Tänään on Hitlerin valtaannousun 90-vuotispäivä

Adolf Hitler nousi valtaan tasan 90 vuotta sitten. Presidentti Paul von Hindenburg nimitti Adolf Hitlerin uuden hallituksen johtajaksi eli valtakunnankansleriksi.

Historia

Hitlerin valtakauden aikana Saksan talous kasvoi ennätysvauhtia miljoonien työttömien saadessa töitä ja parantaessaan elämänlaatuaan. Vastaavaa talousnousua ei ole sittemmin nähty.

Koska Hitlerin politiikka suututti monia vallanpitäjiä muissa maissa, provosoitiin Saksa sotaan. Kuusi vuotta kestäneen sodan aikana Saksa saavutti alkuun valtavaa menestystä, mutta lähes koko maailman hyökätessä sitä vastaan oli tappio vääjäämätön.

Tämän jälkeen sodan voittaneet osapuolet ovat päässeet kirjoittamaan historian. Kansallissosialistista Saksaa syytetään esimerkiksi kuuden miljoonan juutalaisen murhaamisesta, mutta jostain syystä asiaa ei monissa maissa lain mukaan saa tutkia. Kaikki leirit, joissa väitetään murhatun juutalaisia, sijaitsivat Neuvostoliiton puolelle sodan jälkeen jääneillä leireillä ja Neuvostoliitto oli taho, joka antoi julkisuuteen ”tietoa” leireiltä.

Adolf Hitler Historia Kansallissosialistinen Saksa NSDAP

Keskustelu

42 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • SaintAdolf

  Vastaa

  Hitler oli tosiaan aikansa sankari. Tappiosta voi syyttää vain niitä jotka jutkujen höynäyttäminä taistelivat saksalaisia vastaan.

 • HH

  Vastaa

  Ein volk, ein reich, ein Führer!

 • society

  Vastaa

  Eläköön Euroopan suurin johtaja!

  ”It is necessary that i will die to my people, but my spirit will rise from the grave and the whole world will see that i was right”

 • Lukija

  Vastaa

  Taisteluni – Mein Kampf: https://archive.org/details/tstln

 • Nationalisti

  Vastaa

  Todellinen Johtaja, joka taisteli tätä sionistien pankkiylivaltaa vastaan ja nosti Saksan kirjaimellisesti suosta, sehän ei pienelle kansainväliselle ja juurettomalle klikille sopinut.

  ” Kansallissosialistista Saksaa syytetään esimerkiksi kuuden miljoonan juutalaisen murhaamisesta, mutta jostain syystä asiaa ei monissa maissa lain mukaan saa tutkia.”
  Kun asiasta ei ole yhtäkään vedenpitävää todistetta, monessa maassa jaetaan kovia tuomioita pelkästään asian kyseenalaistamisesta ja tarinassa esiintyvien epäkohtien tuomisesta.
  Ihmisten tulisi kysyä ”miksi? Mitä salattavaa on, kun pitää ankaria tuomioita jakaa, eikä riippumattomia tutkimuksia aiheesta sallita?”

  Ihmisten tulisi ottaa selvää siitä, mitä kansallissosialismi on oikeasti, eikä uskoa jokaiseen hoaxiin, mitä aiheesta esitetään juutalaisomisteisissa medioissa ja koulujen historianopetuksessa.

 • Schlageter

  Vastaa

  Tärkeä päivä. Massiivisen juutalaismielisen propagandan keskellä emme saa unohtaa näitä neljää faktaa:
  1. Saksa ei halunnut sotaa.
  2. Saksa ei aloittanut sotaa.
  3. Juutalaisten hävittämiseksi ei ollut mitään suunnitelmaa eikä päätöstä.
  4. Kuutta miljoonaa juutalaista ei tapettu.
  Viimeisen täydennykseksi muistutettakoon, että punaisen ristin mukaan keskitysleireillä kuoli yhteensä eri kansallisuuksien edustajia alle 300.000.
  Ja lisättäköön sekin, että vaikka juutalaiset jatkuvasti yrittävät päinvastaista kuvaa luoda, he eivät olleet sodan pääroolissa (sotaan yllyttäminen poislukien), he eivät suinkaan ole maailman napa ja heitä ei ole kukaan muu valinnut kuin he itse.

  • Ilmari

   Vastaa

   Korjaan virheesi

   1 Hitler ei varsinaisesti toivonut sotaa mutta hän halusi saada lisää alueita Saksalle.
   2 Saksa aloitti sodan hyökkäämällä Puolaan.
   3 Juutalaisten tuhoamisesta päätettiin Wannseen konferenssissa.
   4 Juutalaisia tuhottiin 6 miljoonaa joko suoraan tappamalla tai nälkään näännyttämällä. Harva asia historiassa on niin hyvin todistettu.

   • Että näin

    Vastaa

    1. Hitler ei halunnut saada lisää alueita vaan kulkuyhteyden Danzigiin, saksalaisen etnisen vähemmistön kaltoinkohtelun lopettaminen.

    2. Saksa ei aloittanut sotaa, vaan se oli ilmoitettu äärimmäinen ultimatum jos diplomaattista keskusteluyhteyttä ei synny (myös Britania toimi saksan pyynnöstä neuvottelijana, mutta sabotoi yhteydenottojen tarkoitusperän esittämällä ne negatiivisessa valossa ja antoi myös ”turvatakuun” Puolalle). Sodan julisti Britania ja Ranska.

    3. Wannseen kokouksessa keskusteltiin lopullisesta ratkaisusta, mutta se ei tarkoittanut tuhoamista vaan optioita Haavara sopimuksen korvaajaksi (jonka liittoutuneet tekivät saarrolla tyhjäksi) saada juutalaiset pois euroopasta ja ”omaan” maahan.

    4. 6 miljoonaa on juutalaisten oma myytti, heitä on kuollut moneen kertaan tuo määrä. Saksan valtaamilla alueilla asui n.5 milj. juutalaista ja sodan jälkeen heitä oli vielä jäljellä n.4milj., miten on mahdolista ”tuhota” 6 milj.? Jewish Wordl Almanac ei osoita minkäänlaista normaalista poikkeavaa notkahdusta juutalaisten määrässä tuona aikana. Moni tutkija on ristiinverrannut eri tilastoja juutalaisten määrästä ja päätyneet että heitä menehtyi n.220.000–250.000 euroopan alueella. Tähän on laskettu myös rintamalla kaatuneet ts. saksan asevoimissa palvelleet (heitä oli n.220.000).
    Punainen risti on myös antanut raporttinsa aktiivisista tarkastuskäynneistä työleireillä, eikä heillä ollut antaa moitteen sijaa, taasen liittoutuneet saivat sodan aikana nootin koska pommittivat niin henkilö-kuin huoltokuljetuksia leireille (sodan loppupuolella pommittivat myös leirejä esim. flossburg).
    Liittoutuneiden (brittien, amerikkalaisten) aktiivisella ilmatiedustelulla on kasapäin valokuvia leireistä , eikä yhdessäkään näy savuavia krematorioiden piippuja tms. kerrottua joukkotuhontatoimintaa.

    • Tunnustetaan tosiasiat

     Vastaa

     Olipa hyvä että minun ei tarvinnut korjata tuota. Juuri näinhän se meni.

     Ihmisten on jotenkin vaikea ymmärtää ja hyväksyä sitä että sekä ensimmäisen että toisen maailmansodan aloitti Iso-Britania.

     Vähän samaan malliin kuin sen että Venäjä ei hyökännyt Ukrainaan. Vaan se lähti pyynnöstä puolustamaan kahta tunnustettua valtiota. Jotka sitten myöhemmin kansanäänestyksellä halusivat iittyä Venäjään. Ja nythän sotatoimia käydään siis Venäjän maaperällä. Venäjän maarRajaa ei ole ylitetty. Eli ei ole koitettukaan ottaa alueita Ukrainasta.

     Mutta tämäkin on toisille todella vaikeaa ja tuskallista ymmärtää.

   • Plääh

    Vastaa

    ”1 Hitler ei varsinaisesti toivonut sotaa mutta hän halusi saada lisää alueita Saksalle.”
    Oikeasti ei tavoitellut läheskään kaikkea Saksalta varastettua aluetta tuossa tilanteessa.

    ”2 Saksa aloitti sodan hyökkäämällä Puolaan.”
    Ei aloittanut. Puola oli syyllinen ja sodan aloittaja Lämsimaiden ohella. Niilä oli Neuvostoliiton ja USA:n tuki

    ”3 Juutalaisten tuhoamisesta päätettiin Wannseen konferenssissa.”
    Ei päätetty. Siellä esitettiin juutalaisväestön Euroopasta itään ja leireille evakuoinnin toteutus, josta oli tehty päätös muualla

    ”4 Juutalaisia tuhottiin 6 miljoonaa joko suoraan tappamalla tai nälkään näännyttämällä. Harva asia historiassa on niin hyvin todistettu.”

    No silloin ei ole todistettu mitäänmistään. Tuosta ei ole näet mitään todisteita. Mieti vähän itse muuten, että muka kolmasosa maailman juutalaisista katoaisi ja sitten parin sukupolven päästä onkin enemmän juutalaisia taas kuin ennen sotaa. Varsiniin kun muka on totaalisesti perhekunnittain mennyt. No väestötilastot osoittavatkin holokaustin valheeksi

 • Nimetön

  Vastaa

  Miten Saksa provosoitiin sotaan? Saksa hyökkäsi Puolaan. Saksa liitti Sudeettialueet. Saksa marssi Reininmaahan. Saksa liitti Itävallan. Vasta Puolaan hyökkäys aloitti maailmansodan.

  • Sanna Mirella

   Vastaa

   Saksalle oli asetettu pakotteita, sen teollisuudelle ei annettu raaka-aineita normaalilla kaupalla jne. Saksa yritettiin nujertaa taloudellisesti koko Hitlerin hallinnon ajan kansainvälisten pankkiirien toimesta, sanoisinko nenäjengin toimesta.

   • haluan sanoa

    Vastaa

    Eräässä dokkarissa useat ss-upseerit myöntävät Hitlerin tekemät ”Mainilan laukaukset” Puolassa 1939, jossa saksalaisia vankeja puettiin puolalaisiin asepukuihin ja pakotettiin heitä hyökkäämään saksalaisia vastaan. Pian operaation jälkeen nämä vangit surmattiin. 

    Hitler rahoitti maan rakennusprojekteja ja asevarustautumista jenkkiläisellä rahalla. Mm. Prescot Bushin (G.W. Bushin isoisä) pankista.
    Hitler onnistui kohentamaan maan taloutta esim. karsimalla julkisen talouden menoja mm. surmaamalla sairaita ja kehitysvammaisia.

    • Plääh

     Vastaa

     Nuo dokkarit ovat tyhmimmille. Jos edes olivat oikeita ss-upseereita, mutta monissa dokkareissa erinäiset vartijat ja ss-miehet on pakotettu valehtelemaan silmät päästään, koska muuten odottaisi rangaistus. Ei mitään eroa holokaustivalehtelijoihin siis ja samaa sontaahan ovat näytösoikeudenkäynnit ja kidutuskuulustelut tai kiristyskuulustelut. Juutalaisruhtinaat rakensivat totalitääristä ja globaalia valheille perustettua globaalia diktatuuriaan.

     Gleiwitzin provokaatio on selkeästi Nürnbergissä läpiajettu valhetarina. A Naujocksista ei tiedetä, oliko hän edes SS-upseeri. Hän saattaa olla yksi dokkarisi haastatelluista:

     https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/01/gleiwitzin-provokaatiota-ei-ole-tapahtunut/

     DDR:n kaaduttua eräs Otto Radek oli hengissä ja todisti, että mitään iskua radiosaemalle ei ollut ollut. Mitään ei ollut lavastettu. On mahdollista, että kyseessä on erehdys, kun Breslaun radioasema uutisoi tällaisesta. On ahdollista, että puolalaisten separatistien uhkaukset oli otettu vakavasti tai että joku ulkomainen lähetin valtasi eetterin. Joka tapauksessa tullimiehiä oli paikkakunnalla ammuttu puolalaisten sissien toimesta aiemmin.

     Tuo Hitlerin muka USA:sta saatu rahoitus on vain valeopposition salaliittopuuroa eikä sille ole minkäänlaisia todisteita.

     https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/02/27/wall-street-ja-saksan-teollisuus-eivat-tukeneet-hitlerin-valtaannousua-antohy-sutton/

     Tarinalla yritetään saada salattua suurelta yleisöltä se tosiasia, että kansallissosialismi sai ihan omin avuin maan jaloilleen ja konkurssivelkapesästä ja lamasta eturivin talousmahdiksi muutamassa vuodessa autarkkisten oppiensa ja talousdemokratiansa ansiosta sekä vaihtokaupalla ulkomaiden kanssa vaikka taloussaartojakin oli. Korkovelkaa ja juutalaisia pankkiireita ilman nimenomaan voitiin nousta muun maailman jäädessä laman kouriin, Nyös holohoaxilla yritetään viedä huomiota muualle talousihmeestä ja banksterien vastaisesta taistelusta. Samalla kieltää uusi uhka

  • Nimetön

   Vastaa

   Englanti ja Ranska antoivat Puolalle turvatakuut, jonka jälkeen Puolassa alettiin murhaamaan tuhansia maassa asuvia saksalaisia (alue oli aikaisemmin saksaa, mistä syystä he asuivat siellä). Hitler reagoi asiaan hiljentämällä Puolan valtaapitävät.

   • Tehdäänkehitysmaayhdessä

    Vastaa

    Tuosta tapauksesta ”historian kirjat” vaikenevat. ”Maailmassa on aina oikeus seurannut voittajan miekkaa. Niin se tekee nytkin. Tappion kärsineet ovat väärässä” Kapteeni Kaarna , Tuntematon sotilas.

  • Nimetön

   Vastaa

   Tarkistamma kaikki ”kuolemanleirit” ja niiden sijainnit, ja sen jälkeen tarkista Neuvostoliiton sodan jälkeinen raja.

  • Plääh

   Vastaa

   Puola järjesti 40 rajavälikohtausta ja alkoi vainoamaan saksalaisiaan kiihkeämmin. Saartoi Danzigin kokonaan ja uhosi sodalla. Ranska ja Englanti kertoivat tukevansa Puolaa, jos se katsoisi välttämättömäksi esim. vallata Danzigin tai aloittaa täysimittaisen sodan. Uhkavaatimus 10.8. oli jo merkki tästä ja kulisseissa Daladier saikin pidätellä puolalaisia. Sanoi heitä narreiksi, koska tiesi, että heidät petettäisiin. Sota oli aivan selvä ja Puola oli koonnut joukot rajalle. Mobilisointi alettiin jo keväällä vastoin hyökkäämättömyyssopimusta. Länsi oli siirtynyt selkeösti myös sodan kannalle maaliskuussa 1939. USA jo Kristalliyön jälkeen.

 • Plääh

  Vastaa

  Hitler oli ihmeellinen nero. Demokraattipoliitikot taas ovat kaiki pelkkiä nollia vääjäämättä ja kaikkna aikoina. Juutalaismafian marionetteja

 • Puolueeton

  Vastaa

  Täyttä puppua, että olisin saanut holokaustitiedot idän puolelta. Kaikki, mitä muistissa on, ovat Hollywoodista tai länsimaista tullutta. Muitten muistista en voi tietää, mutta ryssävihassa voi muistissa olla muukin narratiivia.

  • Plääh

   Vastaa

   Pelaavat saumattomasti yhteen. Niin kylmän sodan aikana kuin Putinin. Jeltsinin aikana mokasivat, kun keksitysleiriarkistot paljastettiin isolta osin ja puppupuheet olivat entistä ontompia tämän jälkeen. Tähän saakka itä tarjosi mahdollisuuden puhua roskaa ilman että saattoi todistaa. Itä osallistui ja osallistuu valehtelemiseen täysillä. Holokaustin epäily kriminalisoitiin jo yli 10 vuotta sitten Venäjällä eli ennen totalitarismia

 • ValhallaX

  Vastaa

  Katsokaa Leni Riefenstahlin elokuva ”Triumph des Willens”.

  Eläköön voitto!

  Hitler näki kommunismin kirkkaasti: Se oli ja on keskitysleiri valkoisille kansoille ja sen rakensivat tappamisen kiimassa sionistit. Entinen viinanmyjä pääsi tappamaan tsaarin perheen ja siitä lähti sionismin nousu ja valkoisten kansojen tuho. Hitlerin Saksa oli ainoa rohkea kansa, joka taisteli kuolemaan asti tätä petoa vastaan, kaikki muut myivät, kuten nyt mekin teemme, kansansa ja maansa suojellakseen juuri Petoa, joka meidät haluaa hävittää.

  Kuten 90 vuotta sitten niin nytkin. Taas kerran sionismi suoraan Helvetistä tuhoaa yhteiskuntiamme ja sionismin nöyrät orjat meidänkin maassamme suutelevat saapasta, joka vaeltaa valkoisten kansojen veressä. Marionetit, kuten esimerkiksi sionistien poliitikko-orjat, myyvät valkoisia kansoja ja valkoisia maita halvalla sionisteille. Meidänkin ministerimme ja presidenttimme ovat vain surkeita huoria kilpaillessaan kiitoksesta, kiitoksesta tappajan suusta.

  Valkoinen maailma tarvitsee uudelleen Johtajaa.

  Voi melkein sanoa, että oikein toivoisi, että sanalle holokausti tulisi tulevaisuudessa katetta eikä sana olisi vain valhetta vallan ja rahan toivossa. Kansojamme lyödään säälittä ja niinpä sääli onkin tulevaisuudessa sairautta. On helppo ymmärtää kansallissosialistien suhtautumista sionismiin, kansallissosialistit sanoivat sen sanan, heidän syntinsä oli nimetä syyllinen kurjuuteen. 

  Meitä hallitsee kansa suoraan Helvetistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Adolf Hitler ei ollut poliitikko, vaan valtiomies.

 • Schlageter

  Vastaa

  Nimettömälle:
  ”Miten Saksa provosoitiin sotaan?” Ensinnäkin USA:n vaikutusvaltainen juutalaisyhteisö julisti Saksalle sodan jo maaliskuussa 1933 (guugella: Judea declares war on Germany). On luonnollista, että Saksa marssi Reininmaahan, sehän olikin Saksaa. On luonnollista, että Saksa joutui puuttumaan Sudeettialueisiin, koska Tshekkoslovakian sortotoimet ajoivat sadat tuhannet saksalaiset siellä kodeistaan. Puolalle Hitler tarjosi erittäin hyvää sopimusta Danzigin käytävän ratkaisuksi, mutta mitä tekivät puolalaiset (joista muuten miljoonat asuvat nykyisin saksalaisilta ryöstetyillä kodeissa!)? Puolalaiset alkoivat kesällä 1939 murhata Versailles’n rauhassa Puolalle jääneiden saksalaisalueiden asukkaita. Saksan puuttuessa asiaan saksalaisia siviilejä oli jo murhattu 68.000. – Eikö se ollut provosointia? Typerät puolalaiset saivat mitä halusivat. Churchill oli jo vuosia aiemmin USA:ssa käydessään vaatinut Saksan hävittämistä. Maailman kapitalistipiirit eivät voineet sietää Saksan talous‑, sosiaali- ja työpolitiikkaa. Saksassa tehtaiden työläiset alkoivat saada osansa voitoista. Saksassa poistettiin työttömyys. Lehdistö sai olla vain saksalaisten käsissä ja johdossa. Ja lisäksi yksityiskohta: kansallissosialistit tulivat valtaan vaaleilla. Koko kansa sai äänestää – sen sijaan esimerkiksi Ranskassa, muka demokraattisessa maassa, naiset saivat äänioikeuden vasta toisen maailmansodan jälkeen. Saksa OLI rauhantahtoinen hyvinvointiyhteiskunta, ehdottomasti paras valtio, mitä valkoinen ihminen on koskaan luonut.

 • Nimetön

  Vastaa

  Joskus mietin miltä Eurooppa näyttäisi nyt jos KS olisi saanut levitä rauhassa.. Ei ainakaan näin surkealta kuin nyt. Ei tarvitsisi murehtia tyttärien tulevaisuutta..

  • Sammy

   Vastaa

   Tätä aina joskus miettii. Mitä jos olisi mennyt Euroopan historia toisin? Olisivatko Rockefellerit ja Rothschildit kuitenkin saaneet otteen mantereesta? Vaikea sanoa. Mutta sen voin sanoa, että mikä tahansa muu lopputulema olisi parempi, kuin tällä hetkellä Euroopan kulkema polku!

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  RAUTAKANSLERI ADOLF HITLERIN jälkeen Saksalla ei ole todellista johtajaa ollut, ja mitenpä toisen maailmansodan jälkeen miehitetyssä maassa olisi voinut ollakkaan muita kuin amerikkalaisten hyväksymiä SYLIKOIRAKANSLEREITA!

 • hh1488

  Vastaa

  Heil Hitler.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Juutubeista (jewtube) alkaen ei saa mitään kyseenalaistaa
  6 miljoonaa valhetta perustuu talmudin Israelin uudelleenluomislupaukseen.
  Yhdentekevää on siis Ryssän ja sen liittolaisten euroopan tuhonta, mitä vasta ollaan pikkuhiljaa havaittu, että oltaisiin voitu toimia toisinkin kuten kenraali Patton todetessaan että olisi pitänyt edetä Moskovaan.
  Historioitsija Seppo Lehto

 • Tapiola

  Vastaa

  Holokaustia ei sellaisena ollut kuin ymmärretään, että pelkän pahuuden takia olisi väkeä lopetettu, mutta jonkinlainen holistikausti on kyllä ollut. Kannattaa katsoa tämä Arto Laurin video. Se kannattaa katsoa useampaan kertaan ennen kuin alkaa liikaa urputtamaan vastaan. https://www.youtube.com/watch?v=y0ERfjYrMzs

  Sopii miettiä, kun USA:n hallinnossa on kuitenkin täytynyt useammankin tietää silloin asiasta samoin jjjeliitti on tiennyt asian ja kaikki vaikenivat ja antoivat kaiken tapahtua.

  • Topi

   Vastaa

   Saksalaiset rakensivat luxus-tason internointileirit, joissa oli mm. synnytyssairaala. Britit sen sijaan tekivät kaikkensa pommitaakseen näitä leirejä. Kuka yritti pitää elossa, kuka yritti tappaa?

  • Plääh

   Vastaa

   Alkoholismia vastaan todellakin taisteltin tuolloin. Myös tupakoinnin vastyainen valistus oli vahvaa

  • Ilmari

   Vastaa

   Sinä linkkaat jonkun Arto Laurin videon ja asetat sen samalle viivalle oikeiden historiantutkijoiden tulosten kanssa.

  • Plääh

   Vastaa

   Arto Lauri on klovni, joka lähinnä valehtelee koko ajan. Siksi hän on ns. lähdeviitteiden aatelia eli nollan arvoinen lähde

 • Sotamateriaali

  Vastaa

  Voittaja kirjoittaa historian.

  Saksan voittaessa, Hitleriä juhlittaisiin nyt suurmiehenä ja katuja, toreja, aukioita nimettäisiin hänen kunniaksi.

  Saksan olisi pitänyt onnistua hankkimaan ydinpommi ennen Yhdysvaltoja. Silloin Saksa olisi kyennyt esittämään uhkavaatimuksen sekä Neuvostoliitolle että Yhdysvalloille ja vaatia Neuvostoliiton ehdotonta antautumista. Tarvittaessa tehostaa uhkavaatimusta muutamalla ydinpommilla. 

  Tästä nopea hyppäys tähän päivään kun sota taas riehuu Euroopassa. Suomen kannattaisi hankkia kaikessa hiljaisuudessa omia ydinaseita. Ellei muuta niin yrittää keksiä voiko esim JASSM ohjuksiin laittaa kotimainen ydinlataus tai joku muu vastaava joukkotuho lataus. 

  Hornet hävittäjiä ei pitäisi poistaa käytöstä kokonaan, sen jälkeen kun uudet F‑35 hävittäjät on otettu käyttöön. Lämpimään halliin tai kalliosuojaan minimi ylläpidolla. Niitä voidaan tarvita vielä.

  Rauma luokan ohjusveneet myös jatkokäyttöön toistaiseksi. Niitä ei pidä poistaa käytöstä.

  Kun talo on tulessa on huono idea heittää pois palosammutin.

 • Tapiola

  Vastaa

  Tekisi mieli tähän jatkaa kysymyksellä jota jotkut varmaan pohtineetkin. Millainen olisi maailma vaikka Suomen näkökulmasta, jos Hitleriä tai hänen kaltaistaan intohimoisesti eteenpäin pyrkivää johtajaa ei olisi ollut. Jotenkin kuvittelisi ehkä Neuvostoliiton ottaneen yli koko Euroopan, ehkä?

  Scott Ritter oli jossain ulkomaisessa striimissä ja ihmetteli mitä Suomi tekee F‑35 hävittäjillä ” no hyvä on kun Suomi haluaa epäkelvoista romuista maksaa muutaman miljardin meidän puolustusteollisuudelle” jotenkin noin vapaasti muistaen, en anna takuuta! Sitten Ritter jatkaa… oleellinen asia on niiden kyky kantaa ydinkärkiä.
  Onko tämä sitten miten tarkkaan jo suunniteltu.

 • imffmi

  Vastaa

  Asiaan liittyen. Mitä mieltä tahansa Donald sedästä. Hän on mahdollisesti täysin oikeassa ”amerikan historian suurimmasta noitavainosta”. Häntä syytetään mm. omaisuuden paisuttelusta. Ei liene epäilystä ettei sitä olisi. Mutta tämän maskotin paisuttelu taitaa olla pientä verrattuna siionisti pankkiirien paisutteluihin, joiden omaisuuksien ryöstöjen mittaluokka menee ylitse kaikkien valtioiden rajojen. Donald vankilassa – on osoitus että valkoisen pahat teot ovat alkaneet saada osakseen oikeutettua kurinpitoa. Metsässä ollaaan pahasti. Kunniaa Aadolfille.

 • Leif

  Vastaa

  Jokunen ristiriita: mein kampfissa Hitler kertoi aika selkeästi aikomuksestaan vallata koko maailma, eikä suinkaan rauhanomaisin keinoin. Tämän takia väite provosoimisesta sotaan joutuu outoon valoon. Toisekseen Dachau oli amerikkalaisten valtaamalla puolella ja näin ollen Länsi-Saksassa.

  • Plääh

   Vastaa

   Sanoo pikemminkin niin, että rotupuhtaus ja rodun kehittäminen tulee vääjäämättä johtamaan maailmanherruuteen. Tämä on loppukaneetti. Tulisi miettiä tätä, jos uhrien määrä alkaa hirvittämään tms. Näin hän sanoi. Varsin epämääräistä ja on kerrottu, että myöhemmin nimenomaan tällaisissa visiomaisemmissa jutuissa kyse on suuren mittakaavan jutuista ja että hänen seuaajiensa asia aikanaan voi olla Saksan alueen laajentaminen. Harvoja tällaisia puheita on ja niistä on tietoja vähän. Osanottajat puhuivat n. 60 vuoden ajasta, kun oli kyse tietyistä alueista ja konflikteista. Pikemminkin hän sanoi, että jos Englannin ja Venäjän kesken tulee kiista, nin koittaa hänen suuri ulkopoliittinen hetkensä. Tämäkin vihjaa vain johonkin rajoitettuun laajentumiseen. Paljon puhutussa Hossbach-muistiossakin puhuttiin vain Määristä eli osasta Tshekkoslovakiaa elintilan laajentumisohjelmana tai mahdollisena tavoitteena eikä se edes ole se aito versio.

   Kyllä se vain on niin, että Hitler halusi ratkaista Danzigin kysymyksen eli halusi vain sen Sudeettialueiden jälkeen ja siinäkin kriisiä lietsottiin ulkoa ja vaatimukset olivat ensin varovaisempia. Tshekkihän yritti saada aikaan sodan kevään 1938 tempuillaan (mobilisointi ja valeuutiset Saksan mobilisaatiosta, väkivaltaisuudet sudeettialueilla ym) maailman median tuella. Hitler ei halunnut sotaa lainkaan, vaan omistaa elämänsä arkkitehtuurille ja valtakuntansa rakentamiselle.

  • Plääh

   Vastaa

   Paras todiste on tietenkin se, että Saksa ei ollut mihinkään suureen sotaan varustautunut. Jos olisi maailmanherruus ja suuri sota ollut mielessä, olisi satsattu enemmän sotakoneistoon ja otettu kaiken päälle vaikka velkaa ulkomailta, koska silloin ei olisi tarvinnut maksaa takaisin. Myös enemmän kotimaista.

   Toden teolla varustautuminen alkoi vasta 1938, joten sodan uhkaankin herättiin varsin myöhään

 • Tapiola

  Vastaa

  Ymmärrän Ilmari sinua oikein hyvin. Kyllä se sattuu, kun kaikki ei ehkä ollutkaan niin selvää. Heitän tässä haasteen kaikille jotka uskovat olevansa rohkeita. Katsokaa tuo video pariin kolmeen kertaan ainakin. Miten useamman kerran toistatte saman valetiedon itsellenne, sitä helpommin alatte uskoa siihen.

 • Tapiola

  Vastaa

  Olet niin märkäkorva vielä, ettet ymmärrä mistään mitään. Tuolla edellä olet jo höpöttänyt sitä virallista totuutta ettei krematorioiden savua näkynyt ym. Tämä on viimeinen kerta kun vastaan ajattelemattomiin tarinoihisi.
  Sinä et voi löytää helppoja lähteitä koska ne hävitetään näkyviltä. Marie Curie löytyy netistä. Sitten vaikka poloniumista häneen liittyen kun jos polonium on 400 kertaa säteilevämpää kuin uraani, niin se tappaa nopeasti.
  USA on tarvinnut tietoa omia toimiaan varten. Kyllä noita aineita on testattu tiettyyn porukkaan Saksassa sen lisäksi, että ovat jalostaneet uraania USAn tuleviin ydinpommeihin jotka kaksi sitten pudotettiinkin Japaniin.
  Sen verran virallinen totuus toki sallii, että esim Curien kuolema poloniumiin mainitaan. Samoin väitetään, että hänen tutkimusmuistiinpanonsa säteilevät edelleen vaarallisesti ja sehän on selvä. Te olette Ilmarin kanssa vähän hassuja .

  On aivan selvää että Neuvostoliiton jäljiltä on jossain meren pohjassa säteilevää jätettä. Samoin on Usassa mm Mojaven aavikolla tehty kokeita, Ihmisissä oli varsinkin joskus 60 luvulla leukemiaa. Samalla aavikolla on mm Edvards AFB ja ilmailualan tehtaita Lockheed ym. Mojavesta pohjoiseen on sitten Nevadan autiomaat. Siellä tehty maanalaisia ydinkokeita paljon.
  Mitä luulet kun säteileviä malmeja käsitelleitä on Saksassa kaatunut kuin heinää? Ei niitä maahan noin vain kaiveta. Kuten tuolla edellä sanoin, Rooseveltin hallinnossa on täytynyt olla useita jotka ovat tienneet, samoin Saksassa. Silti kukaan ei puuttunut asiaan, mutta nyt vielä oliko viime vuonna kun joku iäkäs nainen Saksassa vietiin oikeutta saamaan Wiesenthal säätiön toimesta, kun nainen reilu kakskymppisenä on vain tehnyt työtä käskettyä jossain leirissä. Nytkin Sama tapahtuu Ukrainan rintamilla molemmin puolin. Jos et tee mitä käsketään, tapetaan kenties kiduttaen ym. USA;n taholle ei ketään syytetä vieläkään yli 80v takaisista tapahtumista, eikä enää ehditäkään.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi