Holokaustilobbaaja Silvennoinen: Kommunistit ja Varisverkosto eivät äärivasemmistoa, Orbánin hallinto kaadettava

Vihreiden Silvennoinen esiintyy säännöllisesti suomalaisessa valtamediassa erityisesti "äärioikeiston" ja "holokaustin" asiantuntijana.

Viihde

Oula Silvennoinen.

Suomalainen äärivasemmistoaktiivi ja holokaustilobbaaja Oula Silvennoinen tarjosi yleisölle syventävän kurssin poliittisesta kaksinaismoralismista tuoreessa Puheenaihe podcastin jaksossa. Silvennoinen ja kokoomuslainen Atte Kaleva keskustelivat Puheenaiheessa ”ääriliikkeistä”.

Silvennoinen esiintyy säännöllisesti suomalaisessa valtamediassa erityisesti ”äärioikeiston” ja ”holokaustin” asiantuntijana. Hän on toiminut juutalaisen lobbausjärjestö Yad Vashemin paikallisen haaran puheenjohtajana, minkä lisäksi hän ajaa juutalaisen äärijärjestö B’nai B’rithin kanssa kansallismielisten marssien täyskieltoa Euroopan unionin alueelle. Silvennoinen sekä hänen edustamansa juutalaiset äärijärjestöt kannattavat rotuerottelua ja juutalaista ylivaltaa Israelissa mutta ”suvaitsevaisuutta” ja pakkomonikulttuurisuutta valkoisissa länsimaissa.

Puheenaiheen lähetyksessä Silvennoinen poti niin ankaraa kognitiivista dissonanssia, ettei paatuneinkaan katsoja kyennyt seuraamaan esiintymistä ilman poskille hiipivää myötähäpeän punaa. Silvennoinen aloitti kertomalla kirjoittavansa uutta kirjaa suomalaisten roolista ”holokaustissa”, mikä on tulkittavissa lupaukseksi siitä, että historioitsija tulee tarjoamaan yleisölle roppakaupalla tahatonta komiikkaa myös tulevaisuudessa.

”Suomessa ei ole äärivasemmistoa”

Keskustelun teemaksi oli nimetty äärioikeisto ja ääri-islamismi, mutta juontaja pyrki utelemaan Silvennoiselta myös näkemyksiä äärivasemmiston tilasta Suomessa. Silvennoisen mukaan kysymys on irrelevantti, koska Suomessa ei yksinkertaisesti ole äärivasemmistoa.

Kun Silvennoisen näkemystä haastettiin viittaamalla itsenäisyyspäivän Kuokkavieras- ja Kiakkovieras-mellakoihin, Silvennoinen kertoi potevansa huonosta muistista, minkä vuoksi hän ei kyennyt kommentoimaan asiaa. Hiukan myöhemmin hän kuitenkin lisäsi, että aina väkijoukkojen kokoontuessa paikkoja saatetaan rikkoa, minkä vuoksi esimerkiksi Kuokkavieras-hulinoista ei tulisi vetää minkäänlaisia poliittisia johtopäätöksiä.

Silvennoista pyydettiin myös kommentoimaan, eivätkö esimerkiksi kommunistit, Varisverkosto ja Antifa-nimeä kantavat paikallisryhmät edusta äärivasemmistoa. Historioitsijan mukaan mikään ryhmistä ei ole äärivasemmistolainen.

Silvennoinen argumentoi, että kommunismi ei ole automaattisesti ääriaate vaan pelkkä utopistinen yhteiskunnallinen ihanne. Varisverkoston toimintaa ei Silvennoisen mukaan myöskään voi kutsua äärimmäiseksi, vaikka järjestö on julkaissut lapsiperheiden kotiosoitteita ja uhkaillut hyökkäävänsä ”fyysisesti” kansallismielisten kimppuun. Antifa-ryhmät ovat taas ”löyhiä ihmisten yhteenliittymiä” minkä vuoksi niitä ei voi pitää äärimmäisinä, Silvennoinen järkeili.

Video: Aggressiivisuudestaan tunnettu Silvennoinen hyökkää kuvaajan kimppuun mielenosoituksessa Helsingissä ja joutuu poistumaan poliisien saattelemana.

Sitä parempaa painostamista

Holokaustilobbaaja puolusti keskustelun aikana ankarasti Elokapinaa, joka on liitetty kansainvälisesti haaveisiin laajamittaisesta poliittisesta väkivallasta ja jonka toiminnasta on Suomessa aloitettu valtava määrä rikostutkintoja. Silvennoninen kuitenkin totesi, että Elokapinan toiminta ei ole äärimmäistä vaan ”disruptiivista”. Lisäksi hän linjasi, että Elokapinaa ei tule kieltää säännöllisen rikollisuuden vuoksi, koska järjestön aate on kuitenkin ”ok”.

Juontaja ei juurikaan puuttunut Silvennoisen kaksinaismoralistiseen logiikkaan, jonka mukaan ”uusnatsit” tuhoavat demokratian pyrkimällä painostamaan ihmisiä mukautumaan tahtoonsa, kun taas Elokapinan harjoittama poliittinen painostus on vain käytäntöön jalkautettua ”demokratiaa”.

Silvennoinen kommentoi myös Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa todeten, että entinen presidentti Donald Trump edustaa ”äärimmilleen vietyä äärioikeistolaista” ideologiaa. Trumpin kannattajien väitetty pyrkimys kaapata valta Capitolin levottomuuksien yhteydessä on Silvennoisen mukaan myös osoitus ”äärioikeiston” vaarallisuudesta ja epädemokraattisuudesta. Toisaalta Silvennoinen toivoi ääneen, että väkijoukot kaataisivat Unkarissa kansalliskonservatiivisen Viktor Orbánin hallinnon – demokratian nimissä, tietysti.

Kosher-konservatiivista ei kulttuurimarxistin haastajaksi

Loppua kohden Silvennoisen hallusinaatiot alkoivat kurottaa huolestuttaviin sfääreihin hänen rinnastaessaan Helsingin keskustassa muutama vuosi sitten leiriä pitäneen ”Suomi Maidan” ‑ryhmän ääri-islamistiseen terrorismiin. Ääri-islamismi on arka paikka Silvennoiselle, joka vakuutteli televisiossa ennen Turun terrori-iskua, ettei ”Ismo-Isis” tule koskaan saapumaan Suomeen.

Lisäksi Silvennoinen totesi kummallisena välihuomiona, että suomalaiset äärioikeistolaiset valehtelevat siitä, millaista elämää suomalaiset elivät 1600-luvulla. Vaikka Partisaanin toimituksella onkin melkoisen kattava käsitys suomalaisen kansallisradikaalin kentän keskusteluaiheista, 1600-lukua koskevat vaihtoehtohistorian teoriat ovat meille täysin tuntemattomia.

Kosher-konservatiivisesta Atte Kalevasta ei juurikaan ollut Silvennoisen haastajaksi. Kokoomuslainen poliitikko itse totesi, että kansalaistottelemattomuus on tarpeen esimerkiksi rotuerottelua vastustettaessa. Lisäksi Kaleva unelmoi Suomesta, joka kasvattaa maahanmuuttajanuorista ”100 % muslimeja ja samaan aikaan 100 % suomalaisia”.

Lue myös: Sunnuntaina Facebook-live ”äärioikeistosta”: ”Asiantuntijoina” Oula Silvennoinen & Dan Koivulaakso

Lähde: Puheenaihe podcast

Äärivasemmisto Äärivasemmistolainen väkivalta Antifa Atte Kaleva B’nai B’rith Donald Trump Elokapina Holokausti Holokaustihuijaus Israel Juutalainen lobby Juutalainen ylivalta Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kansallismieliset Kansallisradikalismi Kokoomus Kommunismi Kommunistit Kotimaa Kulttuurimarxismi Oula Silvennoinen Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sionismi Unkari Varisverkosto Vihreät Viihde Viktor Orbán Yad Vashem Yhdysvallat

Keskustelu

26 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” Silvennoista pyydettiin myös kommentoimaan, eivätkö esimerkiksi kommunistit, Varisverkosto ja Antifa-nimeä kantavat paikallisryhmät edusta äärivasemmistoa. Historioitsijan mukaan mikään ryhmistä ei ole äärivasemmistolainen.”

  Tämä hyypiö pyörii itse näiden äärivasemmistolaisten kanssa ja sitten ihan naama pokerilla, väittää, ettei mitään ”äärivasemmistoryhmiä ole edes olemassa”.
  Tyyppi on jopa vihreäksi poliitikoksi harvinaisen retardi tapaus.

 • Suvakki123

  Vastaa

  ”Silvennoinen aloitti kertomalla kirjoittavansa uutta kirjaa suomalaisten roolista ”holokaustissa”, mikä on tulkittavissa lupaukseksi siitä, että historioitsija tulee tarjoamaan yleisölle roppakaupalla tahatonta komiikkaa myös tulevaisuudessa.”

  Niin, kyllähän tuollaisella voi muhevat tutkimusrahat saada, kun on rajannut aiheensa siten, että takuuvarmasti jonkin sortin skandaalia pukkaa, ja voi maallista julkisuutta ja jopa arvonantoa voittaa mutta kokonaan eri asia on, että jääkö tällaisella ”päivän tutkimuksella” tieteen historiaan.

  • Pete

   Vastaa

   oli kyllä sakeaa settiä. Atte Kalevan hampaattomuus osoitti Sekoomuksen tilan. Parhainkaan kokoomuslainen ei osaa jauhottaa äärivassaria, koska potee kulttuurimarxismia.

 • Suvakki123

  Vastaa

  ”Kosher-konservatiivisesta Atte Kalevasta ei juurikaan ollut Silvennoisen haastajaksi.”

  Ajattelin jo artikkelin alussa, että voi kun Silvennoista vastaan olisi säästetty Kokoomuksen Heikki Pursiainen. Siinä on rauhallisesti argumentoiva, yleissivistykseltään huiman sivistynyt mies. Ja vaikka onkin aivan ilmiselvä EU:n federaation kannattaja, niin tästä huolimatta uskon, että nimenomaan hän olisi rationaalisella ajattelullaan saanut Silvennoisen harhat eristettyä kuulijoiden korville asti.

 • sisar

  Vastaa

  ”Lisäksi Silvennoinen totesi kummallisena välihuomiona, että suomalaiset äärioikeistolaiset valehtelevat siitä, millaista elämää suomalaiset elivät 1600-luvulla. ”

  Tämä onkin kummallista. Viittaako Keskisarjaan… mutta Keskisarjahan on perussuomalainen eikä äärioikeistolainen.

 • Vuonna 1984

  Vastaa

  ”Eipä olisi Silvennoisesta ensi katsomalla uskonut…”. Niin oli slaavilaiset kasvot että.

  Mutta asiaan… Suomen huora-media vääntää kaiken päälaelleen. Joskus aikoinaan kun ‑90 luvulla oli Magenburgissa levotonta niin Suomen huoramedia esitti kuvan jonka alla luki ”Äärioikeisto…”. Sama kuva oli Saksassa jaossa ja kuvan alla luki ”Äärivasemmisto…”. Miten se huoramedia aina jaksaakin vääristellä uutisia?

 • pöh

  Vastaa

  ”Trumpin kannattajien väitetty pyrkimys kaapata valta Capitolin levottomuuksien yhteydessä on Silvennoisen mukaan myös osoitus ”äärioikeiston” vaarallisuudesta ja epädemokraattisuudesta. ”

  Koko homma oli täysin demokraattien ja FBI:n lavastama, jolla sitten hiljennettiin syytökset vaalihuijauksesta.
  Esimerkiksi se ”shamaani” vapautettiin nyt reilusti etukäteen 4‑vuoden tuomiosta, ehkä pelästyivät FOX newsille luovutettua materiaalia josta jokainen näkee että poliisit hänetkin ohjasi sinne ovia aukoen.
  Koko capitol tapaus on niin selvä huijaus, että jos olisi yhtään oikeaa toimittajaa ja mediaa niin kaikki sen tietäisi.

  Oula taas on ihan normaali äärivasemmistolainen itse, tunnistaa siitä että näkee natseja jokapaikassa.

 • Juudas Bolsevikki ja Kosher Kokoomus

  Vastaa

  Kaksi kallista tyyppiä jauhamassa paskaa. Atte Kalevan ja hänen akkansa tuli kalliiksi suomalaisille veronmaksajille kun kosherin perse piti pelastaa ja siten hänestä tuli Halla-ahon kaltainen jihad jauhaja. Silvennoinen taas on Vesa kommari Puurosen oppipoika joka jatkaa samaa linjaa muiden tutkijoiden kanssa medialle ja yliopistoilla, Tässä muutama Oulan toveri: Tommi Kotonen, Leena Malkki, Emilia Palonen, Suvi Ahonen sekä Emilia Kukkala joka toimii nykyään Voima lehden päätoimittajana. Maria Pettersson kans yksi paha, Maria Veitolaa ja Outi Poppia unohtamatta. Kansallismielisyyden viholliset töllössä, radiossa ja lehdissä.

 • Sanna Mirella

  Vastaa

  Sikäli tuo ukko on puhumassa oikeasta aiheesta, nimittäin ääriajattelusta. Mutta hän itse tiedostamattaan toimii oikean ääriajattelun malliesimerkkinä. Kaikki jotka ovat Oulan kanssa erimieltä, ovat väärässä ja heidän mielipiteensä täytyy sensuroida pois internetistä ja yhteiskunnasta. Melkoista ääriajattelua Oulan toiminta.

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Vaikuttaa siltä kuin tuolle Oula Silvennoiselle tuo ÄÄRIOIKEISTO olisi tutkimuskohteen sijasta aivan ilmiselvä pakko-oireinen häiriö eli vanhalta nimeltään PAKKONEUROOSI. Toisaalta siihen löytyy kyllä nykyisin jo varsin tehokasta lääkitystä. Rohkeasti vaan lääkäriin.….

 • Täti Lampunvarjostin

  Vastaa

  Hei Oula!
  (luet tämän kuitenkin)

  Tiedoksi, että sinulle ja sanomisillesi nauretaan myös yliopiston kahvihuoneissa.
  Voit leikkiä kovatasoista huippututkijaa, mutta eipä noita höpinöitäsi erityisessä arvossa akateemisissakaan piireissä pidetä.

  • Kalimania

   Vastaa

   Tädiltä loppuivat nyt argumentit kokonaan. Onko täti jonkinsortin ”tutkija”? Avaa vähän niitä aiheita, joita olet tutkinut. Jos et avaa, niin sanojen tuhlausta vain tuo kirjaimien epäjärjestykseen laitto.

   • Täti Lampunvarjostin

    Vastaa

    Argumentit mistä – siitäkö, että Oulalle yliopistolla nauretaan?
    Vai avaamista kaipaisit. Paljon hauskempaahan on antaa arvailla.
    Silentium est aurum.

 • Late

  Vastaa

  toi läskipää, kullin imijä lobbas asiasta mitä ei ole koskaan tapahtunutkaan, vaan on maailman suurin ja kallein vale. eli holokausti.

 • Bullshitson

  Vastaa

  Ihan varmaan Trump olisikin pystynyt vallan kaappaamaan. Olisi tarvinnut asevoimien,liike-elämän ja ainakin puolen USA:n politiikkojen tuen. Silloin se ehkä teoriassa olisi voinut olla mahdollista. Kuinka idiootti voi olla että vakavissaan väittää kyseessä olleen vallankaappausyritys.

 • Suvi Auvisen Varisverkko Oula lintu

  Vastaa

  Tämä kitisijä on yhtä kova huutelemaan eri ulkoilma tapahtumissa isoilla kirkoilla. Ihme jos ei oo tullut häiritsemään esim SML tai muiden kansallismielisten vaalitouhuja, siis ainakaan vielä. Oula voi puolestani vaieta iäksi. Länkyttää tuolla valheitaan kuin Dan Koivulaakso ja Paleface – rasittavaa.

 • Jupi

  Vastaa

  jokainen joka on perehtynyt holokaustiin koulukirjaa syvemmälle ymmärtää, että kyseessä on huijaus. Jokainen sotiva maa laittaa valtion sisäiset viholliset keskitysleirille. näin tapahtui myös Suomessa , jossa oli enemmän keskitysleirejä kuin Saksassa, toki vähemmän vankeja eikä juutalaisia, vaan kommareita, demareita ym Suomen itsenäisyyttä vastustavia pässejä. Saksassa oli itsestäänselvyys että juutalaiset, joiden sormet oli pelissä ensimmäisen maailmansodan, jos ei sen alkamisessa, niin ainakin rahoittivat molempia osapuolia. lopputulos: 500 triljoonan seteleitä

 • Sigfrid Hei

  Vastaa

  Jyytilöiset on kaikkialla. Katsokaa ö mappi näyttelijää corey feldman vs g w bush, tai michael hammer vs nicholas cage vs marilyn1 manson samaa ristiin nussittuja sekopäitä.

 • ValhallaX

  Vastaa

  Helkkari, tästä tuli hyvä päivä.

  Luettuani kommentit, kyllä, tästä tuli hyvä päivä. Oikein hyvä päivä.

 • Helen

  Vastaa

  eihän ne kuulukaan äärivasemmistoon vaan ihan normaaliin vasemmistoon joka on aina ollut poliittisen väkivallan kannattaja ja omannut aina aseellisen siiven

 • Tekijämies

  Vastaa

  Puna-Oula on jäävi tähän keskusteluun, koska hänen vaimonsa on hyvin pahamaineinen ”Laukaan antifa”. Taas Suomi Maidan oli klassikko ja tulee jäämään historian kirjoihin.

 • TT

  Vastaa

  Onpa harhainen maailmankuva miehellä. Näin käy kun omaksuu aatteet ja agendan juutalaiskommunisteilta. Annetaan miehelle nyt kuitenkin säälipisteet melko asiallisesta kuosituksesta eikä mies ole vasurien tapaan ruma törkyinen epämuodostunut kasa lihaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Nykyvasemmisto – eli intersektionaalisuus, woke, cancel, BLM jne – on nimenomaan ääriajattelua jo perustaltansa. Ja siitä on nuijittu uusi normaali kaikille, harvojen edes huomatessa koko asiaa.

 • Kallion myyrä

  Vastaa

  Tää on yksi iljettävimmistä kommareista joita tiedän. Valehtelun taso on vielä mediaakin kovempaa. Tämä juutalaisten juoksupoika puhuu paskaa ihan pokerilla naamalla ja joku saatanan samaa tasoa oleva ”älykkö” nyökyttelee ja uskoo kaiken, tai valehtelee itselleen ja tahtoo uskoa sen, yleensä natseista ja äärioikeistosta puhuttavan propakandan täpöllä. Uskomatonta, ettei ihmiset ymmärrä ton lobbausta. Dosentti oikein. No, onhan meillä ylioppilas Peppu-Pekkakin afrikkalainen proffa ja maamme ulkoministeri. Kyllä on Suomi ja lähes koko maailma sekasin. No, vuosikausia jatkunut juutalaisten manipulointi rasismista ym. omista rikoksista kerrotut valheet käännettyinä 180 astetta ja n. kuusi miljoonaa kertaa, ovat jättäneet moniin lähes normeihinkin retardeihin ikuisen typeryyden. Yhdeksän millin reikä päähän on paras apu ja lääke sekä Oulalle että hänen antifa-faneilleen. Mielisairas valehtelija l. nykyajan asiantuntija. Oulasta seuraava pressako?

 • Salomon

  Vastaa

  ”Suomessa ei myöskään” ole juutalaisten pyörittämiä pedofiili rinkejä joita koordinoi mm. Pizzeria yritykset. Suomessa ei ole juutalainen pankkiiri presidenttinä, tai piripäistä pääministeriä, eikä myöskään rahaa suomalaisten taskuista kavaltavaa energia yhtiöitä… Yms! Ja myö maksetaan. Työnnetään lisää vaan päätä pensaaseen

 • Schlageter

  Vastaa

  Väite holokaustin todellisuudesta on niin naurettava, että se ansaitsee vanhan vitsin kertaamisen. Olkoon vaikkapa omistettu herra tutkijalle:
  Mikä on hauska, mutta ei totta? (oikea vastaus: holokausti)

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi