Varisverkosto kokee asioita: ”612-kulkue peruttiin vastamielenosoitusten vuoksi”

Varisverkostolla on usein tapana kokea asioita yllättävillä tavoilla.

Viihde

Tahattomasta huumoristaan sekä älypuhelinaktivismistaan tunnettu Varisverkosto osoittaa jälleen voimakasta asioiden kokemista. Tällä kertaa järjestö kokee nettisivuillaan julkaistussa artikkelissa, että kansallismielinen 612-kulkue peruttiin tänä vuonna äärivasemmiston vastamielenosoitusten vuoksi.

Verkosto kirjoittaa sivustollaan, kuinka vuodesta 2015 järjestetyt vastamielenosoitukset ovat ”kuihduttaneet järjestäjien resursseja”, mikä on johtanut kulkueen perumiseen. Sitä ei tosin jostain syystä kerrota, miten resurssit olisivat käytännössä kuihtuneet tien sivussa huutavan hampaattoman fanilauman vuoksi.

612-kulkue peruttiin tänä vuonna järjestäjien toimesta epäselvän koronarajoitustilanteen vuoksi. Väkivaltaakin kannattava, joskin käytännön tasolla älypuhelinten takaa sosiaalisessa mediassa toimiva, Varisverkosto kuitenkin pyrkii vakuuttelemaan kannattajilleen toimintansa tärkeyttä, vaikka vasemmistolaiset ovat itsekin eri julkaisuissaan todenneet antifasistisen toiminnan syövän resursseja muusta poliittisesta kamppailusta.

Syksyllä Varisverkosto myös koki, että kesällä tapahtunut Pekka Katajan pahoinpitely olisi ”murha”, vaikka kukaan ei edes kuollut. Myöhemmin he oikaisivat kokemisensa Partisaanin ensin kirjoitettua aiheesta.

612 Äärivasemmisto Itsenäisyyspäivä Kotimaa Kulttuurimarxismi Marxismi Poliittiset viholliset Varisverkosto Vasemmisto Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • perkele

  Vastaa

  MAAHANMUUTTO ON JUONI KANSOJEN HEIKENTÄMISEKSI
  Päivänselvää on, että maahanmuutto Eurooppaan ei auta Lähi-Idän tai Afrikan kansoja, vaan pikemminkin päinvastoin. Näitä kansoja voidaan auttaa vain paikan päällä. Maahanmuutto palvelee vain juutalaisten ja vapaamuurarien (jotka eivät koskaan tiedä missä ovat mukana) pyrkimystä Euroopan kansojen heikentämiseksi. Tämä näkyy vapaamuurarien hallitsemassa Ruotsissa, jossa ollaan kohta sisällissodan partaalla maahanmuuttokysymyksessä. Meillä Suomessakin on voimakas juutalaisten ohjaama vapaamuurarijärjestö, joka sitoo valoillaan suomalaista keski- ja yläluokkaa juutalaisten suunnitelmien toteuttajiksi. Luterilaisen kirkon hävittäminen on suomalaisen vallankumouksen ensimmäinen askel, mutta seuraavaksi tulee vapaamuurarijärjestöjen hävittäminen, jotka ovat todella vaarallinen syöpä Suomen kansan ruumiissa. Itsenäisessä valtiossa vapaamuurarijärjestön jäsenyydestä pitäisi säätää kuolemanrangaistus, niin vaarallinen tämä juutalaisten johtama järjestö on. Poliisipäällystö Suomessa on vapaamuurarien miehittämä, samoin oikeuslaitos. Ei ihme, että poliisi ja vapaamuurarien ja juutalaisten lehti Helsingin Sanomat hyysäävät maahanmuuttajia ja kaunistelevat heidän rikoksiaan. Maahanmuuttajat itse eivät ole tähän syyllisiä, vaan syyllisiä ovat poliitikot, jotka maahanmuuttajia Suomeen järjestävät.

  • Ööööö....

   Vastaa

   Kerro meille miksi vapaamuurarit haluavat heikentää Euroopan kansoja.

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Viittaavat varmaankin harjoittamaansa maalittamiseen. Tietenkään tätä toimintaa ei voi julkistaa, koska itse vastustavat sitä. Mutta eihän nyt tietenkään todellisuudessa mikään maalittaminen lopeta aktivismia. Taitava aktivisti löytää apujoukkoja vaikka vastustajan leiristä tai ainakin kykenee löytämään niitä viranomaisista, työnantajista jne, jolloin toiminta voi jatkua.

 • Lars

  Vastaa

  Älyllisesti kehitysvammaiset kuolaturbiinit ja liimanhaistelija narkkarit keulivat tapansa mukaan somessa loctite-tuubi sieraimeen juuttuneena. Menkää äitinne luokse ja pyytäkää äitiä halaamaan teitä oikein kunnolla, pieni hetki mamman syleilyssä tuonee edes hetken helpotusta psyykkiseen pahoinvointiin sekä krooniseen harhaluuloisuuteen.

 • Tenu

  Vastaa

  612 siirretty Tanpereelle

  • Nationalisti

   Vastaa

   No eihän ole. 612-kulkuetta ei tänä vuonna järjestetä.
   ”Suomi Herää” tapahtuma ei ole 612-kulkue.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

 • juha.

  Vastaa

  Toiseksi eniten surettaa varisten (oikeiden) puolesta. Varikset ovat älykkäitä, neuvokkaita ja jopa pesärosvon maineestaan huolimatta hyväntahtoisia lintuja, jotka saattavat auttaa toista eläintä liikennöidyn tien ylitse. Kuten sillä kertaa nahjusmaista vyötiäistä, jota varis tökki nokalaan menemään eteenpäin niin kauan kunnes tie oli ylitetty!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi