Juutalainen lakialoite pyrkii kieltämään kansallismieliset lentolehtiset vankeuden uhalla Yhdysvalloissa

Juutalainen aloite on saanut tukea niin demokraateilta kuin republikaaneilta, sillä molempien puolueiden toimintaa korruptoidaan säännöllisesti sionistisella vaalirahalla.

Sionismi

Juutalainen Randy Fine.

Tuore juutalainen lakihanke pyrkii kieltämään kansallismielisten lentolehtisten ja julisteiden jakamisen Yhdysvaltojen Floridassa. Mikäli laki runnotaan läpi, kansallismieliseen tiedottamiseen syyllistynyt kansalainen voi joutua vankilaan jopa viideksi vuodeksi.

Aloitteen takana on juutalainen republikaani Randy Fine, joka toimi ennen poliittista uraansa uhkapelialalla. Fine itse on julkisesti juhlistanut esimerkiksi Israelin pommi-iskuja palestiinalaisten Gazaan ja kutsunut pommituksia vastustavia Hamasin kannattajia ”eläimiksi”. Finen mukaan rajujen poliittisten kannanottojen täytyy kuitenkin olla juutalaisten yksinoikeus, jota ei tule taata varsinkaan valkoisille kansallismielisille.

Juutalainen aloite on saanut tukea niin demokraateilta kuin republikaaneilta, sillä molempien puolueiden toimintaa korruptoidaan säännöllisesti sionistisella vaalirahalla. Lain kannattajien mukaan ”uskonnollisen ja etnisen vastakkainasettelun” lietsominen tulee kieltää koko osavaltiossa (pois lukien palestiinalaisiin kohdistuva demonisointi).

Kanye Westin tukeminen pian rikos?

Finen mukaan idea syntyi siitä, että kansallismieliset ovat jakaneet osavaltiossa viime aikoina paljon lentolehtisiä, joissa kansalaisia kannustetaan suhtautumaan kriittisesti juutalaista ylivaltaa kohtaan. Lentolehtiset eivät kuitenkaan ole kannustaneet väkivaltaan vaan kehottaneet esimerkiksi tutkimaan juutalaisten roolia finanssialan, politiikan ja viihdeteollisuuden johtorooleissa.

Juutalaislobbaajien mielestä sionistien poliittiseen ylivaltaan huomiota kiinnittävät lentolehtiset ovat ”pelottavia”, minkä vuoksi ne tulisi kieltää. Juutalaislehdistö on nostanut lakihankkeeseen liittyen esiin myös kansallismielisten aktivistien tempauksen, jossa he huusivat jalkapallopelin yhteydessä artisti Kanye Westin olleen oikeassa.

Juutalaiskriittisen Westin tukeminen julkisesti on sionistien mukaan niin vakava rikos, että siitä tulisi vastaisuudessa rangaista jopa vankeudella. Lue lisää Westin kannanotoista uutisestamme ”Kanye West vertaa Sorosia joukkoraiskaajaan juutalaisessa podcastissa”.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

Gaza Israel Juutalainen etuoikeus Juutalainen lobby Juutalainen rasismi Juutalaiset sotarikokset Juutalaiset viharyhmät Juutalaisjärjestöt Kansallismieliset Kansallismielisyys Palestiina Poliittinen vaino Poliittiset viholliset Politiikka Rotu Sananvapaus Sionismi Ulkomaat Yhdysvallat Yhdysvaltojen juutalaisyhteisö Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • otto suni

  Vastaa

  Juutalaisten etuoikeudet ovat käsittämättömiä, samoin röyhkeys! On aika ymmärtää tosiasiat ja silloin Harmageddon on ainoa keino saada asiat järjestykseen.

 • TT

  Vastaa

  Koko valtamediakoneisto sekä some-jätit ovat USA:ssa juutalaisten hallussa joko suoraan tai epäsuorasti. Jos joku yrittää tuoda vaihtoehtoista tietoa pikkuriikkisen kanavan kuten lentolehtisten avulla, niin tämän ”kilpailijan” toiminta täytyy saattaa laittomaksi. Tämä onkin kunnon juutalaista fasismia, jossa valtio ja juutalaisomistus tekevät saumatonta yhteistyötä. Juutalaisia et saa arvostella ja heidän tuotteensa ovat kansalaisille pakollisia kuten eräät rokotteet.

  Yhdysvalloissa perustuslaki takaa kansalaisille laajan ja rikkumattoman sananvapauden, mutta maahan tunkeutuneet juutalaiset ovat tuhonneet perustuslain, vieneet kansalaisilta vaurauden, moraalisen selkärangan ja nyt myös vapaudet ja maa on lujaa vauhtia menossa kohti viemäriä. Onneksi USA:lla on kuitenkin uskollinen liittolainen Suomi, joka haikailee tuohon samaan viemäriin.

 • Kimmo Leino

  Vastaa

  Suomen osalta tämä suoritettiin 2005 alkaen: Suomen hallituksen tilaama tutkimus ”Media ja demokratia / kriittinen näkökulma”. Suora lainaus: ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

  Ja milloinka se YLE-veron suunnittelu nyt aloitettiinkaan ?

  Eivät kestä päivänvaloa Arkadinamäen julkiset dokumentit !

  Perustuslain tarkastamiskomietn mietintö 9 / 2010 … Poikkeusoloja koskevaa lainsäädäntöä tulee muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ilmoittaman pandemian seuaruksena . ( tekstissä sanahässäkkä, joka tarkoittaa pandemiaa ).

  Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Siis samalla kun ”perustuslakimuutoksella” valtiopetoksella annettiin valta WHO:lle tehtiin syytesuoja tälle petokselle ! ( perustuslakimuutos 2011)

  Julkinen rikosilmoitus jätetty Kansalaistorilla 25.5. 2021 ; poliisi kirjannut S‑diaarin ja jättänyt käsittelemättä. ( S‑diaariin kirjataan polkupyörävarkaudet ja kännyköiden katoamiset; ja siis maanpetokset ).

  Suomessa esimerksiksi 2017 2,5 miljoonaa panttikirjaa muutettiin sähköiseksi; media unohti uutisoida kansalle, jotta pankit voivat nyt jättää panttikirjat omiin nimiin lainan maksun jälkeen.

 • pöh

  Vastaa

  Koska hallitsevat kaikkea valtamediaa, niin käytännössä he voivat tehdä mitä vain.
  Nykyään sentään on vähän ”vaihtoehtomedioita”, ja ne on varmaan mediapoolin tähtäimessä hyvinkin pian.

 • Nimetön

  Vastaa

  Vain j‑mies tai heidän mielistelijänsä voi käyttää Facebookia tai muita isoja somealustoja. Muut bannataan noilta sivustoilta.

 • outofjudes

  Vastaa

  aatulta jäi homma kesken.

 • HT

  Vastaa

  gtvflyers.com | Yhdysvaltalainen mies on jakanut paljon faktapohjaisia flyereitä ympäri yhdysvaltoja ja tehnyt paljon muutakin aktivismia, siitä juutalaiset ovat peloissaan ja panneet aluille näitä lakejaan. Toimii internet nimellä ”Handsome Truth”

  • Extraworld

   Vastaa

   Aika tiukkaa kamaa tuon videoissa. Olivat Jenkeissä kadulla megafonin kanssa huutamassa jutkuille ja suvakeille. Suomessa joutuisi putkaan ja sieltä vankilaan samantien. Eiköhän tuo ihan hyvää työtä tee. Jännä vain että tämäkin ”valkoisen ylivallan kannattaja”, kuten häntä tituleerataan, on melko tummapiirteinen. Näyttää dominikaanilta, kreikkalaiselta tal joltakin vastaavalta, mutta ei se haittaa, jos on oikealla asialla. Tästä hyvänä esimerkkinä käy Suomen ylinazzi korkeimman oikeuden päätöksellä: Junes Lokka.

 • Jones

  Vastaa

  Mutta mormoonien uskontoa he eivät kiellä ja syykin siihen on aivanpäivänselvä, sillä mormoonit väittävät juutalaisten olevan alkuperäisiä amerikkalaisia. Siksi koko asiasta ei kukaan uskalla puhua mitään. Mormoonien kirjassa lukee intiaaneista näin.
  1. Nefi 12: 23
  ‑tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.
  2. Nefi 1: 17
  ‑teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi.

  Vaikka Suomessa puhutaan sanavapaudesta, niin se ei kuitenkaan ole totta. Nykyinen tilanne on sellainen, että jotkut voivat touhuta aivan mitätahansa, mutta toiset eivät saa sanoa sanaakaan. Hyvänä esimerkkinä toimivat uskonnot. Esimerkiksi mormoonien uskonto on aivanselvää vihapuhetta, mutta siihen ei kuitenkaan puututa lainkaan. Kukaan ei uskalla edes tuoda koko asiaa esille.
  Suomen valtion vuonna 1970 ratifioiman YK:n kaikkinaisen rotusyrjinnän poistamista koskevan kansainvälisen yleissopimuksen mukaan rotusyrjinnällä tarkoitetaan:
  »kaikkea rotuun, ihonväriin, syntyperään tahi kansalliseen tai etniseen alkuperään perustuvaa erottelua, poissulkemista tai etuoikeutta, jonka tarkoituksena tai seurauksena on ihmisoikeuksien ja perusvapauksien tasapuolisen tunnustamisen, nauttimisen tai harjoittamisen mitätöiminen tai rajoittaminen poliittisella, taloudellisella, sosiaalisella, sivistyksellisellä tai jollakin muulla julkisen elämän alalla.
  Suomen laissa lukee näin:
  “Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää rodun, ihonvärin, kansallisen tai etnisen alkuperän, uskonnon tai vakaumuksen, seksuaalisen suuntautumisen tai vammautumisen perusteella taikka niihi rinnastettavalla muulla perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.”
  Tästä lainkohdasta huolimatta saa mormoonien uskontoa harjoittaa Suomessa sillä onhan meillä uskontojen harjoittamisen vapaus, puhumattakaan muista uskonnoista. Mormoonien uskonnon mukaan alkuperäisiä Amerikkalaisia ovat juutalaiset. Intiaanit ovat uskostaan luopuneita juutalaisia, siksi Jumala muuttanut intiaanit eri näköisiksi. Intiaanit ovat mormoonien kirjan mukaan lamanilaisia ja juutalaiset nefiläisiä. Intiaaneista kirjoitetaan mormoonien kirjassa näin:
  1. Nefi 12: 23 Ja tapahtui, että minä näin, että heidän vaivuttuaan epäuskoon heistä tuli tumma ja inhottava ja saastainen kansa, täynnä joutilaisuutta ja kaikenlaisia iljetyksiä.
  2. Nefi 1: 17 Murhe on painanut sydäntäni kerran toisensa jälkeen, sillä olen pelännyt, että teidän sydämenne paatumuksen tähden Herra, teidän Jumalanne, kävisi teidän kimppuunne vihansa täyteydessä, niin että teidät erotettaisiin pois ja hävitettäisiin iäksi.

  Ei siis ole ihme, että intiaanit ovat ajaneet juutalaisia pois kylistään. Onhan se aika naurettavaa, että väitetään juutalaisten olevan muka alkuperäisiä amerikkalaisia, ja Amerikan kuuluvan heille.
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002757734.html

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi