Juutalaisjärjestö tahtoo kieltää kansallismieliset marssit Euroopassa – Oula Silvennoinen mukana hankkeessa

Juutalaisten mukaan nykyinen EU-lainsäädäntö ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen oikeuskäytäntö mahdollistavat valkoista identiteettiä tukevien marssien kieltämisen.

Sionismi

Juutalainen Alina Bricman.

Uutisoimme eilen, että Yhdysvalloissa juutalaispoliitikkojen käynnistämä kampanja pyrkii kieltämään kansallismielisten lentolehtisten jakamisen vankeustuomion uhalla. Vastaava hanke on käynnissä myös Euroopassa: Lähes 180 vuotta sitten perustettu äärijuutalainen lahko B’nai B’rith (BB) vaatii nyt kansallismielisten marssien kieltämistä EU-alueella.

Avoimesti rasistinen BB kannattaa Israelissa laitonta siirtokuntaliikettä, joka pyrkii häätämään palestiinalaiset ja muut etnisesti ei-juutalaiset kansat sionistien valtaamalta alueelta. BB:n ja siirtokunta-aktivistien haaveissa siintää rotupuhdas Israel. Samalla BB kuitenkin kampanjoi Euroopassa ja Yhdysvalloissa ”rasismia” ja kansallismielisyyttä vastaan parhaassa juutalaisen kaksinaismoralismin hengessä.

B’nai B’rith International ‑järjestön Euroopan unionin osaston johtaja Alina Bricman kirjoittaa tuoreessa artikkelissaan EU Observer ‑julkaisussa, että hänen järjestönsä tahtoo kieltää kansallismielisten marssit unionin alueella. Juutalaisaktivistin mukaan ”natsismin ylistämisen” on loputtava EU:n kaduilla.

BB:n julkaiseman selvityksen mukaan osa juutalaisen kieltolistan marsseista ei sinänsä ole kansallissosialistisia tai fasistisia. Tästä huolimatta myös esimerkiksi Helsingissä itsenäisyyspäivänä järjestettävä 612-marssi on juutalaisten tähtäimessä, koska sionistien mielestä marssi on piilonatsistinen.

Oula Silvennoinen juutalaisen rasismin asialla

BB varoittaa, että marssit ovat erityisen vaarallisia ”demokratialle” siksi, että niillä pidettävissä puheissa viitataan usein länsimaissa meneillään olevaan väestönvaihtoon. Juutalaisen lobbausjärjestön mukaan julkinen kritiikki väestönvaihtopolitiikkaa kohtaan tulee tukahduttaa, jotta yksikään valkoinen valtio ei kykenisi pelastautumaan matalan intensiteetin kansanmurhalta, jota muun muassa BB edistää.

BB toteaa, että nykyinen EU-lainsäädäntö ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen oikeuskäytäntö mahdollistavat valkoista identiteettiä tukevien marssien kieltämisen, kunhan pykäliä aletaan tulkita tarpeeksi jyrkästä näkökulmasta. ”Viranomaisilla on oikeus rajoittaa ihmisten vapauksia” BB:n mukaan esimerkiksi silloin, jos kansalaiset ”levittävät natsipropagandaa”.

BB:n kansallismielisiä marsseja koskevan selvityksen Suomea koskevan osion on kirjoittanut valtamedian rakastama agendatutkija Oula Silvennoinen, joka on vuosien ajan toiminut erilaisten äärijuutalaisten lobbausjärjestöjen käsikassarana.

Vaikka Silvennoinen väittää vastustavansa ”rasismia”, ei hänelle tuota lainkaan ongelmia edistää esimerkiksi palestiinalaisia sortavaa ja Israelin siirtokuntarikollisuutta kannattavan BB:n etuja. Antirasismi onkin vain kiertoilmaus juutalaisen ylivallan kannattamiselle.

Lähteet: EU Observer, B’nai B’rith

612 Alina Bricman B'nai B'rith Euroopan unioni Itsenäisyyspäivä Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kansallismieliset Kansallismielisyys Kotimaa Oula Silvennoinen Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sananvapaus Sionismi Väestönvaihto

Keskustelu

23 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Jutkut haluaa kieltää kansallismieliset lentolehtiset, kulkueet, puheet, aivan kaiken.
    Miksi?
    Koska he tietävät kansallismielisten olevan ainoa vastavoima tälle globaalille rappiolle, jota sionistieliitti ajaa keskuuteemme eri tavoin.

  • TT

    Vastaa

    B’nai B’rith:hän on vapaamuurarijärjestö ja erittäin härski sellainen. Se toimii myös pahamaineisen ADL-järjestön taustalla. Tarkoitus on suojella juutalaisia rikollisia tai muita tihutyöntekijöitä vetoamalla juutalaisuuden nauttimaan erityissuojeltuun asemaan. Tämä vitsi eli juutalaisten erityisasema uhrihierarkiassa on jo todella pahasti vanhentunut. Säälittävät ne itsetuhoiset valkoiset, jotka yhä uskovat siihen. Oulat ja muut rotupetturit ovat poikkeus, koska ne on ostettu rahalla.

    • Penni Rollman

      Vastaa

      Eikös tuo ole valittua kansaa itsekin? Rehellisyys ainakin täsmää.

  • KokenutMies

    Vastaa

    Kuvottava hyypiö tuo Oula.

  • EttäNäin

    Vastaa

    1878 tsaari pelasti euroopan juutalaisilta jotka teettivät likaisen työn turkkilaisilla. Sota tunnetaan romanian ja Bulgarian itsenäisyys sotina. Nyt sama toistuu ukrainassa ja kaikki me edistämme juutalaisten valloitusta paitsi venäjä.

    • society

      Vastaa

      Hitler oli parempi siksi jutkut lietsovat hänestä ja kansallissosialismista sairaimpia valheita. Tsaari ei ymmärtänyt esoteriaa arjalaisesta mytologiasta

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Kaikki mukaan 612-kulkueeseen itsenäisyyden muistopäivänä!

  • pöh

    Vastaa

    Ei pitäisi olla mitään yllätys
    Ainahan vasemmisto tekee tasan samaa mistä syyttää oikeistoa.
    Loppujen lopuksi ne ei eroa mitenkään.

  • Minä

    Vastaa

    Vähän epäloogista, sillä kansallismielisyys ei ole kansallissosialismia, eikä muutakaan sosialismia. Se on oman kansan arvostamista ja siitä välittämistä. Kansallismielisillä voi olla erilaisia poliittisia mielipiteitä, mutta yhteinen nimittäjä on omasta kansasta välittämistä ja sen arvostamista.

  • Näin tasa-arvo toteutuu

    Vastaa

    Oula Silvennoinen joutuu nyt salaiseen henkilörekisterin, samanlaiseen joita meidän viholliset keräävät. Salaisen henkilörekisterin kerääminen on ilmeisesti kiellettyä, mutta viranomaisia ei näytä kiinnostavan asia. Ei ainakaan silloin kun salajärjestöt, rikollinen eliitti kerää ja levittää tietoja salaisesti ihmisistä jotka eivät suostu alistumaan heidän mielivaltaansa. 

    Tehkää salaisia henkilörekistereitä vihollisista.

  • Jones

    Vastaa

    Samalla voitaisiin kieltää kansalliset uskonnot.

  • Saatanan synagooga

    Vastaa

    Tällaista se on kun antaa saatananpalvojille pikkusormen niin ne haluavat viedä kaiken henkeä myöden. Historia tulee toistamaan itseään kohtapuoliin ja uunit alkavat lämmetä jossakin menee härskiyden raja.

  • Vote Right

    Vastaa

    Samaan hengenvetoon voimme juhlistaa että Düsseldorfin ensimmäinen arabi-töherrys katukyltti on fakta: https://images2.imgbox.com/f6/88/F4LE1t87_o.png
    Ja korkeammalla kuin saksankielinen tietysti.

    Tämä tuli vaalien alla sopivasti. Kuten viimepäiviset iltalehden lastenraiskausjutut joissa syyllisinä olivat ”mies”. Joilla arabi nimet. Tietysti.

    Oikeisto kiittää.

  • suvakki 964

    Vastaa

    ”B’nai B’rith International ‑järjestön Euroopan unionin osaston johtaja Alina Bricman kirjoittaa tuoreessa artikkelissaan EU Observer ‑julkaisussa, että hänen järjestönsä tahtoo kieltää kansallismielisten marssit unionin alueella. Juutalaisaktivistin mukaan ”natsismin ylistämisen” on loputtava EU:n kaduilla.”

    On hyvä tuoda somejulkisuuteenkin sellainen historioitsijoiden aina tietämä seikka, että millä tavalla antisemitismi kehittyi Itävallan alueella, siis entisen Habsburgien keisarivallan alueella: alueellahan ei ollut tuolloin kansallisvaltion kehittymisen tarvitsemaa homogeenistä väestöä, vaikkakin samaan aikaan sen yksinvaltius muuttui perustuslailliseksi monarkiaksi ja sinne syntyi virkamieskunta. Alueen oli siis pakko omaksua kansallisvaltion instituutioita, vaikka sen väestö oli äärimmäisen heterogeenistä. Tästä johtui, että Itävallan (ja nykyisen Unkarin osiin) alueisiin alkoi homogeenisen väestön puuttuessa kehittyä sellainen nykyaikainen luokkajarjestelmä, joka kasvoikin kansallisuusrajojen mukaan. Tietyt kansallisuudet alettiin samastaa tiettyihin luokkiin tai ammatteihin. Saksalaisista tuli hallitseva kansanryhmä. Unkarin maa-aristokratialla oli samantapainen rooli, mutta en mene nyt siihen. Habsburgien Itävallassa juutalaisten erityissuhde monarkiaan erotti heidät kaikista muista luokista. Itävallassa jokainen kansallisuus, joka joutui kilpailemaan muiden kansallisuuksien kanssa luokkajärjestelmässä, joutui konfliktiin monarkian kanssa, ja siten juutalaisten.

    Eli pointti on se, että laiskaa, historiansa lukematonta eurooppalaista ja etenkin suomalaista sahataan linssiin (sinänsä kuvaavaa, että historioitsija S on tässä mukana): nykyaikana ainakin läntisessa Euroopassa luokkasysteemi on aivan toisennäköinen kuin vasta syntymässä olevassa nykyisessä Euroopassa parisataa vuotta sitten. Karkein esimerkki on itse Saksan alue: jokainen Saksassa syntynyt saksalainen kokee nykyään itsensä saksalaiseksi. Ennen ensimmäistä maailmansotaa ja 1800-luvulla Saksa oli aivan toisenlainen, rikkonainen poliittisesti, uskonnollisesti ja hallinnollisesti. Suomen aluetta tällainen ei koskaan (ainakaan missään samassa mittakaavassa) koskenutkaan. Eikä esimerkiksi Ruotsin aluetta. Koska nykyään siis kansallisvaltion vaarana ei ole muodostaa luokkasysteemiä kansallisuusrajojen mukaan, ei edes maahanmuuton edessä; tästä pitävät nykyajan demokraattiset prosessit huolen, joita 1800- luvulla ei ollut, niin tämän juutalaisen etujärjestön vaade näyttäytyy hyvin erikoisessa valossa. Hyvin erikoisessa.

    En tiedä onko S mukana tyhmyyttään. Olen hänen aiempaa tutkimustaan lukenut, eikä se indikoi, että hän olisi tyhmä. Hyvä, ettei ainakaan valtamedia nosta hänen tekemisiään kovin korkeaan valoon.

  • White

    Vastaa

    Joo ja mä haluun kieltää juutalaiset😂

    • Jani Juselius

      Vastaa

      Minkäs niille mahtaa. Vaikka ne poistettaisiin Euroopasta, ne omistavat silti perseemme.

  • Savonian

    Vastaa

    Muutamia huomioita juutalaisten toiminnasta:

    Juutalaiset eivät väittele, siis ei-juutalaisten kanssa. He väittelevät vain omissa piireissä siitä, mikä on parasta juutalaisille.

    Juutalaiset eivät pyytele anteeksi. Jos esimerkiksi juutalaisjärjestöjen ja ‑median masinoima noitavaino todetaan myöhemmin perusteettomaksi, niin sen kohteiksi joutuneille henkilöille ei heru tippaakaan myötätuntoa juutalaisten taholta.

    Juutalaiset eivät heitä omiansa bussin alle. Esim. juutalaisia kuten Noel Ignatiev, joka halusi ”lakkauttaa valkoisuuden”, Susan Sontag, jonka mukaan ”valkoinen rotu on ihmishistorian syöpä”, ja vakooja Jonathan Pollard, joka vuosi Yhdysvaltain salaisuuksia Israelille, ei ole tuomittu juutalaisyhteisössä. Päinvastoin, vihamielisesti ulkoryhmiin suhtautuvat juutalaiset saavat juutalaisyhteisöltä joko arvostusta tai hiljaisen hyväksynnän.

  • ValhallaX

    Vastaa

    Näin juutalaiset toimivat. Tätä on juutalaisuus.

    Pankaa merkille. Koskaan, milloinkaan, ei ole mitään hyvää odotettavissa juutalaisten suunnalta. Heillä ei ole moraalia, omatuntoa, näkemystä hyvästä tai pahasta.

    Ei ole kuin yksi kysymys: ”Onko se hyväksi juutalaisille?”

    Jos on, lapsia pommitetaan Palestiinassa, sotaa tuetaan Ukrainassa viimeiseen valkoiseen ihmiseen asti, talous tuhotaan, kuten nyt USA:ssa ja kaikissa länsimaissa ja lopulta, aloitetaan vaikka Kolmas Maailmansota. 

    Ihan tavallista, ei mitään uutta: Juutalaisuutta.

  • Juhani Tiensuu

    Vastaa

    Jumala ei ole perunnut Hänen omaisuuskansan ja silmäteränsä asemaa näinä eskatologisina maailmanaikoina. Me kristityt emme ole korvausteologian kannalla, vaan seisomme Israelin puolella, niin kuin olemme kansana olleet 1800-luvulta lähtien. 

    Saatana tietää, että juutalaiset ovat Jumalan omaisuuskansaa ja mistä ovat lähtöisin Jeesus ja Pyhät apostolit, sen tähden Jumalan vastustaja tietää, että sen loppu on lähellä ja siksi se riehuu pahuuttaan maailmassa ja ihmisten sieluissa ja mielissä loppuun asti. Natsit ja kansallisosialismin vanha aate on nitistetty aikoja sitten, eikä se tule enää koskaan saamaan jalansijaa Euroopassa, siitä me kristityt pidämme huolen

    • ValhallaX

      Vastaa

      ”Me kristityt pidämme huolen…”.

      Sallikaa minun nauraa.

      Te, kristityt, olette pitäneet huolen siitä, että Suomikin on vajoamassa sionistien orjaksi. Valtio ja kansa on umpivelkaantunut, kirkoissa pappeina ja piispoina on homo/lesbo/transu/pedofiilipropagandan airueet ja kohta sanoja äiti ja isä ei saa enää käyttää.

      Te, kristityt, matelette mudassa, ja samaan aikaan yritätte epätoivoisesti päästä nuolemaan ohikävelevää sionistin rautasaapasta, joka vieläkin on lämmin veljienne ja siskojenne verestä. Viittaan viimeisimpään sionistien lempilapseen: Ukrainan sotaan.

      Ehei, Te kristityt, jos joskus olen Teihin myötätuntoisesti suhtautunutkin, niin suurempaa pässinpäiden joukkoa en tiedä kuin rahanahneiden tuhoajien, sionistien, nuoleskelijoita. Palakaa siellä Helvetin tulessa, kyllä sionisti tulee hymyhuulin kohentamaan nuotiota„,

  • Jeesus ajoi juutalaiset Herran temppelistä

    Vastaa

    Jeesus oli Luojan pyrkimys korjata se rikkoutunut yhteys, jonka ihminen oli itse omilla rikkomuksillaan aiheuttanut. Tästä kiitoksena juutalaiset ristiinnaulitsevat hänet, jota on kristillisessä pelastusopissa pidetty sinä hetkenä, jolloin juutalaiset jäävät lopullisesti pelastuksen ulkopuolelle.

  • Extraworld

    Vastaa

    Eikö ole sangen huolestuttavaa, ettei saa olla isänmaallinen? Muutoin saat kyllä olla aivan mitä vain pienessä päässäsi keksit. Saat julkisesti kannattaa kyllä Suomen tuhoa, valkoisten tappamista, EU:ta… mitä tahansa ja se on O.K. Mutta oman maan säilyttäminen omana tullaan kieltämään lailla. Miettikää hetki tuota. NATO ja kaikki ylikansalliset järjestöt ajavat tätä ”hitleriläismielisten ynnä rasististen poliittisten järjestöjen” kieltoa. Se on niiden tarkoitus: (valkoisen) nationalismin ja patriotismin kieltäminen maailmasta.

  • Salomon

    Vastaa

    Ajattelu on rasismia! Yks tyyppi teki maastaan loppuun asti loisteliaan, ihmisillä oli kaikki mitä tarvitsivat. Diktatuuria!
    Älä ajattele!!

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi