Lauantaina 25.9. maahanmuuttovastainen mielenosoitus Helsingissä

Tapahtuma kulkee nimellä Nouse Suomi!

Aktivismi

Helsingissä järjestetään lauantaina 25.9. maahanmuuttovastainen mielenosoitus. Mielenosoitus kokoontuu kello 14.00 eduskuntatalolla. Tapahtuma kulkee nimellä Nouse Suomi!

Järjestäjien mukaan järjestelyporukassa on edustajia useista eri ryhmistä, ja se tulee näkymään myös puhujalistassa. Mielenosoituksen mainosteksti kuvailee tapahtumaa seuraavasti:

NOUSE SUOMI!

Vuonna 2015 maahamme virtasi kymmeniä tuhansia vierasmaalaisia, joiden sanottiin pakenevan sotaa ja vainoa. Suomalaiset ovat hyväntahtoinen ja vieraanvarainen kansa, joka ryhtyikin auttamaan. Pian huomattiin, että sotapakolaisille kerättyjä käytettyjä vaatteita kuljetettiin kaatopaikoille ja näillä pääosin nuorilla miehillä oli yllään muotivaatteet ja käsissään uudet älypuhelimet. Suuri osa alaikäisinä tulleista olikin aikuisia miehiä.

Muutamassa vuodessa kotimaamme muuttui. Väkivalta ja raiskaukset kuuluvat päivittäiseen uutisointiin, kunniamurhat ja jopa terrorismi ovat uhkana arjessamme. Monikulttuuriset päiväkodit ja koulut ovat levottomia ja turvattomia, huumekauppa kukoistaa, vankilat natisevat liitoksissaan. Tavallisen suomalaisen on vaikea ymmärtää, miten nämä muukalaiset pystyvät hengailemaan suurkaupunkien ostoskeskuksissa päivät pitkät. Tavallinen suomalainen ei käsitä, miksi hän joutuu maksamaan koko ajan enemmän veroja, saaden yhä huonommin palveluita, kun samaan aikaan maahan tuodaan lisää verovaroin elätettäviä.

Viime aikoina on uutisoitu suurista pakolaismääristä pyrkimässä Afganistanista Eurooppaan. Useat suomalaiset päättäjät haluavat moninkertaistaa pakolaiskiintiön ja sanovat että meillä on velvollisuus auttaa. Me sanomme, että nyt riittää. Suomen ei pidä sallia enää siirtolaisten maahantuloa, vaan vaatia päättäjiä solmimaan palautussopimukset niin Afganistanin kuin muidenkin kanssa. Maahanmuutolla Suomi ei kykene poistamaan maailman hätää, vaan ainoastaan oman kansallisen olemassaolonsa.

Tule kanssamme osoittamaan mieltäsi suomalaisen Suomen puolesta. Järjestäjinä on useita yhteisöjä ja tapahtumassa kuullaan puheita niiden edustajilta. Ole mukana näyttämässä voimamme ja taistelemassa yhteisen asian puolesta.

Mielenosoituksen puhujalista julkaistaan lähiaikoina, seuraa tiedotustamme Facebookissa, VK:ssa ja Twitterissä.

Tapahtuma on päihteetön, edellytämme osallistujilta hyvää ja asiallista käyttäytymistä.

Afganistan Aktivismi Eduskunta Elintasopakolaisuus Helsinki Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Maahanmuuttajajengit Maahanmuutto Mielenosoitus Nouse Suomi! Pakolaiset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Rotu Sionismi Talous Terrorismi Uutiset Väestönvaihto Valkoinen rotu Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Ole aktiivinen, tule paikalle! Osallistuminen on tärkeää.

 • Suomen Puolustaminen

  Vastaa

  ”Kannattaako yhteisön riippumattomuutta puolustaa?

  Miksi puolustaisin isänmaata? Enhän omista siitä pienintäkään palasta! Tämä kanta on puhtaasti materialistinen. Sen kehittäjät eivät kuitenkaan syystä tai toisesta ole vieneet ajatustaan loppuun asti. Jos ihminen tahtoo pyrkiä yksinomaan henkilökohtaiseen maalliseen hyvinvointiin ja mukavuuteen, on ensimmäinen ehto, että hän säilyttää henkensä. Henki on ihmisen kallein omaisuus, sitä ei kannata minkään aineellisen edun vuoksi vaarantaa. Isänmaan puolustaminen <> tällöin yhtä vähän varakkaammalle kuin köyhimmällekkin. Kun jonkin yhteisön jäsenet omaksuvat tällaisen kannan, on heidän elämänsä yhteisönä myös lopussa. Toisenlaista käsityskantaa edustava yhteisö murskaa heidät auttamattomasti”.

  ”Jos isänmaalla tarkoitamme vain kuollutta ainettta, <>, niin sen puolesta ei todellakaan kannata vaarantaa henkeään, joka on tällaiselle vain aineellista etua ajattelevalle yksilölle kaikkea muuta kalliimpi. Silloin meille kuitenkin myös yhdentekevää, missä ja millaisessa ympäristössä elämme. Silloin on myös parasta, että hajaannumme ennen kuin meidät pakolla hajoitetaan”.

  ”Jos sensijaan isänmaalla tarkoitamme henkisiä, kaikille hteisömme jäsenille yhteisiä arvojamme, niin meissä elävä vapaudentahto ja vaisto ehkäisevät eitä yleensä ajattelemastakaan <>. Silloin ei ole enää välttämätöntä, että itse puhumme, soitamme laulujamme, kynnämme tai rakennamme, vaan että Suomessa puhutaan kieltämme, lauletaan laulujamme, että suomalaiset täälä kyntävät ja rakentavt vapaasti, kenenkään heitä sortamatta ja komentamatta”.

  ”Omakohtaisesti voimme edellä mainitun nojalla todeta, että jokainen meitä kohtaan suunnattu hyökkäys perustuu haluun ryöstää meiltä jotain ja saattaa meidän entistä huonompaan asemaan, peittipä hyökkääjä sitten aikomustaan kuinka suurella aatteellisuudella ja jaloudella tahansa”.

 • Tolkku Takaisin

  Vastaa

  Media on syöttänyt kansalle jo vuosikymmenet potaskaa ja propagandaa niin, että kyky kriittiseen ja maalaisjärkiseen ajatteluun on isolta osalta täysin mennyt. Uusi ilmiö on myös tasapäistävä kommunismi, jossa ihmisten oletetaan ilman muuta uskovan ja nielevän kaiken median syöttämän älyvapaan propagandan. Kaikki pyrkimys osoittaa omaperäistä ajattelua tai toimintaa tuomitaan täysin. Pieninkin poikkeama kommunistisesta standardista on siis rikos. Suomi on muutamassa vuosikymmenessä muutettu totalitaristiseksi mielisairaalaksi, joka on täysin kypsä itsetuhoon. Maailmalla liikkuvat mamu-armeijat tai bioase-lääkitykset otetaan avosylin vastaan ja pakkosyötetään kriittisemmän kansanosan kurkusta alas. 

  Mielenosoitukset eivät vaikuta mihinkään, mutta on tärkeää irtisanoutua julkisesti Suomen tuhoamisesta.

  • Nationalisti

   Vastaa

   ”Mielenosoitukset eivät vaikuta mihinkään”.
   Kuinka paljon vaikuttaa se, että makaat lauantaina kotona ja ehkä parin kaverin kanssa manaat yhteiskunnallista rappiotilaa?
   Ihan mielenkiinnosta kyselen.

   • Lemmu

    Vastaa

    Taas täysin väärä vastakkainasettelu. Jos oletetaan, että et asu pääkaupunkiseudulla niin on varsin korkea kynnys lähteä parin tunnin tilaisuuden takia ihan vaan ”ruumiiksi” paikan päälle. Jos matka vaikka yhteen suuntaan on 3 tuntia, niin käytät miekkariin vähintään yhden työpäivän verran aikaa, jonka voit käyttää muuhun hyödyllisempään toimintaan. Lisäksi reissu maksaa helposti mitä tahansa 50–100 euroo väliltä, joka ei myöskään ole merkityksetön kulu tulla vain ”ruumiiksi” paikan päälle. Mielenosoitukset tässä meidän tilanteessa ovat käytännössä täysin hyödyttömiä ja advokoimalla ihmisiä tulemaan paikan päälle käyttäen aikaansa ja resurssejaan todetusti hyödyttömään toimintaan on liikkeelle vahingollista. Lopeta siis hyödyttömien keinojen promoaminen ja keskittykää toimivampiin keinoihin. (puolueet, omat organisaatiot ja instituutiot)

    • Nationalisti

     Vastaa

     Mikään ei ole sen hyödyllisempää kuin olla osana isompaa mielenosoitusta, jossa myös muutkin kansallismieliset ovat.
     Sitä paitsi, silläkään ei ainakaan nyt voi kukaan asiaa perustella, että mielenosoituksia olisi liian usein, kun ei ole ollut.

     Kolmen tunnin ajomatka yhteen suuntaan on vielä ihan kohtuullinen, mielenosoituksen jälkeen voi keksiä kaupungissa myös muutakin tekemistä.
     Olen täysin eri mieltä kanssasi mielenosoituksien hyödyllisyydestä, juuri tällaisessa vallitsevassa tilanteessa ne ovat enemmän kuin tarpeen, kansallismielisen sanoman tulee näkyä ja kuulua Suomen kaduilla!
     Sanoisin, että se on aika hyödytöntä olla osallistumatta järjestettyyn tapahtumaan ja jäädä sen sijaan passiivisena valittelemaan kuinka ”mielenosoitukset ovat turhia”.

     • Lemmu

      ”Sitä paitsi, silläkään ei ainakaan nyt voi kukaan asiaa perustella, että mielenosoituksia olisi liian usein, kun ei ole ollut.” Lol Missähän maailmassa sinäkin elät. Eduskuntatalon edessä järjestetään harvase viikko meidän puolen mielenosoituksia. Tätäkin tapahtumaa miettien juuri viikkoa ennen on sekä suurkulkue että Tunne Juuresi 3. miekkareita on nykyään nimenomaan liikaa. Samat tyypit tulevat paikalle, jotka jo kaikki tuntetavat toisensa. Kuullaan samat puheet, joissa porukka arvaa jo ennalta mitä puhuja aikoo sanoa.

      Jos olet kerran vakuuttunut mielenosoitusten hyödyllisyydestä niin ole hyvä ja kuvaa niin tarkasti kuin osaat millä mekanismilla se että 50 tyyppiä kokoontuu eduskuntatalon eteen tunniksi pariksi pitämään puheita ja huutamaan iskulauseita johtaa mihinkään meidän puolen kannalta hyödylliseen lopputulokseen?

      Kuten varmasti tekstistäni käy selväksi, näen miekkarit käytännössä täysin hyödyttöminä ja keksin kyllä heti useita parempia käyttökohteita sekä rahalle että ajalle kuin tämä. Passiiviset ruikuttajat jäävät kotiin joka tapauksessa, itse en kuuluu kyseiseen porukkaa joten turha siihen vedota.

     • Nationalisti

      Lemmu, Lol ihan itsellesi vaan.
      Suurkulkue ei ole minkään kansallismielisen ryhmittymän järjestämä mielenosoitus, ottaisit nyt ensin tällaisista asioista selvää.
      Tiedän, että on Tunne Juuresi 3. Onko se mielestäsi mielenosoitus?
      Minun tietojeni mukaan ei ole.
      Puhuin mielenosoitusten määrästä, voitko nyt yksilöidä kuinka monta avointa kansallismielisen ryhmittymän järjestämää kansallismielistä mielenosoitusta on ollut parin viime vuoden aikana?

      Ymmärsitköhän nyt mitään mitä kirjoitin kansallismielisten ja kansallismielisen sanoman tärkeydestä julkisessa katukuvassa?

     • Lemmu

      lol Ymmärsin hyvinkin. Olet yksi niitä, joiden mielestä Fixit miekkarit, miekkarit sanavapauden puolesta, miekkarit koronarajoituksia ja valtion tyranniaa vastaan sekä suurkulkue eivät voi olla osa nationalismia, koska eivät ole sinun standardeillasi riittävän nationalistisen porukan järjestämiä. Sanomasta viis, järjestäjä on kaikki kaikessa. Ajatustapasi on lapsellinen ja vain ja ainoastaan suomalaisille haitallinen. 

      Ole hyvä ja vastaa kysymykseen, millä mekanismilla se että 50 tyyppiä kokoontuu eduskuntatalon eteen pariksi tunniksi pitämään puheita ja huutamaan iskulauseita johtaa mihinkään meidän kannalta hyödylliseen?

      Kun sitä pohdit, huomaat että sellaista mekanismia ei ole. Mielenosoitukset ovat siis täysin turhia ja ne ovat skenessä olleet turhia jo vuosien ajan. Tällä hetkellä ne eivät ole mitään muuta kuin saman 20 henkisen puuhasteluporukan egon pönkittämistä ja sosiaalista selkään taputtelua. Siksi nämä järjestetään aina helsingissä ja siksi paikalla on aina samat 40–50 tyyppiä. Kuten jo tuossa yllä sanoin, lopeta hyödyttömien, resursseja vievien keinojen advokointi ja keskity niihin joilla oikeasti voidaan saada jotain aikaan. ( Puolueet, organisaatiot ja instituutiot)

     • Nationalisti

      Miekkarit koronarajoituksia vastaan eivät ole minkään nationalistisen tahon järjestämiä.
      Vai olenko väärässä?
      Voisitko nimetä sen kansallismielisen tahon, joka on niitä järjestänyt?
      Kun mielestäsi mm. Fixit-miekkarissa on ollut noin 50 ihmistä paikan päällä, se kertoo siitä, että sinä et ole ollut yhdessäkään sellaisessa tilaisuudessa, etkä ole edes netistä striimiä katsonut.
      En tiedä miksi heität noin pahasti alakanttiin meneviä lukemia.
      ”Ajatustapasi on vain ja ainoastaan suomalaisille haitallinen”.
      Eli siis se on suomalaisuudelle vahingollista, kun osoitetaan mieltä, ettei rotumuukalaisia tuotaisi Suomeen ja yleisesti vastustetaan hallituksen pakolaispolitiikkaa?
      Nyt on jo kyllä todella sakeaa menoa.

      Mitä hyötyä on mielenosoituksista?
      Se hyöty, että sillä tavalla saadaan julkista tilaa haltuun ja levitettyä kansallismielistä sanomaa ja ehkä jopa verkostoituakin samanmielisten kanssa, hyvin usein paikalla on joku uusi tuttavuus, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia ja näkemyksiä.
      Mielenosoitukseen osallistuminen antaa myös viestin, että kansallismieliset uskaltavat puolustaa sanomaansa julkisestikin ja ihmiset näkevät, että kaikki eivät tätä nykymenoa sulata, siksi osallistuminen on tärkeää.

     • Lemmu

      Lol olet toivoton tapaus joka tahallaan vääristää sanomisiani. Tuollaisen kanssa ei kannata edes yrittää keskustella.

     • Nationalisti

      Osaat sanoa lähes joka väliin ”lol”. Mikä teini sinä oikein olet?
      Miten vääristän sanomisiasi?
      Etkö juuri maininnut kuinka paljon kyseisissä mielenosoituksissa on ollut porukkaa vai mitä yritit viestiä?
      Jos mielenosoitukset ovat ”haitallisia”, niin olethan jo ottanut yhteyttä mielenosoituksen järjestäjiin, kehottanut perumaan mielenosoituksen ja jakanut ohjeita paremmasta kansallismielisestä toiminnasta?
      Mielenkiinnolla jään odottamaan, että mitä he vastaavat sinulle.

   • Menetty osa

    Vastaa

    Niinhän se on. Mielenosoitukset Suomessa ovat lähinnä osoitus siitä että ollaan pahoitettu mielensä. Se ei tarkoita että oltaisiin jyrkästi eri mieltä tai että halutaan muutos. Jos on kansainvälinen mielenosoitus niin sielä katsellaan muiden maiden milenosoituksia. Sielä ei itse osoiteta mieltä sellaisella tunteen palolla että muut katsoisivat meitä. Videoita ja tekstejä kun ei jaeta eri kielillä eri uutistoimituksille, vaan niistä halutaan rahaa. Ja se oli sitten siinä se.

    Ja sitten se että miksi aina pitää mennä Helsinkiin? Sielä on pieni joukko ihmisiä jotka ovat puuhamiehiä. OK, eduskunta on Helsingisssä mutta paljon vaikeampi Polpon on valvoa koko Suomessa tapahtuvaa mielenosoitusta. Jokaisessa kaupungissa omat edustajat.

    En voi välttyä ajatukselta että joka kerta kun matkustetaan Helsinkiin niin glomalistit käärivät voittoa jokaisesta polttoainelitrasta, kuluvasta ajoneuvosta, renkaista, ruuasta, parkkimaksuista ja ties vaikka mistä.

    Olisi paljon hienompaa jos ne henkilöt jotka Halsingissä haluavat muutosta, muuttaisivat sieltä pois. Antaa Helsingin upota omaan vihreään kuplaansa ja pysytään me muut sieltä pois. Niinhän sen kaupungin nimikin menee: Hell Sink.

  • REP2

   Vastaa
 • Oscar D

  Vastaa

  Miksi maahanmuuttovastainen?
  Eivät 2015 maahan tunkeneet ole maahanmuuttajia.

  • Fatwantarkistaja

   Vastaa

   Ne ovat pakolaisia, aina ja ikuisesti.

   • Oscar D

    Vastaa

    Ei ne ole edes pakolaisia, vaan laittomia maahantunkeutujia

  • Reppumatkailija omilla rahoilla

   Vastaa

   Suurin osa oli työnhakijoita. Kreikassa kerrottiin jo toukokuussa 2015 että salakuljettajat lupailevat 50 000 € vuosipalkkoja Saksassa ja Ruotsissa, ja sillä rahallahan ostaisi matkan aika monelle sukulaisellekin. Totuus oli ihan toinen ja sen kreikkalaiset kyllä tiesivät. 

   Kun tämän kertoi julkisesti niin natsiksi ja rasistiksi oltiin syyttämässä.

 • Atte

  Vastaa

  Hei!

  Tiedoksi että aiomme pitää mielenosoituksen ”Loppu lastensuojelubisnekselle” lastensuojelun epäkohtia vastaan eduskuntatalolla samana päivänä 25.9. klo 13 eli tuntia aiemmin

  Poliisille olemme ilmoittaneet ensimmäisenä me, joten poliisin puolesta kyseinen paikka on varattu kyseisenä aikana ensisijaisesti meille.

  Tämä siis tiedoksi teille. Emme voi tietenkään kieltää teitä osoittamasta mieltä samana päivänä samassa paikassa.

  Terv. Atte / Loppu lastensuojelubisnekselle

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi