Punainen Risti vaatii maailmanlaajuisia toimia rokotuskriittisten vaientamiseksi

Rokotekriittisyydestä on tullut koronaviruksen myötä eliitin mukaan uudenlaista ääriajattelua, jonka tukahduttamiseksi vaaditaan sananvapautta rajoittavia toimenpiteitä.

Hyvinvointi

Francesco Rocca laitonta maahanmuttoa kannattava paita päällään.

Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun kansainvälisen federaation presidentti Francesco Rocca vaatii hallituksia ja instituutioita aloittamaan taistelun koronarokotteeseen liittyvää ”valeuutisointia,” eli siihen kriittisesti suhtautuvaa tiedottamista, vastaan. Hänen mukaansa rokotekriittisyydestä on tullut ”toinen pandemia”.

Rocca sanoi hiljattain YK:n kirjeenvaihtoyhdistyksen virtuaalipalaverissa, että ”epävarma suhtautuminen rokotteisiin ja erityisesti koronarokotteeseen on kasvava ilmiö ympäri maailmaa” ja että ”tämän pandemian kukistamiseksi meidän on myös kukistettava epäluottamuksen pandemia”.

”Massiivisia, koordinoituja toimia tarvitaan koronarokottamisen onnistumiseen, ja yhtä lailla tarvitaan yhtä massiivisia toimia luottamuksen rakentamiseen ja ylläpitämiseen sen suhteen,” hän summasi.

Maailmanlaajuinen ilmiö

John Hopkins ‑yliopiston teettämien 67:ään maahan liittyvien tutkimusten mukaan hyväksyvä suhtautuminen rokotteita kohtaan on laskenut merkittävästi tämän vuoden heinäkuun ja marraskuun välisenä aikana. Neljäsosassa tutkittuja maita hyväksyvyystaso koronarokotetta kohtaan oli lähellä tai alle 50 prosenttia.

Esimerkiksi Japanissa lasku oli 70:stä prosentista 50:een prosenttiin ja Ranskassa 51:stä prosentista 38:aan prosenttiin.

Myös monissa Afrikan maissa luvut ovat laskussa ja mantereella onkin syntynyt yleinen uskomus, että ulkomaalaiset käyttävät Afrikkaa lääketieteellisenä koekenttänä rokotteille.

Lähde: AP News

Francesco Rocca Hybridisota Hyvinvointi Informaatiosota Koronavirus Lääketeollisuus Politiikka Punainen Puolikuu Punainen Risti Rokotteet Tiede & luonto Ulkomaat Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Punainen Risti on sen tason rikollinen liivijengi ja se pitää kieltää.
  Heidän toimintansa on kaikinpuolin valkoista väestöä vastaan ollut jo kauan aikaa.
  Nyt on jo pidemmän aikaa ollut ennennäkemätön rokotteen lobbauskampanja meneillään, huvittaa joka kerta kun rokotekriittisesti kirjoittaa tai jakaa ihan faktapohjaista tietoa aiheesta, niin valtaeliitti valtamedian säestyksellä pyrkii kaikin mahdollisin keinoin leimaamaan sen informaation ”valeuutiseksi”, vaikka todellisuudessa he itse valehtelevat kansalle minkä ehtivät.

  • theoprastus

   Vastaa

   Saattaapi huvitta mutta vetää naaman vakavaksi kun se piikki pistetään pakolla. Sehän tässä hilpeintä paskaa just onkin että tämän vouhotuksen esityöt alotettiin jo kauan ennen kun tämä korona sitten ilmaantu. Tämän asian taustalla on hillitön himo saaha jokainen ihminen kontrolliin jota ei voi paeta. Moomma kuses jos emma rupia pikkuhiljaa tarttumahan heläpäätä siltä oikialta saatolta.

 • Realisti

  Vastaa

  Siinpä olis aiheeseen hyvin liittyvä…

  https://youtu.be/zqXxujvst6o

 • Minä

  Vastaa

  Luottamus valtaeliittiin on heikentynyt, eikä aiheetta. Valtaeliitti haluaa vahvistaa asemaansa lisääntyvällä valvonnalla, ei millään, mikä kasvattaisi luottamusta.

  Tyypillinen vallanhimoisen reaktio: jos alistetut vastustavat, tukitaan suut ja alistetaan lisää. Sama ilmiö on koulukiusaajilla. Jos uhri ei taivu, hakataan lisää ja syytetään uhria siitä, että uhri omalla käytöksellään pakottaa kiusaajan hakkaamaan.

 • sotatila

  Vastaa

  Kun syötti hakusanan ’Punainen Risti’ MVlehden hakukoneeseen se tuotti 266 tulosta. 

  Sen perusteella SPR ei todellakaan ole järjestönä joku Äiti Teresan tai Tiernapoikien viaton lipaskeräys.

  https://mvlehti.net/?s=Punainen+Risti

 • Sami

  Vastaa

  Tosin äiti Teresa ei ole auttanut ketään koskaan, halusi vain istua kärsivien vieressä ollakseen lähempänä jumalaa ( saatana)

 • eläinten puolesta

  Vastaa

  Punainen risti toimi WW2:ssa ”neutraalina” molempien osapuolien eturintaman vahtina. Keräsivät tietoa, joukkojen määristä ja liikkeistä. Auttaminen naamioitu sivuseikka. Veljessota vaatii kaitsijan.

  Punainen risti on yhtä mätä kuin YK, yhtä mätä kuin Amnesty. Yhtä mätä kuin EU. Yhtä mätä kuin USA. 

  Tukekaa ihmiset vain paikallisia eläinsuojelujärjestöjä. Näin ollen voitte olla varma että autatte hädänalaisia eläimiä ja ette tue korruptiota.

 • juha.

  Vastaa

  Totalitaristeille kelpaa vaikka mikä kunhan se riittää syyksi harjoittaa mielivaltaa ja loukata vapaiden ihmisten vapautta olla vapaa ja omie4n päätöksiensä varassa, koska he ovat aikuisia täysivaltaisia kansalaisia EI ORJIA ekä KARJAA, jota ajetaan jyrkänteeltä alas!
  SPR, globalistit, Davosin herrat ja rouvat voivat ottaa ensinmäiseksi piikit niin kuin esimerkin takia!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi