Kysymyksiä rokotepakkoa vaativille

Pyydämmekin rokotepakon kannattajia vastaamaan kysymyksiin kommenttiosiossamme.

Hyvinvointi

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt kuva, joka sisältää viisi kysymystä rokotepakkoa vaativille. Partisaani julkaisee kysymykset, koska tahdomme saada niihin vastaukset. Pyydämmekin rokotepakon kannattajia vastaamaan niihin kommenttiosiossamme.

 1. Koronan vaarallisuus on vähentynyt yli vuoden ajan ja alkaa olla influenssan tasolla. Miksi vaadit rokotepakkoa koronalle, mutta et ole vaatinut sitä toiselle yhtä vaaralliselle taudille?
 2. Rokote ei estä tartuntaa tai tartuttamista. Miksi kannatat rokotepakkoa etkä esimerkiksi täyttä lockdownia? Liittyykö se siihen, että lockdown häiritsisi omaa elämääsi, rokotepakko ei?
 3. Jos rokottamattomien olisi maksettava koronahoitonsa sitä tarvitessaan, vaaditko myös ylipainoisilta, päihdeongelmaisilta ja flunssarokottamattomilta heidän sairauksiensa omavastuuta?
 4. Koronan sairastaminen antaa tutkitusti paremman suojan virusta vastaan kuin mikään rokote ja suojaa myös varianteilta. Ainuttakaan alle 20-vuotiasta Suomessa ei koronaan ole kuollut. Kuitenkin haluat koko kansan piikille vastoin tieteellistä todistusaineistoa. Miksi?
 5. Rokotetut toimivat uusien varianttien synnyn buusterina. Kannatko itse vastuun siitä, että olet mukana tuottamassa entistä tarttuvampia variantteja?
Filosofia Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Politiikka Rokotteet Talous Teknologia Terveydenhuolto Terveysvalvonta Tiede & luonto Uutiset

Keskustelu

28 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Jos rokottamattomien olisi maksettava koronahoitonsa sitä tarvitessaan, vaaditko myös ylipainoisilta, päihdeongelmaisilta ja flunssarokottamattomilta heidän sairauksiensa omavastuuta?”

  Muun muassa tätä olen itsekin kysynyt muutamilta, vastausta vaan ei koskaan tullut.
  Eivätkö rokotetut uskokaan heihin piikitetyn rokotteen tehoon vai miksi juuri he ovat vaatimassa kaikenlaisia passeja ja rajoituksia rokottamattomille?
  Monet eivät suostu keskustelemaan myöskään tilastollisista faktoista, vaan he toistavat samaa valhejargoniaa, jonka he ovat kuulleet tv:stä tai nähneet iltapäivälehtien otsikoista.
  Sitten kun lyödään muutama tosiasia niin sanotusti tiskiin, loppuukin vastapuolelta ne valmiiksi sanellut ”argumentit”.

 • Väittämä

  Vastaa

  Jossain opetetaan suomalaisille että kysymällä ei tee virhettä ja että aina pitää kysellä, ei väittää. Itse olen kuitenkin ollut aina väittämisen puolella koska se asettaa toisen osapuolen puolustusasemaan ja sitäkautta jossain kohtaa se tekee aina virheen johon pääsee kiinni.

  Tämä vasemmistolaisten käyttämä ”viis miks?” on niin läpinäkyvä että sillä pystyy niitä pyörittämään mennen tullen. Joku kun opettaa että viisi kertaa vastaukseen kun kysyy että ”miksi” niin vastapuolen kuvitellaan puhuvan itsensä pussiin.

 • mikko janhonen

  Vastaa

  toimiiko rokote? KYLLÄ. silloin rokotepassit ovat merkityksettömiä.

  roimiiko rokote? EI. silloin rokotepassit ovat merkityksettömiä

  saatanan sekopäät voi tukehtuu siihen passiinsa ja ottaa mitä vaan paskaa hihaansa 🖕🖕🖕🖕🖕

 • Mr X

  Vastaa

  5. Rokottomattomat toimivat viruksen muunto labrana ei rokotetut senkin ääliöt

  • Snif

   Vastaa

   Etpä paljoa sitten tiedä korona”piikeistä”, monesta maasta on jo uutisoitu joissa on piikytykset olleet siinä pisteessä että lähes kaikki on rokotettu, ne uutiset on koskeneet koronan jättiläismäistä leviämistä rokotettujen joukossa.
   Huippulääkärit on osoittaneet jo täysin sen miten korona muuttuu kun se iskee rokotettuun ihmiseen, ja he levittävät vaarallisinta variaatiota koronasta, sitä ei levitä yksikään rokottamaton.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Jaa, miksi sitten esimerkiksi Islannissa (jossa on maailman korkeimpia lukuja rokotettujen suhteen) ilmenee nyt ennätysmäärä tartuntoja ja samaan aikaan ”asiantuntijat” väittää, että ”kyllä rokote toimii hyvin virusmuunnoksiakin vastaan”? Huomaatko kuinka logiikkasi ontuu?

   Olisiko sinulla jotain dataa siitä, ”kuinka rokottamattomat toimii viruksen muuntolabrana”?
   Mistä syystä rokotetut sitten saavat niitä tartuntoja edelleen suhteellisen paljon, jos se ”rokote toimii”?

  • Timo

   Vastaa

   Miten virus muuntuu rokottamattomat sa kehossa? Rokote tekee variantit kun virus muuntautuu.

 • Dr

  Vastaa

  On harmillista, miten koronaviruksen ympärillä alkaa pyörimään kaikki keskustelu. Ennen radikaalit pohtivat pankkiirien valtaa ja sen murskaamista, vastarintayhteiskunnan suunnittelua, luonnonsuojelua yms. Nyt itketään joka kanavalla koronasta, rokotteista ja maskipakosta. Älkää tehkö sitä virhettä, että alatte asiantuntijoiksi alalla, jonka hallitseminen vaatii aivan liikaa resursseja ja vie aikaa asioilta, joihin oikeasti pitää puuttua.

  • Nationalisti

   Vastaa

   No, tämä on jo jakanut kansaa pahasti ja tulee vain pahenemaan.

   Pitäisikö sitten kuunnella pelkästään näitä median käyttämiä ”asiantuntijoita”, joilla on sidonnaisuuksia lääkeyhtiöihin ja he nauttivat monista lääkeyhtiöiden antamista etuuksista?
   Mielestäni ei, he valehtelevat minkä kerkeävät ja välttelevät keskustelua rokotteiden ongelmista.
   Kuunnelkaa esimerkiksi Mika Rämetin antamia lausuntoja liittyen koronarokotteen vaikutuksista kuukautishäiriöihin:
   ”Häiriöt voivat myös johtua siitä, että on helpottunut saadessaan vihdoin rokotteen.”
   Näitäkö joku ihan oikeasti pitää asiantuntijoina?
   Lauma korruptoituneita valehtelijoita nuo ovat. Aikaisemmin luotin sentään jonkin verran joihinkin THL:n sanomisiin muissa asioissa, mutta tämä sekoilu on muuttanut käsitystä, minkäänlaista luottoa ei tule enää koskaan olemaan.

  • Nimetön

   Vastaa

   Korona on aika ajankohtainen aihe, siksi siitä varmaan kirjoitetaan.

   Jos haluaa, että mediassa käsitellään myös muita aiheita (kuten kyllä käsitelläänkin myös täällä Partisaanissa), niin paras tapa siihen on kirjoittaa itse ja toimittaa jutut eteenpäin julkaistavaksi.

   Sama homma fyysisemmän tekemisen kanssa, mitä muuten sitäkin tapahtuu koko ajan, että tekee ja järjestää itse oman näköistä toimintaa. Laaja toimintakavalkaadi ja enemmän tekijöitä on aina etu.

  • Anonyymi

   Vastaa

   Samoilla linjoilla nimim. Dr kanssa. Kuten UMV-lehti on täynnä tuota häränpaskaa.
   ”Kamalaa ihmisten alistamista kun meiltä vapauden puolustajilta viedään ihmisoikeudet kun joutuu käyttään kasvomaskeja”
   ”Rokotteissa on mikrosiruja, joilla eliitti vakoilee meitä ja syöttää ajatuksia päähän”
   ”Venäjä on paras, Donetskin kansantasavalta käy taistelua globalismia vastaan”
   Kaikki on huomannut millainen myötähäpeää aiheuttava julkaisu UMV-lehti on. Pilkataan kansallissosialismia kokoajan, ylistetään Venäjää, täynnä korona ja rokoteöyhötystä. Ne on verrattavissa noihin Flat Earth hörhöjen juttuihin. Ilja Janitskinin (RIP) aikana MV-lehti oli kultaa. Haastoi todella valtamedian ja oli luetuimpia julkaisuja! Hallituksella ja PolPolla oli löydät housuissa kun jahtasivat Iljaa maailman ääriin. Mitäs nykyään? Joku ryssätrolli Janus Putkonen joka haluaisi Suomestakin Venäjän nukkevaltion on pilannut sen täysin noilla koronaöyhötyksellä, salaliittosaduilla ja Venäjä ja Donetski on parasta scheissella. Nuo kutsuvat vielä itseään patriooteiksi. Hah!

 • EV

  Vastaa

  Katselin kommentteja IS:n artikkelissa koskien rokotepassia. Yksi rokotepassia kannattavan kommentti kiteytti heidän logiikkansa, meni kuta kuinkin näin: ”Toinen pistos otettuna, tämä rokotepassi on kyllä hyvä idea, että saadaan tämä tauti kuriin.”… millä logiikalla? Rokotepassin hyödyllisyys kiteytettynä: Olen ottanut rokotteen > En / Kyllä > Rokotepassi hyödytön. 

  Rokotetut voivat samalla tavalla sairastua koronaan, kantaa virusta ja levittää sitä, tämän myöntävät terveysviranomaiset ihan täällä Suomessakin. Se että olet ottanut rokotteen, saattaa lievittää SINUN oireitasi koronaan sairastuttua. Se että minä en ole ottanut rokotetta, ei vaikuta sinun terveyteesi tai sairastumisriskiisi MITENKÄÄN. Tämä ei ole rakettitiedettä, mutta jokapäiväinen rokotepropaganda ja pelonlietsonta on jälleen saanut massat sekaisin miettimättä laisinkaan miten virus leviää, miten rokote vaikuttaa ja mitä rokotepassin kaltainen kansalaisvalvonnan toimintatapa tuo tullessaan tulevaisuudessa pandemian laannuttua. Marin juuri kertoi, että rokotepassi pyritään ottamaan käyttöön syksyyn mennessä. Tässä ollaan sulkemassa jopa NELJÄSOSA kansansa sosiaalisten tapahtumien ulkopuolelle ja heistä tehdään yleisesti halveksittuja ihmisiä, salaliittoteoreetikkoja ja idiootteja (kuten monet julkisuuden henkilöt ovat todenneet rokottamattomien olevan).

 • Juha

  Vastaa

  Tässä ei ole kyse loogisesta ajattelusta.. vaan tunteesta. Pelko ohjaa päätöksentekoa,

 • goyim

  Vastaa

  suomessa taitaa olla edelleen alle tuhat kuollutta vaikka laskenta tapa on erittäin löyhä. jos on kuollut mihin vain koronan toteamisen jälkeen 30 päivän sisään, se lasketaan koronakuolemaksi. mitä pelättävää ihmisillä on? kuolleiden keski-ikä on kuitenkin korkea.

 • Että näin

  Vastaa

  Kyseessähän ei ole lain määrittelemä erittäin tarttuva ja tappava tauti/virus, joten se jo vie rokotepakolta lainvoiman.
  Rokotepassikin on lainvastainen, ihan jo siitä syystä että se asettaa ihmiset eriarvoiseen asemaan toisarvoisen asian vuoksi.
  Jos sinulla on rokote, olet ”suojassa” (ainakin 6kk) joten ei tarvitse murehtia niistä joilla sitä ei ole, koska niillä joilla ei ole ja ovat terveitä on kunnossa oleva immuunijärjestelmä ja tätä kautta suoja viruksia vastaan.
  Alunperin oli tarkoitus eristää vanhukset 70v. -> ja sairaat joiden immuniteetti on laskenut, myöhemmin rokottaa. Nyt kuitenkin homma on lähtenyt lapasesta ja kaikille ollaan tökkimässä piikkiä ilman tarvetta/perusteita.
  Tuossa rokotteen terveellisyydestä:
  https://www.globalresearch.ca/20595-dead‑1–9‑million-injured-50-serious-reported-european-union-database-adverse-drug-reactions-covid-19-shots/5751904

 • Pure truth

  Vastaa

  Kaikki jotka kannattavat rokotepassia, pitävät myös hyvänä ideana sitä kun natsit merkkasivat juutalaiset Daavidin tähdellä.

  Natsit ovat jälleen täällä.

  • Nationalisti

   Vastaa

   En kannata koronapassia, mutta vertauksesi kansallissosialisteihin on vastoin järkeä.
   Kansallissosialistit toimivat oman maan ja väestön parhaaksi, meidän hallitus ja globaali eliitti tekee päinvastoin.
   Me olemme matkalla kohti kommunistista valvontayhteiskuntaa.

 • Ilmari

  Vastaa

  En kannata rokotepakkoa mutta vastaan osittain 

  4 Voi olla näin mutta on järjetöntä mieluummin sairastaa tauti kuin ottaa rokote. 

  5 Kysymys on järjetön.

  • CAM

   Vastaa

   Aivan kuin ei olisi muuta kuin nuo kaksi vaihtoehtoa; sairastaa tauti tai ottaa rokote. Maailmassa on lukuisia tapoja hoitaa ja ennaltaehkäistä sairauksia joista juutalaisvetoinen BigPharma ei halua sinun tietävän. Vitamiinien ja hivenaineiden tankkaus(etenkin C ja D), myrkkyjen putsaus eli kelaatio, sitten tulee otsoniterapia, klooridioksidi ja Rife terapia ja yrtit.

   https://andreaskalcker.com/en/

   https://www.brighteon.com/980b410b-ab46-480c-aac0-399bd6087d6a

  • Nationalisti

   Vastaa

   Suurimmalla osalla tauti on oireeton tai hyvin lievä ja kokoajan painostetaan ihmisiä menemään testeihin ja oikein etsimään (virheellisillä PCR-testeillä) löytyykö positiivisia. Kertoo jo hyvin paljon tuon taudin ”vaarallisuudesta”. Kohta on lähemmäs kaksi vuotta tätä sirkusta katseltu ja mitään pandemiaa ei näy vieläkään missään muualla kuin valtamedian otsikoissa, eikö ole omituista…

 • Late

  Vastaa

  Rokotteeseen on kuollut kymmeniä tuhansia. Seuraavaksi varmaan kaikkien otetaan suoraan lopetus piikki

 • Nimetön

  Vastaa

  Rokotuskampanjan takana on globalisti eliitti ja WEF.
  Käykääpä katsomassa keitä suomalaisia löytyy wefin listoilta. Ei pitäisi tulla kenellekkään yllätyksenä.
  https://www.weforum.org/agenda/2020/03/ygl-wef-young-global-leaders/

 • Santeri

  Vastaa

  Skeggold
  Sklämold
  Skildir Klofnir.
  Kuulostaa paremmaksi muinaisnorjalla. Jokaisen on kuoltava joskus ja minä en ota mitään piikkejä kun on jo valamis sydänvika. Minä menen Valhallaan ilman rokotteita.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Jos nämä rokotteet ovat niin vaarallisia eivätkä hyödytä muka mitään (Vaikka rokote ei estä tartuntaa niin kaksi rokoteannosta antaa jo yli 80% suojan vakavaa viruksen aiheuttamaa tautia vastaan. Ehkä juuri siksi kuolemat ovat laskussa) niin minkä takia kaikki maailman maat rokottavat kansalaisiaan? Myös kansallismieliset valtiot kuten Unkari ja Puola. Kaikkialla maailmassa rokotetaan kansalaisiaan tätä vaarallista virusta vastaan. Miksi myös eliitti ottaa näitä rokotteita? Israel on rokottanut koko kansansa lähes. Onko heilläkin suunnitelmissa vammauttaa/tappaa koko kansansa? Onko tämä ”koronahuijaus” koko maailman valtioiden välinen salaliitto? Rupee kuullostaa jo niin himmeeltä. Kiitos vastauksista.

  Tässä omani vastaukset:

  1. Koronan vaarallisuus on vähentynyt yli vuoden ajan ja alkaa olla influenssan tasolla. Miksi vaadit rokotepakkoa koronalle, mutta et ole vaatinut sitä toiselle yhtä vaaralliselle taudille?
  V: SARS-CoV‑2 virus on erittäin vaarallinen kuten ennenkin. Uudet todella huolestuttavat SARS-CoV‑2 viruksen mutaatiot ovat tehneet viruksesta entistä tartuttavamman. Millä perusteella viruksesta on tullut vaarattomampi? Olette varmaan kaikki katsoneet uutisia esim. Intiasta missä SARS-CoV‑2 viruksen uusi vaarallinen mutaatio eli Delta variantti alkoi riehumaan. Kuolleita aivan käsittämättömiä määriä. Puistoja, parkkipaikkoja ym on otettu käyttöön ruumiiden polttamista varten kun krematoriot ovat täynnä. Ruumiita on myös heitetty jokiin. Katsoin helikopterista kuvattua materiaalia ja ympäri silmänkantamattomiin oli näitä ruumiinpolttokokkoja. Samoin olen nähnyt kuvia ympäri maailmaa joukkohautapaikoista kuten Brasiliassa uimarantoja muutettiin hautausmaiksi ja hautoja oli silmänkantamattomiin. Venäjällä sama homma, Biohazard puvuissa kannettiin koronavirukseen kuolleita poltettaviksi erillisille hautausmaille ja ne oli isoja. Jos tulisi vaikka uusi yhtä vaarallinen virus ja tiedemiehet keksisivät siihen rokotteen niin vaatisin tietenkin sen käyttöönottoa tutkimusten jälkeen.

  2. Rokote ei estä tartuntaa tai tartuttamista. Miksi kannatat rokotepakkoa etkä esimerkiksi täyttä lockdownia? Liittyykö se siihen, että lockdown häiritsisi omaa elämääsi, rokotepakko ei?
  V: Rokotteet eivät estä tartuntaa tai tartuttamista, mutta kaksi rokoteannosta antaa yli 80% suojan viruksen aiheuttamaa vakavaa tautia vastaan. Kannatan myös lockdownia, koska ollaan jälleen hälyttävällä tasolla viruksen leviämisen suhteen, ympäri Suomea on valtavia tartuntaryppäitä. Näiden lockdownien pitäisi olla tosin huomattavasti tehokkaampia. Ei ole mitään hyötyä jos tartunnan saaneet henkilöt lähetetään kotikaranteeniin ilman valvontaa, koska eihän monet idiootit sitä noudata ja jos asut kerrostalossa niin voit silti tartuttaa koko talon väen vaikka viemällä roskia ja näin taas he jotka saivat tartunnat, tartuttavat sitä eteenpäin. Pitäisi luoda vartioituja karanteenikeskuksia mihin tartunnan saaneet viedään terveysviranomaisten huostaan niin kauan kunnes parantuvat eivätkä enää levitä virusta.
  3. Jos rokottamattomien olisi maksettava koronahoitonsa sitä tarvitessaan, vaaditko myös ylipainoisilta, päihdeongelmaisilta ja flunssarokottamattomilta heidän sairauksiensa omavastuuta?
  V: Täysin irrelevantti vertaus. SARS-CoV‑2 virus on määritelty yleisvaaralliseksi tartuntataudiksii ja on täten vakava kansanterveydellinen uhka. Ylipaino ja päihdeongelma ei tietääkseni tartu. Kyllä rokottamattomien tulisi kustantaa sairaalakulunsa jos sairastuu SARS-CoV‑2 viruksen aiheuttamaan tautiin.
  4. Koronan sairastaminen antaa tutkitusti paremman suojan virusta vastaan kuin mikään rokote ja suojaa myös varianteilta. Ainuttakaan alle 20-vuotiasta Suomessa ei koronaan ole kuollut. Kuitenkin haluat koko kansan piikille vastoin tieteellistä todistusaineistoa. Miksi?
  V: Minkä tutkimuksen mukaan? Olisiko antaa linkkiä siihen tutkimukseen? On jo erittäin paljon tapauksia missä koronaviruksen jo sairastaneet ovat saaneet tartunnan uudestaan ja saaneet vakavia oireita. Myös Suomesta löytyy näitä tapauksia. Vaikka ei olisikaan alle 20-vuotiaita kuollut Suomessa koronavirukseen niin silti paljon nuoria perusterveitä on joutunut sairaalaan ja jopa teho-osastolle sekä saaneet vakavia pysyviä vammoja. Juuri tämän takia kannatan kansan rokottamista, rokotteet antavat yli 80% suojan SARS-CoV‑2 viruksen aiheuttamaa tautia vastaan.
  5. Rokotetut toimivat uusien varianttien synnyn buusterina. Kannatko itse vastuun siitä, että olet mukana tuottamassa entistä tarttuvampia variantteja?
  V: Minkä lähteen mukaan? UMV-lehden? Itseasiassa rokottamattomat ihmiset ovat niitä varianttitehtaita. Asiantuntijoiden mukaan mitä enemmän on rokottamattomia ihmisiä, sitä enemmän mahdollisuuksia koronaviruksella on muuntua. Mitä enemmän on rokottamattomia ihmisiä, sitä enemmän viruksella on mahdollisuuksia lisääntyä. Kun näin tapahtuu, viruksessa alkaa esiintyä myös erilaisia mutaatioita. WHO on todennut maaliskuussa, että mitä enemmän viruksella on mahdollisuus levitä, sitä enemmän se lisääntyy ja sitä enemmän sillä on mahdollisuuksia muuttua.

  • Hupsista

   Vastaa

   Olikos jossain onnistuttu jo eristää virus jotta voidaan tutkia?
   V: ei
   Olikos PCRtesti luotettava erottamaa influenssa A/B / covid
   V: ei
   Milon viimeksi tappavaa virusta on tarvinnut mainostaa ja miten meni?

   • Anonyymi

    Vastaa

    Eli väitätkö, että viruksia ei ole olemassa? 

    Koronatesteissä käytetään erityistä SARS-CoV2-PCR-testiä, joka tunnistaa tarkasti juuri SARS-CoV2-viruksen. Testi on hyvin spesifinen eli se tunnistaa vain SARS-CoV2-viruksen näytteestä.

    Suomessa käytössä olevat PCR-testit tunnistavat myös viruksen muunnokset eli niin sanotut variantit koronatapauksiksi. Muunnoksen tarkempi geneettinen määrittely eli tietyn variantin tunnistaminen vaatii lisäksi sekvensointia eli viruksen emäsjärjestyksen määrittämistä. Osa Suomessa todetuista positiivisista näytteistä on PCR-testin lisäksi myös sekvensoitu.

    PCR-testiin liittyy kaksi eri lukuarvoa. Viruksen perintöaineksen monistuskierros tarkoittaa monistussyklien määrää. Se siis kertoo, kuinka monta kierrosta eli sykliä PCR-reaktiota on ajettu. Ct-arvo puolestaan tarkoittaa sitä monistuskierrosta, jolla näyte on havaittu positiiviseksi.

    No SARS-CoV‑2 virus on maailmanlaajuinen pandemia, joten on odotettavissa, että se on aika ajankohtainen aihe.

   • Anonyymi

    Vastaa

    Ei kannata lukea sitä UMV-lehtee niin paljon vaan etsiä tietoja vähän muistakin lähteistä. 😬

  • Nationalisti

   Vastaa

   Kohta 2: ”antaa yli 80% suojan viruksen aiheuttamaa vakavaa tautia vastaan”.
   Hienosti on uponnut aivopesu, puhut siis taudista, jossa lähestulkoon kukaan ei sairastu vakavasti, vaikka rokotetta ei olekaan otettuna (älä laske mukaan sairaalassa muista syistä makaavia vanhuksia, joilla on samalla todettu positiivinen tulos). On aivan varmasti ”vakava” tautimuoto todella yleinen, kun oireettomia ja ”altistuneita” painostetaan jatkuvasti testeihin. Ei missään vakavassa taudissa oikein etsimällä etsitä keneltä löytyy positiivinen näyte ja keneltä ei, kyllä sen ihan fyysisesti huomaa.

   Kohta 3: Kysymys ei ole mitenkään ”irrelevantti”, se on määritelty vakavaksi tartuntataudiksi kyllä, mutta ei se tarkoita, että se olisi sitä, poliittinen päätös ei tee mistään taudista vakavaa.
   Et kuitenkaan vastannut itse kysymykseen millään lailla, aikamoisilla kaksoisstandardeilla käyt keskustelua.

   Otetaan esimerkkinä vielä kohta 5:
   Jännästi näitä ”uusia variantteja” alkoi ilmaantumaan, kun rokotuskattavuus kohosi korkealle, ei ne rokottamattomat mitään ”virustehtaita” viime kesänäkään ollut.
   Tilastoista ymmärtäminen on erittäin hyvä osata, siinä riittää vielä harjoiteltavaa joillakin.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi