Poliisi epäilee Keskusta-kansanedustajaa rikoksesta – puhui ”sosiaaliturvalla loisivista elintasosurffareista”

Keskusta on aktiivisesti osallistunut sananvapauden kiristämiseen aikaisemmin.

Kotimaa

Juha Pylväs.

Poliisi tutkii, syyllistyikö Keskustan kansanedustaja Juha Pylväs rikokseen tämän puhuttua puolueen kesäkokouksessa ”sosiaaliturvalla loisivista elintasosurffareista”. Rikosnimike lienee kiihottaminen kansanryhmää vastaan.

Pylväs on jo ehtinyt julkisesti pahoitella sanojaan, mutta se ei ole estänyt innokasta vihapuhepoliisia aloittamasta tutkintaa. Toistaiseksi kyse on vain selvityksestä, onko rikosta tapahtunut. Asia selvitetään varmuuden vuoksi, jotta ”vihapuheesta” saataisiin enemmän oikeuskäytäntöä tulevaisuuden tuomioita varten.

Keskusta on puolueena osallistunut aktiivisesti sananvapauslakien kiristämiseen. Nyt kiristykset lyövät kuitenkin potentiaalisesti oman puolueen jäsentä.

Lähde: Yle

Elintasopakolaisuus Juha Pylväs Keskusta Kiihottaminen kansanryhmää vastaan Kotimaa Maahanmuutto Poliisi Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Rotu Sananvapaus Sananvastuu Väestönvaihto Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Jussi

    Vastaa

    Nurinkurinen homma.pylväs sanoi ainoastaan sosiaaliturvalla loisivia elintasosurfareita.nyt syyttäjän pitää mainita kansallisuudet joita pylväs on loukannut.silloinhan syyttäjä itse syyllistyy kiihottamiseen kansanryhmää vastaan

  • Tekijämies

    Vastaa

    Liberaalin demokratian vihapuhelait ovat osoittaneet ”kansanryhmän” olevan hyvin subjektiivinen käsite.

    Virkakoneistoon pesiytyneen uuskommunistin silmissä jopa homot ja transut ovat kansanryhmiä!

  • pää määrää

    Vastaa

    Koskahan poliitikot oppisivat pysymään sanojensa takana silloin, kun ne ovat ainakin lähes totta. Valehteluhan on sallittua ja valheita ei peruta, jos valheet ovat puoluejohdon etujen mukaisia.

  • Kari

    Vastaa

    Oikeinhan se puhui. Rehellinen mies. Tietenkin näitä on suomalaisissakin joten koko porukka ruotuun.

    • Kyynikko

      Vastaa

      Eli et saa äänestää lompakollasi, jos ”vituttaa niin ettei veri kierrä”. Kaikki ruotuun… Ja kenen hyväksi? Minä olen yksi niistä suomalaisista, jotka pärjäisivät paremmin ilman nykymuotoista valtiota, joka tunkee ahnaan kätensä joka väliin. Sinäkin saattaisit olla.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Pylvään ”rasistinen” lausahdus on poliittista peliä, joka luultavasti on sovittu etukäteen Keskustan johdon kanssa. Kepu yrittää kalastella ääniä maahanmuuttokriittisiltä Keskustan kannattajilta, jotka ovat lipumassa Perussuomalaisten haaviin.

    • N. N.

      Vastaa

      Ei ollut poika niin rohkea kuitenkaan.
      Joku sanoi wofwof, niin poika ryömi heti ristille anteeksi pyytämään.

  • KKKKeijo

    Vastaa

    Sanna Marin ja Ruotsin prinsessa Sofia ovat lähes identtiset ulkonäöltään. Katso ja ihmettele! Suomella on pitkä siirtomaahistoria Ruotsin vallan alla, ja maata ryöstetään taas.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi