Ranskassa rokotettiin ”vahingossa” suolaliuoksella Pfizerin koronarokotteen sijaan

Onko harmitonta suolaliuosta pakattu koronarokotteen tuotepaketteihin eliittiasemassa olevien näytösrokotuksia varten?

Hyvinvointi

Noin 140 ihmistä Ranskassa sai Pfizerin koronarokotteen sijaan pistoksen harmitonta suolaliuosta selittämättömän kömmähdyksen takia.

Rokottajat huomasivat tekemänsä virheen seuraavana päivänä ja ottivat yhteyttä rokotteen sijaan suolaliuosta saaneisiin potilaisiin, joita pyydettiin varaamaan uusi rokoteaika.

Terveysviranomaiset kertoivat tutkivansa syytä tapahtuneeseen, mutta he eivät kertoneet, miten moinen erehdys oli mahdollinen. Onko harmitonta suolaliuosta kenties pakattu koronarokotteen tuotepaketteihin eliittiasemassa olevien näytösrokotuksia varten?

Lähde: RT

Eliitti Hyvinvointi Koronavirus Lääketeollisuus Pfizer Rokotteet Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  On hyvin mahdollista, että monet poliitikot ja korkeassa asemassa olevat viranomaiset menevät näyttävästi koko kansan eteen ”rokotettavaksi” ja siten yrittävät saada myös kansaa entistä enemmän piikille heidän poseerauksillaan valtamediassa, ”rokote” voikin sitten olla sisällöltään jotain ihan muuta kuin mitä kansalle annetaan.
  Onhan niitä omituisia videoitakin jo tullut useita julki, joissa näkyy, että mukamas rokotetaan, mutta se aine siellä piikissä ei liiku mihinkään jne…

 • Taikuri ja sen neula

  Vastaa

  Miten tähän nyt oiken suhtautuisi… Kun ThL:n Mika Salmista rokotettiin niin se ei mennyt numerjärjestyksessä rokotettavaksi vaan sille oli varttu etukäteen ihan oma koppi numro 8. Normaalisti huudellaan käytävältä nimellä satunnaisjärjestyksessä. Ainkin veronmaksajia.

  Sen jälkeen Mika kääri hihansa ja siihen pistettiin rokote, josta ainakin videon välitksellä jäi käsitys että neula jäi Mikaan, koska sitä ei näyttänyt olevan ruiskussa kun se otettiin pois.

  Meillä Suomessa on käytössä ”turvaneuloja” mutta ne toimivat niinpäin että neula tulee ulos vasta kun ruisku kiinnitetään siihen. Ja sellaisia neuloja jotka vetäytyvät sisään pistoksen jälkeen, niitä käytetään vain insuliinia pistettäessä. Mutta koska korona-rokotehan ei ole vaarallinen (pitäisi olla) niin miksi sen rokottamiseen käytettäisiin insuliini neuloja?

  Todennäköisempää lienee se että Mika rokotettiin ”taikurin neulalla” jossa terä painui sisään eikä se mennyt ihosta läpi.

  • Jari

   Vastaa

   Vituttaa koko roisto Salmisen naama siihen ei auta kun 9mm rotta mikä rotta

 • totuus tulee julki

  Vastaa

  Vai onko niin, että osa k‑roketteista sisältää tarkoituksella suolaliuosta, jottei kuolleita ja vakavasti sairastuneita tulisi aluksi liian paljon?
  Mitään muuta tarkoitustahan noilla k‑piikeillä ei ole, kuin tappaa ja sairastuttaa mahdollisimman paljon ihmisiä.

 • juha.

  Vastaa

  ”Selvä pyy!”
  Suolavesi on on ilman muuta tarkoitettu johtavien poliitikkojen trossaamista silmällä pitäen. Täytyy sanoa, että maailman psykopaattinen pahuus ja kyyninen murhanhimo nousee helvetin syvyyksistä! On täysin selvää, että esim. Ruotsin pääministeri Stefan Löfven (S) rokotettiin julkisesti harmittomalla piikillä Tuota arvotonta näytelmää ennen kyseinen globalisti ja demokratuurin diktaattori kertoi SVT:n kysyessä häneltä, että aikooko ottaa koronapiikkiä? Lyhyt ja ytimekäs vastaus oli: ”NEJ!”
  Psykopaatti ja raharikas Bill Gates ei erehdy milloinkaan kun on kyse rahasta ja kansanmurhasta!!! By the way. Hänkin itse ilmoitti perheineen jättävänsä ”piikin” väliin. Ilmeisesti ”terveyssyistä”, otaksun.

 • K.Lehto

  Vastaa

  Nämähän ovat tutkimusvaiheessa olevia piikityksiä. Plasebo kontrolli piikkejä annettiin varmaan väärälle koeryhmälle.

 • Irmgard

  Vastaa

  Terveydenhuollon ammattilaisena olen epäillyt jo pitkään, että esimerkiksi poliitikkoja sekä eri viranomaisia/viranhaltijoita ja ns. korkeassa asemassa olevia henkilöitä ”rokotetaan” käyttämällä keittosuolaliuosta. Hallussani olevien tietojen mukaan olen siitä jopa melkoisen varma.

 • Lady Sophia

  Vastaa

  Ite epäilen, että osa saa tarkotuksella tietämättään suolaliuosta ilman, että hoitsut ja lääkäritkään tietää, jollon luodaan tälle ihmiskokeelle placebo- kontrolliryhmä. Tämähän kuuluu niinikään aina lääketieteen kokeisiin, jotta on luotettavaa verrokkiryhmää tarjolla itse lääkkeen (tässä tapauksessa geeniterapian ja nanoteknologian) toiminnasta ja sivuvaikutuksista, ja jolloin voidaan karsia sivuvaikutusten joukosta ne mitkä eivät ole psykosomaattisia. Nanorobotiikan ansiosta on myös helppo näiden koronarokotteiden osalta sitten tietää ketkä on saaneet aitoa kamaa, kun tekoäly monitoroi ja lähettää koe-eläimistä palautteen suoraan tutkijoille.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi