Kolmesti rokotettu hoitaja levitti koronaa Rovaniemen kuntoutussairaalassa

Toisin sanoen rokote ei suojaa taudin levittämiseltä.

Kotimaa

Kolmesti rokotettu hoitaja levitti koronaa ainakin viiteen potilaaseen Rovaniemen kuntoutussairaalassa. Toisin sanoen rokote ei suojaa taudin levittämiseltä. Sairaalassa hoidetaan muun muassa saattohoitopotilaita sekä akuutti‑, tutkimus- ja kuntoutuspotilaita ja erityishoitoa vaativia ikäihmisiä.

Vastikään hoitajille asetettu rokotepakko on perusteltu sillä, että työnantajan on varmistettava hoitajien olevan suojattuja koronaa vastaan, jotta ne eivät levittäisi sitä vanhuksiin ja muihin riskiryhmiin. Rokote ei kuitenkaan suojaa tältä, kuten tämäkin esimerkki todistaa, joten kyseessä on hyvin erikoisen kuuloinen pykälä.

Teknisesti ottaen kyse ei ole rokotuspakosta, vaan työnantajan velvollisuudesta varmistaa potilasturvallisuus koronan suhteen. Se ei kuitenkaan rokotteilla onnistu, joten lain tulisi olla tarkkasisältöisempi.

Valtiovallan tulisi myös lain mukaan turvata kansalaisten oikeus hyvään sairaanhoitoon. Rokotuspakon on ennustettu johtavan monien osalta lopputiliin, mikä huonontaa sosiaali- ja terveysalan tiukilla olevia resursseja entisestään. Jotkut poliitikot ovatkin olleet asiasta innoissaan, sillä se mahdollistaa aasialaisen halpatyövoiman lennättämisen maahan korvaamaan väkisin aiheutettu hoitajapula.

Lähde: Yle

Halpatyövoima Hoitajat Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Rovaniemi Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ironista.
  Yksi merkittävin tekijä tähän hoitoalan ”rokotepakkoon” oli se, että potilasta pitää ”koronaturvallisesti” hoitaa rokotettu hoitaja, jotta potilaan turvallisuus varmistuu, eikä hän saisi tartuntaa.
  Ymmärrättekö ihmiset, että teille on valehdeltu ja valehdellaan myös jatkossa lisää?
  Tämä ”rokote” ei mitään tartuntoja ehkäise, joten et siitä mitään turvaa saa leviämisen suhteen.
  Eduskunnan äänestyspäätös pitäisi kumota kokonaan, tämä uutinen on hyvä esimerkki siitä.
  Koko touhulla ei ole mitään tekemistä tieteen, eikä pandemian kanssa, tässä on nyt ihan muut asiat, joita tämä niin sanotun pandemian varjolla edistetään.

  Poliittisia päättäjiä ei ole koko Sote-ala kiinnostanut ennen tätä väkisin luotua ”pandemiaa”, ruuhkaa on jatkuvasti, eikä alati pahenevalle hoitovelalle olla tekemässä yhtään mitään. Myöskään hoitajien työhyvinvointiin ei ole satsattu ja heitä on useasti kohdeltu jopa törkeällä tavalla työsopimuksista lähtien.

  • Anonymous

   Vastaa

   Ei ne rokotteet viruksen leviämistä estä vaan vakavan taudinmuodon. Miksi et lähtisi kadulle ”valistaan” ”lampaita”? Kerro kuinka kamalia ne rokotteet on, joissa on mikrosiruja millä satanistieliitti voi valvoa meitä kun käydään kaupassa tai ravintolassa. Muista myös mainita niistä joukkokuolemista mitä ne rokotteet aiheuttaa. Ota megafoni käteen ja mee torille valistaan. Ei se auta mitään, että täällä ruikutat.

   • Hh1488

    Vastaa

    Vakava taudinmuodon, plaaplaa plaa😂😂😂noi rokotteen ei estä mitään, todenäköisesti saat joku sydän ongelman niistä. Jos noi rokotteet estää vakavan taudinmuodon, niin miks nää saatanan typerät rokotetut itkee, jos muutama ihminen ei haluu näitä turhia piikkejä.toivottavasti kuolet rokotteeseesi

   • kysynpähän-vaan

    Vastaa

    Mistä ihmeestä sinäKIN olet saanut päähäsi, että koronarokotteissa olisi mikrosiruja tai että koronarokotteet olisivat aiheuttaneet jossain joukkokuolemia? Minä en tunne yhtäkään rokottamatonta joka kuvittelee noin. Tuollainen ajattelu tuntuu olevan enemmänkin joidenkin rokotettujen omaa fantasiointia. Miksi sinä olet ottanut koronarokotteen jos se kerta on mielestäsi noin epäilyttävä?

    Minä en ole ottanut (vielä) koronarokotetta koska minä en halua ottaa rokotetta jolla on vain ehdollinen myyntilupa (tarkoittaa siis sitä, että sen kaikki vaikutuksia, negatiivisia ja positiivisia, ei vielä tunneta tarpeeksi hyvin). Pakkorokotus olisi sen takia todella outoa ja epäeettistä. Minä uskallan väittää, että kyseessä on vain ja ainoastaan raha. Tämä ei ole mitään ”foliohattuilua” vaan terveen järjen käyttöä.

 • 5 tarvitaan K.P.

  Vastaa

  Niin tai sitten tälläsadulla saadaan taas uusia koronaan kuolleita tilaistoihin…

 • Japa

  Vastaa

  Työnantajan pitää näköjään varmistaa koronaturvallinen hoito jollain muulla tavalla kuin kolmannella rokotteella. Siinäpä on pulmaa kerrakseen.
  Joka-aamuinen koronatesti?
  Hoitohenkilökunta eristyksissä 247 suljetulla alueella työpaikan välittömässä läheisyydessä?

 • pöh

  Vastaa

  Sehän on ollut pitkään täysin selvää, ettei nämä ”rokotteet” estä ainoatakaan tartuntaa tai tartuttamista.
  Jos olisi oikea rokote niin voisin jopa itse ottaa, mutta tämmöseen epärehelliseen pelleilyyn en lähde mukaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Voi hyvänen aika tätä kaikkea touhua koronan ympärillä. Mihin se johtaa ja mihin pieni ihminen voi enää luottaa???

 • Kyynikko

  Vastaa

  Kyllä itseäni hirvittäisi ajatus, että hoidostani päättäisi hölmöläinen joka vastoin parempaa tietoaan on ottanut terveyttään vaarantavan, mutta hyödyttömän rokotteen.

 • juha II

  Vastaa

  Homma on haissut alusta asti ja eikä löyhkä tule lakkaamaankaan. Eikä se tule edes OIKEASTI koronaan kuolleiden ruumisröykkiöistä vaan…

  Tämähän ei uppoa sitten enää millään aivopestyihin idiootteihin vaan uudet ”variantit”, joita vedetään kuin kaneja hatusta jaksavat nostattaa kerta toisensa jälkeen korvia huumaavat ablodeerauset huokauksineen. Ja pökät menevät suoraan pyykkiin ja kylmä hiki helmeillee otsalla. Voinkin tässä kertoa, että kuolema keksittiin tasan kaksi vuotta sitten. Sitä ennen immeiset elelivät kuin Edenin puutarhassa vailla huolen häivää kunnes Faucci käärme luikerteli paratiisiin ja ilmoitti suuren ilon koronasta, joka vie hengen aivan tuosta vain. Siitä lähtien ihmiset ovat säntäilleet nurkasta toiseen kuin päättömät kanat kuunnellen joka ikisen sanan ymmärtämättä kuunnella käyttäen samalla jonnin joutavaa hyytelö kasaa, joka kallon sisällä on hartioiden välissä. Jokseenkin pieriskelevät poliitikot ovat vastanneet valtamedian informaatio keskitysten jyskeessä kulloisenkin ”temppuradan” suunnittelusta kansan pyörtyillessä kuin härkät neitoset renesanssi aikoina. Mukana myös itse naispuolisia terveysministereitä ja kullioisiakin piikitettäviä hoitsuja tähtisilmineen, jotka ovat vähin äänin turpeessa ”uusiutumattomina” luonnonvaroina. Kaikki tämä on tietenkin silkkaa valhetta, sillä sukulaisten innosta hehkuttaen kertovat ettei edesmenneen edesmenolla ollut mitään tekemistä piikin ja kuoleman kanssa vaan kaikkien muidenkin on seurattava kuolemankultin seremonioita, koska ellei niin tee on ”tiedevastainen” aivan kuten ai,koinaan toisen maanpäällisen täydellisyyden kohdalla oltiin ”Neuvostovastaisia”, jos uskalsi edes kulmiaan nostaa sitä vastaan. Ja kun ”toisinajattelijat” arvostelivat rakennuksen mätiä nurkkia niin kas. Heidätkin vietiin muitta mutkitta mielisairaaloihin, keskitysleireille ja kaikkein ”rikollisimmat” rikollisuuden paheksujat ammuttiin aivan noin vain. Tosin se tehtiin suoraselkäisen rehellisesti toisin kuin nyt. Menneinä aikoina rikollisilllakin oli selkärankaa tehdä rikoksensa päivänvalossa eikä madella kuin käärmeet kultaisissa käädyissään aina YK:n käytäviä myöten.

  ”Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata
  kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa.”
  ‑Abraham Lincoln

 • Tiesittekö että linnut ovatkin robotteja?

  Vastaa

  Kyllähän jo koronarokotusten alkuaikana tiedettiin että rokotettu henkilö voi levittää tartuntaa vaikka itse ei sairastu, ja sitä ennen tiedettiin että rokottamatonkin voi levittää ilman että itse sairastuu. Jos rokotettu henkilö saa tartunnan ja sairastuu niin oireet ovat lähes aina selvästi lievempiä.

  • Kyynikko

   Vastaa

   Tietosi ovat puutteelliset. Mikäli väitteesi pitäisi paikkaansa, ei yli 23 sairaalahoitoa vaativista Korona tapauksista ilmenisi rokotetuilla. Suomessa on rokotettu vajaa 80% väestöstä – 15 saa vajaan kolmanneksen vakavista taudeista(+20% sairastaa alle 30%) loput…
   Alle 50 vuotiaista Fimean mukaan on kuollut 2.5x enemmän rokotteisiin, kuin itse tautiin.

 • Tomppa

  Vastaa

  ”Kaikkia ihmisiä voi huijata jonkin aikaa, joitakin ihmisiä voi huijata
  kaiken aikaa, mutta kaikkia ihmisiä ei voi huijata kaiken aikaa.”
  ‑Abraham Lincoln

  Hieno sitaatti – ja niin valitettavan totta. Minä laitan toivoni nihin ihmisiin, joita on jo jonkin aikaa huijattu koronascamdemialla, mutta jotka alkavat herätä vähitellen huomaamaan, että touhussa ei ole päätä eikä häntää, kun kuulevat näistä rokotettujen välisistä tartuntaketjuista ja näkevät omin silmin koronascamdemian järjettömyyden.
  Nämä ihmiset, joita voi huijata kaiken aikaa, ovat valitettavasti se näkyvin ja äänekkäin kansanosa naamareineen, turvaväleineen, koronapasseineen ja vaatimuksineen pakkorokotuksista ja koronapassittomien eristämisestä muusta yhteiskunnasta. Näille ihmisille kannattaa huomauttaa, että heidän toimintansa muistuttaa kovasti 1930-luvun Saksaa.
  Tämä rinnastus, jos mikä, saa heidät ärsyyntymään kunnolla ja kenties parhaassa tapauksessa suuttumuksestaan toivuttuaan pohtimaan, rinnastuvatko he todella Saksan kansallissosialistisen työväen puolueen fasisteihin. Ehkä muutamat heistä vielä kääntävät mielipiteensä, järkiintyvät ja siirtyvät koronakriittisten joukkoon.
  Mutta tämän fanaattisen joukon ytimessä olevat kiihkeimmät koronauskovaiset ovat minusta toivottomia tapauksia. He ovat niitä, joista Aleksandr Solženitsyn on sanonut, että totalitaristisessa yhteiskunnassa osa ihmisistä rakastaa torjuuttaan ja on valmis kuolemaan hänet orjuuttavan yhteiskunnan puolesta.

 • 95%

  Vastaa

  – Tiedetään, että Pfizerin ja Modernan rokotteiden suojateho on 95 prosenttia oireista tautia vastaan. Emme tiedä, miten se vaikuttaa tartuttavuuteen, mutta se ei tarkoita, ettei se vaikuttaisi. 95 prosentin suojateho tarkoittaa sitä, että sadasta ihmisestä, jotka muuten saisivat taudin, sen saakin vain viisi. Ainakin ne viisi, jotka ovat saaneet rokotteesta huolimatta taudin, voivat tartuttaa muita. Esimerkiksi hoivakodin työntekijä ei voi olla täysin varma siitä, että rokote tarjoaisi suojaa, mikä tarkoittaa sitä, että edelleen tarvitsee käyttää hengityssuojainta myös rokotteen jälkeen.

  • rellinen

   Vastaa

   Kirjoitteleeko punikki thl:stä?

 • DTOM

  Vastaa

  Koronatilanne pahenee sitä mukaa mitä suurempi osa kansasta on piikitetty ja mitä useampi boosteri piikki on jaettu. 

  Näkemisen arvoinen video myrkkypiikeistä ja niiden vaikutuksista
  https://worldtruthvideos.website/watch/dr-vladimir-zelenko-039-s-stunning-testimony-before-the-israeli-rabbinical-court_xwtRBZnHGFKOycR.html

  Kattava sivusto kaikesta covid-19 piikityksiin liittyvästä
  https://www.covid19exposed.net/

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi