Brasilian korkein oikeus: Rokottamattomista toisen luokan kansalaisia

Korkeimman oikeuden päätös mahdollistaa rokottamattomien ihmisten kansalaisoikeuksien riistämisen Brasiliassa.

Hyvinvointi

Brasilian korkein oikeus päätti, että laki mahdollistaa koronarokottamattomien ihmisten kansalaisoikeuksien viemisen ja näiden muuttamisen toisen luokan kansalaisiksi. Päätös tuli hieman sen jälkeen, kun maan presidentti Jair Bolsonaro ilmoitti, ettei aio ottaa rokotetta.

Korkeimman oikeuden päätöksen mukaan ketään ei voi fyysisesti pakottaa ottamaan rokotetta, mutta rokottamattomilta voidaan evätä pääsy esimerkiksi julkisiin tiloihin, kouluihin sekä sosiaaliavustuksiin.

Käytännössä tämä tarkoittaa ihmisten pakottamista pikavauhdilla kehitetyn rokotteen ottoon, sillä harva kykenee jättäytymään täysin ulos yhteiskunnasta. Korona onkin ollut pitkin maailmaa loistava tekosyy evätä ihmisiltä näiden perusoikeuksia, eikä tälle näyttäisi tulevan loppua.

Erilaiset rokotteet ovat aiheuttaneet erilaisia komplikaatioita jälkikäteen. Myös tuoreesta koronarokotteesta on jo raportoitu komplikaatioita.

Lähde: WAtoday

Brasilia Hyvinvointi Koronavirus Lääketeollisuus Poliisivaltio Politiikka Rokotteet Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

14 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Tuo on ihan puhdasta kiristystä.
  Miten presidentti voi jatkaa virassaan, kun on ilmoittanut, että ei itse ota rokotetta? Eikö hänetkin pidä silloin eristää muusta yhteiskunnasta?
  Miten se, että otatko rokotteen vai et, liittyy mitenkään järkevästi esimerkiksi sosiaaliavustuksiin?
  Mielestäni ei mitenkään, toimeentulolla yritetään kiristää kansalaisia.
  Tämä koko vuosi on ollut yhtä suurta teatteria, lammaskansa oikein huutaa ”poistakaa perusoikeutemme ja yksilönvapautemme.”

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Bill Gatesin Windows on varsinainen virusimuri.…ja tätä miestä jotkut uskoo rokoteasioissa 😀

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Varsin vähäisiä on olleet komplikaatiot, lähinnä lieviä allergisia reaktioita jotka ovat menneet ohi. On uskottavuus vaarassa jos tällaisia liioitellaan Viimeistä Päivää-lehden tyyliin. Joku oli pyörtynyt piikin saatuaan, ja siitäkin tehtiin iso numero. Muistan kun armeijassa oli alokasaikana rokotuksissa joku vieressä valmiina ottamaan kiinni jos pyörtyy, ja silloin tällöin niitä sattuikin.

  Tunnen muutamia ihan tavallisen oloisia ihmisiä joilla on mennyt jalat alta heti kun on pistetty, tai joille verenluovutus olisi aivan mahdoton suoritus piikkipelon takia.

  En ottaisi venäläistä rokotetta ennenkuin olisi aivan vedenpitävästi todistettu että Putin on ottanut, mutta nyt Suomeen tulossa olevista rokotteista minulle kelpaa mikä vaan.

  • Ei rokotteille

   Vastaa

   Rokotteet ovat aina olleet turhia ja vaarallisia. Se tiedettiin jo 1800 luvulla. Alfred A. Wallace: ”Forty-five years of Registration Statistics, proving Vaccination to be both useless and dangerous.”

   https://archive.org/stream/b2136140x#page/n2/mode/2up

   On olemassa lukuisia menetelmiä joilla voi ennalta ehkäistä ja auttaa hoitamaan sairauksia. Kuten klooridioksidi:
   https://quantumleap.is/

   Ja toinen on otsoniterapia: https://www.youtube.com/watch?v=H3Q7t3XN7X8

   Kummatkin hapettimia. Pöpöt eivät tykkää hapesta toisin kuin terveet organismit. Ja sitten on vielä taajuusperustainen Rife teknologia jonka käyttöä tässä TED puheessa esittelee Anthony Holland: 

   https://www.youtube.com/watch?v=1w0_kazbb_U

   • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Onko tosiaan esimerkiksi isorokko- ja poliorokotuksetkin mielestäsi turhia? Toimivatko nuo muut hoidot vaikkapa lepraan? Mikä on kantasi sädehoitoon, homeopatiaan tai hopeahoitoihin?

 • Salminen

  Vastaa

  Tuo tuomioistuin on aivan oikein ymmärtänyt mitä „the Great Reset“ tarkoittaa: Globaalia orja­valtiota. Kun orjuutta ei enempää ole mahdollista ulkoistaa kehitys­maihin, se tulee valtioiden sisälle. Tässä uudessa normaalissa, rajattomassa maailmassa, orjan ja isännän välinen raja ei enää mene valtion rajojen mukaan vaan valtioiden sisällä.

  Orjan merkki, maski kasvoilla on vain yksi versio intialaisista otsa­merkeistä, joilla säädyt julkisesti erotetaan toisistaan. Ulkoinen merkki on välttämätön, koska orjaa ei muuten ole mitenkään mahdollista erottaa isännästä, ei edes saunassa. Juuri orjan omistajille tämä ihmisten merkitseminen, tapahtuipa se sitten maskein tai rokottein, on tärkeää. Ne ovat juurikin nuo isännät, jotka palkkaavat poliiseja ahdistelemaan maskittomia kanssaihmisiä.

  Demokratia on lakannut. Demokratia ja vastaavat hömpötykset ovat vain keinoja saada orja hyväksymään oma osansa ja jopa arvostamaan sitä.

  Orjuuttaminen ja orjien pitäminen on täysin ihmisluonnon mukaista. Orjuus pitää sallia! Jos orjuus kielletään, on seurauksena vain se, että orjuuttaminen jää harvojen yksinoikeudeksi. Valtio-organisaatioita välikappaleena käyttäen he ryöstävät orjiltaan heidän työllään ansaitsemansa varallisuuden. Jopa lapsetkin otetaan pois, jos orja ei täytä normia, „yhteiskunnallista velvollisuuttaan“.

  Orjuus on lopultakin vain yksi työ­sopimuksen muoto. Kun se kielletään, on seurauksena, että orjan pitämistä ei mikään laki koske. Orjalla ei ole lain suojaa valtiossa ja valtiosta itsestään tulee suuri orjan­omistaja, joka kansalaiset ovat sen orjia.

  Orjuuden alku oli merkittävä humani­täärinen tapahtuma ja siinä samalla syntyivät ihmis­oikeudet kansojen keskuuteen. Ennen orjuutta oli alistetulle tarjolla vain yksi vaihtoehto: kuolema. Sodassa hävinnyt tai isäntäänsä vastaan kapinoinut yksilö yksin­kertaisesti vain tapettiin. Orjuus tarjosi hänelle uuden vaihtoehdon: elämän.

  Koronan myötä ihmis­kunta on palaamassa moraalin syntyä edeltäneille juurilleen: kapinalliselle on vain yksi vaihtoehto: kuolema. Nyt keinot ja puitteet ovat „nykyaikaiset“: myrkkypiikki.

  • Erkki H

   Vastaa

   Orjuus on yksi työsuhteen muoto.
   – Se että orjuus kielletään ei sitä poista.
   – Orjuuden salliminen johtaa automaattisesti orjuuden sääntelyyn lainsäädännössä.
   – ”Joka ottaa orjan tai saattaa toisen orjuutta vastaavaan tilanteeseen …”

   Nykytilanne on se, että pankki voi saattaa henkilön orjuutta vastaavaan tilanteeseen, mutta orjalla ei ole mitään oikeuksia.
   – Sen sijaan pankin oikeudet on vahvasti suojattu lainsäädännöllä.

 • Minä

  Vastaa

  Rokotteessa pitää olla jotain mätää, jos siitä yritetään tehdä pakollista.

  Nurinkurista juttua tuossa on se, että jos se toimii, on rokotettu suojattu, eikä ole väliksi, jos joku toinen ei ole rokotettu tai vaikka olisi taudin kantaja.

  Rokotetulle ei siis ole väliksi, jos joku ei ole rokotettu. Ei tee mitään eroa, että tapaako rokottamattoman bussissa, julkisessa tilassa tai vaikka sossun jonossa.

 • Pah

  Vastaa
 • Tikkakosken Manne

  Vastaa

  Koko koronahässäkkähän on maailmanlaajuinen tilaustyö jonka varjolla on nyt lähes kaikissa maailman maissa ajettu pikavauhtia lakeja joilla riistetään perusoikeuksia kuten liikkumista ja kokoontumisoikeuksia varsin kevyin ja heikosti määritellyin perustein ja näitä lakeja tullaan myöhemmin käyttämään aivan eri tarkoituksiin kuin millä ne hölmöille nyt myydään läpi. Samalla voidaan jo etukäteen määritellä ja tilastoida karkeasti ketkä ovat alistujia ja ketkä toisinajattelijoita (maskipakko, koronavilkut)

 • juha.

  Vastaa

  Rokotus tulee rokottamaan enemmän kuin korona, jos ja kun koko maailman ihmiset rokotetaan sillä yksinkertaisella logiikalla ettei korona tartu saatikan tapa kuin kaikkein heikoimmat eli vanhukset ja pitkäaikaissairaat, jotka kuolevat muutoinkin kuumeettomaan keuhkokuumeeseen ja tavalliseen influenssan.
  Kysymys EI ole rutosta, isorokosta tai SARS:sista, jotka tappavat KAIKKI ne, jotka ovat näihin sairastuneet. Vaan eipä kaikki, sillä AINA joku jää kertomaan maanpäällisestä helvetistä. Kun valtapolitiikka ja halu hallita ihmismassoja kuin karjaa yhdistetään ihmisten terveyteen tavalla, joka polkee itsensä YK:n joskus ”herkkänä” hetkenä antamiinsa julistuksiin ihmisten poisottamattomista oikeuksista, jotka olivat kirjattuna itsestään selvyyksinä kylmänsodan aikana länsimaiden peruslakeihin siirtämättöminä monoliitteina. Merkitsee tämä ”Uuden Maailmanjärjestyksen” alkua, jossa EI ole mitään uutta vaan sitä wanhaa pohjatonta pahuutta, despoottista yksinvaltaa ja ”vankileirien saaristoa”, jotka pystytti itse Josif Stalin Neuvostoliittoon ja Mao Kiinaan kommunistisen aatteen kaikkivoipalla utopialla jostain paremmasta kun annat vapautesi, oikeuden elämään ja jopa oikeuteen kuolla arvokkaasti pois maailmasta, jossa sinun oli hyvä elää! Yhdysvallat lopetti orjuuden. Globalistit kommunistien kanssa tuntevat sen kuinka ”vanha suola janottaa”!!!

 • Aila Vilen

  Vastaa

  Hurjalta vaikuttaa kansojen alistaminen,aivankuin sokeat perhoset lentäisivät valtioitten näkymättömiin hämähäkin verkkoihin,vielä ITSE HALUTEN LENTÄÄ SINNE,pahinta valemediaa /1000 vuotta,Ranska kaavailee myös samantyyppistä lakia,Bill Gates+Melinda eukkosensa nettoavat hirmuisesti,mitä me yksilöt voimme tehdä,kansaa on kusetettu,joten joukkovoima aika on mennyt,olen kunnallisvaali ehdokas,mutta se ei avaa portteja päätöksen tekoon,tärkeintä on,ettei KUKAAN,KOSKAAN pistele ihoni alle piikkejä,terveyttä ja hyvää joulunaikaa kaikille,jaksetaan ja huolehditaan omista joukostamme,he ovat paras tukemme.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi