Sanna Marin lensi New Yorkiin ja Bilderberg-kokoukseen – Veronmaksajille yli 24 000 euron lasku

Väistyvä pääministeri loisii vieläkin veronmaksajien rahoilla. Laskutus on yhä kesken, eli lopulliset matkakustannukset eivät ole vielä saatavilla. Marinin pääministerikausi muistetaan ammattitaidottomasta johtamisesta, joka näkyi esimerkiksi mielivaltaisissa koronarajoituksissa, Suomen epädemokraattisessa Natoon liittämisessä, päihdeongelmissa ja puolison sekä äänestäjien pettämisessä.

Poliittiset viholliset

Sanna Marin ja Klaus Schwab.

Valtioneuvoston kanslian (VNK) mukaan Marin ja hänen erityisavustajansa vierailivat New Yorkissa 15.–17. toukokuuta. Yhdysvalloista matka jatkui Portugalin Lissaboniin Bilderberg-kokoukseen, jossa rahaeliitti sanelee käskyjä poliitikoille, jotka mielivät jatkaa uraansa.

Bilderberg eroaa esimerkiksi Maailman talousfoorumin kokouksista siten, että Bilderberg pyrkii salaamaan tilaisuuksiensa sisällön erittäin tarkasti.

Lennot maksoivat 17 000 euroa

Marinin ja avustajan reittilennot Helsinki–New York-välillä maksoivat 8 242 euroa, New York–Lissabon-välillä 6 512 euroa ja Lissabon–Helsinki-välillä 2 246 euroa eli yhteensä 17 000 euroa. New Yorkin ja Lissabonin majoituskuluista kertyi suomalaisille veronmaksajille noin 6 350 euron lasku. Matkalta kertyi päivärahoja 347,90 euroa per henkilö.

Marinin matka tiivistää hyvin koko suomalaisen politiikan kaksinaamaisuuden: Nopeita ilmastotoimia vaativa ”työväenpuolueen” edustaja lensi pitkin maailmaa ottaakseen vastaan uusia käskyjä kapitalisteilta.

Lähde: IL

Bilderberg Kotimaa Poliittiset viholliset Sanna Marin Sionismi Ulkomaat

Keskustelu

16 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Bilderbergissä vaikuttaa kaikkein törkein transatlanttinen globalistisakki esimerkiksi Henry Kissinger. Näiden haaveina on länsimaiden tai koko maailman muuttaminen teknokraattisesti ohjatuiksi valvontayhteiskunniksi, joiden kansalaiset ovat robotteja. Nämä ihmiset ovat kirjaimellisesti hirviöitä ja heillä on runsaasti valtaa. Koronahumppa on näille mieleen, mistä kertoo Pfizerin toimarin Albert Bourlan osallistuminen. Valvonta-/poliisiyhteiskuntaa siis puuhaavat. On sairasta ja härskiä, että demokratiaa leikkivä pää(tön)ministeri menee tuonne. Menisi edes omilla rahoillaan. Marinin ”ansiolistalta” puuttuu erään kyvyttömän lähettäminen puolustamaan Suomen etuja Uniper-sotkuissa ja oma biletys näiden neuvottelujen aikana. Kuten myös Venäjä- suhteiden turmelu ja Suomen oman ulkopolitiikan lopettaminen yhdessä tuumin kipapäisen persedenttimme kanssa.

  • Nationalisti

   Vastaa

   Paha ei todellakaan saa aina palkkaansa, kun Kissingerin kaltainen vanha konna on edelleen hengissä.
   Kissinger on erittäin hyvää pataa sionisti-Salen kanssa, heillä on yhteinen päämäärä.

 • Hätä

  Vastaa

  Ilmastohätätila nyt.

 • Snif

  Vastaa

  Tuo marionetti tullaan kyllä muistamaan ikuisesti, tuo paskan hartioila lähti suomen tuhominen joka ei enää tule pysähtymään, pitäkää perkele suomi pystyssä islamien voimin, sain tänään vastauksen Unkarista että lämpöisesti tervetuloa, löytyy asunto ja työpaikka jo odottaa. Ei jää ikävä suomea, en enää syksyn jälkeen kuse suomen suuntaan.

  • Kauan sitten

   Vastaa

   Kyllä se lähti Mauno Koiviston ja Esko Ahon aikana. Sen jälkeen Viinanen sai Suomen talouden tolalleen kunnes tulivat nämä luku- ja kirjoitustaidottomat Kaj-Göran Alexander Stub ja Jyrki ”vitosen matikka” Katainen. Niitä peesas Haloska. Ja sitten tuli kassa-sanna. Siitä ei siis ollut pidempiaikaiseksi kassaksi ja se löysi suojatyöpaikan kansanedustajan pestistä.

   No, toitottavasti se sai tällä reissulla edes kyllikseen.

 • Pekko

  Vastaa

  Näitä kekkereitä eliitti rakastaa, ei tuolla muuta tehdä kuin hiotaan tuttavuus suhteita, isot päätökset tekee isot pojat, näitä isoja poikia on suomessakin muutama mutta ei heistä sen enempää. tällä haetaan näkyvyyttä ja tehdään ikäänkuin saippua oopperaa johon sannakin on nyt perseensä tunkenut. Älyllä ei ole mitään merkitystä noissa piireissä. kansalle kun pitää olla aina jotakin seurattavaa ja juoruttavaa, ja heihin on hyvä tunteet purkaa.

 • Jones

  Vastaa

  Näin veronmaksajat maksavat maanpetturuudesta. Näin pitkälle he ovat jo päässeet.

 • Jallu

  Vastaa

  Millä ihmeen muotilla näistä tilaisuuksista on saatu valtionhoitoasioita? Timo Soinikin kävi rukousaamiaisilla valtion piikkiin vielä muija mukana. Tilaisuus tekee varkaan.

 • Ana

  Vastaa

  Hei. Kaikki maksaa

 • Paul Dittel

  Vastaa

  Jo se, että osallistuu noille NWO-messuille, pitäisi säätää maanpetokseksi itseään kunnioittavassa valtiossa. Tuo narttu on nyt käynyt tuolla kahtena vuotena peräjälkeen. ’Rotsildit’ ja sedät antoivat nartuille luottokortin ilman limiittiä, mutta nyt on purrapersuille ja kykypuolueelle laskettu luottorajaa, ettei totuus unohtuisi.

 • pöh

  Vastaa

  Kulttijohtaja, joka jos olisi mies niin olisi saanut potkut monta kertaa.
  Nyt on media hehkuttanut kuinka ravistelee impivaaralaisia instituutioita.
  Ja kuulemma ihan maailman kärkipoliitikkoja, joka puolestaan kyllä kertoo että mitään osaamista siihen ei tarvita, riittää kun on valmis uhraamaan oman maansa kun bilderberg ja wef eliitti niin haluaa.

 • Objektiivinen dokumentti ööööö....

  Vastaa

  YLE Extaasissa kertoo

  Marinin hallitusviisikosta kertova dokumenttisarja on herättänyt
  **valtavasti** kiinnostusta jo ennakkoon

  kuinka objektiivinen dokumentti voi olla jos sen ohjaaja
  on vihreä *Mia Halmeen

  Pekka Haavistoa 2012 presidentiksi halunnut tyyppi

  Haaviston tueksi perustettuun kansalaisvaltuuskunta 

  viihdealan uusia jäseniä valtuuskunnassa ovat muiden muassa
  muusikko Freeman, näyttelijä Ville Virtanen sekä hänen vanhempansa Liisa ja Jukka Virtanen, näyttelijät Jasper Pääkkönen ja Liisi Tandefelt
  sekä ohjaajat **Mia Halme**

  Eli tämä dokumentti Marinin hallitusviisikosta
  on puhdasta puna viher vasemmisto poliittista hyvä sisko propagandaa

 • hehkutuksen arvoinen vale Suosio

  Vastaa

  Tälläistä SDP poliitikon estotonta nuolemista Suomen valtamediassa
  ei ole aikaisemmin tässä maassa nähty
  ei edes Kekkosen aikaan

  siis Sanna Marin ei ole tämän hehkutuksen arvoinen
  realistisessa elämässä
  siis mitä hän on saanut oikeasti aikaan Toimillaan

  tämä Sanna Marin hehkutus
  on valtamedian luomaa valetta hänen suosiostaan
  eli liberaali vasuri median poliittista propagandaa

  sen ymmärtää
  kun haet YOUTUBESTA Juttuja Sanna Marinista
  silmille hyökkää pelkää negaatiota hänestä
  ja häpeää aiheuttavia bile videoita

 • keskustavasemmistolainen hehku

  Vastaa

  Mitä IL Ei kerro
  The Guardian Sanna Marin hehkutus jutussaan
  Sanna Marin sai jälleen kansainvälistä tunnustusta
  The Guardian listasi Sanna Marinin puheen yhdeksi vuoden parhaista.

  IL ‑Hys Hys sitten Tästä objektivisuuden kehdosta

  The Guardian on vuonna 1821 perustettu brittiläinen sanomalehti, jonka omistaa Guardian
  Media Group ‑yhtymä.
  Maanantaista lauantaihin julkaistava lehti on poliittiselta kannaltaan 

  ***keskustavasemmistolainen.***

  eli suomessa juuri ne enemmistön inhokit
  vaalien rökäle tappio puolueet

  PS
  eikös Sanna Mariini ole Myös täysverinen vasuri 

  ELI YHTÄLÖ JOURNALISTISEEN KURAAN TÄSMÄÄ KOSKA

  The Guardian julkaistava lehti on poliittiselta kannaltaan 

  ***keskustavasemmistolainen.***

 • Nationalisti

  Vastaa

  ”Sanna on niin ihqu, kun rikkoo lasikattoja” sanoo typerä vaalikarja.

  Todellisuudessa Marin tullaan muistamaan tämän globalistisen eliitin erittäin vahingollisena puudelina, joka teki todella paljon haittaa suomalaiselle yhteiskunnalle ja olisi varmasti ollut valmis tekemään enemmänkin, kunhan vaan paikka kansainvälisissä ympyröissä irtosi
  Kaikki median hehkutus tästä sekoilevasta teinitytöstä on ollut vastenmielistä luettavaa.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Nämä narsistiset psykopaatit ovat Juutalaisen Ylivallan erityisessä suosiossa. Narsistit tarkkailevat aina ympäristöään huolella ja sannamarinit osaavat löytää oikean sävelen ja tyylin, jolla pettää maansa ja kansansa samalla saaden narsistille tarpeelliista huomiota, ja tietenkin, valtaa, mainetta ja ennen kaikkea sitä tärkeintä, paljon kuvia, paljon, paljon huomiota.

  Nyt kun Juutalainen Ylivalta lietsoo sotaa ja jakaa kurjuutta, kuten tavallisesti, sannamarinit nousevat, tietenkin, tietenkin, lietsomaan sotaa ja jakamaan kurjuutta. Ohisalot ovat tismalleen samanlaisia, kurjuuden apostoleita, koska se edistää heidän valtaansa ja he saavat huomiota, kun he lupaavat ilmastonmuutostoimien kautta kurjuutta ja köyhyyttä.

  WEF, Juutalaisorganisaatio Suoraan Helvetistä (Pääpiru ja Demonien Demoni kuvassa) rakastaa näitä Narsisteja Suoraan Helvetistä, molemmathan ovat itsekin sieltä.

  Näin se on, Kirkkainkin Totuus on nykyään rikos ja Räikein Valhe nostetaan ”Totuudeksi”, Surkeimmat narsistit ja psykopaatit saavat valtaa ja kunnon ihmisiä vainotaan, sillä Jewish Supremacy Rules.

  Mutta sekin Perkele vielä saa sitä, mitä se tilaa. So help me, Odin!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi