Antifasistit vaativat Ylilaudan sulkemista – käyttäjät ”hakattava hengiltä”!

Vihapuhetta metsästävät kulttuurimarxistit ovat enemmän huolissaan maahanmuuttokriittisistä kommenteista kuin suorista murhafantasioista, joihin kulttuurimarxistit itse yleensä syyllistyvät.

Viihde

Pilvari Pirtola (vas.) ja Dimitri Ollikainen. Suomalaiset antifasistit tunnetaan pelkoa ja kunnioitusta herättävästä olemuksestaan.

Suomea on viimeisen viikon aikana puhuttanut perussuomalaisen Tom Packalénin Utopia Analytics ‑yhtiön orwellilainen ”vihapuhetutkimus”, jonka mukaan erityisesti Ylilauta sisältää huomattavia määriä maahanmuuttopoliittista väärinajattelua. Lue aiempi artikkelimme yhtiön tutkimusraportista: ”Tom Packalénin yritys julkaisi hallituksen tilaaman orwellilaisen ’vihapuheraportin’ 

Raportin Packalénilta tilasi Sanna Marinin vihervasemmistolainen hallitus. Raportissa oltiin muun muassa huolestuneita siitä, että maahanmuuttajien suorittamat eurooppalaisiin kohdistuvat murhat herättävät liian ”vihaisia” kommentteja verkon keskustelupalstoilla. Ilmeisesti eurooppalaisten tulisi vain kääntää toinen poski, kun maahanmuuttajat murhaavat tai raiskaavat heidän perheenjäseniään.

Vaikka Utopia Analyticsillä on vahvat siteet perussuomalaisiin, myös suomalainen äärivasemmisto riemastui raportista. Äärivasemmisto on jo vuosien ajan kampanjoinut Ylilautaa vastaan, koska alustalla moderointia ei suoriteta kulttuurimarxistisia periaatteita noudattaen.

”Kylähullu”

Tampereella asuva äärivasemmistolainen Dimitri ”Kikkelikuva” Ollikainen päätti antaa kasvot Ylilaudan-vastaiselle kampanjoinnille julkaisemalla videon, jossa hän vaati laudan lakkauttamista kokonaan. Ollikaisen mukaan sensuuri edistäisi suomalaista sananvapautta.

Liikanimensä Ollikainen sai 2020 oikeudenkäynnissä, jossa hänen toveriensa lakimiehetkin kutsuivat häntä lisäksi ”kylähulluksi”. Ollikainen ja hänen ”toverinsa” Teemu Elias Kukka sekä Jeremias Aleksanteri Lauri Lahtinen joutuivat käräjille yritettyään kiuaskivillä aseistautuneina hyökätä Soldiers of Odinin marssia vastaan Tampereella 18.5.2019. Oikeutta käytiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa helmikuussa 2020.

Vaikka antifasistit vannovat ”solidaarisuuden” nimiin propagandassaan, oikeudessa jokainen syytetty yritti vierittää vastuun ”tovereidensa” niskaan. Kukan puolustus kutsui Ollikaista jopa ”kylähulluksi”, eikä Kukalla ollut tähän vastaan sanottavaa.

Esitutkintamateriaalin jalokivi oli kuitenkin kuvaus tilanteesta, jossa poliisi halusi tutkia Ollikaisen matkapuhelimen. Ollikainen ei tahtonut luovuttaa puhelintaan poliisille. Syyksi hän kertoi puhelimen muistissa olevat alastonkuvat hänestä itsestään.

”Ylilaudan käyttäjät hakattava hengiltä”

Ollikaisen ohella Ylilautaa vastaan on kampanjoinut erityisen rajusti anarkisti Pilvari Pirtola, joka käyttää verkossa nimimerkkiä ”Nosfe”. Pirtola kannattaa avoimesti poliittisia murhia ja vaatii usein ”kuolemaa natseille”. Pirtolan mukaan kaikki Ylilaudan käyttäjät tulisi ”hakata hengiltä”.

Onkin mielenkiintoista, että vihapuhetta metsästävät kulttuurimarxistit ovat enemmän huolissaan maahanmuuttokriittisistä kommenteista kuin suorista murhafantasioista, joihin kulttuurimarxistit itse yleensä syyllistyvät. Ehkä kyse ei sittenkään ole tahdosta lopettaa ”vihapuhetta” vaan ainoastaan tuhota toisinajattelijoiden sananvapaus?

Äärivasemmisto Antifa Dimitri Ollikainen Kotimaa Murha Perussuomalaiset Pilvari Pirtola Poliittinen rikollisuus Poliittinen vaino Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Sananvapaus Sensuuri Tom Packalén Utopia Analytics Vasemmisto Vihapuhe Viihde Yhteiskunta Ylilauta

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  Oman näkemykseni mukaan suurin osa Ylilaudan käyttäjistä taitaa olla alle 20-vuotiaita joten nämä vasennuslaisten arvostelut Ylilaudasta on lähinnä koomisia. Menkää, lobatkaa Ylilauta nurin. Saatte tämän sukupolven vihat niskaan kun kaadoitte nuorison internetkulttuurin kehdon…

  • vanhahomo

   Vastaa

   Ylilauta ei ole viimeiseen 10 vuoteen ollut internetkulttuurin kehto.

   • Lakkauttakaa Twitter

    Vastaa

    Ymmärrän kyllä miksi vasemmisto haluaa ylilaudan lakkauttamista, ei taida heidän todellisuus kestää kaunistelemattomia totuuksia…

  • Mahti Sonni

   Vastaa

   Ai onko noi plösö läskit jotenkin pelottavia. Ihmettelen melko tavalla. Mutta jos apareiden porukassa näin nähdään, niin kait se nii on 😂 Ai saatanan vajakit!

 • Nationalisti

  Vastaa

  Äärivasemmiston ulostulot kertovat heidän älyllisen kapasiteetin heikosta tasosta ja kovista kaksoisstandardeista, he itse harjoittavat maalittamista porukalla ja jakelevat suoria uhkauksia, mutta jos kansallismielinen ottaa kantaa vaikkapa rotumuukalaisten tekemiin joukkoraiskauksiin, on se äärivasemmiston mielestä ”vihapuhetta”.
  Soijapojan youtubevideosta katsoin vain alun, enempää ei jaksanut, oli sen verran koomista settiä.

  • Obabo

   Vastaa

   Tää

 • Tieto lisää tuskaa

  Vastaa

  Poikien olisi hyvä käydä kokeilemassa sitä ”synnytys simulaattoria”. Se antaisi realismia ns. ”luomisen tuskaan”. Silloin ei tulisi tuutattua eetteriin kaikkia aivopieruja jotka tulevat mieleen. Minäkin voisin sanoa että 96% kaikesta internetin paskasta tulee tuollaisilta henkilöiltä. Mutta en sano koska tiedän ettei se olisi totta.

 • Rautaturisti

  Vastaa

  Ei helvetti millaisia ”uroksia”, anna mun kaikki kestää! Ja mikä helkutin nimi Pilvari oikein on? Lyhenne pilviveikosta?

 • tulitikkutyttö

  Vastaa

  Kumpikaan noista ei saa hakattua yhtään ketään hengiltä, itse taitavat poistua muonavahvuudesta ihan elämäntapojensa vuoksi ennenkuin pääsevät nauttimaan kansaneläkettä. Työeläkettä tuskin saavat kerrytettyä.

  • vanhahomo

   Vastaa

   Miksi noiden tarvitsisi saada ketään hakattua hengiltä?

   • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Varmaan kannattaa kysyä Pirtolalta. Mitään ei ole tietenkään otettu.

 • Ano

  Vastaa

  Hakukenttään Erkki Piirtola wikipedia niin ei tarvitse ihmetellä Pilvari-pojan käytöstä.

  • Kauas Pilvarit karkaavat...

   Vastaa

   Ja taas paljastui yksi antifasisti joka onkin todellisuudessa hyvätuloisen taiteilijaperheen lellipentu.

   Rikkaiden kakara jolla ei ole mitään yhteistä oikean työväenluokan kanssa. Näitä on nykyvasemmisto pullollaan. Teatteripellejä ja töhertelijöitä jotka eivät edes osaa maalata mitään vaikka kuinka on paperit kuvataideakatemiasta.

   • Ilmari Kiannon punainen viiva

    Vastaa

    Eipä ole kyllä taiteellisilla lahjoilla poikaa siunattu:
    https://ylilauta.org/satunnainen/129250912

    Huu-tis-ta!

    • Totuudestko vetäs herneen nenään?

     Vastaa

     Ai s…tana. Nyt meinas tulla kahvit pitkin pöytiä. Vai tästä toi veti herneet nenään. Hemmo ei siis kestä yhtään kritiikkiä joka koskee sen ”ajatuksen virtana tuottamia suttukuvia”. Minusta Ylilauta teki suomalaisille palveluksen kun näytti minkälainen ”taiteilija” ko. hemmo on. Ja että kansa pääsee muodostamaan siitä käsityksensä ennenkuin alma-mediat aloittaa rummutuksen ”palkitusta ja kansainvälisesti tunnustetusta rohkeasta nuoresta taiteilijasta” niinkuin ne aina aloittaa superlatiiveilla kun ne haluaa nostaa jonkun sisäpiiriläisensä suomi-julkisuuden valokeilaan. Viimeisimpänä olen ihmetellyt näitä Alma Hätösiä, Reino Nordineja, Sointu Borgeja ja Pippa Laukkoja. Ehkä joku tietää ne jostain.

     Mutta olihan tuola ylilauden topikissa toimitusjohtajankin kuvia. Ja kuten joku kommentoi, ”Kyllähän tuollaisen seinälleen laittaisi”.

 • Schlageter

  Vastaa

  ”Kylähullun” puheenvuoro on Ylilaudalle aika hyvää mainosta!

 • Pseudoanonyymi

  Vastaa

  Kun puhutaan antifasisteista, olisi asiallista käyttää sitaatteja osoittamaan, että nykyajan ”antifasistit” ei ole nimensä mukaisia, vaan nimensä vastaisia, eli aitoja fasisteja.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Pilvarin kasvonpiirteet ovat samankaltaiset kuin Rovaniemen viherpedofiililla!

  • Hmmm

   Vastaa

   Tuo kikkeli-ollikainen on muuten huoraamisen puolestapuhuja, ”se on työ siinä missä mikä tahansa muukin.” Osaatteko tuon kuvan perusteella yhtään sanoa, mistä se voisi johtua?

 • Prepare for war

  Vastaa

  Ollikaisen youtube-kanavalta löytyy myös aiemmin julkaistu video jossa lihaksikas ulkomaalainen mies esittelee potkunyrkkeilytaitojaan ollikaisen itse kuvaamana.

  Videolla on selvästi tarkoitus uhitella suomalaisille ja näyttää ketkä täällä tulevaisuudessa tulevat katuja hallitsemaan. Videolla matu mm. potkaisee valkoista nukkea päähän.

 • Sonnenrad

  Vastaa

  Ollikainen nieli syötin vielä kohoineen päivineen kun ylläpito ilmoitti että ”vihapuhebotin” käyttöönotossa on ollut ongelmia. 

  Lautaa hostitaan ja servut sijaitsevat Maltalla.

 • juha.

  Vastaa

  ”Ylilauta” on täysin ”vitsihuumori” ‑sivusto ja siis täysin hyväksyttävä. Itse olen selannut muutaman kerran kyseisellä sivustolla.
  ”Hautomo”, ”kultakaivos”, raiskaukset, ”naisviha”, äärioikeisto”, ”epävarmoja nuoria”, ”henkistä tukea”, rasismia”, uhka sananvapaus”, ”natsien hyysäämistä”!!!
  Kiitos. Kestin tätä kidutusta 5,43. PISTE!!!
  Kaksi tuolla naamalla varustettua miesoletettua on ylimpänä moraalinvartijana Suomessa Herran Vuonna 2021!
  Ymmärrän nyt hyvin selkeästi, että nykyvasemmisto ei enää ole ”rasvakourien” ja vähäosaisten puolestapuhuja, vaan jonkinlainen kaatopaikka ”lihavien vuosien” tuottamille kummajaisille, joiden mielestä jo hengittäminenkin on mitä raskain fyysinen suoritus, josta pitäisi maksaa minimipalkkaa vähintäinkin.
  Suosittelen lämpimästi näille tahoille omatoimireissua Etelä-Afrikkaan. Siellä nimittäin ”Tapa talonpoika päivässä” on aivan lällärikamaa!
  Porukat voisivat lyödä vetoa ”Tulevatko elävänä takaisin” kuten Juri Gagarin!
  Teillä on pirun hyviä juttuja. Kiitos!

 • Ninja

  Vastaa

  Noista jätkistä kyllä huomaa, että on vietetty aikaa salilla ja osataan kaikista kamppailulajeista vähintään perusteet.

  • laji kun laji

   Vastaa

   Voisin epäillä että niillä on ainakin keltaiset vyöt origamissa.

 • pzkw

  Vastaa

  ”Suomalaiset antifasistit tunnetaan pelkoa ja kunnioitusta herättävästä olemuksestaan.”🤣🤣🤣🤣

 • Nimetön

  Vastaa

  Jos Suomen ’vihapuheesta” 96% on Ylilaudalla niin ei ole huolen häivää 😄

 • Aurora

  Vastaa

  Nää antifantit on ihan sekaisin, mitä helvettiä näiden päässä liikkuu, vai oikein rekrykanava xDD uskomatonta mitä paskaa tää pelle suustaan suoltaa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi