Ivan Puopolo: Laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan nakertaa sananvapautta

"Demokratiassa kansalaiset saavat edistää niitä asioita, joita itse katsovat tärkeiksi", Puopolo muistuttaa.

Kotimaa

Ivan Puopolo.

Kulttuurimarxistien vihaama MTV-toimittaja Ivan Poupolo kirjoittaa MTV:n sivuilla julkaistussa kolumnissa sananvapauden olevan vaarassa. Hänen mukaan etenkin laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan on sananvapauden tiellä.

”Demokratiassa kansalaiset saavat edistää niitä asioita, joita itse katsovat tärkeiksi. Väline siihen on sananvapaus. Nyt saatu käräjäoikeuden päätös tarkoittaa, että Jalosen ja Sipolan ajama tummaihoisten maahantulon estäminen ei kuitenkaan ole sallittu yhteiskunnallinen tavoite, vaikka sitä haluaisi”, hän kirjoittaa.

Poupolo siis näkee ongelmaksi, ettei poliittisia näkemyksiään saa lain mukaan enää tuoda julki, mikä taas on demokratian toteutumisen este. Poupolo myös toteaa, että suhteessa Amerikan sananvapauteen Suomessa on hyvin tiukka laki.

Lähde: MTV

Ivan Puopolo Johannes Sipola Kotimaa Poliisivaltio Poliittinen vaino Politiikka Sananvapaus Sananvastuu Sensuuri Toni Jalonen Yhteiskunta

Keskustelu

4 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Rahaa tyhjästä

  Vastaa

  Esimerkki on jo olemassa
  ”Sananvapautta rajoitetaan
  Neuvostoliitossa kirjoituskoneet piti rekisteröidä. Vastaavia piirteitä on nähtävissä Venäjän parlamentin päätöksessä, joka asettaa verkkokirjoittajat valtiollisen kontrollin alle. Svenska Dagbladetin mukaan kaikkien venäläisten bloggaajien, joilla on yli 3000 lukijaa päivässä, on rekisteröidyttävä viranomaisille.”
  Naapurista kirjoitellaan vihjailevasti muttei huomata yhteyksiä omaan maailmaan, jossa jo yhdestä kommentista voi saada sakkoja.

 • gere

  Vastaa

  Ohisalo pelkää väärää mielipidettä. Se on rikollista jos ajattelee väärin ja sanoo ajatuksensa.
  Säälittävää. Heittäkää nuo vihervassarit ulos hallituksesta ja nopeasti. Jätteenkäsittelylaitokselle sopivat lajittelemaan jätettä.

  • Tikkakosken Manne

   Vastaa

   Sori, pakko hieman oikaista käsitteitä vaikka asiassa oletkin oikeassa; Ohisalo pelkää nimen omaan oikeita mielipiteitä ja tietoa. Väärä mielipide tai tieto olisi helposti kumottavissa argumentoinnilla ja faktoilla, mutta koska Ohisalon & Tovereiden kammoksumat mielipiteet eivät ole vääriä vaan juurikin oikeita ja faktoihin perustuvia, tarvitaan niiden torjumiseksi tyrannimaisia lakeja argumentoinnin ja faktojen sijaan. Juuri tämä todistaakin Ohisalon & Tovereiden olevan vääryyden puolella. Tosiasiat eivät tarvitse sensuuria ja mielipidevainoa suojakseen, vääryys ja tyrannia tarvitsee.

 • juha.

  Vastaa

  Tavallaan jännää, että ne lähestulkoon äänekkäimmät suomalaiset kansallismieliset tai ”änkyrät” ovat nimiltään ei niin suomalaisia. Kantasuomalaiset ovat valitettavasti vässyköitä, jotka ”sopeutuvat” aina toisensa jälkeen kun ”ilmatasku” pienenee! Tätä kuvaa ruotsalaisen vähemmistön ilmiömäinen kohtelu Suomessa. Olkootkin se kuinka epäseksikästä niin Suomemme pelastuminen ”selvää pässinlihaa”, jos ruotsalaiset olisivat seipään nenässä! Kuvaan tässä ainoastaan kansanluonteen menttaliteettia! Raakuus, itsekkyys, yhtenäisyys ja ripaus vihaa, jollaista Lalli tunsi Köyliöjärven jäällä tekisi meistä isäntiä omassa talossamme ja muut ovat mitä ovat. Naisiamme, tyttöjämme ja lapsiamme EI raiskattaisi silmiemme edessä ja vielä tämän päälle meitä itseämme syytettäisi tästä!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi