Britannian Elokapinan johtaja ajelee diesel-autolla ja ostelee maailman toiselta puolen maahantuotuja ruokatuotteita

Ei ole yllättävää, että pahimmat ilmastovouhottaja eivät elä kuten itse opettavat.

Poliittiset viholliset

Hiilidioksidipäästöjen aiheuttamasta tulevasta maailmanlopusta varoitteleva Elokapinan britannialainen johtaja, Gail Bradbrook, paljastui hiljattain tekopyhäksi kaksinaismoralistiksi erään henkilön kuvattua hänet paikallisessa ruokakaupassa ostamassa tuhansien kilometrien päästä tuotuja ruokatuotteita ja lopulta poistuvan diesel-autolla kauppareissultaan.

Tuotteisiin kuului monien muiden kaukaa tuotujen elintarvikkeiden ohella greippejä 3200 kilometrin päästä Kyprokselta, vihreää teetä 9200 kilometrin päästä Vietnamista ja rypäleitä yli 11 000 kilometrin päästä Chilestä. Lisäksi tuotteet oli pakattu kierrättämättömiin materiaaleihin. Jostain syystä Bradbrookin ostoskärryssä ei näkynyt kotimaisesti tuotettuja hyönteisruokatuotteita.

Elokapina on itse vouhottanut ”ruokakilometreistä,” eli siitä, miten ulkomailta tuotu ruoka tuottaa miljardeja tonneja hiilidioksidia joka vuosi ja Bradbrook onkin vaatinut kuluttajia muuttamaan tottumuksiaan.

Bradbrook oli mukana perustamassa Elokapinaa vuonna 2018 hänen palattua ”psykedeeliseltä retriitiltä” Costa Ricasta, missä hän kertoi käyttäneensä psyykehuumeita ”etsiessään valaistusta.”

Lähde: The Sun

Britannia Elokapina Huumeet Kaksinaismoralismi Poliittiset viholliset Ulkomaat

Keskustelu

15 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Näin se menee, viheriäiset eivät elä, kuten opettavat. Lukuunottamatta Pentti Linkolaa.

    • Kari k

      Vastaa

      Linkola olikin oikea vihreä ilman stasin oppitunteja

    • Nimetön

      Vastaa

      Ei se Linkolakaan kalastanut soutuveneellä vaan ihan moottorialuksella puksutteli menemään ja toisaalta lääkitsi diabetestään insuliinilla vaikka paasasi heikkojen ja sairaiden tappamisesta mm. eväämällä lääkkeet.

      Linkola nimenomaan ei elänyt kuten opetti.

      • lähteet?

        Vastaa

        Linkola ei käyttänyt moottorialusta.

  • otto suni

    Vastaa

    Samanlaisia roistoja ovat olleet myös BLM liikkeen edustajat jotka hankkivat itselleen kalliita asuntoja lahjoitusrahoilla. Suomessa et näe köyhää ja kurjaa vihreitten kannattajaa, joten hyvin menee kaikilla roistoilla!

  • pöh

    Vastaa

    Ajeleehan vihreä haavistokin poikakavereidensa kanssa vanhalla avo kuplalla, mikä on tietysti aika pientä verrattuna siihen mitä tullut päästöjä turhista lentelyistään, tai al-hol ja afganistan lentelyistä.
    Tai Ohisalon öljykauppias mies… https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6d6c0cf3-0b02-4255–94b5-c2343c17d0b2

    jne jne..

  • Rautaturisti

    Vastaa

    Meloikohan Bradbrook kajakilla Costa Ricaan ja takaisin retriittireissunsa, vai meniköhän viihtymään ihan lentokoneella kuten me Saatanasta seuraavat?

  • Että näin

    Vastaa

    Ainoa oikea liike on ajaa vähäpäästöisellä dieselillä, tekee tämän nähtävästi tietämättään.
    Niinhän noille suomen eloapinoillekin oli varattu banaaneita hiukopalaksi ja kännykät sai ladata 24h pörräävästä polttomoottorigeneraattorista.
    Vihervasemmistolaiset vaativat kyllä muita rajoittamaan kulutusta ja syömään eettisemmin, sellainen on helppoa silloin kun mamma och pappa on hankkinut mukavan osakesalkun jonka koroilla voi sitten perseillä mannerheimintiellä päivätolkulla (sitä kuuluisaa surkeaa opiskelijaelämää).
    Eräs tämän ideologian isistä (Klaus Shwab) istui jossain Balilla WEF kokouksessa pistellen 700€ waguy härkää.

  • Renki

    Vastaa

    Näitä kirjanoppineita ja fariseuksia on joka paikka täynnä. mutta pelkkää paskaa ovat nämä verenimijät. Tuo huora ei valaistuksesta tiedä mitään, se joka tuntee herran, tuntee myös valon

    • Erityistason seksuaaliterapeutti

      Vastaa

      Jeesuksen ajoista mikään ei ole muuttunut. Samat kusettajat vallassa kaikkialla kuten 2000 vuotta sitten.

  • TT

    Vastaa

    Klassinen kommunisti, joka itse rypee ylellisyydessä samalla, kun pyrkii kurjistamaan kaikki muut. Kommunisti on omaksunut vaikutteita myös uushippiliikkeestä, joka etsii valaistumista tai henkistä vapautumista psykedeelien avulla. Hyvin monet menettävät tässä touhussa järkensä ja arvostelukykynsä. Tällainen henkilö voi olla ikäänkuin riivattu ja pystyy erikoislaatuisuudellaan lumoamaan aivottomia typeryksiä, joille hiilisadut ja maailmaloppukertomukset menevät läpi. Näin syntyy vaarallinen tai ainakin haitallinen kultti.

  • Cyclopede

    Vastaa

    Näiden samojen ihmisten mielestä ÄO 60 ‑neekerit ovat rikkaus ja siunaus valkoiselle lännelle. Heidän mielestään myös sukupuolia on 57. Ehkä näiden juttuja ei pidä ottaa ihan tosissaan, joku voisi sanoa. Mutta heidän kannattamansa ja ajamansa politiikka valitettavasti koskettaa meitä kaikkia. En siis mieti viherhomoja ja muita transuja joka hetki, mutta juuri se politiikka, jota lobataan raivoisasti EU-Suomessakin, koskee meitä kaikkia – halusit tai et.

    • Kostya88

      Vastaa

      Jostain syystä neekerien roudaaminen Suomeen, missä niiden kulutus ja hiilijalanjälki moninkertaistuu ei ole Elokapinan mielestä ristiriidassa heidän agendansa kanssa.

      Citymaasturilla ajeleva Wolttineekeri kuluttaa moninkertaisesti resursseja kylmässä pohjolassa kuin kotimaassaan.

  • Neula ja laakeri

    Vastaa

    EI MITÄÄN UUTTA AURINGON ALLA!. Tuosta elokapinan johtajasta tuli niin mieleen entisen Neuvostoliiton edesmennyt rakastettu johtaja, toveri Leonid Brezhnev, joka oli aivan hulluna länsimaisiin ökyautoihin. 1970-luvulla harvalla länsimaisella upporikkaalla oli niin vaikuttava kokoelma ökyautoja mitä tällä niinsanotulla kommunistilla. Muunmuassa Rolls-Royce, Maserati, Lincoln, Jaguar sekä useampikin Mercedes-benz ja Cadillac löytyi Brezhnevin kokoelmasta. TEKOPYHYYS ON EHTYMÄTÖN LUONNONVARA!.

  • Jupi

    Vastaa

    psykedeeleissä on paljon potentiaalia moneen psyykkiseen vaivaan, esim riippuvuuden hoidossa. Se avaa niin monta uutta ikkunaa ja luukkua aivoissa että ahaa elämys on taattu. mut en kyllä helvetissä tolle naiselle mitään antais sillä on näköjään selvänäkin sellaisia harhoja

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi