Iisalmi: PolPo retuutti ”koronaepäiltyä”, sulki sairaalaan, riisti puhelimen ja julkaisi kuvan

Naispuolisen yrittäjän "rikos" oli mahdollinen koronaan sairastuminen.

Kotimaa

Iisalmen PolPo (poliittinen poliisi) on päässyt otsikoihin mielivaltaisesta toiminnastaan. PolPo kaappasi ”koronaepäillyn” yrittäjänaisen kotoaan väkisin viedäkseen tämän testeihin. Nainen oli itse oireeton.

Koska hyvinvointi- ja siivousyrittäjänä työskentelevä nainen ei suostunut lähtemään poliisin mukaan, päättivät nämä pahoinpidellä ja kidnapata naisen. Nainen suostui karanteeniin, mutta kieltäytyi testistä, sillä hän sairastaa tautia, joka aiheuttaa verenvuotoa. Nenään työnnettävä koronatesti olisi siis hänelle riski.

Poliisit laittoivat naisen väkisin käsirautoihin ja raudat niin tiukalle, että naiselle jäi mustelmat. Seuraavaksi hänet vietiin sairaalaan lepositeisiin vuorokaudeksi ja tämän jälkeen hänet siirrettiin suljetulle osastolle. Naisen ”rikos” on se, että hänen epäillään sairastavan oireetonta koronaa.

Tytär puolusti äitiään – poliisi kosti

Naisen tytär julkaisi sosiaalisessa mediassa videon poliisin suorittamasta pahoinpitelystä. Tämän vuoksi PolPo kosti uhrilleen vielä takavarikoimalla hänen puhelimensa sekä julkaisemalla hänen kuvansa poliisin virallisilla verkkosivuilla nöyryyttääkseen häntä.

Naista epäillään koronaan altistumisen lisäksi virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. On epäselvää, miten naisen puhelimen takavarikointi liittyy rikosten selvittämiseen, sillä kyse ei juridisesti ole erityisen vakavista rikoksista, ja tuomioonkin riittää pelkkä poliisipartion (perätön) sana.

Puhelimen takavarikoinnissa onkin todellisuudessa kyse naisen nöyryyttämisestä sekä sosiaalisessa mediassa saadun negatiivisen huomion kostamisesta.

Pyrkimys ajaa yrittäjä konkurssiin?

Kuvan julkaisu todennäköisesti tulee haittaamaan tai jopa tuhoamaan naisen yrityksen. Hän on siivooja sekä joogatuntien vetäjä. Pienen kaupungin poliisin mustamaalatessa yrittäjää, voivat monet uskoa mieluummin poliisin rivien välistä antamaa kehotusta olla tarjoamatta yritykselle toimitiloja tai olla pyytämättä yritystä siivoamaan ihmisten koteja.

PolPon menettely osuu yksiin Suomen hallituksen koronastrategian kanssa, jossa pienyritykset pyritään tuhoamaan konkursseilla, jotka aiheutuvat valtion pakottamista liikkumis- ja kokoontumiskielloista.

Koronamielivalta tulee vain kiihtymään

Tapaus kertoo karua tarinaa koronamielivallasta, johon yhä useampi suomalainenkin pääsee tulevaisuudessa törmäämään. Ihmiset voidaan väkivalloin sulkea sairaalaan, mikäli heillä edes epäillään olevan korona.

Hallitus ”harkitsee” myös ulkonaliikkumiskieltoa. Tämä tulee tarkoittamaan, että sen sijaan, että poliisi jahtaisi oikeita rikollisia, tulee se jahtaamaan päivää paistattelevia ihmisiä, lenkkeilijöitä sekä työmatkalaisia aivan kuin nämä olisivat tehneet jonkinlaisen rikoksen silkalla olemassaolollaan.

Yhä useampi taho kehottaa suomalaisia kansalaistottelemattomuuteen, sillä heidän mukaansa mielivalta ei tule loppumaan ennen kuin ihmiset laittavat sille stopin. Kun mielivallan makuun on kerran päästy, ei oikeuksia ja vapauksia tulla palauttamaan muuten kuin ottamalla oikeudet väkisin takaisin.

Lähteet: Poliisi, Iltalehti

Hyvinvointi Iisalmi Konkurssi Koronavirus Kotimaa Poliisi Poliisivaltio Poliittinen vaino Politiikka PolPo Rikos Terveys Yhteiskunta Yrittäjyys

Keskustelu

39 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • SaleSeta

  Vastaa

  HYI VITTU, mihin tämä maa on mennyt! PolPo hyökkää työtätekevien valkoihoisten kotiin ja vie ihmisiä vankeuteen ilman mitään perusteita. Puhelimet ja muu todistava aineisto varastetaan mielivaltaisesti, että ihmiset eivät voi puollustautua tyranniaa vastaan.

  Samaa on tapahtunut vuosikymmeniä, mutta tapaukset ei ole tulleet julkisuuteen, kun ei ole ollut mitään todisteita. Onneksi nämä ihmiset osasivat varautua ja kerätä edes vähän todisteita valtion harjoittamasta terrorista.

  Puhelimen väkisin pois hakeminen myös seuraavana päivänä sairaalasta ei perustu mihinkään vaan halutaan estää ihmisen mahdollisuus pitää puollustusasianajanaansa yhteyttä ja kerätä nauhoittamalla ja kuvaamalla todisteita PolPo:n, sairaalan ja valtion väkivallasta ja terrorista.

  Kirjoitetaanko naiselle seuraavaksi ”hullun paperit” ja suljetaan mielisairaalaan, kuten muissakin diktatuureissa tehdään ihmisille joilla on vääriä mielipiteitä?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tämä meininki on mennyt täysin sairaaksi, tosin se oli kyllä odotettavissa.
  ”Mahdollinen altistuminen” kuulostaakin jo typerältä. Sama kuin sanoisi ”hän ehkä tulee kipeäksi…tai sitten ei”.
  Ei ennenkään ole tarvittu mitään testejä siihen, että alettaisiin varmuuden vuoksi katsomaan kantaako joku jotain flunssavirusta, kyllä sitä sitten huomasi tuleeko kipeäksi.
  Tätä ”pandemiaa” pyritään pitämään yllä jo silläkin keinolla, että nyt testataan jo saattohoidossa olevia ihmisiä, että saataisiin korkeampia lukemia tilastoihin!

  Kovaa vauhtia pyritään luomaan poliisivaltiota ja poistamaan kansalaisten vapauksia pala palalta, vähän kerrallaan kun vapauksia poistetaan, niin ihmiset eivät edes huomaa mitkä kaikki vapaudet ovat lähteneet, kun media luo massahysteriaa väestön keskuuteen.

  Suomen kokoisessa maassa ulkonaliikkumiskiellot ovat suuri vitsi.
  Kansalaistottelemattomuus on nyt enemmän kuin paikallaan.

  • Oikeutta88

   Vastaa

   Kyseessä kuulemma Virolainen nainen!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Onhan tämä jo ironiseksi mennyt, rotumuukalaisten tekemistä raiskauksista ja katuryöstöistä poliisit ja media vaikenee sen minkä kykenee ja sitten mennään julkaisemaan nimi, kuva ja yrityksen tiedot mahdollisen ”flunssatartunnan” takia.
  Systeemiä ei todellakaan voi kunnioittaa, toivottavasti asiat alkaa pian menemään siihen suuntaan, että ihmisiä alkaa kiinnostamaan muukin asia kuin liikkeellä oleva flunssa.

 • Juulia

  Vastaa

  TODELLA TÖRKEÄÄ KÄYTÖSTÄ Poliisilta!!!!! HÄPEÄ SAATANA!!!!

 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Harjoituksia ja menetelmätestauksia totalitaarisen kyttäys- ja poliisivaltion ajamiseksi uudeksi normaaliksi. Ja idiootit taputtavat käsiään.

 • Jones

  Vastaa

  Siinäpä muka tappava tauti. Monet eivät saa mitään oireita ja vanhuksia on kuollut vain murto-osa siitä mitä tavallisesti flunssiin.
  https://www.iltalehti.fi/flunssa/a/88633fab-7501–4f25-a33d-52f52eb69b5d
  ‑Arvioiden mukaan todellinen influenssakuoleminen määrä voi olla vuodessa jopa pari tuhatta.

  Koko koronahuijaus on vain median propagandaa ja ajaa median omistajien etuja. Eikä ole kenellekkään mitään epäselvää keitä he ovat.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Nyt ollaan saatu syntipukki maassamme riehuvalle koronalle. Luultavasti tälle naiselle tulee myöhemmin hyvin ankarat rangaistukset oikeussalissa ja kansa taputtaa.

  Kuka olisi uskonut, että koronapandemian päätekijä löytyy Iisalmesta?!!

 • JP

  Vastaa

  Täysin oikein toimittu.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Näin on, kunpa useammallakin olisi palleja uhmata totalitaarista hallintoa kansalaistottelemattomuudella.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Niin, näiltä ihmisiltä jotka toivat tämän poliisien mielivallan julki.
   Kansalaisia pelotellaan minkä ehtivät ja auktoriteettiuskovainen kansa seuraa silmät kiiluen valtamediaa, vaikka ihan oikeita tilastoja olisi saatavilla ja niitä lukuja voi suhteuttaa aiempien vuosien flunssatapauksiin.
   Ps. Poliisit on eliitin rakkikoiria, hävettäisi olla kyttä.

 • peku

  Vastaa

  Tuolta https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/25abc325-df5f-4b3f-ab35-9391f5ac8517 löytyy yhteystietoja minne sairaalan toiminnasta voi laittaa palautetta ja lisätietoja viestinta@ylasavonsote.fi

 • peku

  Vastaa

  Katsokaapa missä tartunnat on oikeasti Uudellamaalla ja HUS:n alueella: https://www.hel.fi/static/helsinki/korona/kartta-iso-suomi-240221.png

  Miksi koko Suomea laitetaan kiinni muutaman ghetto-alueen vuoksi (=virallisessa kielessä ja uutisoinnissa ”postinumeroalueen” vuoksi)

 • Anonyymi

  Vastaa

  Käsitin, että nainen olisi rikkonut tietoisesti ja tahallaan karanteenia ja tapaukseen liittyisi tartuntaketju minkä takia poliisi julkaisi henkilön nimen ja kuvan, jotta viranomaiset saisivat selvitettyä altistuneet. Jossain maissa koronaviruksen tarkoituksella levittäminen luokitellaan bioterrorismiksi. Voihan olla, että viranomaiset eivät pitäneet naisen levittämästä ”disinformaatiosta”.

 • Anonyymi

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/25abc325-df5f-4b3f-ab35-9391f5ac8517

  Aikamoista. Tämän naisen jäljiltä on ainakin 60 virukselle altistunutta henkilöä.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Sen verran vielä kommentoin, että mielestäni kuvan ja nimen julkaisu on perusteltua, koska tilanteessa puhutaan yleisvaarallisen taudin levittämisestä.

  • Peku

   Vastaa

   Hänellä ei kai ole todettu mitään tautia? Miten voi altistaa ketään millekään jos ei ole millä altistaa???

  • Artturi Sakari Reinikainen

   Vastaa

   Moi Iisalmen poliisi! Kumpi on hauskempaa, käydä heikompiensa kimppuun, vai surffailla netissä työajalla ja valvoa ihmisten mielipiteitä?

  • K

   Vastaa

   Olisiko sinulle ok, jos yritystoimintasi pyrittäisiin tuhoamaan flunssan sairastamisen vuoksi?

  • Nationalisti

   Vastaa

   Minkä ”yleisvaarallisen taudin”?
   Hah, hyvä vitsi.
   Eihän poliisit julkaise edes raiskaajaneekereiden tuntomerkkejä ja nyt sitten tällainen tapaus…
   Keitäs tämä ”pandemia” on nyt etupäässä tappanut? Onko vuosikuolleisuus räjähdysmäisesti kasvanut? Onko teholla paljoa muita kuin runsaasti ylipainoisia, elintapasairauksia hommanneita ja iäkkäitä?
   Hiljaista on ollut, vaikka ”vaarallinen tartuntatauti” on jo yli vuoden verran riehunut.

   • Anonyymi

    Vastaa

    Unohdin, että porukka uskoo täällä, että SARS-CoV‑2 virus on vain satua, jolla pelotellaan, alistetaan ja kontrolloidaan ihmisiä. Nähdään näin vitun iso vaiva vaan, että saataisiin potkittua kansalaisia? Niin ja eihän se ollenkaan ole vaarallinen virus. Ei pyhä yksinkertaisuus. Varmaan sitten kaikki lääkärit, tiedemiehet, tutkijat ja tartunnan saaneet valehtelee? Ehkä mun isovelikin valehtelee, joka asuu Saksassa ja sai siellä viruksen, jonka takia joutui sairaalaan, ja sitten kunto romahti ja joutui teho-osastolle. Kävi lähellä syvää päätyä, mutta selvisi hengissä. Tämänkin jälkeen vaikka virusta ei enää hänellä ole, niin erilaiset neurologiset oireet ovat jatkuneet hänellä kuukausia. Kyseessä noin 40 vuotias ja ihan perusterve mies. Toinen kenet tiedän kuka sairasti viruksen vakavana on yksi naispuolinen tuttavani. Tässäkin kyseessä vähän yli 40-vuotias, ei mitään sairauksia tms. Hän sai Suomessa viruksen. Hän määräättiin karanteeniin kotiin, mutta kotona hänen kunto romahti täysin, yski niin paljon, että yksi keuhkopussinsa rikki eli yski verta. Immuniteettijärjestelmä romahti täysin. Hänellä oli yli 40 asteen kuume. No sitten hän joutuikin sairaalaan ambulanssilla ja teho-osastolle. Virus aiheutti myös niin pahan tulehduksen hänen käteensä ja oli lähellä, että käsi oltaisiin ambutoitu, mutta se saatiin ilmeisesti kovilla antibiooteilla ja lääkkeillä kumminkin pelastettua. Nainen kävi lähellä kuolemaa. Myös varmaan 20 vuotias kaverini valehtelee, joka sai viruksen. Hän on kovassa tikissä, käy salilla ja urheilee. Hän sairasti sen lievänä, mutta silti sanoi sen olleen pahinta mitä hänelle on käynyt. Oireita oli mm. hirveä kurkkukipu, päänsärky, kova kuume, hirvee yskä. Oli siis ihan vuoteen oma. Sanoi, että vaikka vessaan meno tai ylipäätänsä sängystä nouseminen oli iso saavutus. No onneksi parani, mutta sanoi myös neurologisten oireiden jatkuneen kuukausia. Kyllä tässä voidaan puhua erittäin vaarallisesta viruksesta ja globaalista pandemiasta. Minua kuvottaa tuo nainen, joka oli tarkoituksella ja tietoisesti levittänyt virusta ja hänen jäljiltään on todella iso tartuntaketju. Ainakin 60 henkilöä altistunut virukselle ja 10 varmistettua tartuntaa tämän naisen takia. Sitten saman tartuntaketjun jäljiltä Iisalmessa oltiin pistetty koulussa luokka karanteeniin. Eli voidaan puhua erittäin vakavasta rikoksesta, jolloin poliisin toiminta oli oikeutettua, kuten kuvan ja nimen julkaisu etsintäkuulutukseen, sekä myös naisen pidätys ja vieminen terveysviranomaisten huostaan. Oli myös käynyt poliisien kimppuun ja purrut poliisia. Sitten ihmetteli miksi raudoitettiin. Polisiipartiokin joutui karanteeniin. Oletteko kattoneet sen äänitteen hänen ja lääkärin välillä, minkä nainen on nauhoittanut. Kuuntelin sen ja mikä myötähäpeä, nainen vauhkoo suu vaahdossa sille lääkärille. Ihan mielisairas henkilö kyseessä, joten mielisairaala on sopiva paikka hänelle. Tai palauttaisivat Viroon. Mitäs sitten, onko kaikki muutkin virukset salaliittoa? Eikö mm. Ebolaa tai HIV viruksia ole olemassa? Unohdin, että monet täällä uskoo tämän olevan ”Maailmanlaajuinen salaliitto.” Kyllä kyllä. Tällä yritetään vaan alistaa ja kontrolloida ihmisiä. Kaikki maailman maat ovat mukana tässä hirveässä salaliitossa, ja rokotteilla meistä tehdään eliitin robotteja, niinkö? Mitä jos heräisitte todellisuuteen? Onko teistä ihan ok, jos joku tartuttaisi HIViä tarkoituksella ja siihen ei puututtaisi? En ole poliisi, mutta viranomaiset toimivat oikein. Tämä nainen oli ollut myös siivojaana ja käynyt vanhusten luona siivoomassa, joten nilviäinen oli altistanut vanhuksiakin. Poliisi takavarikoi hänen puhelimen, koska hän ei suostunut nimeämään henkilöitä, joiden kanssa oli kontaktissa. Luuletteko oikeesti, että viranomaiset toimivat näin, että saisivat vain tahrattua tämän naisen maineen? Huoh.

    • Happosen Muurahaisfarmi

     Vastaa

     Kiva tekstiseinä jossq paljon mölinää mutta josta tarttui silmiin yksi uusi sivistyssana: ”ambutoitu”. Ei muuta kuin pidä uskosi kovana ja ota hallitsijaltasi vanupuikkoa hanuriin 🙂

    • sotatila

     Vastaa

     Ei kuulosta uskottavalta sun kertomuksesi.

     Että voisivatko valtio, viranomaiset, poliisi ja muut vallan väärinkäyttäjät näin toimia suojellakseen asemaansa ja pahasti rakoilevaa virallista kertomusta.

     Kyllä.

     Teidät ilmasto ja koronahysteerikot pitäisi eristää Madagaskarin saarelle. Siellä te voisitte liikkua polkuautoilla ja auttaa kaikkia Afrikan köyhiä laivaamalla kaikki Madagaskarin saarelle.

 • Aapee

  Vastaa

  Yleisvaarallisen taudin levittämisestä 😀

 • Double 07

  Vastaa

  Nyt olemme tilanteessa jossa meistä kuka tahansa voi joutua pidätetyksi koronaan viitaten. Meistä kukaan ei ole suojassa viranomaisilta kun pelkkä epäily johtaa poliisin mielivaltaiseen kohteluun.
  Asian ymmärtäisi jos epäilty olisi todettu sairaaksi mutta nyt ilmeisestikin vain epäiltynä altistumiseen tähän bluffivirukseen. Kuinka pitkään menee kun ensimmäiset laukaukset alkavat kaikumaan kaduilla ja syrjäkulmilla tämän kaltaisen mielivallan johdosta? Uskoakseni suomalaistenkaan sietokyky ei ole loputtoman pitkä, selkäranka katkeaa sitkeimmältäkin jossakin vaiheessa ja silloin on helvetti irti. Toivokaamme kaikki ettei näin tule käymään mutta kaiken viranomaismielivallan ja hallituksen toimien johdosta pelkään, että ennen syksyä meillä on jo vahvasti toisenlainen arki ja se ei ole nykyisen hallituksen kaavaileman mukainen vaan ahtaalle ja ihmisoikeuksitta jääneiden kansalaisten voimatoimin muutoksenhaun tulosta. Edessä on tiukat ja synkät ajat, kurjuutta, nälkää ja kahtiajakoa.
  Positiivista siinä on se, että lopulta tapahtuu muutoksia parempaan, nykyisen kaltainen hallitus ei nauti vuosikymmeniin kansan luottamusta ja mahdolliset tilanteen aiheuttajat joutuvat valtakunnan oikeuteen vastaaman ihmisoikeusrikkomuksista. Nykyinen pääministeri joutuu kansan eteen kanssasisarineen ja tuomio ei ole kansikuva Imagessa tai Timen kannessa ihannetyttönä.

  Uskoa suomalisille tulevaisuuteen ja toivoa muutoksesta parempaan, ilman maalailemaani uhkakuvaa.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Tässä nyt testataan ja ajetaan uuudeksi normaaliksi totalitaarisen hallinnon menetelmiä, ja sille hurraa se sama idiootti-ihmisryhmä joka on kautta historian mahdollistanut totalitaaristen hallintojen toimet ja olemassaolon; kiltit tottelijat joiden perimmäinen motiivi on itsekäs pelko oman nahan puolesta vaikka jopa itseään pettäen esiintyvät ”vastuullisina” ja ”velvollisuudentuntoisina”. Nyt tehtävissä toimissa on kyseessä tosin vasta kenraaliharjoitus ja varsinainen vallankaappaus tulee myöhemmin, globaalilla tasolla kun joka maassa on saatu nämä harjoitukset ja tarvittavien lakien valmistelu valmiiksi.

 • juha.

  Vastaa

  Kun globalistit ja kommunistit lyövät hynttyynsä yhteen. Tulos on tämän kaltainen ja vielä pahempaa on tulossa…!
  Poliisin toiminta täysin ylimitoitettua flunssan takia. Viimeistään nyt kansalaisten on tajuttava, että suomalainen poliisi on sortolaitos eikä kansan palvelija kuten tuon laitoksen kunniakkaat edelliset vuosikymmeniä sitten palvelleet poliisiMIEHET!!! Ennen wanhaan poliisi puolusti lakia järjestystä. nyt se ITSE molempia globalistien nöyrinä, mutta mitään arvoa omaavina palvelijoina. Kun globalistit halveksuvat kokonaisen planeetan ihmisten ihmiarvoa arvottaen se tuhkaksi eikä muuksi. Paljonko yksittäisen jo hampaattoman puolisokean työnsä tehneen rakkikoiran olemassaolon oikeutus on? Saman suuruinen kuin pahvisen kahvimukin kun siitä on kahvit jo hörpitty!!!

 • Spherical Sapphire

  Vastaa

  Kyllä, kansan pitää ottaa takaisin oikeudet ja valta, jotka sille kuuluvat. Valta on luisunut kuin varkain kommareille; siihen on tultava muutos.

 • sotatila

  Vastaa

  Vainoharhaisuus ja massapsykoosi ovat tartuttaneet suomalaiset. Se onkin niin vakava sairaus että siitä on vaikea enää tervehtyä.

  Tähän yhdistettynä mielivaltainen vallankäytön himo tekee tartunnan saaneesta kuin raivotautisen koiran. Se joudutaan lopettamaan.

 • EV

  Vastaa

  Menee aikalailla uskottavuus näiltä teidän jutuilta tuon kirjoitustyylin takia, kertotaa asiat niinkuin ne on ja jättäkää nuo turhat lainausmerkit ja omat termit pois, niin jää selkeästi lukijan pääteltäväksi nämä asiat kerrottujen faktojen pohjalta.

 • Riku Salminen

  Vastaa

  Toivottavasti Iisalmen asukkaat tukevat jatkossa entistä enemmän tätä yrittäjää.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Millä tavalla menee uskottavuus?
  Jutussa on asiat kerrottu niin kuin ne ovat. Valtamedia ja poliisi olivat ne, jotka innolla hyökkäsivät tämän naisen kimppuun julkaistessaan tietoja ja pyrki levittämään lisää pelkoa kansan keskuuteen.
  Tarkasti he osasivat määritellä ”altistuneet” 60 ihmistä…
  Kansaa kusetetaan hyvin rankasti tällä hetkellä, ei kenelläkään ole mitään mahdollisuuksia jäljittää viikon tai edes muutaman päivän päähän mistä mikäkin flunssa on tullut, varsinkin kun ihan normaali flunssakausi on tällä hetkellä menossa.

 • sotatila

  Vastaa

  Tarvitaan laajaa kansalaistottelemattomuutta. Ja tarvitaan tukea toisillemme kun joku jää mielivaltaisen koneiston kynsiin. Häntä ei saa jättää yksin.

  Kaivataan myös teräviä pilapiirroksia tilanteesta. Eikö Sanna Marinissa ole aivan selvää yhdennäköisyyttä elokuvasta Yksi lensi yli käenpesän sadistisen ylihoitaja Ratchedin kanssa.

  Jos tälle poliittisesti johdetulle mielivallalle ei tule loppua on oltava valmius puuttua siihen myös järeämmin keinoin.

 • Juha

  Vastaa

  Tikulla silmään sitä, joka luvatta toisen nenää kaivelee.

 • Sneikki

  Vastaa

  Tämäkin tapaus osoittaa sitä,että polpo on täysin munaton.Siellä on töissä zombeja ‚jotka ottaa kaikki käskyt vastaan hallinnolta
  yhtään kyseenalaistamatta sitä onko näissä käskyissä järkeä.
  Toki poliisilaitoksella on viel järkeviäkin ihmisiä töissä,jotka ei suostuis tälläisiin keinoihin.
  Suomella on silti ”varaa”
  arvostella esim. Venäjän ihmisoikeuksista.
  Ei kyl oo varaa.
  Jos sun kotiin tunkeudutaan sen takia että olet korona altistunnut ja sul on ehkä korona.
  Ni huh.huh.
  Kyl tää Suomen demokratia ja oikeusvaltio on nykyään suuri vitsi.

 • Bepantteeni

  Vastaa
 • Anonyymi

  Vastaa
 • Pentti P

  Vastaa

  Onko Iisalmen poliisiin päässyt pesiytymään natseja? Hui kauhea, miksei suvaistevaiset älähdä ja mene kadulle makaamaan?

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Koska niiden mielestä kaikki jotka eivät ole joko vihreitä tai vasemmistolaisia ovat natseja, niin ollakseen loogisia toimissaan suvakkien pitäisi maata jatkuvasti maassa mahallaan siinä kuuluisassa norppa-asennossa ja nyt vuodenaika siihen on aika huono, jäätyy pikku masu maahan kiinni, eikä näin kovilla pakkasilla oikein kehtaa mölistä ilmaston lämpenemisestäkään. Katsellaan sitten kesähelteillä uudestaan, norppaperformansseja on varmasti vielä luvassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi