan suomi24 palstalla kirjoitteleviin ei sillä tule olemaan vaikutusta. Ainakaan rekisteröityjä (entisiä s24 moderaattoreja) koskevat eri säännöt kuin anonyymeja kirjoittajia.
  Hakukoneella etsien esimerkkejä tämäkin mamuksi tekeytynyt on herjannut kymmeniä oikeistopoliitikkoja. Taitaa olla vassaripervo karvahattuaan myöten
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/17561308/tampereen-keskusta#comment-116422539

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi

  hammer, books, law