Äärivasemmisto: Pekka Katajan pahoinpitely oli murha!

Äärivasemmisto ei anna totuuden pilata hyvää tarinaa.

Poliittiset viholliset

Kataja on tunnettu aasialaisista seuralaisistaan.

Suomen äärivasemmisto on kunnostautunut uudenlaisen ”näkökulman” levittämisessä liittyen viime päivinä mediassa esillä olleeseen Pekka Katajan pahoinpitelyyn. Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä. Äärivasemmiston näkemys tapahtumien kulusta eroaa esimerkiksi poliisin näkemyksestä, sillä useiden vasemmistolaisten somevaikuttajien mukaan Kataja itse asiassa kuoli pahoinpitelyn seurauksena.

Monet tapausta sosiaalisessa mediassa käsitelleet vasemmistolaiset ovat nimenneet rikoksen murhaksi. Niin moraalisessa kuin juridisessa mielessä murhan tunnusmerkistö vaatii ainakin sen, että joku olisi kuollut. Kataja on kuitenkin elossa ja antaa jatkuvasti medialle haastatteluita, joita samaiset vasemmistolaiset myös siteeraavat.

”Murha”-termin käyttöä voisi luulla yksittäiseksi kirjoitusvirheeksi, mutta sen toistamisesta on tullut jo rutiinia muun muassa Internet-aktivistiryhmä Varisverkostolle. Kyseessä ei siis voi olla vahinko.

Myös törkeä pahoinpitely muuttuu murhaksi

Vasemmiston puheiden perusteella kyse ei ole ensimmäisestä ”poliittisesta murhasta”, joka Suomessa on viime vuosina tapahtunut. Helsingin asema-aukiolla tapahtui syyskuussa 2016 törkeä pahoinpitely, jonka kohteena ollut ”antirasisti” Jimi Karttunen kuoli viikkoa myöhemmin.

Karttusen pahoinpitelijää syytettiin törkeästä kuolemantuottamuksesta, mutta syyte kaatui molemmissa oikeusasteissa, kun selvisi, että Karttunen kuoli todellisuudessa huumeiden käyttönsä vuoksi. Tuomio tuli lopulta törkeästä pahoinpitelystä.

Vasemmisto puhuu kuitenkin Karttusen ”murhasta”. Esimerkiksi itsestään alastonkuvien ottamista harrastava ”antifasisti” Dimitri Ollikainen kirjoitti vain pari päivää sitten Twitterissä aiheesta viitaten Karttusen törkeään pahoinpitelyyn murhana. Äärivasemmisto ei anna totuuden pilata hyvää tarinaa – onhan ”poliittisen murhan uhriksi” joutuminen huomattavasti sankarillisempi tapa menehtyä kuin huumekuolema.

Äärivasemmisto Antifa Dimitri Ollikainen Huumausainerikos Huumeet Jimi Karttunen Kotimaa Murhan yritys Pekka Kataja Poliittiset viholliset Rikos Varisverkosto

Keskustelu

3 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • sadfsadf

  Vastaa

  Tässä ei nyt vaikuta olevan mitään uutta. Nuohan ovat tehneet tuota jo vuosia. Muidenkin silmissä tuo näyttää naurettavalta kun löyhillä perusteilla kaikki ”rasistit” ristitään natseiksi, totuuksia väärennellään sekä aivan suoraan valehdellaan. Samoja ”uutisia” toistetaan sekä kierrätetään vuodesta toiseen. Samaan aikaan vaaditaan rehellistä mediaa sekä ”valemedioita” mollataan vaikka itse ovat pahimmat valehtelijat ja faktojen vääristelijät.

 • EoTT

  Vastaa

  Huvittavia nuo suvakit kuten Dimitri Ollikainen. Ei voi kuin nauraa niiden uskomuksille mihin tahansa salaliittoteoriaan.. tosin ikävää että tuollaisia kun DO voi Suomessa päästä valtaan. Ja sekin huvittava miten tuo narkkari JK muuttui suvakkien ja median käsissä kiiltokuvapojaksi.

 • ss

  Vastaa

  Murha vaatii kyllä ruumiin jo.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi