Suomen juutalaiset: eläinsuojelulaki rikkoo Euroopan ihmisoikeussopimusta

Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvosto sanoo, että uskonnollisen eläinten teurastamisen kieltävä laki rikkoo Euroopan ihmisoikeussopimusta. Juutalaisten mukaan heidän tulisi saada kiduttaa eläimiä uskontonsa nimissä.

Kotimaa

Juutalaisten ja muslimien harjoittamissa teurastuksissa perinteisesti leikataan tajuissaan olevan eläimen kurkku poikki.

Lakia muslimien halal-teurastuksesta ja juutalaisten shechita-teurastuksesta ollaan muuttamassa eläimille inhimillisempään suuntaan. Nykyinen laki sallii sen, että eläimen verta aletaan vuodattamaan samaan aikaan sen tainnuttamisen kanssa. Uuden lain mukaan eläin tulisi tainnuttaa ennen verenvuodatusta.

Eläinrääkkäystä uskonnollisista syistä suorittavat juutalaiset ja muslimit eivät kannata lakimuutosta. Lainvalmistelun lausuntokierroksella juutalaisyhteisö perustelee shechitan laillisuutta EU:n tainnutusmääritelmällä. Sen mukaan tainnutus on tarkoituksellisesti toteutettu prosessi, joka johtaa tietoisuuden ja kiputunnon menettämiseen.

Myös Suomen Muslimifoorumi ry vastustaa lakimuutosta:

”Tällä hetkellä teurastus tehdään samanaikaisesti tainnutuksen kanssa, joten ongelmaa asian suhteen ei pitäisi olla eikä lakia näin ollen tarvetta muuttaa – ellei tarkoituksena ole nimenomaan kieltää uskonnollisista syistä ja tavalla toteutettava. Kielto on eläinten hyvinvoinnin kannalta tarpeeton, sekä osoitus islamofobiasta ja yleisestä uskontovastaisuudesta. Kielto estäisi suomalaisia muslimeja nauttimasta kotimaisesta lihasta”, yhdistys toteaa.

Lähde: Maaseudun Tulevaisuus

Eläinoikeudet Islam Kotimaa Kulttuuri Maahanmuutto Muslimit Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Rotu Sionismi Suomen juutalaisyhteisö Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    ”estäisi nauttimasta kotimaisesta lihasta” 

    Myös halal- ja shechitateurastetun lihan maahantuonti tulisi kieltää.

  • P.P.

    Vastaa

    Juutalaisilla ja muslimeilla on aivan omat lakinsa tässäkin maassa. Kyllähän jokainen sen tietää.

  • Nimetön

    Vastaa

    Jos Suomessa on niin vaikeaa olla, niin aina saa lähteä takaisin Lähi-itään, me jopa kannustamme siihen. Meillä on meidän tavat ja moraalikäsitykset, jos ne ei kelpaa, niin: adios motherfucker.

    • Nimetön

      Vastaa

      Näin on. Täysin samaa mieltä. Muutenkin voivat mennä että oikeat turvapaikan hakijat saavat tilaa. Nyt nuo toimivat tulppana turvapaikan hakijoille. Määriä ei tarvii lisätä kun saadaan vaan turvapaikan tarkoitus kirkastettua, että se ei ole huvipaikka vaan turvapaikka.

  • Nimetön

    Vastaa

    Eikö olisi aika lähettää kaikki jutkut ja muslimit isiensä maille lähi-itään, nuo ei ikinä tule kuulumaan tai sulautumaan eurooppaan.

  • pöh

    Vastaa

    Tommoset keskiaikaiset rituaalit ei kuulu sivistysmaihin, syököön heinää tai muuttakoon jonnekin kehitysmaahan jos ei maan tavat ja lait maistu.

  • Eikka

    Vastaa

    Missä viipyvät eläinsuojelujärjestöjen kannanotot eläinten puolesta ? Vai asettavatko he arvomaailmassaan juutalaisten ja muslimien eläinten teurastamisen kiduttamalla etusijalle, saisivat hävetä jos näin tekevät.

    • Pete

      Vastaa

      Sehän on varma, että asettavat jutku ja muslimit eläinten edelle 😡😡😡

  • Pete

    Vastaa

    Jutku ja mokkamunat tulee lahdata Euroopan maaperällä tai lähettää sinne mistä ovat tulleet? Suomessa veronmaksajien rahoja säästyisi paljon kun kyseiset loiset potkastas rajan yli hevonvittuun!!

  • Hare

    Vastaa

    Samaiset aloittavat raivokkaan ulinahyökkäyksen palstoilla kun kirjoittaa että lapsivauvan ja poikien viiltely pitää lopettaa ilmeisistä syistä. Kokemusta on.

    Heillä ei ole jostain syystä sisäänrakennettua empatiaa. Muut ihmiset ovat heille objekteja ilman omaa sisäsyntyistä arvoa jne. eli se on eräs psykopatian muoto.

    Vielä kun on kyse eläimistä, niin sitä helpompi objektifioida vailla empatiaa.

    Suomen korruptoidut ja itsekin psykopaattiset kansanedustajat eivät uskalla tehdä mitä tarvitaan. Siihen lukeutuu myös kaikki sellaiset muutokset kuten esim. maasta karkoitukset ”viiltäjä-Jack vanhemmille”.

  • Tyrsky

    Vastaa

    Haukkuvat islamofobeiksi, vaikka saavat täällä moskeijansa ja muslimimaissa eivät itse uskalla edes antaa lupaa kristillisille kirkoille.

  • KPJJ

    Vastaa

    Jo alkoi ulina islamofobiasta.

  • Schlomo Nahaton

    Vastaa

    Kun eläinrääkkäys saadaan kiellettyä, seuraavaksi pitää kieltää lasten sukuelinten silpominen.

    Jutkut ja kehitysmaalaiset voivat aina palata omiin maihinsa.

    • Nimetön

      Vastaa

      Kyllä lapsiakin pitää suojella HETI. Leikatkoon omia vehkeitään aikuiset .
      Lapset tulee jättää rauhaan mielihulluudelta.

  • Salomon

    Vastaa

    Älkää murehtiko. Kyllä siellä rysselissä tehdään asialle jotain… Ihan varmasti.

  • Uljas Kakko

    Vastaa

    Painuisivat seemiläiset pois Euroopasta. Eivät kuulu tänne hämärine tapoineen.

  • Ostoksille

    Vastaa

    Ostakaa näille isot pullot Niveaa niin agressiot laskee.

  • Will U. Lickett

    Vastaa

    Kikes and muslims are the cancer of the Earth.

  • Nimetön

    Vastaa

    Video juutalaisesta teurastustavasta
    https://twitter.com/peta/status/801138205911175169

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi