Esittelyssä Suomen äärivasemmisto: Emmastiina Hesso

Partisaani on saanut toistuvia lukijapyyntöjä äärivasemmistoon liittyvistä esittelyartikkeleista, ja vastaamme kysyntään kirjoittamalla marxisteista, jotka sympatisoivat poliittista rikollisuutta.

Rappiokulttuuri

Emmastiina Teodoora Hesso.

Ensimmäisenä esittelyssä on marraskuussa vuonna 1992 syntynyt Emmastiina Teodoora Hesso (omaa sukua Elo). Hän asuu nykyään Porissa ja toimii Satakunnan vasemmistonuorten puheenjohtajana ja Satakunnan Setan varapuheenjohtajana. Tällä hetkellä Hesso opiskelee sosionomiksi.

Järjestötoiminnan ja opintojensa ohella rovaniemeläislähtöinen Hesso on selvitellyt velkasotkujaan Satakunnan käräjäoikeudessa asti.

Vasemmistolaisille tyypillisistä mielenterveysongelmista Hesso kertoo sosiaalisissa medioissaan yhtenään. Tämä varjopuoli heijastuu väistämättä käytännön järjestötoimintaan, esimerkiksi Porin flopanneen Black Lives Matter ‑mielenosoituksen jälkeen Hesson somekanavat täyttyivät itsesäälistä, tappiomielialasta ja päihtymyshaaveista.

Sympatisoi Varisverkostoa, järjestää homotapaamisia lapsille

Partisaaniin Hesso pääsee siksi, että hän jakaa sosiaalisessa mediassa säännöllisesti poliittista väkivaltaa sekä rikollisuutta kannattavan Varisverkoston propagandaa. Voit lukea lisää järjestön luonteesta esimerkiksi uutisestamme ”Varisverkosto suree Kenoshassa ammuttua juutalaispedofiilia”.

Vastenmielisimpänä projektinaan tämä kirkon entinen nuorisotyönohjaaja vetää ”sateenkaarevien nuorten ryhmää”, joka houkuttelee Instagram-tilillään 14-vuotiaita nuoria illanviettoon Annikselle täysi-ikäisten perverssien kanssa. ”Jotkut ovat kyseenalaistaneet, olenko oikea ihminen työskentelemään nuorten kanssa”, Hesso tunnustaa Satakunnan kansalle 4.8.2020 antamassaan haastattelussa.

Äärivasemmisto Black Lives Matter Emmastiina Elo Emmastiina Hesso Homolobby Kotimaa Kulttuurimarxismi LGBT Marxismi Mielenterveys Poliittinen rikollisuus Poliittinen väkivalta Poliittiset viholliset Politiikka Pori Rappiokulttuuri Valkoisiin kohdistuva rasismi Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Vasemmistonuoret Yhteiskunta

Keskustelu

21 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Kiitollinen lukija

  Vastaa

  Nämä ovat ehdottomasti Partisaanin tärkeimpiä juttuja, kiitos paljon!

  Pidän myös todella paljon kaikista niistä artikkeleista joissa paljastetaan Suomessa vaikuttavien juutalaisten nimiä ja sitä miten he vaikuttavat suomalaisvastaisessa toiminnassa.

  Jokaisen suomalaisia vastaan toimivan nilkin tiedot pitää saada julki ja mahdollisimman laajaan levitykseen.

 • Tämä on agraarikysymys

  Vastaa

  Tämä on kultturimarxilaisuuden hedelmä, martokukka joka toisen määritelmän mukaan on ”Mitättömyys, joka mitätöi” (Martin Heidegger) . 

  Myytin mukaan Midas sai kyvyn muuttaa kullaksi kaiken, mihin kosketti. Nämä onnettomat otukset taas saivat kyvyn muuttaa mädäksi, visvaksi ja ulosteeksi kaiken mihin koskevat – ja näin se jatkuu kunnes degeneraatti tekee itsemurhan (usein hitaan itsemurhan, aineiden avulla). Näiltä degeneraatteilta puuttuu positiivinen ohjelma, he eivät voi saavuttaa kuolemattomuutta (biologista, koska ei ole lapsia, eikä hengellistä, koska tuotavat vain mätää, visvaa ja ulosteita) ja tietävät että vääjäämättä ja nopeasti luisuvat kohti kuolemaa. Kuoleman peloissaan ne haluavat, että mahdollisimman monta ihmistä saa kuolettavan mätänemisen tartunnan ja kuolee heidän kanssansa – tämä vähentää degeneraattien omaa kuoleman pelkoa.

 • Variksetkin penkoo

  Vastaa

  Oululaisesta Latekoe Hellu Lawsonista (valtuuston ja kaupunginhallituksen jäsen) olisi kiinnostavaa tietää muutakin kuin että miksi ei ole 30 vuodessa oppinut puhumaan ymmärrettävää suomea. Kielen ymmärtämisestä ja kirjallisesta taidosta ei minulla ole havaintoja, englantia ainakin ymmärtää hyvin. Erityisesti työura kiinnostaa kun käyttää kuitenkin teknologiaan liittyvää titteliä, joskus oli verokalenterissa hyvin minimaaliset tulot ja arvelin että on peruspäivärahalla. Näköjään selviää kokouskärhämästä yhtä vähällä kuin Al Taee herjauksistaan jotka pitkään kiisti.

 • juha.

  Vastaa

  Noinkin herttaisen näköinen nainen on saatu mädätettyä uupumattomalla aivopesulla ja ihmisen elämän perushyveiden kiereoonnuttamisella. Jos tuo olisi edes wanhakantainen kommunisti huutamassa työläisten oikeuksista. Sen edes jotenkin käsittäisi, sillä valitettavan usein kommunisti ‑naiset ovat olleet ”vetävän näköisiä” menneen maailmanhistoriassa kuin ”Seireenit”. Tuo ”Bambi” on erittäin vaarallinen, erittäin vaarallinen!!!
  Suomalaisen nuorison tulevaisuus on enemmän kuin vaarassa jo nyt ja ehkä jo lähitulevaisuudessa lapset tullaan riistämään vanhemmiltaan pedofiilien lemmikeiksi tai sitten vaihtamaan ”sukupuoltaan” ja valtion (SETA) ”kasvatuksen” tuloksena homostelemaan ja lesboilemaan aina niihin ”ulottuvuuksiin” saakka, joista normi-ihmiset eijvät voi tietää yhtään mitään. Luojan kiitos!!!

 • Aappa

  Vastaa

  Siinäpä oiva kasvatustyöntekijä.

 • NVS-mies

  Vastaa

  Ei taida harakoita doxaaminen naurattaa kun osuu omalle kohdalle. Miten ironista

 • Nimetön

  Vastaa

  Hyviä analyysejä..

 • Punikit

  Vastaa

  Yhyy. Miksei se maalitus enää maistu?

 • Nationalisti

  Vastaa

  Hyvä ja kattava artikkeli Partisaanilta, näitä lisää!
  Punikki taisi säikähtää julkisuutta, kun meni laittamaan julkisen sometilinsä yksityiseksi.

 • Anonyymi

  Vastaa

  Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

 • rellinen

  Vastaa

  Erinomaiset suomen poliisijohdolta vaadittavat ominaisuudet.
  Ylikomissaario ainesta.

 • kasaari käkkäät

  Vastaa

  Miksi se on kähertäny tukkansa kasaari-käkkäröille? Luonnostaan sillä näyttää olevan rovaniemeläisittäin suorat hiukset.

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Onkohan poistanut kaikki tilinsä, kun en pääse tarkkailemaan faktoja? Vaikuttaa hieman siltä, että on jotain salattavaa. Sen takia on hankala ottaa kantaa toisen ajatusmaailmaan/terveydentilaan. Pyytäkää siltä haastattelu.

 • Raakku

  Vastaa

  Että mua naurattaa ihmiset ketkä ei kestä pientä maalitusta. Varsinkin kun kyseiset raakkujat paljastelee kansallismielisistä henkilötietoja osoitteineen.

  • Punikki

   Vastaa

   Tämän sivuston oksettavuuteen puuttumatta älkää halventako meitä ”punikkeja” nimittämällä arttikelissa mainittua henkilöä punikiksi. En usko, että tuo ihminen tietää edes, miksi sisällissota käytiin.

   • Nimetön

    Vastaa

    Aijaa, voi harmi. Olin jo ostanut koko porukalle punikki-pipot mut eihän tollasille mammanpojille kehtaa niitä edes antaa. Älä tule tänne sönköttämään mitä saa tehdä ja mitä ei.

 • Timotheus

  Vastaa

  Suomalaisvastainen vihapuhe tulee kieltää ja siitä tulee langettaa nopea ja tuntuva rangaistus kenttäoikeudessa.

 • juho_p

  Vastaa

  Hyvä tietää minkälaista väkeä keskuudessamme elää.

 • sotatila

  Vastaa

  Kaupungilla puhutaan että Emmastiina on poliisikomissaari Jari Taposen tyttöystävä.

 • Roktolooki

  Vastaa

  Suomeen tulisi saada laki joka mahdollistaa tuonkaltaisten yksiloiden lisaantymisen. Keskenaan, ilman adoptio-oikeutta. Mikali tukoksia ei tulisi, kaikenlainen osallistuminen yhteiskunnalliseen toimintaan tulisi kieltaa saman lain nojalla.

 • Patinkka

  Vastaa

  Naistenlehdet – se salakavala aivopesukoneisto – on tämänkin kohdalla todennäköisesti yksi osasyy aivomätään ja moraalikatoon.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi