Partisaani syötti äärivasemmistolle omaa lääkettään – reaktiot herkullisia

Kulttuurimarxistien mukaan kansallismielisten maalittaminen on mukava harrastus ainoastaan kunnes häirinnän vastuu lankeaa kannettavaksi.

Viihde

päivitetty

Kirjoitimme torstaina, että toimituksemme on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista. Olemme päättäneet vastata kysyntään kirjoittamalla artikkeleita suomalaisista marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Erityisen helposti artikkelin aiheeksi tulevat vastaisuudessa pääsemään suomalaisuutta vihaavat aktivistit, jotka levittävät verkossa väkivaltapropagandaa. Myös sympatian osoitukset poliittista rikollisuutta kannattaville vasemmistojärjestöille herättävät välittömästi toimittajiemme mielenkiinnon.

Suomessa äärivasemmisto on jo kauan harjoittanut järjestelmällistä maalitusta kansallismielisiä, näiden työyhteisöjä ja jopa perheenjäseniä vastaan. Partisaani ei tule kuitenkaan vajoamaan artikkelisarjassaan kommunistien tasolle, vaan kohteiksi valitaan todistetusti poliittista rikollisuutta sympatisoivia marxisteja eikä sivullisia sijaiskärsijöitä.

Esittelyssä herkullisimmat reaktiot

Maltillisesta lähestymistavastamme huolimatta äärivasemmisto otti artikkelisarjan ensimmäisen osan vastaan kauhunsekaisella moraalipaniikilla. Kulttuurimarxistien mukaan kansallismielisten maalittaminen vaikuttaakin olevan mukava harrastus ainoastaan kunnes riskit realisoituvat ja häirinnän vastuu lankeaa kannettavaksi.

Julkaisemme viikonlopun ratoksi alla muutamia mehevimpiä reaktioita sosiaalisen median ihmemaailmasta. Mikäli sinulla on ideoita seuraavia artikkeleitamme varten, ota yhteyttä jo tänään: contact@partisaani.com

”Mä lupaan uhata pommittaa teiän toimitusta jos teette mustakin profiilin, tulee hyvää kamaa”, kirjoittaa @FinnishPsyOp Partisaanille Twitterissä.

Kirjoittaja poisti twiittinsä tämän Partisaanin julkaisun jälkeen.
https://twitter.com/Juho_p/status/1329525625531600898
https://twitter.com/AishaBenahmed/status/1329551622524055553
Äärivasemmisto Kommunismi Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Viihde

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Suvakistit saavat todellakin maistaa omaa lääkettään. Ei huono.

 • Viha Voittamaton

  Vastaa

  On nämä vasennuslaiset yksi suomalaisen komedian kivijalka. Tuo Alex Jones-tasoinen lynkkauksien pelko ja murhatappojen yleisyys vasemmistolaisessa maailmankuvassa lähinnä naurattaa.
  Mutta asiaan. On hyvä huomioida vastapuolen reaktio ja kuinka yksikään heistä ei näe mitään väärää mikäli itse ”doxaavat” mutta asia muuttuu yhdeksi maailman pahimmaksi asiaksi kun sama ase laukaistaan heitä kohti. Tässä onkin huomattava yksi suuri ero siihen miten ”doxataan” ja miten uhkaillaan. Luin itsekin tämän samaisen artikkelin ja en kokenut että artikkelin voisi kokea uhkaavana, siinähän vain kerrottiin mitä tästä ”doxattavasta” henkilöstä julkisuudessa tiedetään. Toki elämän voi elää myös vainoharhojen peittämänä ja kokea kaiken itseensä liittyvän uhkaavana, en suosittele, saattaa vaikuttaa ihan kaikkeen. Toista on sitten uhkailu jonka luonteen ymmärtää kaikki ilman että referoin.

 • 88-viski

  Vastaa

  Mt-potilaat esittäytyvät 👌

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Voimia!

 • Minä

  Vastaa

  Nämä ovat sitä porukkaa, joiden mielestä toisilta on kielletty kaikki heidän arvostelunsa. Heiltä itseltään ei kuitenkaan ole mikään kielletty, ei edes kovan luokan vainoaminen.

  Hauska artikkeli.

 • Neurologi Nykänen

  Vastaa

  Vaikea uskoa todeksi, kuinka erilaisissa todellisuuksissa ihmiset voivat nykyään samassa tilasssa elää. Näyttää siltä, että varsinkin ns. heikompi aines näkee todellisuuden sellaisena, kuin se heille annetaan ja vihervasemmisto taitaa nykyään koostuvan pääasiassa tästä ns. heikommasta aineksesta, lukuun ottamatta tietenkin niitä, jotka siellä vetelevät naruista.

 • Riku Laine

  Vastaa

  Heh, vähän pahasti ne kilahti ja että ihan pommitustakin. 🙂

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hah hah, tuo Liban Sheikh on kyllä huvittava.
  Hänelle ei ole mikään ongelma, kun punikit itse julkaisevat kansallismielisistä paljon yksityiskohtaisempia tietoja kuin mitä Partisaani nyt teki äärivasemmiston kohdalla, mutta heti kun kommareista onnistutaan paljastamaan edes vähän jotain, niin alkaa kauhea ulina ”virkavalta, extremismi, maalittaminen”.
  Toivon lukevani lisää tällaisia artikkeleita Partisaanin sivuilta myös jatkossa!

 • Tekijämies

  Vastaa

  Tämä hyvin ruskettunut ”sheikki” voi tehdä rikosilmoituksen myös piffistä, joka on jo vuosikausia julkaissut tavallisten ihmisten yksityisasioita. Motiivina tälle tietojen levittelylle on näyttänyt olevan se, että kohde on poliittisesti eri mieltä. 

  Ehkäpä tässä alkaa pikku hiljaa mennä valot päälle suvakeilla, että maassamme on hyvin pienet piirit ja tarvittaessa eteen voi tulla jopa ylitse pääsemättömiä ongelmia.

  Vinkki suvakeille: Hakekaa turvapaikkaa Afrikasta ja ottakaa matut mukaan!

 • joy6

  Vastaa

  Hauska ilmiö. Ehdottomasti lisää tällaista!

 • Juha Pekkala

  Vastaa

  Pelottavinta, mutta silti kuvaavinta oli, että tämä Libani oli ainoa, joka artikuloi, edes jotenkin järkeenkäyvästi 😀 Väkivaltainen äärioikeistokin mainittiin, vaikkei ko.oletetun henkilöesittelyssä löytynyt riviäkään uhkailua, siis ainakaan julkaisijan taholta.
  Toisaalta…onhan mielenterveyskuntoutujien kiusaaminen ja heille naureskelu äärimmäisen rumaa, joten moraalinen vastuu lankeaa Partisaanille, sillä KELA:n kustantamien lääkeiden kulutus nousee tämän artikkelisarjan ansiosta varmaankin 20% ja loppulasku tulee veronmaksajien maksettavaksi 😀 😀 😀
  Jatkakaa samaan malliin!!!!!

 • Evplasse

  Vastaa

  Kun tulee aika jolloin ei saa olla umpihetero MIES joka taita olla jo aika lähellä.
  Valitsen sukupuolekseni JOKERISUKUPUOLISUUDEN : on sukupuolisuus joka vaihtuu tilanteen mukaan mikä on sillä hetkellä edullisinta olla . Kun tämä korvienvälisukupuolisuus nyt jyllää jos olet umpihetero saat natsin/rasistin leiman otsaasi.

 • Seppo-Sisko

  Vastaa

  Hyvä sohaisu.

  Kusiaispesään tuli liikettä.

 • juha.

  Vastaa

  Nämä vasemmistolaiset itkupillit eivät ole koskaan esikuviensa tavoin, mitä länsimainen demokratia tarkoittaa. He elävät aina rinnakkaistodellisuudessa, jossa vallitsevat diktatuurin julmat ja ”verevät” lait! Yksinkertaisesti tällaiset tahot normaalissa yhteiskunnassa suljettaisiin sen ulkopuolelle kieltämällä ne lailla, terroristeja ja rikollisia kun ovat. Se, että taistellaan jonkin totalitaristä valtaa käyttävän kaikkinaisen pahuuden ilmentyvän puolesta, joka mukamas tuo ihmiskunnalle ”paratiisin maanpäälle”. EI todellakaan ole mikään hyväksyttävä syy. Järjestelmä, joka jo lähtökohtaisesti harrastaa ”sucker puncheja” on enemmänkin sairaiden ihmisten joukkio eikä vakavasti otettava yhteiskunnallinen vaihtoehto, jonka varaan voisi koskaan rakentaa mitään pysyvää ja aidosti järjestäytynyttä yhteiskuntaa. Syykin on yksinkertainen: ”Purkupallot” eivät koskaan rakenna mitään uutta,. Ne vain särkevät jo olemassa olevaa ja jonka ovat rakentaneet joiden tasolle nämä tuhoojalaumat eivät koskaan pysty nousemaan. Eivätkä he edes pyri siihen, koska nämä terroristit viettäisivät aikaa jo nyt jonkin kehittävän ja korkeampi henkisen asian parissa!

 • Vallankumouksellinen proletaari

  Vastaa

  Natsit mereen!

  • Juha Pekkala

   Vastaa

   Hämmästyttävän radikaali ja omaperäinen ajatus! Ei ihme, sillä proletariaattihan edustaa nykyään intelligentsiaa…ja jälki sen mukaista 😀

 • Aappa

  Vastaa

  En tiennytkään että tämä on uusnatsien media. Oli miten oli, niin ihan hyvä ja tervetullut uutissivusto omasta mielestä!

 • Louhi

  Vastaa

  Twitter-reaktioista on hankalaa erottaa, ollaanko tässä vielä reaalitodellisuudessa vai reistaako tuolla DC Comicsin jämähahmot. Ehkä sillä ei ole niin kauheasti väliä. Erinomaista viihdettä. Kiitos.

 • Anu Palosaari

  Vastaa

  Jotenkin oksettaa näiden ulina. Siis ihanko todella ”yksilöön menevä targetointi” ja ”ja väkivaltaan kannustava vihapuhe” onkin nyt yhtäkkiä vakavan harkinnan paikka. Nämä kusiaiset ovat targetoineet minuakin jo vuodesta 2011. Tuolloin jossakin liirumlaarumryhmässä kirjoittelivat muun muassa, että aikovat sokaista lasteni silmät hapolla. Lapseni olivat tuolloin 5 v, 15 v ja 16 v, ja täysin vastuuttomia mihinkään politiikkaani. Antaa mennä, Partisaani! Minulla henkilökohtaisesti ei ole mitään tunnereaktiota näitä kohtaan. Pelkkää ilmaa. Sitä saa (ainakin lopulta), mitä tilaa. Jospa lähetys olisi viimeinkin tarpeeksi lämmin.

 • Juulia

  Vastaa

  Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten.

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Äänestämällä Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon poistetaan musta rutto ”monikulttuurisuushuuhaa”, ”monikielinen kusetus” ja kieltämällä ommunistiset lausumat, kommariasut etc Lenin museota myöden, kansankiihotuslainsäädännön perusteella kriminalisoidaan vihreä ja vasurinimikkeiden taakse kätketty sirppi ja vasara-kusetus ja kaikki punaliput vappua myöden. Punalippu monarkeille! https://kuntavaaliehdokas-2021-Tampere.blogspot.com

  PS: Vappuna juhlitaan Jääkärilipun alla 😉 Se on ainoa oikea tapa!

  • PH

   Vastaa

   Hyvä Seppo! T:HP Äänestäsin, mut hankalaa täältä Savosta.

  • Paavo Pyssynpiilottaja

   Vastaa

   Suuri osa näistä kommareista vaikuttaa todellakin olevan mielenterveyspotilaita.

 • Paavo Pyssynpiilottaja

  Vastaa

  Sitten kun Suomessa alkaa sisällissota, on homma hoidettava tällä kertaa loppuun asti, ei mitään armahduksia vuoden 1918 malliin. Tosin tuolloi armahdetuissa oli myös hyviä työmiehiä, joten oli osin perusteltua. Nykykomukat ovat sitten jotain ihan muuta: arhinmäkeläisiä huligaaneja tai näitä rotumuukalaisia ”sheikkejä”.

 • Jussi88

  Vastaa

  Syökää natsit paskaa ja kuolkaa. Ootte niin uskomattoman säälittäviä, ettei voi muuta ku nauraa. Itsenäisyyspäivänä se taas nähdään, kumpi mielenosoitus on suurempi, antifasistien vai teidän surkea marssinne.

 • Late

  Vastaa

  Näillä viherpuniikki ongelmajätteillä on erikoinen fetissi paskan syömisestä. Vetääkö nää sit sossu/kela tukensa hihaan ja loput sit jännäjuttu kumiliimaan ja kiljuun kun ei jää rahaa safkaan vai mahtaako kyseessä olla vaan yksi näiden lukuisista perversioihta homostelun, transuilun ja pedofilian lisäksi. Noo, surkeaa yhteiskunna pohjasakkaa enivei

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi