Juutalaisjuristi Martin Scheininillä uusi tapa vaientaa kritiikki: ”Rikotte viestintärauhaani!”

Juutalainen linjasi, että muilla Twitter-keskustelijoilla on ainoastaan oikeus ylistää hänen näkemyksiään.

Viihde

Martin Scheinin.

Juutalaista ”ihmisoikeusjuristi” Martin Scheininiä ei tunneta hyvästä huumorintajustaan tai itsetunnostaan. Tällä viikolla professori nolostutti jopa vankkumattomat kannattajansa uhkaamalla tehdä rikosilmoitukset kaikista, jotka kritisoivat häntä Twitterissä.

Surrealistinen ajatustenvaihto käynnistyi, kun Scheinin varasi itselleen Twitterissä oikeuden laatia koronavirukseen liittyen Suomen maskilain. Kun Scheinin julkaisi oman lakihahmotelmansa, häntä muistutettiin siitä, ettei Suomen lakia säädetä sosiaalisessa mediassa.

Scheininin kiukku kärjistyi, kun keskusteluun liittyi hänen arkkivihollisensa Lapin yliopistosta, prosessioikeuden professori Mikko Vuorenpää, joka totesi: ”– – joku alkaa ilmeisesti vakavissaan twiittailla kirjoittamiaan pykälämuotoiluja ja ihmettelemään Hesarissa, miksi Twitterissä jo säädetyt oikeusohjeet eivät vielä ole voimassa. Onneksi tällainen on vielä erittäin poikkeuksellista.”

Juutalainen vaati Vuorenpäätä lopettamaan hänen kritisoimisensa, sillä ”ivatviittien” aiheuttama vilkas keskustelu vaikeuttaa hänen mukaansa hänen kykyään keskittyä työhönsä. Toisin sanoen juutalainen linjasi, että muilla Twitter-keskustelijoilla on ainoastaan oikeus ylistää hänen näkemyksiään – kriitikoiden on sen sijaan pysyttävä vaiti.

”Kriitikot rikkovat viestintärauhaa”

Vuorenpää hämmästeli Scheininin asennetta usean viestin verran ja laukoi: ”Mutta hyvä sinänsä nyt edes se, että miesmäisesti ihan suoraan minulta pyydät, etten enää twiittejäsi kommentoisi, etkä turvaudu mihinkään naurettaviin viritelmiin tässä asiassa, kuten neitimäisempi tyyppi tekisi.”

Korsi katkaisi kamelin selän, sillä seuraavaksi Scheinin alkoi uhkailla Vuorenpäätä ja kaikkia muita kriitikoitaan. Scheinin totesi, että mikäli poikkipuinen kommentointi ei lopu, täytyy hänen tehdä rikosilmoituksia PolPolle (poliittinen poliisi): ”Pyydän että vastaisuudessa kommentoit tviittejäni vain oikeudellisin argumentein. En haluaisi blokata kollegaa enkä tehdä hänestä poliisille tutkintapyyntöä RL 24 luvun 1a §:n (viestintärauhan rikkominen) nojalla.”

Scheininin uhkaus ei toiminut toivotulla tavalla, vaan viestiketju täyttyi hämmästyneistä, huvittuneista ja jopa suuttuneista kommenteista. Aiemmin edes tinkimättömimmät kulttuurimarxistit eivät ole keksineet vaientaa ”vääriä mielipiteitä” viestintärauhapykälään vedoten. Juutalainen Scheinin on kuin onkin juridinen pioneeri.

Lähde: Twitter

Kotimaa Lainsäädäntö Martin Scheinin Mikko Vuorenpää Sananvapaus Sensuuri Sionismi Viestintärauha Vihapuhe Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Maukka

  Vastaa

  Se että joku on ääliö, ei johdu suinkaan hänen juutalaisuudestaan vaan siitä, että hän on ääliö. Maailmassa on pilvin pimein juutalaisia jotka eivät ole ääliöitä sillä eihän heissä muuten olisi ylivoimaisesti eniten Nobel-palkittuja kovissa tieteissä muihin kansanryhmiin verrattuna.

  • .

   Vastaa

   Huutista shabbos goylle

  • Jaaha

   Vastaa

   Saako niitä Nobeleita myös omilla avuillaan menestyneet? Juutalainen ääliömäisyys on poikkeuksellista sikäli, että sanamagialla saadaan kaahittua muille kuuluvia ansioita samalla kun hyviäkin keksintöjä ja teorioita vesitetään massoihin vetoavalla markkinoinnilla. Ei tulemieleen yhtäkään Juutalaista joka olisi luonut jotakin originaalia ja konkreettista. Joskus jos se siltä näyttää (Kuten Einsteinin kohdalla) taustalla on muilta varastetutajatukset jotka vaiin paketoidaan vähän eri tavalla. Samalla huonommin.

  • Jude

   Vastaa

   ”Juutalaiset neroja koska jakavat itselleen palkintoja nobeleissa”
   ”Juutalaiset parhaita näyttelijöitä koska jakavat itselleen oscareja”
   Huutista. Juutalaisilla ainoa korkea mitattu älykkyys on KIELELLISTÄ. Siksi ovat juristeja ja muita lieroja muita useammin. Osaavat myydä hyvin myrkkynsä muille ja kieroilla itselleen kärkipaikat eri aloilta. Nepotismi, mitä se on?

 • Anderson

  Vastaa

  Kipapäät kuulemma ylivoimaisia ”kovissa tieteissä” ? ‑Suurteollisuuden harjoittaja Henry Ford näki ja koki varmasti parhaiten jo viime vuosisadan alkuvuosikymmenillä mihin tuo ”valittu väki” pystyy kun joku kiilaa heidän ohitse ilman tuota kipaa. ‑Kirjasta ”Kansainvälinen juutalainen” voi vieläkin olla saatavissa kirjastoista ‑Hyvin silmiä avaavaa liike-elämän kuvioissa. ‑Miten ”kovien tieteiden” mestarit ovat kautta aikojen suhtautuneet muihin kansanryhmiin, siitä meille on todisteena syyttömien ruumiskasat ja savuavat rauniot varsinkin Ranskan vallankumouksesta tähän päivään !

 • Pelle Hemppainen

  Vastaa

  Inkvitviittorit ovat kummissaan, jos joku keksii soveltaa viestintärauhavaatimuksia vaikkapa siihen, onko olemassa teknisiä todisteita siitä kuinka natsit joukkomurhasivat ihmisiä kaasulla.

  Meneekö homma kuitenkin pirtalangan mukaan eli niin, että viestintärauhan mukaan mennään kun se sopii parhaiten, mutta yleinen etu puolestaan vaatii tietyistä asioista vaikenemista. Myöskään rahan tyhjästä luomisesta ei saa kansalle kertoa, se kun olisi koplan yleisen edun vastaista.

 • N.N.

  Vastaa

  ”Juutalainen vaati Vuorenpäätä lopettamaan hänen kritisoimisensa, sillä ”ivatviittien” aiheuttama vilkas keskustelu vaikeuttaa hänen mukaansa hänen kykyään keskittyä työhönsä. ”

  Tämä viesti ei ole mitään tekemistä yllä olevaan mieheen kanssa siinä kuvassa, muistin vain , että Gretakin kielsi ihmiset arvostelemasta häntä, se on kuulema rikollista, eikä suosittu Orpokaan tykkää sitä, tämä henkilö on siis hyvässä seurassa.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi