Marinin jauhojengijuhlintaa ylistänyt ”asiantuntija” arvostelee Lintilän alkoholinkäyttöä

Viime kesänä "asiantuntija" Emilia Palonen osoitti huomattavasti suopeampia asenteita päihteiden sekoittamia poliitikkoja kohtaan. Tuolloin Suomea puhuttivat Marinin niin sanotut #Jauhojengi- ja #Kesärata22-kohut.

Viihde

Valtamedian rakastama kulttuurimarxistinen ”politiikan asiantuntija” Emilia Palonen on herättänyt hilpeyttä sosiaalisessa mediassa kommentoituaan elinkeinoministeri Mika Lintilän alkoholikohua tuomitsevin sanankääntein. Vain muutama kuukausi sitten Palonen ilmoitti pitävänsä pääministeri Sanna Marinin jauhojengikohua jopa positiivisena asiana hallituksen kannalta.

Lintilän kujanjuoksu alkoi, kun media uutisoi, että hänen Whatsapp-tililtään oli lähetetty hervoton meemi puolisoidensa pettäjinä tunnetuista Marinista ja tämän puoluetoveri Matias Mäkysestä. Meemissä Marin vaatii ”iloa, valoa ja Olavia [viittaus laulaja Olavi Uusivirtaan]” ja Mäkynen puolestaan ”vieraissa käyntiä kulukorvauksiin”.

Lintilän ontuvat puolustuspuheet johtivat pian siihen, että valtamedia alkoi julkaista anonyymien lähteiden kertomuksia hänen alkoholinkäytöstään. Marinin ja Mäkysen puolesta loukkaantuneet vihervasemmistolaiset leimasivat elinkeinoministerin vanhalle viinalle löyhkääväksi ”buumeriksi”, jonka tulisi jo siirtyä eläkkeelle.

”Nuorten naisten kaarti” politiikan parrasvaloissa

Yleisradio haastatteli tapaukseen liittyen ”politiikan asiantuntijoita” uutisessaan, jonka otsikko kuului: ”Pääministerillä on velvollisuus puuttua tilanteeseen, jos ministeri esiintyy päihtyneenä työtehtävissä, muistuttaa professori”.

Ylen artikkelissa siteerattu tutkija Emilia Palonen totesi, että Lintilän käytös on ummehtunut muisto menneistä ajoista eikä ”enää työtehtävissä tyypillistä”. ”Kyse on Palosen mukaan myös poliitikkosukupolven lisäksi sukupuolieroista. Suomea on johtanut melko nuorten naisten kaarti, jonka rinnalla ministeri Lintilän toiminta näyttää Palosen mukaan poikkeavalta,” Yleisradio jatkoi.

”Politiikassa on ollut Palosen mukaan jo pidemmän aikaan käynnissä käänne, jossa Lintilän ikäpolvi erottuu sosiaalisen median käytössä taitavasta nuoremmasta poliitikkopolvesta. Palonen ei lähde ennustamaan, tarkoittaako esimerkiksi tämä sitä, että vanhemmat poliitikot väistyvät vielä enemmän politiikan kentiltä,” veronmaksajien rahoittama media maalaili.

Viime kesänä Palonen kuitenkin osoitti huomattavasti suopeampia asenteita päihteiden sekoittamia poliitikkoja kohtaan. Tuolloin Suomea puhuttivat Marinin niin sanotut #Jauhojengi- ja #Kesärata22-kohut.

Marin syytti Putinia jauhojengikohusta

Kesällä kuvatussa bilemateriaalissa pääministeri kiehnäsi vieraiden miesten kanssa ja juhli huumeidenkäyttäjien seurassa. Lisäksi Marin päästi päihtyneet ystävänsä lesboilemaan pääministerin virkatiloihin. Myöhemmin hän puolusteli toimintaansa syyttäen Vladimir Putinin aiheuttamaa stressiä ylilyönneistään.

”Politiikan tutkija Emilia Palonen pohtii, että pääministerin bailaamisvideo voi jopa lisätä kiinnostusta politiikan seuraamiseen,” Yleisradio kirjoitti viime kesänä ja siteerasi Palosta: ”Voi olla, että tämä innostaa ihmisiä politiikkaan, kun poliitikot eivät näyttäydykään ainoastaan kivikasvoisina päätöksentekijöinä, vaan myös juhlivinakin ihmisinä.”

Siinä missä elinkeinoministerin alkoholinkäyttö ei vaikuta aiheuttaneen suuria riskejä kansalliselle turvallisuudelle tai taloudelle, Marinin jauhojuhlien lopullinen hintalappu on edelleen avoin. Heinäkuun Kesärannan bilekohu osui päiville, jolloin Suomen veronmaksajia alettiin pakottaa osallistumaan energiayhtiö Uniperin pelastamiseen. Liiketalouden professori Timo Rothoviuksen mukaan Suomi hävisi syksyyn mennessä jo kymmenen miljardia euroa Uniper-rahoja.

Pääministerin elokuun bilekohu puolestaan osui päiville, jolloin Suomen sotilaallinen turvallisuus oli uhattuna. Humaltuneen pääministerin tuli olla bilepäivänä ”kellon ympäri tavoitettavissa ja päätöksentekokykyinen” Ukrainan tilanteen aiheuttaman sotilaallisen kriisin vuoksi.

Lähteet: Yle (1, 2), Ilta-Sanomat

Emilia Palonen Hallitus Jauhojengi Kesäranta Kesärata22 Kotimaa Marinin hallitus Matias Mäkynen Mika Lintilä Olavi Uusivirta Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Sanna Marin SDP Sosialidemokraatit Timo Rothovius Viihde Vladimir Putin Yhteiskunta Yleisradio

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Plääh

  Vastaa

  Marin tanssi ystäviensä kanssa. Ei ollut humalassa silminnähden, kuten ei korona-ajan ravintolakeikallaan. Hän oli vapaalla ja saattoi juoda yhden tai muutaman olutpullon.

  Lintilä on selvä alkoholisti,joka juo koko ajan

  • Terhomatti Hämeenkorpi

   Vastaa

   Plääh ittelles ! Jutun kirjoittaja vertaa ihan oikein: Tytteli Marin oli täysin huumepöllyssä ja vielä riekkui näkyvästi. Lintilä on tosin tissuttelija ja ilmeinen kaappijuoppo, mutta ei onneksi kykene vahingoittamaan Suomea niin paljon kuin tuo tytteli huumepaska mariini.

   • Plääh

    Vastaa

    Ei mitään todisteita huumeiden käytöstä

    • Nimetön

     Vastaa

     Jos se näyttää huumeiden käytöltä, jos se kuulostaa huumeiden käytöltä jne. se riittää, ei tämä ole tuomioistuin, tämä on imago.

     • Plääh

      Ei se siltä näytä. Musta ei muutu valkoiseksi, vaikka miljona huutaisi näin

  • FaktatPöytään

   Vastaa

   Sanna ei ollut selvää nähnytkään. Hengasi koko kesän tunnetussa huumejengissä.

  • GLGL

   Vastaa

   Plääh ei nyt tainnut ymmärtää, mikä tässä hiertää. Kyse on naisenergian voimalla suoritetusta kostosta, jollaiseen nykyisessä yhteiskunnan tilassa ei pitäisi olla minkäänlaista prioriteettia. Lintilän viestimestä lähetetty satiirikuva meni huulipunilla niin pahasti ihon alle, että valtamedia laitettiin mustamaalauspuuhiin. Todella lapsellista käytöstä.

   No onneksi tämä kostoretki näkyy suoraan demarien kannatusluvuissa. Demarien tie oppositioon on narsistisella psykopatialla kivetty.

   • Plääh

    Vastaa

    Käsittääkseni ministeri, joka lähettelee tuollaisia viestejä, on ollut sikahumalassa. Varsinkin, jos seuraavana päivänä katuu ja väittää puhelintaan hakkeroidun. Ihon alle ei mene tuo, vaan pikemminkin kertoo viinankäytön hallitsemattomuudesta ja herättäähuvittuneisuutta

    • GLGL

     Vastaa

     ”Käsittääkseni ministeri, joka lähettelee tuollaisia viestejä, on ollut sikahumalassa”

     Jos yksi käyttäytyy hölmösti, se ei valtuuta muita käyttäytymään hölmösti, tai vielä hölmömmin. On surullista havaita, että koko ministeriaitio on täynnä retardeja narsisteja, vaikka siellä pitäisi olla viisaita, valistuneita valtiomiehiä.

     Onneksi kuitenkin pääministerillämme ei ole sitä ongelmaa, että lähettelee viestejä sikahumalassa, koska tuppaa unohtamaan puhelimensa kotia.

  • Nimetön

   Vastaa

   Huumeiden käyttö olisi selvinnyt hiustestillä, jota ei tehty

 • TT

  Vastaa

  Vihervasureiden kaksoisstandardit jo tunnetaan. Tuoreena esimerkkinä on USA:n Capito Hill/Jan6 ‑kohu, jossa vaalitulokseen pettyneitä patriootteja on valheellisesti syytetty väkivaltaisesta kapinoinnista samalla, kun BLM- tai Antifa-liikkeiden raakaa mellakointia on katsottu läpi sormien. Kaksoisstandardit johtuvat siitä, että vihervasuri on kykenemätön puolueettomaan ja rehelliseen ajatteluun. Ne ovat läpeensä epärehellisiä ihmisiä.

 • pöh

  Vastaa

  Eihän tässä nyt ole mitään uutta, media on jo piiitkään ollut globalistien/kommunistien hallussa.
  Kiinan ja p‑korean media alkaa kohta olla luotettavampi.
  Mutta se propaganda ja pskanpuhuminen mediassa Suomessa toimii, koska niin pitkään ihmiset on uskonut että kaikki mitä lehdessä lukee on totta.

 • Koronatyrannian seuraukset kummittelevat

  Vastaa

  Pääministeri Sanna Marinin hallituskaudella voimaan saatettu koronatyrannia ja siihen liittyvät laajat rajoitukset on syytä tutkia perusteellisesti.

  Ihmisten perusoikeuksia on loukattu räikeästi. Yrityksille aiheutettu valtavaa taloudellista vahinkoa. Ja nyt saatavilla olevan tiedon mukaan koronarokotettuja on kuollut ja/tai vammautunut vaaralliseen rokotteeseen. Miten ja milloin koronatyranniasta vastuussa olevat joutuvat oikeudelliseen vastuuseen?

  Vaalit lähestyy ja tuhannet ehdokkaat ovat hiljaa asiasta.

  Lääkintäviranomaisten ja poliitikkojen yleisinä totuuksina pitämät asiat liittyen korona”pandemiaan” ovat nyt murenemassa käsiin. 

  Kuolleet eivät puhu. Lääkemafia on tyytyväinen. Nyt on ehdokkaiden vaadittava että asia revitään auki ja että päättäjät joutuvat kantamaan vastuun.

  Koko koronapandemia vaikuttaisi alusta saakka olleen globaalin eliitin kuten WEF pirujen suunnitelma laittaa yhteiskunnat polvilleen eikä vähiten ajaa itsenäiset yrittäjät taloudelliseen ahdinkoon ja ihmiset pelon vallassa alistaa poliisivaltion otteeseen. Helsingissä mellakka poliisi kävi rauhallisten kävelijöiden kimppuun.

  Median rooli tässä kaikessa on ollut merkittävä. Ilman YLEn ja muiden valhemedioiden järjestelmällistä kampanjointia korona”pandemian” vaarojen levittämisestä, ei olisi ollut mahdollista saada yhteiskuntaa koronaterrorin ja pelon valtaan.

  Pitäisikö tämä kaikki unohtaa?

  Ei todellakaan. Vaan vaatia päättäjiä tuomiolle. Väärä tieto olisi pitänyt kumota ajoissa. Mutta harhaanjohtavan tiedon levittäminen lukuisten valtion elimien ja viranomaisten toimesta on rikollista.

  Nyt tarvittaisiin juuri joukkokannetta jotta voisimme käynnistää suuret oikeudenkäynnit epäiltyjä rikollisia vastaan.

  Vaaliehdokkaat nouskoon esiin nyt tai vaietkoot ikuisiksi ajoiksi.

 • Pääministerillä ollut taas tilipäivä

  Vastaa

  Pääministeri Sanna Marin on aloittanut vaalikampanjansa?

  Samaan aikaan pääministerin känniörvellykset jatkuvat. Tällä kertaa joku vieras mies sai maistaa pääministerin hierontaa baarissa.

  https://www.seiska.fi/Kotimaa/Sanna-Marin-biletti-taas-hieroi-miesta-ja-rikkoi-lasin-kohukuvat-Seiskassa/1184275

 • Schlageter

  Vastaa

  Demokratian ongelma on tämä: naisille on tyypillistä asioiden tulokseton ja pitkään kestävä vatvonta. (vertaa: naiset tykkäävät shoppailusta prosessina, tuloksilla ei ole väliä – mies taas menee kauppaan ja ostaa, mitä tarvitse, mutta kärsii esimerkiksi vaimonsa perässä pitkin kauppoja kuljeksimisesta). Miehet haluavat ratkaista asioita ja siirtyä seuraaviin ratkaistaviin asioihin. Kukaan oikea mies (hallituksessa sellaisia tuskin on) ei halua tuhlata aikaa höpöhöpön parissa lässyttämiseen – ja, olen pahoillani, mutta se on totta – joka on naisille tyypillistä ”keskustelua”.
  Demokratia toimii jossain määrin silloin, kun päättämässä ovat VAIN miehet, mutta silloinkaan se ei ole paras mahdollinen yhteiskuntamuoto.
  Jos demokratiaa siedetään jatkossakin, saamme nähdä yhä enemmän tyttösiä, joiden bilekuvia leviää maailmalle tekemään maamme naurunalaiseksi, ja jotka todellisessa valtiossa sopisivat KORKEINTAAN hallituksen kahvinkeittäjiksi.
  Tämän kirjoitan kaikella kunnioituksella OIKEITA naisia kohtaan.

 • Teme

  Vastaa

  Sanna lähti salaa Ukrainaan. Mikä turvallisuusriski se nyt on, että sinnelähdöstään kertoisi? Meinasivatko että joku ampuu alas matkalla? Suomella taas hieman liian suuret luulot itsestään.

 • Suomimies

  Vastaa

  Sanna Marinin saa nostaa jauhojenginsä kanssa hiuksista ilmaan roikkumaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi