Koostevideo: Suoraa toimintaa Elokapinaa vastaan

Monet ihmiset ovat saaneet tarpeekseen Elokapinan häiriköinnistä.

Aktivismi

Koostevideolla näkyy Elokapinan alahaaraan, Just Stop Oiliin, kohdistuvaa suoraa toimintaa, kun kansalaiset kyllästyvät ilmastokommunistien autoteiden tukkimiseen.

Video kannattaa katsoa koko näytön tilassa!

Aktivismi Elokapina Poliittiset viholliset Suora toiminta Valeoppositio Vastarinta

Keskustelu

17 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Nationalisti

    Vastaa

    Jos viranomaiset eivät saa tuota rikollisjärjestöä lakkautettua, niin kansalaiset kyllä tarvittaessa saa.
    Toiminalla riittävän röyhkeästi varmistetaan se, että eloapinat eivät uskalla naamaansa näyttää julkisesti.

    • Pekka is pest

      Vastaa

      Koneen säätiön tukema elokapina häiritsi Stora-Enson liiketoimintaa. Jännätään keksiikö Stora-Enson säätiön tukemat löyhät kaveriporukat jonkun jekun Koneelle.

    • Heikkolahjaiset

      Vastaa

      Tässä meillä on hyvä esimerkki siitä mitä tietämättömyys ja ymmärtämättömyys saavat aikaan. Jos nuokin olisivat aikoinaan (ja nyt) koulujen penkeillä kuunnelleet, eivät Eloapinat nyt osoittaisi mieltään jonkun kuvitellut ”ilmaston lämpenemisen” vuoksi.

      Sitä ei ole olemassa !!

      Yllättävää kyllä viher-kommunistinen valtamedia ei sanallakaan pukahtanut siitä että viime vuoden Nobel-palkittu henkilö kävi allekirjotittamassa nimellään todistuksen, että ”Ilmastonmuutosta ei ole olemassa”. Ja allekirjoittaneita tiedemiehiä oli 1500 sitä ennen.

      …yllättävät hiljaa esim. Hesari ja Aamulehti ovat olleet asiasta.

  • Reko

    Vastaa

    Mahtavaa

    • Nimetön

      Vastaa

      Täähän oli paras ekoteko aikoihin!

  • Putinisti

    Vastaa

    Muutos kansalaisten maailmankatsomuksessa voi tapahtua vain ikävien tapahtumien ja konfliktien kautta. Tästä näkökulmasta arvioituna (((Elokapinan))) hyödyllisisten idiootien toiminta on positiivinen ilmiö.

  • Nimetön

    Vastaa

    Nimenomaan, tällaisia apinoita saa tarvittaessa lyödä. Kipu on monesti paras opettaja.

  • Setämies

    Vastaa

    Ei saa isommaksi tuota videota. Chrome selain.

    • Reko

      Vastaa

      Se alkuperäinen ei ole kovin iso, mutta saat sen isommaksi kun klikkaat tuosa PIP kohdasta sen irralleen ja sitten hiirellä vedät sen ruudun isommaksi. Toinen vaihtoehto on mennä katsomaan se bitchuteen suoraan, mutta ei se juuri sen isompi sielläkään ole.

  • Salomon

    Vastaa

    Just stop kaikki helvetin kiinalainen disney-muovi paska kauppohen hyllyiltä.. hä! Ei ole tullut tuollainen mieleen, vitun huorat

  • Mies

    Vastaa

    Tässä näemme oikeaoppista kansalaistottelemattomuutta, josta on oikeasti hyötyä myös sekä kansalle, että valtiolle ja myös yrityksille!
    Tätä pitää saada lisää myös Suomeen.
    Eloapinat sulkivat tien sekä puurekoilta että myös puujunilta Kemin uuteen biotuotetehtaaseen, poliisit ohjasivat liikennettä ja suojelivat ”mielenosoitusta”, vaikka oikea poliisin tapa tilanteessa olisi ollut paketoida pellet ja päästää liikenteen kulkemaan tehtaalle!

    Tuonne olisi pitänyt saada pari tusinaa kunnollista kansalaista ohjaamaan tilannetta terveeseen suuntaan! Ja samalla näyttää mallia vetelille viranomaisille, miten homma hoidetaan!

    Oletteko huomanneet, miten asiat on muuttunut sen jälkeen, kun poliisit suihkuttivat kyynelkaasua elokapinan ääliöitten naamalle Helsingissä, ja Ohisalo oli sisäministeri?
    Tuli vissiin aika kovaa palautetta kytille kun sen jälkeen ei ole kovia otteita ollut???
    Munattomana Suomen Poliisi suojaa terroristien hyökkäykset, vaikka voisi kerätä nippuun ja viedä koppiin!!!

    Mutta nähtävästi nykyinen palveluohjesääntö kieltää viherpiipertäjien mellakan häirinnän ja nimenomaan määrää suojaamaan näitä tilanteita?

    Vittusaatana.

  • Musta ase

    Vastaa

    Nuo naurettavien lavastusten ”uhrit” saavat vielä sympatiat niskaan niiltä jotka nauraen tukevat heitä lähettäen tekemään näitä tepposiaan samalla kun kulisseissa suunnitellaan uusia kohteita joihin nämä esiohjelmoidut pellet lähetettäisiin.

  • Gyntteri

    Vastaa

    uuniin koko porukka

  • Leif

    Vastaa

    2- vuotiaalta on vielä ymmärrettävää heittäytyä mieltään osoittaen poikkiteloin kun pitäisi lähteä päiväkotiin ja vanhemman töihin. Harmi vain, että tuon aikuistaaperoporukan takana on vaikutusvaltaisia poliittisia tahoja ja valtamedia. Saattaa käydä niinkin, että tuosta porukasta tehdään viattomia uhreja ja heitä vastustavista ihmisistä typeriä olkiukkoja. Tietenkin näiden yhteenottojen seurauksena annetaan pian lisää valtaa noille ääliöille. Tosin he itse eivät kyseisestä vallasta mitään hyödy.

  • Nimetön

    Vastaa

    Ovat kyllä päästään kipeitä. Odotin koko ajan kun joku ajaisi yli. Ihan paras oli lopussa oleva blondi joka hiuksista raahasi tiellä pojottavan akan kaksi kertaa sivuun 😆

    • Tarkkailija

      Vastaa

      Hyvä protesti menossa Helsingin yliopistolla hallituksen leikkauksia vastaan.

  • Observer

    Vastaa

    UPEAA!!! 😀 😀 😀

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi