Transumiehiä huijattiin ostamaan ”vaihtoehtoisia estrogeenipillereitä” – todellisuudessa kasvattivat testosteronitasoja

Kyseessä ei ollut pelkästään rahojen huijaaminen transuilta, vaan heidät haluttiin tarkoituksella saada käyttämään testosteronia vahvistavaa tuotetta.

Viihde

Estrolabs-niminen yritys alkoi markkinoimaan itseään naisiksi kuvitteleville transumiehille ilman lääkärin reseptiä saatavia ”vaihtoehtoisia estrogeenipillereitä.” Heidän tuotteensa ”I Can’t Belive It’s Not Estrogen” sisälsi rohtokoisiojauhetta, jonka yritys kertoi kasvattavan luonnollisesti estrogeenitasoja. Todellisuudessa kyseinen rohto joidenkin tutkimusten mukaan kasvattaa miesten testosteronitasoja, ja vielä erityisesti dihydrotestosteronia, joka aiheuttaa miesten kaljuuntumista.

Yritys ei pelkästään huijannut transuilta rahaa, vaan he tarkoituksella halusivat saada transumiehet käyttämään testosteronitasoja ja kaljuuntumista aiheuttavaa rohtoa, sillä firma oli antanut ilmoituksen Twitterissä sanoen:

”Kiitos, että varoititte meitä tuotteemme tahattomasta testosteronia vahvistavasta vaikutuksesta. Ups! Meidän mokamme! Haha! Olipa hölmö kämmi! Olemme päivittäneet tuotteemme kuvastamaan erehdystämme.”

Tapauksesta löytyy vähän varmistettua tietoa, mutta joidenkin väitteiden mukaan TERF:it, eli transut ulkopuolelle sulkevat radikaalit feministit olisivat tuotehuijauksen takana.

Lähde

Hormonit Hyvinvointi Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Testosteroni Transut Viihde

Keskustelu

6 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pöh

  Vastaa

  Suomessakin mielisairaalat voisi ottaa taas käyttöön.
  Juuri taas tuli vastaan parrakas ukko minihameessa ja korkokengissä..

  • GLGL

   Vastaa

   ”Juuri taas tuli vastaan parrakas ukko minihameessa ja korkokengissä.”

   Ongelma ei niinkään ole se, että joku tulee tuollaisissa varusteissa vastaan, vaan se, että valtaosassa tapauksissa ko. henkilö on täysin yhteiskunnan tuen varassa. 

   Ennenvanhaan yksilöiden piti adaptoitua yhteiskuntaan, jotta yhteiskunta toimisi. Nykyään yhteiskunnan pitää adaptoitua yksilöihin, joten yhteiskunta ei toimi.

   Tämä kaikki mädätys on ulkoa tuotua. Suomalaisten pitäisi herätä torjumaan suomalaisen yhteiskunnan hajoittamiseen tähtäävät toimet. Eipä näytä ketään kiinnostavan (poislukien Partisaanin lukijat).

   Arvostetun Georg Soros:n poika ottaa hallintaansa isänsä imperiumin. Nyt kaikki Suomen sateenkaarikaverit tarjolle deittailemaan Soros Jr:ää, ja sitä kautta tuomaan Suomeen kenties miljardi-investointeja, joilla edes vähän lyhennetään Marinin ottamia pikavippejä! Mahdollisuusikkuna on nyt auki, samaan hiileen, pojat!

 • Mielenterveyden haasteet

  Vastaa

  No, tämä todistaa vain sen että mielenterveysongelmaiset eivät ymmärrä todellisuutta. Ei siinä tarvita sen ihmeellisempiä ”rohtoja” kuin puristeena olevaa humalaa. Yleisessä tiedossahan on että murrosikäiset tytöt syövät humala-puristeita kasvaakseen muodokkaammiksi. Humala muuttuu elimistössä estrogeeniksi ja suuria määriä nautittuna sillä on vaikutusta.

  Mutta nämä mielenterveysongelmaiset eivät ymmärrä lukemaansa.

 • Patriarkaatti Pena

  Vastaa

  ”This is genocide” Hieman liiottelua?

 • Ville

  Vastaa

  Hauska källi! 🙂 Tulee mieleen kun eBayssa näin myytävän ”maskulinisoivaa” ravintolisää, joka tehostaa parrankasvua, madaltaa ääntä, vahvistaa leukaa ja jopa suurentaa jalan kokoa. Ainoa sisältävä aine oli fenugreek eli sarviapila. Sen ainoa tieteellisesti todistettu vaikutus on maidon erityksen lisääntyminen imettävillä naisilla. Kokemuksien mukaan se myös saattaa hieman suurentaa rintoja. Hupsista.

 • Topi

  Vastaa

  Tuleekohan kova tuomio tuosta tempusta Jenkeissä? Toisaalta paketti sanoo mitä tuote ei ole. Jenkeissä myös ”including” eli ”sisältää” sulkee mainoslauseen sanana pois kaiken mitä ei luetella sisältyväksi mukaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi