Kreikkalaisnainen halvaantui toisesta koronarokotteestaan

Koronarokotteen tiedetään jo aiemmin aiheuttaneen kasvohalvauksia.

Hyvinvointi

42-vuotias nainen alaraajahalvaantui otettuaan toisen pistoksen koronarokotetta. Hoitajana toimineella naisella oli pian rokotuksen jälkeen noussut kuume sekä ilmestynyt voimakkaita kipuja ja tunnottomuutta.

Hänen oireensa muistuttavat Guillain-Barré-syndroomaa, joka on harvinainen hermostollinen sairaus, jossa kehon immuunijärjestelmä hyökkää hermostoja vastaan aiheuttaen halvauksen.

Nainen, jolla ei ole ollut aiempia terveysongelmia, ei pysty kävelemään ja kulkee nyt pyörätuolilla.

Professori puolustaa rokotetta

Keuhkosairauksiin erikoistunut professori Theodoros Vasilakopoulous väittää, että naisen halvaantuminen ei olisi koronarokotteen syytä.

”Ei ole mitään varmuutta rokotteen ja Guillain-Barré-syndroman yhteydestä,” hän kommentoi tapausta.

Vasilakopoulous on myös aiemmin käskenyt olemaan yhdistämättä rokotettujen vanhusten yhtäkkisiä kuolemia rokotteeseen.

”Moni vanhus tulee menettämään henkensä, jos heidät rokotetaan, mutta oli syy mikä tahansa, se ei tarkoita että he kuolevat rokotteeseen ja meidän ei tulisi yhdistää näitä toisiinsa,” professori linjasi.

Ilmeisesti professori siis kokee, että vanhukset kuolevat rokotteeseen, mutta kuolema ei siltikään ole rokotteen syytä.

Lähde: Greek City Times (1, 2)

Halvaantuminen Hyvinvointi Koronavirus Kreikka Lääketeollisuus Rokotteet Tiede & luonto Ulkomaat

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Sirja S

  Vastaa

  Nyt kun on tulossa entistä selvemmäksi, että mitään syy yhteyksiä ei voida osoittaa, olisi syytä myös jälkikäteen peruuttaa kaikki tupakkayhtiöitä vastaan annetut tuomiot. Eihän tupakan ja keuhkosyövän syy-yhteydestä voida koskaan saavuttaa “täyttä varmuutta”.
  – Samassa yhteydessä pitäisi päättää kaikkien tupakkayhtiöiltä perittyjen verojen ja oikeudenkäyntikulujen palauttamisesta takautuvasti, korkoineen.
  – Rahoitus otetaan keskuspankista.

 • "Hei Bruuman, ruvetaas laskeen säähän oot lääkäri"

  Vastaa

  Otin tuossa Calcin käyttöön huvin vuoksi ja rupesin laskemaan. Ajattelin laskea tänä vuonna koronan saaneet IS:n uutisoinnin perusteella. No, ihan joka päivältä ei ei löytynyt ”tänää xxx uutta koronatartuntaa”, mutta lähes joka päivälle oli ilmoittu uusien koronatartuntojen määrä.

  Lopputulos, 39 päivän (kuusi päivää puuttuu) aikana oli ilmoitettu 12 894 ”uutta” koronatartuntaa. Mikä tarkoittaa keskimäärin 330.6 ”uutta” koronatartuntaa joka vuorokausi. Tämä tarkoittaa että yksin tämän alkuvuoden aikana on 0.2% suomaalisista sairastuntu koronaan. 

  Ja kun tässä alkaa kohta olemaan se vuosi siitä kun koronatartunnat alkoivat, niin 11kk aikana meillä pitäisi olla lineaarisesti laskien ~110 000 koronaan sairstunutta Suomessa. Eli noin 2.2% koko väestöstä. Suuruusluokka on sama kuin kausi-influenssan sairastaneita. Joita jokainen tuntee työpaikoillaan ja heistä puhutaan tyyliin ”toikin nyt sai sen”.

  Kysynkin:”Kuinka moni tuntee henkilökohtaisesti jonkun jolla on todistetusti ollut korona?”. Kausi-influenssan saaneita jokainen pystyy nimeämään useita tuttavapiiristään. Mutta että koronan saaneita… Minä en edelleenkään tiedä yhden ainoaa ihmistä jolla se olisi ollut.

 • juha.

  Vastaa

  Suosittelen tälle roffessoorille altistumaan tieteelle ja ottamaan ”shotti” itsellen, jonka jälkeen todennäköisesti tämän ”kirveen silmään” uskovan epistollaa ei voitane julkaista, mutta sen ”kuittaa” surumarssi.
  Jos ensimmäisestä jää henkiin, jonka jälkeen ”tarvitaan toinen” (näin totesi poi kamaisesti virnistelevä Bill Gates ja vilkaisi emäntäänsä) – invalidisoi kuolettavasti, mieluummin paremmalla tuurilla lähtö tulee varmasti. Rokottamimnen on Nûrnbergin sotarikostuomioistuimen päätöksen vastainen, joka kieltää ihmisellä suoritettavat kokeet!
  Professori ei itse ota ja on lahjottu suurellab rahalla. Pienemmät piskit ja ”viheltelijät” uhataan tappaa, sillä lääketeollisuus valvoo unettomiab öitä maailman ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin takia aivan kuten itse YK:kin.
  Maailma on vielä monta kertaa rumempi paikka kuin sinua peilistä katsoo!!!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi