Sionistiset roskaruokaketjut suoran toiminnan kohteena Englannissa

McDonald's ja ylihintaista sokerilitkua myyvä Starbucks ovat saaneet suoraa palautetta sionistisesta linjastaan. Amerikkalaisten ketjujen boikotoinnin tulisi muutenkin kuulua jokaisen isänmaallisen elämäntapoihin.

Aktivismi

Palestiinaa tukevat aktivistit ovat vapauttaneet tällä viikolla jyrsijöitä roskaruokaketju McDonald’sin tiloihin Yorkshiressa Englannissa. Video paikan päältä näyttää, kuinka mies vapauttaa kymmeniä hiiriä ravintolaan, synnyttäen sekasorron ympärillään. Videolla myös näkyy, kuinka ravintolan työntekijät pyrkivät vangitsemaan hiiriä muovilaatikoihin, ja materiaalin taustalla kuuluu miehen Israelin vastaisia huutoja. Samalla alueella on hajotettu ketjun ikkunoita.

McDonald’sin toimipisteet suljettiin hetkellisesti hyökkäyksen jälkeen, jotta perusteellinen siivous voitiin suorittaa. Ketjun mukaan myös tuholaistorjujat tarkastivat liikkeet.

Hamasin vapaustaistelun myötä sosiaalisessa mediassa on levinnyt tietoa McDonald’sin Israelin sotilaille tarjoamista tuhansista ilmaisista aterioista. McDonald’s selittelee, että ”ei rahoita tai tue mitään tähän konfliktiin osallistuvia hallituksia, ja kaikki paikallisten kehitysyhteistyökumppaniemme toimet tehtiin itsenäisesti ilman McDonald’sin suostumusta tai hyväksyntää”.

Myös Starbucks on kerjännyt itselleen ikävyyksiä uhkailemalla Starbucks Workers Unitedia (SWU) oikeustoimilla, kun SWU julkaisi sosiaalisessa mediassa ’Solidarity with Palestine’ ‑kuvan. Tämän seurauksena aktivistit ovat hajottaneet vasaroilla ainakin Yorkshiren Starbucksin ikkunat.

Lähteet: Daily Mail, IL

Aktivismi Roskaruoka Sionismi Suora toiminta

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Jossain vaiheessa sionistit on vain pakko nitistää, muuten ei ihmiskunta selviä. Tässä kamppailussa syntynee epätodennäköisiä liittolaisuuksia. Ählyt eivät ole paljonkaan sionisteja parempaa väkeä, mutta eivät sentään mitään lasten tai kansan murhaajia. Jokaisen on nyt valittava puolensa.

  • Ahmediin voi sentään luottaa

   Vastaa

   TT kirjoitti
   ”Ählyt eivät ole paljonkaan sionisteja parempaa väkeä, mutta eivät sentään mitään lasten tai kansan murhaajia.”

   Niin no, mitä nyt täällä pohjoismaissa vähän joukkoraiskailevat pikkulapsia, mutta joo eihän se nyt kovin kummoista ole.

  • Rautaturisti

   Vastaa

   Mielenkiintoista väittää etteivät ählyt olisi lastenmurhaajia, melkoista soopaa suorastaan. Siinä missä Israel pommittaa lapset kappaleiksi, ählyille ei ole ongelmaa katkoa lasten kauloja, kaiken muun paskan ohella. Lasten tappaminen on kuvottavaa, oli lapset keitä tahansa.

  • Juu ei

   Vastaa

   Onko unohtunut kokonaan kun Suomessakin yli 20 kymppinen matu raiskasi ja POLTTI ELÄVÄLTÄ 16vuotiaan suomalaistytön?

   Oikeudessa kertoi olleensa tapahtuman jälkeen järkyttynyt mutta valvontakamera paikallisessa hesburgerissa näytti hänen syöneen hamppareita hyvällä ruokahalulla kuin mitään ei olisi tapahtunut.

   Entä se toinen matu joka tappoi oman koko perheensä Kotkassa? Entä ne kohta jo sadat muut tapaukset pelkästään Suomessa?

   Esinahkajengi on saatanan synagooga ja heitä voi vihata ilman että alkaa valkopesemään tätä toista roskasakkia joka on aivan yhtä tuhoisa valkoisille

 • Neula ja laakeri

  Vastaa

  Kuten väliotsikossa todetaan, jokaisen kansallismielisen elämäntapoihin kuuluu roskaruokaketjujen boikotointi, juuri näin. Suosikaa suomalaisista raaka-aineista tehtyjä suomalaisia ruokia. Netti on täynnä hyviä suomalaisten ruokien valmistusohjeita. 

  Kulttuurin tärkein osa-alue on ruokakulttuuri, sillä makumieltymykset ovat vahvasti kulttuurisidonnaisia. Mikä on hyvää ruokaa tai pahaa ruokaa, sitä on esimerkiksi matematiikalla hankala ratkaista.

  Siksi tämä monikansallisten pikaruokaketjujen vyörytys on itse asiassa vahingollisinta monikulttuurisuutta mitä voi olla. Ne ovat hivuttautuneet pikkuhiljaa huomaamatta maahamme ja lähes syrjäyttäneet 20 vuodessa sen minkä kehittyminen vaati yli 1000 vuotta.

  Suomalainen ruokakulttuuri on vielä pelastettavissa, vaikka meillä on jo niin uusavuttomia kansalaisia etteivät osaa edes vettä keittää. Mutta se pelastaminen vaatii työtä. Ruoan laittoon pätee kumminkin se yksinkertainen mukava totuus, että mitä enemmän näet vaivaa ruoan laittamiseen, sitä parempaa siitä yleensä tulee. Esimerkiksi lihakeitto vaatii enemmän aikaa ja vaivaa mitä makkarakeitto, mutta onhan se lihakeitto parempaa.

 • Periaate ensin

  Vastaa

  Isänmaallisena en käytä globalistiketjujen palveluksia. Pieniä paikallisia yrittäjiä pitää kannattaa.

 • Pekka j

  Vastaa

  usein Lontoossa käyneenä olen nähnyt Trafalgar squarella kun muslimit piti erilaisia mielenosoituksia joissa yleensä Usa tuomittiin alinpaan helvettiin. Iso-Britannia oli myös paholaisen pesä. tilaisuuden jälkeen musta kaavut kipitti penikoiden keralla mäkkäriin ?

 • Kirjapaino Kursiivin tsuppari

  Vastaa

  Entä turkkilaistaustaiset börek-paikat tai italiasta lähtöisin olevat pizzeriat? Onko ”swedish meat balls” myös listalla, tai peruna? Nauristako pitäisi syödä?

  Mäkkäriltä saa ihan kelvollistakin safkaa, jos ottaa pelkästään hampurilaisen jossa on lihan osuus suurin. Normaali sokeroitu cokis on hyvää verrattuna sokerittomiin litkuihin tai muihin colajuomamerkkeihin, mutta mäkkäristä ostettuna se on kallista. Ranskalaiset perunat on höttöä.

  • Nauris on arjalaista

   Vastaa

   Hyi vittu, miksi laitat suuhusi mitään mihin turkkilainen on koskenut??? Vaimosikin on varmaan Thaimaasta?

   Miksi peruna tai lihapullat (käytä suomea, kiitos) olisi jollain listalla? 

   Cocis ei ole ”hyvää” vaan epäterveellistä paskaa, jota et tarvitse mihinkään. Syö vaikka hedelmiä jos sokeria tekee mieli. 

   Riko paskasafkan kahleet jo tänään

 • Salomon

  Vastaa

  Oliko ne juutalaisia hiiriä? Hi hi hii

 • olet mitä syöt

  Vastaa

  Itsehän toivon, että mäkkäri myrkyttää idf-sotilaita mahdollisimman paljon.

  • Mikä on

   Vastaa

   idf?

 • Luciferian Enlightenment

  Vastaa

  Roskaruoka on sotaa ihmiskuntaa ja kansanterveyttä vastaan. Ehdoton boikotti on ainoa vaihtoehto.

  Jos on esim. reissussa tai kiire ja ei ehdi miettimään ja tekemään ruokaa niin kannattaa piipahtaa pikaruokapaikan sijaan marketissa, josta mukaan vaikkapa maitorahka/jogurtti, omena ja pähkinöitä. Varmasti palvelee paremmin ja pidempään kuin joku kämäinen pulla ja sokerilitku.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi