Koostevideo: Nouse Suomi! ‑mielenosoitus

Partisaanin toimitus oli paikalla Helsingissä tekemässä suoraa lähetystä päivän tapahtumista.

Kotimaa

päivitetty

Lauantaina 25.9. joukko kansallismielisiä osoittivat mieltään Helsingissä.

Partisaanin toimitus oli paikalla Helsingissä tekemässä suoraa lähetystä päivän tapahtumista. Toimitus seurasi tapahtumien kulkua ja haastatteli paikalla olevia.

Helsingissä järjestettiin maahanmuuttovastainen mielenosoitus nimeltä Nouse Suomi! Järjestelyporukassa oli mukana useita henkilöitä monesta eri tahosta.

Samana päivänä kokoontui tuntia aikasemmin kansanvaihtodenialistinen vastamielenosoitus Senaatintorilla, jonka järjestäjiin kuuluu muun muassa Helsingin vasemmistonuoret, Silakkaliike ja A‑ryhmä.

Eduskuntatalon edessä oli samaan aikaan mielenosoitus lastensuojelun väärinkäytöksiä vastaan. Tapahtuman järjestäjät kutsuivat kaikki korruptiota vastustavat mukaan.

Katso lisää:

SUORA LÄHETYS HELSINGISTÄ – Partisaani seuraa mielenosoitusten kulkua

Aktivismi Helsinki Kotimaa Mielenosoitus Nouse Suomi! Partisaani Tapahtuma Yhteiskunta

Keskustelu

5 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Jotenkin menee usko ”älylliseen elämään” kun katsoo noita antifa idiootteja.
  Mikähän tuossa oikeasti on takana? Siis että lähtevät noin itsensä nolaamaan kerta toisensa jälkeen?

  • pzkw

   Vastaa

   Huutavat, mutta eivät ymmärrä mitä ja miksi. Rahavallan kassaroita ovat reppanat. Tavallaan käy jopa sääliksi.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Hyvä kooste. Siinä tais olla kikkelikuva Dimmu ja muita kehitysvammaisia, oikein itse askarreltujen kommunistilippujen kanssa. Eihän tolla porukalla todellakaan ole kaikki kunnossa. Huomaahan sen jo ulkoisesta habituksesta, että on pahoja mielenterveys ‑ja päihdeongelmia. Sääliksi käy miten pohjalle voi ihmiset itsensä vetään.

  Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

 • Anonyymi

  Vastaa

  Erittäin onnistunut mielenosoitus! Erittäin hyviä puhujia ja edistysaskel kohti kansallismielistä yhteistyötä. Kaikista hienoista järjestöistä ja puolueista oli edustajia, kuten Kansallismielinen liittouma, Sinimustaliike, Uudenmaan Akseli, Suunta-kollektiivi, Suomen Kansa Ensin ‑puolue ja Soldiers of Odin. Ainoa, jotka puuttui oli PVL tai Kohti Vapautta! Järjestö, mutta mikä on aivan ymmärrettävää, koska kansanpetturihallitus ja EU-Suomen korruptoitunut ”oikeusjärjestelmä” kielsi PVL ja Kohti Vapautta on heti liitetty siihen, väittäen että kyseessä on PVL, mutta eri nimellä. Näin yritetään kieltää kansallissosialismi ja nationalismi ideologioina! Valeoppositiopuolue Perussuomalaiset eivät eroa mitenkää muista valtapuolueista. Ihan samaa paskaa, eri muotissa vaan. Ei siis eroa vasemmisto-ja muista globalistipuolueista mitenkään. Samanlaisia kansanpettureita, joihin ei kenenkään kansallismielisen kannata turvautua. Toivottavasti kukaan ei oikeasti ole niin tyhmä että kannattaisi perussionisteja, mutta taitaapa olla! Perussuomalaiset = Valeoppositio – ja kansanpetturipuolue!

  Nouse Suomi! mielenosoituksessa oli enemmän osallistujia kuin äärivasemmiston sirkusporukassa. Ymmärrän, että yksi iso syy sille tälläisiä aikoina, että ei ole niin paljoa porukkaa on SARS-CoV‑2 virus pandemia. Toinen iso syy on, että ihmiset pelkäävät joutua PolPo:n tarkkailuun ja ahdisteltaviksi. Senkin ymmärrän, kukapa nyt haluaisi olla Suojelupoliisin tarkkailulistoilla ”äärioikeiston terrorismin ja ekstremismin vuoksi”. Uskon kyllä, että suunta muuttuu kun nyt jo uudet tuulet puhaltaa, ja kunnes alkaa myrsky niin se tulee puhdistamaan kaiken saastan! Olen varma, että lopulta vallankumous tulee lähitulevaisuudessa ja kansanpetturit saavat maksaa rikoksistaan Suomen kansaa kohtaan! Oikeus tulee vielä toteutumaan.
  Eläköön Voitto!

 • MR.AG

  Vastaa

  Onpas nämä marxisti orjat aika helvetin tyhmiä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi