Video: Brittimiehellä palaa hermot Elokapinaan

Ilmastokommunistit pääsivät kuitenkin vähemmällä kuin mitä he ansaitsisivat.

Poliittiset viholliset

Elokapinan alahaara, vandalismista ja tieliikenteen häiriköinnistä tunnettu, fossiilisten polttoaineiden käyttöä vastustava Just Stop Oil, oli taas hiljattain tapansa mukaan aiheuttamassa liikenneruuhkaa Lontoossa marssimalla joukolla ajotiellä. Tällä kertaa kuitenkin eräällä brittimiehellä paloi hermot niin pahanpäiväisesti, että hän ryhtyi suoraan toimintaan ilmastokommunisteja vastaan.

Videolla näkyy, kun mies vie marssijoiden banderolleja, lyö näiltä puhelimia käsistä ja tyrkkii heitä pois ajotieltä. Länsimaisen oikeusjärjestelmän tuntien mies todennäköisesti joutuu teoistaan pahempiin ongelmiin kuin Elokapinan ilmastokommunistit, jotka ovat tieliikenteen tukkimisellaan aiheuttaneet ainakin yhden ihmisen kuoleman, kun pelastusajoneuvo ei päässyt onnettomuuspaikalle.

Lähde: The Sun

Elokapina Poliittiset viholliset Ulkomaat

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • AV

    Vastaa

    Liian hellää käsittelyä kun takasin sivuun tuupatut tuli. Muutama tiukka napatus käkättimeen neuvoa antavaksi niin osaa pysyä pois.

  • Neula ja laakeri

    Vastaa

    Brittimiehen toiminta oli esimerkillistä, mutta noiden ilmastokommunistien toiminta oli pelkästään merkillistä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Parasta näkemääni pitkään aikaan.. Eniten nautin siitä kun ilmastoaivovammaisen luuri lähti lentoon. Vihaan noita saatanan kaiken dokumentoijia ihan ylitse kaiken. He ovat tässä täten mielestään uhreja vaikka kiusaavat kaikkialla maailmassa muita ihmisiä.

  • Nimetön

    Vastaa

    Tälläsia arjen sankareita tarvitaan lisää.

  • TT

    Vastaa

    ’Man-made climate change’ eli ihmisperäinen ilmastonmuutos on pelkkä satutarina, jota kuitenkin käytetään tehokkaasti ja röyhkeästi vallan keskittämiseksi globalistisille instituutiolle. Kun tästä saa tarpeeksi todisteita, niin ilmastouskovaiset näyttäytyvät vain pahaisina hyödyllisinä idiootteina. Ajatella, että joku käyttää koko elämänsä ja tarmonsa muiden ja oman elämänsä pilaamiseen korvauksetta. Nämä riehuvat kuin hullut kusipäisten manipulaattoreiden ja narratiivinikkareiden talustusnuorassa. Voiko viheliäisempää ihmiskohtaloa enää olla? Todella säälin ja halveksin näitä kirottuja sieluja.

  • Imppari

    Vastaa

    Tuolta ylhäältä olis kiva impparilla napsia tarkkuutta. Olisivatpa vielä liimanneet itsensä katuun ettei pääsis karkuun.

  • lelunatsi1987

    Vastaa

    pelle 😀 onko tuo läski ollut itsw mitään mieltä mistään ikinä

  • Olavi Koskela

    Vastaa

    Suomessa Hesan kommarituomarit vapautti pois kannetut eloapinat sakoista. Korona-aikana eduskunnan portailla poliisi hajotti siellä istuneen ryhmän. Yksi jäi istumaan ja poliisi käytti lamautinta. Mies sai puoli vuotta ehdollista vielä päälle kun vastusti koronarajoituksia.

  • Nimetön

    Vastaa

    Jos sitä ollaan noin ilmaston kannalla niin luopuisivat noista luureistaan mitä tuo äijäki heitti tuosa pari mäkeen.

  • Nimetön

    Vastaa

    Olisi riittänyt pelkkä banderollien pois repiminen. Puhelimen heittäminen ja päälle käyminen menee yli.

    • Konservatiivi

      Vastaa

      Ei nuo taida uskoa, jos vain banderollit rikotaan. Viisas se, joka käy kiinni milleniaalien huumeeseen numero yksi eli kännykkään! Kännyhän on joillekin näistä zombeista rakkaampi ja tärkeämpi kuin vaikka oma lapsi!

    • tymä

      Vastaa

      Ei näille vapaakasvatetuille kakaroille auta kun kunnon pataan veto.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi