Sunnuntaina Facebook-live ”äärioikeistosta”: ”Asiantuntijoina” Oula Silvennoinen & Dan Koivulaakso

Lähetyksestä tuskin tulee puuttumaan tekopyhää asennetta.

Viihde

Dan Koivulaakso.

Äärivasemmiston omiksi tekopyhyyden kulttihahmoiksi vuosien saatossa itsensä nostaneet Dan Koivulaakso sekä Oula Silvennoinen pitävät sunnuntaina Facebookissa livelähetyksen aiheesta ”äärioikeisto”. Kansaa aiheesta valistavat ovat Vasemmistoliiton sekä Vihreiden jäseniä.

Koivulaakso nousi aikanaan julkisuuteen hurskastelemalla kaikissa suomalaismedioissa ”väkivaltaisesta äärioikeistosta.” Samaan aikaan hän vaati vasemmiston omissa suljetummissa kanavissa ”brutaalia väkivaltaa” poliittisia vastustajiaan kohtaan.

Hän myös ihannoi sosiaalisessa mediassa ruotsalaista poliittiseen väkivaltaan erikoistunutta äärivasemmistojärjestö Revolutionära Frontenia sekä vaati näiden vankilassa olleen, lapsen pahoinpitelystä tuomitun, johtajan vapauttamista.

Sionismia ja vasemmistoväkivaltaa

Koivulaakso oli myös mukana perustamassa Varisverkostoa, joka perustamisensa aikaan uhosi käyvänsä tarvittaessa fyysisiin yhteenottoihin poliittisten vastustajiensa kanssa. Tosin katteeton uho laitettiin vain yhden kerran testiin, minkä jälkeen järjestö ”jostain syystä” siirtyi pelkäksi sosiaalisessa mediassa vaikuttavaksi ryhmäksi.

Myös Oula Silvennoinen on julkisissa tapahtumissa osoittanut impulssikontrolliin puutetta. Hän yritti viime syksynä käydä käsiksi Euroopan unionia vastustaneeseen kuvaajaan mielenosoituksessa.

Silvennoinen on Vihreiden jäsenyyden lisäksi sionistisen Holokaustin uhrien muisto ry:n puheenjohtaja.

Luvassa lienee siis lähetys, josta ei tekopyhää asennetta taikka asioiden kokemista totuutta etäisesti muistuttavalla tavalla tule puuttumaan. Keskustelutilaisuus lähetetään Koivulaakson Facebook-sivulle sunnuntaina 21.2. kello 15, minkä jälkeen se on kuunneltavissa myös SoundCloudissa sekä Spotifyssa.

Äärivasemmisto Dan Koivulaakso Holokausti Kulttuurimarxismi Oula Silvennoinen Poliittinen väkivalta Sionismi Väkivalta Varisverkosto Vasemmisto Vasemmistoliitto Vihreät Viihde Yhteiskunta

Keskustelu

10 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Komiikkaa tuosta lähetyksestä ei tule puuttumaan, se on varmaa.
    Kaksi säälittävää punikkia kun avaa suunsa, niin kyllä siinä huumoriarvoa tulee olemaan.

    Puhuukohan Koivulaakso yhtä totta kuin tällä videolla?
    https://youtu.be/2Z17r9jUTEc

  • Fore

    Vastaa

    Voi hyvinkin olla että näillä Silvennoisilla sun muilla on menneisyydessään jotakin sellaista jonka avulla voidaan kiristää elleivät suostu tähän vastakkainasettelun narratiivin lietsomiseen. Näitä globalistien ”työkaluja” on värvätty hiukan joka sektorille.

    Tuo että näkee kaikkialla äärioikeistolaisia ja ”natseja” on itsessään joka tapauksessa todella huvittavaa, että viitsivätkin. Ei mene enää läpi enää kenellekään Suomessa.

  • Ajattelija

    Vastaa

    Viisaat valitsevat vallankumouksen tekijöiksi hyödyllisiä idiootteja, jotka ideologisessa kiimassaan kääntyvät omaa kansaansa ja rotuaan vastaan. 

    Kun tavoite on saavutettu myös nämä hyödylliset idiootit eliminoidaan ja he päätyvät samaan joukkohautaan pettämänsä kansan kanssa.

  • James

    Vastaa

    Voiko tämä olla? ON SE. Vanha kunnon sitruunasuu pitkästä aikaa! Ois vielä Niko Ravattinen irvistelemässä kolmantena.

  • juha.

    Vastaa

    Kuvituskuva muistuttaa jollakin tavalla ”Spedeä”, mutta on itsestään selvästi Helevetin kaukana siitä!!!
    Lihapulla nyrkit pystyssä, mutta ketä vastaan? Eikä ole edes virtuaalilaseja päässä, joka on aivan välttämättömyys kun taistellaan nk. ”äärioikeistoa” vastaan!
    Nauraisin, jos kehtaisin, mutta se on erittäin epähienoa hulluinhuoneessa nimeltä: Suomi!!!

  • Lars

    Vastaa

    Mielenterveyspotilaat toteuttavat itseään harhaisilla saduillaan ”äärioikeistosta”. Toivottavasti herrojen Koivulaakso sekä Silvennoinen lääkitys saadaan pian kohdalleen.

  • Tero

    Vastaa

    Lähetys oli sitä mitä saattoi odottaa: Tekopyhää ulinaa siitä, ettei suomalaiset halua loisia ja kommunismia Suomeen.

  • tulitikkutyttö

    Vastaa

    Lupaavat jenkkakahvat nuorehkolla ”miesoletetulla”. Mikä olisi sopivampi ilmaisu tai taudinkuva tällaisille rappeutuneille yksilölle, dan-syndrooma?

    • Tikkakosken Manne

      Vastaa

      Taudinkuvasta en tiedä muuta kuin että niin vasemmistolainen että ei ole koskaan oikeassa. Mitä taas urheilulliseen suorituskykyyn tulee, niin aasialaisten kamppailulajien dan-asteikolla luultavasti nolla, ”no-dan” eli ei vyötä ollenkaan joten housut jatkuvasti nilkoissa. 

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Dan-arvo

  • Jouni

    Vastaa

    Oula on HUMin ent. pj. Nykyinen hall. pj. on Kimmo Sasi.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi