THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek: rokotteet eivät toimi, joten lisää tarvitaan

THL:n ylilääkäri Hanna Nohynek myöntää, etteivät koronarokotteet toimi. Ratkaisuksi hän kertoo lisää piikkejä.

Kotimaa

Nohynekin mukaan rokotteet ”vuotavat”, mikä siis meinaa, etteivät ne toimi siihen mitä varten niitä markkinoidaan. Rokotekauppiaat myöntävät itsekin, että piikkien teho laskee vain kuukausissa piikin ottamisen jälkeen.

”Rokottamisella ei voida täysin pysäyttää viruksen kiertokulkua tai tukahduttaa pandemiaa. Koronarokotteet ovat niin sanottuja vuotavia rokotteita, eli tulee läpäisyinfektioita”, Nohynek kertoo.

”Meidän pitää valmistautua siihen, että koronavirus tulee olemaan keskuudessamme vielä pitkään. On vielä liian varhaista ottaa kantaa siihen, tarvitaanko vielä myös neljäs ja viides koronarokoteannos”, hän jatkaa

Siitä huolimatta valtio pyrkii pakottamaan ihmisiä piikille ja kaikille lisäpiikeille kepin ja porkkanan avulla. Toisaalta ihmisille luvataan mahdollisuus olla pidempään baarissa. Toisaalta tällä hetkellä ajetaan koronapassia myös työpaikoille, mikä tulee tarkoittamaan potkuja rokottamattomille ja myöhemmin niille, jotka eivät muista päivittää rokotustilannettaan ottamalla lisää piikkejä.

Kolmannen rokotekierroksen kohdalla halutaan pikaisia toimia, jotta kauppiaat saavat maksimaaliset voitot tuotteistaan. Tämä siitä huolimatta, että nuorilla rokotteet ovat aiheuttaneet sydäntulehdusta. Korona itsessään ei ole edes viranomaisten tulkinnan mukaan vaarallinen nuorille ihmisille.

Suomessa ”harkitaan” eli aiotaan käynnistää myös alle 12-vuotiaiden rokotukset. ”Pääministeriä myöten on toivottu, että lapsille annetaan rokotukset mahdollisimman nopeasti” , kertoo Taneli Puumalainen Sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Lähde: Iltalehti

Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Rokotepassi Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nimetön

  Vastaa
 • Evplasse

  Vastaa

  Joopa joo,itse lopetan Suomen jousiampuja liiton kilpailut yli 20v jälkeen, Natsipassi tulossa käyttöön. Ensimmäinen valmennusleiri tapahtuma Tampereella, johon vaaditaan Natsipassi.
  Laitoin huolestumiseni alle 12 vuotiaiden rokotusten käynistämisestä ‚että liiton tulisi vastustaa näitä piikkejä, niilä viedään nuorten urheilun tulevaisuus. Eipä aiheuttanut mitään jatko keskustelua, ei niissä piikeissä ole jaettu mitään urheilusuorituksia parantavia aineita. Mielenkiinnolla tulen seuraamaan tuloskehitystä tarkkuuslajissa haitat alkavat näkymään, eli keskityn rokotetutkimukseen😂

  • Nimetön

   Vastaa

   Käypäs ihan noin niinkun muuten vaan kysymässä siellä leirillä noudattavatko perustuslakia. Jos vastaus on myönteinen niin sitten leirille vaan mukaan!

 • Minä

  Vastaa

  Toisin on Intiassa alueilla, joissa on käytetty Ivermektiinia rokotteiden sijaan. Niillä alueilla korona ei juuri juhli. Tämähän on tietysti salattavaa tietoa, joten valtamedia ei siitä uutisoi, vaikka se ratkaisisi kokolailla koronaongelman. Menisi lääketehtailta miljardivoitot ja poliitikkojen maine kärsisi, kun ovat alusta asti kieltäneet Ivermektiinin käytön ja panostaneet rokotuksiin, jopa rokotuspakkoihin. Tuloksena on, että rokotetuimilla alueilla korona juhlii ja rokotuskierre on loputon, sekä monille tappava.

 • pää määrää

  Vastaa

  Lääketiede ei toimi nyt tieteen tavalla vaan vain vähentääkseen heikossa kunnossa olevien kuolemia ja pyrkii säilyttämään mainettaan. Luonto toimii kuitenkin luonnon lakien vaikuttamana, tosin terveyteen vaikuttavista luonnon laeista ei olla hyvin perilläkään.
  Eräs luonnonlaki on siinä, että jokaisen olion geneettinen perimä pyrkii lisäämään olion sukua. Tämäkin Covid 19 virus pyrkii lisääntymään rajattomasti, mutta sen tappavuus ei voi kohota, vaan tappavuus vaimenee ajan mittaan, muuten tappava virus kuolisi sukupuuttoon. Nykyisen liikkuvuuden tähden tappava virus voi kuitenkin levitä nopeasti, joten viruksen tappavuus säilyy aikansa. Siihen on liikkuvan ihmisen tyydyttävä, koska luonnonvoimille ei ihminen pärjää.
  Tautien torjunta on monimutkainen tapahtuma, joten uuteen tautiin ei helposti ratkaisua synny. On jatkettava kokeita vuosikausia. Bisnesajattelu ja lääketieteen maineen kohottamispyrkimys ei tässä ole kuin haitaksi terveydenhoidolle.

  • Juulia

   Vastaa

   Mitään virusta ei ole eristetty vieläkään, joten sitä ei ole ”rokotteessakaan”. Lehtien kuvissa näkyy eksosomeja. Mitään (minkään aiheuttamaa) epidemiaakaan ei yksinkertaisesti ole, vaikka kaikenlainen lisääntynyt säteily ON lisännyt ihmisen pahoinvointia.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nyt on onneksi tutkiva journalismi tehnyt tehtävänsä :
  https://oikeamedia.com/o1-169500

 • Pähkinä

  Vastaa

  Aivan kuten Suomikin tarvitsee afgaaneja, sudanilaisia, somaleja, irakilaisia jne. vaikka nämä juuri johtavat Suomen raiskaus- ynnä murhatilastoja.

  Nyt, kuulemma, RS-virus leviää hanakasti. Kausi-influenssat A ja B olivat jännästi 1,5 vuotta poissa kokonaan… RS-huippua odotettiin kevääksi mutta sitä ei tullut, sillä ”Corona-rajoitukset toimivat”. Nyt HUS:illa on kuinenkin jo lähes 20 lasta hoidossa RS:n takia. Eli kaikki muut taudit — Corona mukaan lukien — leviävät täysin normaalisti riippumatta siitä oliko Corona-rajoituksia vai ei, mutta RS-virukseen nuo keinot tepsivätkin.

  Jos joku miettii miksi käsienheiluttelijoita ja muita (((eliitin))) nukkeja ei ole vielä sairastunut/kuollut piikkeihin, niin uskon näiden ja NWO-eliitin lakeijoineen ottavan vitamiinipistoksia vain uutiskuvissa.

  Miten seliteään nämä pienet yhteisöt — vaikkapa urheilujoukkueet — joissa 100 % henkilökunnasta rokotettu, mutta silti puolet porukasta positiivisia? Miten tuon saakaan käännettyä niin että ”rokote toimii”? Pronsenttiosuus olisi vieläkin suurempi ilman piikkiä? Se voi olla mahdollista hyvinkin. Että rokottamattomat ovat tartuttaneet heidät? Silloin kahden metrin turvavälit ja viiden henkilön max. kapasiteetit tupakkapaikoilla kaksine käsinpesuineen alkoholilla eivät ole selvästikään toimineet! Ja miksi piikin saanut sairastuisi piikittömästä? No, onhan se toki mahdollista, sillä rokotettukin tartuttaa rokotettuja sekä rokottamattomia. Tauti voi olla täysin oireeton.

 • Maria

  Vastaa

  Pedo-Bidenillä Parkinsonin tauti covid-GMO ‑kuolonpiikistä:
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0e8c468c-00ba-4ffc-a48f-14a46621a03a

 • H1

  Vastaa

  Vielä tarvitaan neljäs, viides, kuudes, seitsemäs, kahdeksas, yhdeksäs jne loputtomasti, tai jos lampaat herää ja lopettaa pelleilyn.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi