Kanye West vertaa Sorosia joukkoraiskaajaan juutalaisessa podcastissa

West totesi, että juutalaiset käyttävät "holokaustia" jatkuvasti aseena, jolla he torjuvat itseensä kohdistuvan perustellun kritiikin.

Sionismi

päivitetty

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pääviholliseksi lyhyessä ajassa noussut rap-artisti, vaatesuunnittelija ja teknologiayrittäjä Kanye West yllätti kaikki esiintymällä eilen juutalaisen homoseksuaalin, Lex Fridmanin suositussa podcastissa. West ei antanut juutalaisen juontajan jyrätä itseään vaan jatkoi omalla tinkimättömällä linjallaan.

West kritisoi keskustelun aikana useaan otteeseen juutalaismiljardööri George Sorosia, jota hän vertasi joukkoraiskaajaan. Lisäksi hän kertoi omista kokemuksistaan juutalaisten mediamogulien ja lakimiesten taloudellisen riiston uhrina.

Sorosin ohella West oli erityisen käärmeissään juutalaiselle mediamoguli Ari Emanuelille, joka on vaatinut kaikkia yrityksiä asettamaan rap-artistin taloussaartoon tämän mielipiteiden vuoksi. Westin mukaan Emanuelin ja tämän heimoveljien käytös vain osoittaa, että yleiset juutalaisiin liitetyt stereotypiat perustuvat totuuksille.

Juutalainen juontaja Fridman pyrki useaan otteeseen vakuuttamaan Westin siitä, ettei tämän tulisi puhua ”juutalaisen median korruptiosta” vaan yleisesti ”median korruptiosta”. West vastasi, että Fridman yrittää vain muiden juutalaisten tavoin sensuroida julkista keskustelua.

Lisäksi West totesi, että juutalaiset käyttävät ”holokaustia” jatkuvasti aseena, jolla he torjuvat itseensä kohdistuvan perustellun kritiikin. Westin mukaan juutalaiset käyttävät myös mustia pelinappuloinaan ja ovat valmiita tarjoamaan mustille suuria summia rahaa sillä ehdolla, etteivät nämä koskaan toimi sionistien tahdon vastaisesti.

Lähde: Lex Fridman

George Soros Holokausti Juutalaiset Kanye West Rotu Sionismi Talous Ulkomaat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Ana

  Vastaa

  Täysin totta.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Muistakaa, sinua syytetään ”antisemitistiksi”, koska sinua ei voida syyttää valehtelijaksi.

  • Metsäkulman Murre

   Vastaa

   Sanasta antisemitismi tuli mieleen, että sitä yleensä käytetään merkityksessä ”antijuutalaisuus”. Kumminkin sana ei merkitse sitä, vaan tarkoittaa ”antiseemiläisyyttä”.

   Seemiläisiä on seemiläisten kielten puhujat ja heihin kuuluu muitakin kuin juutalaisia. Esimerkiksi arabit ovat seemiläisiä. Kielisukulaisuus ei välttämättä tarkoita geneettistä sukulaisuutta.

   Olisi suotavaa, että juutalaiset käyttäisivät jotain muuta sanaa ilmiöstä, jota kutsutaan antisemitismiksi.

 • p.grandell

  Vastaa

  siinä tumma kaveri mikä sanoo totuuden…siitä ottaisi mallia muutkin. mutta eivätpä uskalla vellihousut.….

  • Suomen soturi

   Vastaa

   Tosin ennen Kanye Westiäkin tässä on ollut jo jokunen muukin heistä puhumassa avoimesti, että luulisi tämänkin vaan entisestään rikkovan tätä tabua. 👍

 • otto suni

  Vastaa

  Kanye West on todella rohkea ja hänet tullaan muistamaan kansalaisoikeustaistelijana sillä hän on uskaltanut tuoda totuuden esille myös ”holocaustin” käyttämisestä aseena jokaista ihmistä kohtaan joka uskaltaa kertoa totuuden! USA:ssa ei hyväkään ihminen elä kauan jos hän uskaltaa kertoa totuuden j… laisten käyttämästä antisemistismi termistä iskuaseena jokaista ihmistä kohtaan joka on eri mieltä AIPAGin ja muiden j…laisjärjestöjen kanssa.

 • ...

  Vastaa

  Lex Fridmanin homoseksuaalisuudesta ei ole näyttöä. Muilta osin artikkeli pitää paikkaansa.

  • KM

   Vastaa

   On Fridman kyllä puhunut homoudestaan podcastissaan.

 • juha II

  Vastaa

  Rasisti en ole, sillä olipa ihminen rotua mitä hyvänsä. Kun vain pääkopasta löytyy älyä ja kykyä tunnistaa ympäröivä maailma pelkäämättä sanoa kirvettä kirveeksi seurauksista välittämättä. On silloin ihmisessä asennetta, periksiantamattomuutta ja rohkeutta mitä EI pidä kenenkään väheksyä tai vähätellä. Päinvastoin! On ainakin yhtä vahvaa ja kunniakasta ottaa sellaisesta ihmisestä opiksi ja esikuvaksi. Ne, jotka rikoksia tekevät ja vääryydellä elävät ulosmitaten ne kaikki mahdolliset edut mitä vain tämä hulluuden syöksykieteessä oleva läntinen maailma heille antaa. Eivät ansaitse edes ihmisen nimeä olipa heidän nahkansa väri mikä hyvänsä! West on todellakin sohaissut ampiaispesään ja itseensä ”kuningattareen” George Sorokseen, jolla on rahaa ja sen tuomaa VALTAA yli kaiken! Kun valkoisten miesten ja naisten kädet ovat sidotut. Silloin tarvitaan nousijoita vääryyttä ja kavaluutta vastaan sieltä missä ei ole kiveä kiven päällä linnoitettuna esteenä. Yhdysvaltain mustat ovat olleet ja ovat juutalaisten talutusnuorassa olevia taistelukoiria, joiden on jo aika iskeä hampaansa juonikkaisiin isäntiinsä!

 • gg

  Vastaa

  Muut suomalaiset tai näennäisesti suomalaiset ”vaihtoehto” mediat ovat hiiren hiljaa tästä aiheesta ja miljardööri räppäri kanyesta nyt kun kanyella onkin vääriä mielipiteitä. Varsinkin se pahin väärä mielipide ikinä. Mutta näin se menee. Siltikin, on se kumma että amerikkalaisen rappiokulttuurin mädätys aivopesun ja miljoonien dollarien yltäkylläisyyden keskellä kasvanut musta räppäri saa suunsa auki mutta miljonääri valkonaamajulkut tai 99% medioista ei saa. Mel gibson ehkä poikkeuksena. Aika laiha lohtu tosin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ei varmaan mene kauaa, kun joku nuori musta ”räppäri” ampuu Kanye Westin..

  • JSE

   Vastaa

   Tai sitten käy jotenkin vastaavasti kuin Ted Nugentille muutama vuosi takaperin. Toivottavasti ei.

  • Otto Molli

   Vastaa

   Tai mönkijäonnettomuus

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi