Pfizerin entinen varapääjohtaja kehottaa synnytysikäisiä naisia kieltäytymään koronarokotteesta

Media väittää rokotteen olevan turvallinen myös raskaana olevien naisten kehittyville lapsille. Pfizerin entinen varapääjohtaja sanoo tämän olevan valhe.

Hyvinvointi

Pfizerin entinen varapääjohtaja, tohtori Michael Yeadon, kehotti viime keskiviikon ”Stop the Shot” ‑verkkokonferenssissa synnytysikäisiä naisia olemaan ottamatta koronarokotetta.

”Teille valehdellaan, minulle valehdellaan. Viranomaiset eivät anna meillä täyttä tietoa näiden tuotteiden riskeistä.”

Kokeellisia lääkkeitä ei ikinä anneta raskaana oleville.

Yeadon summasi kolme syytä naisille olla ottamatta rokotetta. Ensinnäkin hän sanoi, että normaalisti kokeellisia lääkkeitä ei ikinä anneta raskaana oleville naisille epämuodostumien vaaran takia.

”Vauvat eivät ole turvassa kohdun sisällä, niin kuin aikoinaan luulimme. Jos kriittiset kehitysvaiheet, varsinkin alkuvaiheessa, tulevat biokemikaalien sotkemiksi, niin tämä voi muokata lapsen kehitystä peruuttamattomasti.”

”Riittämättömästi testattuja lääkkeitä ei ikinä anneta raskaana oleville naisille, ja juuri niin kuitenkin tehdään tällä hetkellä. Hallituksemme kannustaa raskaana olevia, sekä synnytysikäisiä menemään rokotetuiksi, ja he väittävät näille sen olevan turvallista. Se on valhe, sillä tutkimuksia asiasta ei vain ole tehty.”

Pfizerin tutkimuksen mukaan rokotteet kerääntyvät munasarjoihin

Yeadon kertoi lisäksi Pfizerin tekemästä tutkimuksesta, minkä mukaan rokotteet eivät leviä tasaisesti ympäri kehoa, vaan ne kerääntyivät testattujen rottien munasarjoihin.

”Huomasimme, että rokote ei jakaannu tasaisesti ympäri kehoa ja huuhtoudu pois, niin kuin toivottaisiin. Se kasaantui rottien munasarjoihin ainakin 20-kertaisena, sekä niiden taustalla oleviin kudoksiin.”

”Se on huolestuttavaa. Emme tiedä mitä se aiheuttaa, mutta se ei voi olla mitään hyvää.”

Rokotteet aiheuttavat autoimmuunihyökkäyksen istukkaa vastaan

Yeadon kuvasi kolmatta tekijää vielä pahemmaksi, koska siitä saadut tutkimustulokset on saatu ihmisiltä.

”Piikkiproteiini [covid-rokotteessa] on hieman samanlainen, ei paljon mutta hieman, kuin eräs tärkeä proteiini istukassa, mikä on äärimmäisen tärkeä sekä hedelmöittymisen että lapsen muodostumisen kannalta. Jos tämä proteiini vahingoittuu millään tavalla, niin et voi saada onnistunutta raskautta.”

”Viidelletoista naiselle annettiin Pfizerin rokotetta. Heiltä otettiin verinäyte muutaman päivän välein. Kun heiltä mitattiin vasta-aineita piikkiproteiinia vastaan, minkä ilmeneminen kesti muutaman viikon, heillä ilmeni myös vasta-aineita istukkaansa vastaan.”

”Olen pahoillani sanoessani tämän, mutta se on rokotteen aiheuttama autoimmuunihyökkäys heidän omaa istukkaansa vastaan. Oletan sen tapahtuvan jokaiselle synnytysikäiselle naiselle. He tuottavat vasta-aineita tätä kriittistä proteiinia vastaan, joka on välttämätön hedelmöittymiseen ja onnistuneeseen raskauteen.”

”Joten varoitan sinua jos olet synnytysikäinen nainen, tai nuorempi: Suosittelen vahvasti, että et ota näitä rokotteita,” Yeadon summasi.

Lähde: Lifesitenews

Hyvinvointi Koronavirus Lääketeollisuus Pfizer Raskaus Rokotteet Talous Teknologia Tiede & luonto Uutiset

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Historia toistaa

  Vastaa

  Samanlaisen autoimmuunisairauden laukaisee myös HPV-rokote. Ne jotka eivät vielä siitä tulleet steriileiksi saavat nyt ”parannetun” version aiemmasta rokotteesta. Ja se on sitten siinä. 

  Saas nähdä miten tässä loppuviimeksi käy. Kuinkahn moni vielä pystyy jatkamaa sukua. Ja ovatko rokottamattomat maailman toivo?

 • Pyörällä Hurauttaja

  Vastaa

  Kaveri taitaa olla yksi monista möläyttäjistä jotka päätyvät itsariin.

 • TT

  Vastaa

  K‑rokotteet ovat hölynpölyä, koska mitään oikeasti vaarallista tautimuotoa ei ole koskaan ollut olemassa. Uusi ”variantti” ilmaantui ilmoille vasta, kun rokotettujen määrä alkoi kasvaa. mRNA- konseptin pitkäaikaisvaikutuksista ei ole mitään tietoa. Itse konsepti on toimintaperiaatteeltaan äärimmäisen vastenmielinen ja voi muuttaa kehoasi pysyvästi. Rokottautumispäätöstä ei voi perua. Kaiken lisäksi rokotteita on otettava monta ja usein. Rokotteen ottaminen on aivan yhtä hyvä päätös kuin heroiinipistoksen ottaminen. Olet koukussa lopun ikääsi ja tuhoat terveytesi.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Kiitos analyysistä professori.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Naisen kohtu on mittaamattoman arvokas.

  Kun nainen synnyttää miehellensä lapsia, niin silloin hänestä tulee kuningatar ja miehen tärkein tehtävä tästä eteenpäin on suojella naistansa ja jälkikasvua kaikin keinoin.

  Herätys miehet, joilla ei vielä ole perhettä. Nyt on aika ryhtyä toimiin ja tehdä lapsia vähintään 2–3 kpl. Tulevat sukupolvet ovat niitä, joista kasvaa tämän vuosisadan kestävimmät ja rohkeimmat suomalaiset.

  Aivan kuten sata vuotta sitten!

 • Liisa

  Vastaa

  KIITOS tästä artikkelistä, se avasi silmät lopullisesti !

 • Maski naamaan ja lopetuspiikille

  Vastaa

  Sitä odotellessa, että näihin kommentteihin tulee joku selittämään, kuinka on ottanut molemmat rokotteet eikä ole kuollut, eli ne ovat täysin turvallisia. Niin, eihän se syöpäkään heti tapa.

  Ihmettelen muuten sitä, minkä vuoksi varsinkin joillakin kansallismielisille vaikuttaa olevan vaikeuksia sisäistää, että tässä rokote- sekä korona-asiassa voisi olla jotakin mätää. Kognitiivinen dissonanssi tuntuu olevan joillakin vahva. Mietitäänpä kokonaisuutta käyttäen esimerkkinä vaikkapa holokaustia. Uskotko, että se on tapahtunut? 

  Jos uskot holokaustin tapahtuneen, uskot siis, että suunnitelmallinen ja järjestelmällinen kansanmurha on mahdollinen. Miten voi varmistua siitä, ettei sellainen voi tapahtua uudelleenkin, ihan jopa nykyaikana?

  Jos olet niitä jotka kieltävät holokaustin tapahtuneen, uskot siis, että suunnitelmallinen ja järjestelmällinen, kokonaisiin kansakuntiin vaikuttava huijaus on mahdollinen. Miten voi varmistua siitä, ettei sellainen voi tapahtua uudelleenkin, ihan jopa nykyaikana?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Vastenmielistä, että ehdollisen myyntiluvan saanutta rokotetta suositellaan ja käytännössä painostetaan raskaana olevien ottamaan ja nyt vielä pienille lapsillekin tuota kokeellista pistosta on alettu antamaan. THL:n toiminta on nykyään hyvin epämääräistä, vaikuttaa siltä, että tavoite on saada mahdollisimman moni rokotettua eikä sillä näytä olevan mitään väliä kuinka paljon tulee haittavaikutuksia ja minkälaista myrkkyä ihmisiin pistetään.
  Jokaisen tulisi nyt ajatella järjellä tätä touhua, mikä on sellainen pandemia, joka tarvitsee taakseen joka päiväistä pelottelua, painostusta ja uhkailua?
  Mikä on koronan kanssa kuolleiden keski-ikä, entä perussairaudet jne?
  Paljonko kuolintilastoihin on päätynyt todellisuudessa muista syistä kuolleita?

  Aikanaan tuli kovaa kritiikkiä pandemrix-rokotteesta, ettekö oppineet mitään?
  Tämän näytöksen jälkiseuraamuksia todennäköisesti selvitellään vielä pitkään.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nimimerkillä ”Tekijämies” kauniisti sanottu.

 • Nimetön

  Vastaa

  Olen lukenut ettei rokote vaikuta ainoastaan naisten kykyyn saada lapsia vaan yhtälailla myös miesten.

 • erkki liesto

  Vastaa

  ainoa ohje pysykää kaikki erossa piikistä

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi