Vihreät: Lisää veronmaksajien rahaa maahanmuuttajille

Vihreiden mukaan suomalaisten veronmaksajien tulisi maksaa vielä entistä enemmän rahaa turvapaikanhakijoille. Samalla suomalaisten taloudellisia oloja kurjistetaan poikkeuksellisen monipuolisilla keinoilla.

Poliittiset viholliset

Vihreiden puoluevaltuusto on hyväksynyt puolueelle uuden maahanmuuttopoliittisen ohjelman. Ohjelman mukaan maahanmuuttajille tulisi lapioida entistä enemmän veronmaksajien rahaa.

”Sidotaan vastaanottorahan suhde toimeentulotuen perusosaan ja porrastetaan vastaanottorahaa ylöspäin kohti toimeentulotuen tasoa tuen tarpeen pitkittyessä. Toimeentulotukilaki määrittelee minimitoimeentulon, mutta silti turvapaikanhakijoille taataan toistaiseksi huomattavasti pienempi toimeentulo”, ohjelmassa lukee.

Yksinasuvan tai yksinhuoltajan vastaanottoraha on tällä hetkellä 323,21 euroa kuukaudessa. Yksin asuvalla ihmisellä toimeentulotuen perusosa on 514,82 euroa kuukaudessa. Jostain syystä ”pakolaisille” tulisi siis puolueen mukaan maksaa jopa 200 euroa kuukaudessa lisää.

Lähde: Iltalehti

Kotimaa Maahanmuutto Poliittiset viholliset Rikos Rotu Talous Turvapaikanhakija Väestönvaihto Vihreät

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • TT

    Vastaa

    Pigmenttiraha tai karvarannelisä. Vihreät ovat sairain porukka, mikä maapallolla on ollut koskaan olemassa. Kilpailu tällä saralla on sentään erittäin kovaa, joten vihreät ansainnevat jonkinlaisen kakkapökälemitalin.

  • Toni

    Vastaa

    Suomessa sama linja kuin muuallakin EU:ssa (Saksa etunenässä) eli lennätetään charter-lennoilla valmiiksi kalustettuhin asuntoihin Afrikan, Aasian ja Lähi-idän pahinta saastaa, sillä OIKEUS ASUMISEEN EUROOPASSA on jokaisen tulijan ihmisoikeus ja täten heillä on myös OIKEUS TYÖNTEKOON. Töitä heidän ei tietenkään ole pakko tehdä, sillä taikaseinä hoitaa loput. EU perustuu täysin tulonsiirtoihin, jos sitä joku nyt vielä ei ole ymmärtänyt. Tämä kehitysmaalaisten roudaaminen jatkui täysillä Suomessakin tappajanuhan aikana mistään säännöistä piittaamatta. Mm. Tampereelle tuotiin afrikkalaisia yöllä, kun samaan aikaan suomalaisia koskivat erittäin rankat karanteenit ja liikkumissäännöt.

  • Vihreet sais suksii suolle

    Vastaa

    Tosta sairaudesta nimeltä vihreät olisi jo korkea aika päästä eroon.

  • Nimetön

    Vastaa

    Suomalainen lammaslauma tuskin reagoi tähänkään mitenkään. Vitun feministilehmät saa häärätä vapaasti ja kusta köyhän naamalle.

    • nimellinen

      Vastaa

      Juurikin näin ajattelee Suomalainen maanpetoksellinen kommunisti (eli ei reagoida mihinkään). Hallitus on ikävä kyllä täynnä niitä.
      femakkolehmiä jotka halveksivat Suomea ja suomalaisuutta. klaus schwabin perseennuolijoita.

    • Ketku

      Vastaa

      Samanlaiset hullut pitivät aikoinaan neuvostoliittoa rauhan valtakuntana ja työläisen paratiisina, stalinin toimetkin olivat ihan oikeutettuja. Näitä hulluja istuu vieläkin päättävissä asemissa esim. erkki tuomioja on heistä yksi ja hänen entinen samanmielinen tyttöystävänsä tarja halonen pääsi presidentiksi asti. 

      Nyt nämä samanlaiset ääliöt yrittävät täyttää maailman neekereillä, arabeilla ja muilla sekunda ihmisillä, heidän mielestään esim. Suomea ja muita euroopan valtioita ei enää ole ja ”maahnmuuttajia” ja ”pakolaisia” voidaan ottaa rajattomasti joka paikkaan, valkoinen rotu on tälle paskasakille muka velkaa ja valkoisenrodun velvollisuus on elättää tämä kehitysmaista eurooppaan tunkeva rikosaalto.

  • Sanna Mirella

    Vastaa

    Kyllä Suomeen tarvitaan lisää kultamunia, aivan ehdottomasti! Sähkönhinta on ihan taivaissa keinotekoisilla syillä nostettuna ja ählämeitä vaan lisää elätettäväksi. Kyllä on kertakaikkisen paskoja Suomen päättäjät. Idioottien pitäisi herätä ja lakata tuollaisia äänestämästä.

    • Spherical Sapphire

      Vastaa

      Vihervasurikommarikokkareita tuskin edes oikeasti äänestetään siinä määrin, että siitä kuuluisi seurata ”oikeus” ”edustukselliseen” valtaan, sillä viime kädessä äänten manipuloinnilla, tavalla tai toisella, varmistetaan sontiaisten jokakertainen ”vaalivoitto”. Toki tapa-sdpläiset/marinistit ovat oma luku sinänsä.

  • Jallu

    Vastaa

    Koko Afrikkaan Prisman mainos Suomesta: ”Kaikkea on ja rahatkin riittää” Tervetuloa

  • Kyynikko

    Vastaa

    Kyse on asiakkaiden hankkimisesta veronmaksajien piikkiin suuryrityksille. Haluatko maksaa uuden asiakkaan Unilever konsenin hiustuotteille työlläsi? Unilever rahoittaa myös paikallista puna/viher vaihtoehtoasi. Siksi mielipiteelläsi ei ole heille väliä.

  • Lord Mystery

    Vastaa

    Tuossa on oma häijy logiikkansa: maahanmuuttajat äänestävät paljolti vihreitä ja tuollaisella ehdotuksella varmistaa heidän äänensä. 

    Kyseessä on Vihreitten ”vappusatanen”, sillä erolla että tuo toteutetaan.

  • Että näin

    Vastaa

    Ja mitenkä kantaväestön kohdalla sovelletaan toimeentulotukilakia? Työttömyyskorvaus ja asumistuki lasketaan bruttotulosta, näin saadaan ”tulot” toimeentulotuen laskelmaan joka tietysti pienentää sitä. Vaikka asumistuki menisi suoraan vuokranantajalle, käymättä koskaan tilillä, katsotaan se tuloksi.
    Työttömyyskorvaus kuluu yleensä pakollisiin kuluihin, joita ei lasketa menoiksi vaan joutuu itse kustantamaan kuten vuokran omaosuuteen (yleensä suurin osa summasta), puhelinlaskuun liikkumiseen.
    Pahimmillaan toimeentulotukea ei saa kuin 37€/kk, tämä kattaa vaateostokset, ruoan, hygieniatuotteet, mitäpä luulette että tällä kaupasta saa näillä hinnoilla?

    Yhdenvertaisuuden vuoksi näille elintasoturisteille maksetaan kaikki kulut päältä pois kuten vuokra, sähkö, vesi, vakuutukset, ajoneuvot+ ajokortti, kalusteet etc. täydentävänä toimentulotukena sekä osan kustantaa migri. Unohtamatta kela goldille ladattavaa toimintatonnia jos on yksinäinen orpo raketti-insinööri.

  • juha II

    Vastaa

    Ruotsissa ELÄKELÄISET (kantaruotsalaiset) dyykkäävät roskiksia ja jakelevat ilmaisjakelulehtiä saadakseen lisätuloja. Lisäksi tavallisiin takseihin ja inva-takseihin annetut valtion määrärahat loppuvat jo alkuvuodesta. Kaikesta kanttisten sosiaalkietuisuuksista leikataan aina lapsia ja TIETENKIN vanhuksia myöten varsin vapaalla kädellä. Kaikki nuo ”säästetyt” summat menevät joko matutuksen tai silkan julkishallinnon korruption sekä täysin typerien ”taidehankintojen” ”Moolokin kitaan”. Kaiken lisäksi Matut ryöstävät, pahoinpitelevät ja murhaavat julkeasti hyvinkin iäkkäitä vanhuksia eikä armoa tunneta edes pyörätuolilla liikkuvia Ruotsin rakentajia kohtaan. Eräässä tapauksessa 80-vuotias mies pyörätuolissaan kadulla kaadettiin kumoon ja lyötiin ”kuin vierasta sikaa” ryöstön yhteydessä. Eli ählämit olivat taas elementissään ja ruotsalaiseen humanismisinhimilliseen tapaan keharit olivat niitä ”uhreja”. Tänä vuonna on ruotsalaisten koulujen edessä ammuttu 700 kertaa ganstereiden toimesta eli vieläkään eivät suvakit ole taputelleet vauvojaan tarpeeksi!

  • Nimetön

    Vastaa

    Oudoksi tuon vihreiden ehdotuksen tekee vielä se, että kaikki tuo raha, joka matuille jaetaan menee kulutukseen = luonnonvarojen tuhaalmiseen = ilmastonlämpenemiseen jne. Vihreiltä on hukassa oma ajatus..

  • Nimetön

    Vastaa

    Olen tässä jonkun vuoden seurannut kun seurakunta naapuri talossa jakaa ruokaa
    ma.aamuisin; siellä ne suomalaiset vanhukset seisovat keppien varassa,ja jotka eivät jaksa seisoa,niin käyttävät rollaattoria tai pyörätuolia.
    Erikoista siinä jonossa on se,että ei yhtään maahanmuuttajaa siellä ole näkynyt,onkohan niillä omat jonot jossain muualla vai onko se talouspuoli hoidettu kuntoon rahalla?

  • beldar

    Vastaa

    ”Hei! Me ollaan vihreistä.
    Haluamme kyykyttää suomalaisia. Tule mukaan! Se tuntuu niin hyvältä!”

    Tilanne saattaa tuntua mahdottomalta mutta muistakaa että järki voittaa pitkässä juoksussa.
    Tällaista vassarifasadia voi pitää yllä vain tietyn ajan ennen kuin ihmiset ymmärtävät missä mennään.

  • Ketku

    Vastaa

    HIRVITYS! Suomeen voi siis tulla kuka tahansa mistä tahansa hoidattamaan itseänsä Suomalaisten veronmaksajien rahoilla.

    ”Paperittomien terveydenhuolto on vihdoin hyväksytty eduskunnassa. Asiasta kertoo vihreät Twitterissä.

    Vihreiden mukaan uusi laki parantaa hyvin haavoittuvassa asemassa olevien paperittomien ihmisten asemaa.

    – Ihmisoikeuksien kannalta on oikein ja tärkeää, että takaamme kaikille välttämättömät terveyspalvelut, tviitissä kerrotaan.”

  • Nimetön

    Vastaa

    vihreet vetävät rahat omiin taskuisen sinä maksat hölmölöisten valtakunnassa

  • huolestunut vihreä

    Vastaa

    lisää rahaa maahantuloon saatava! mikään raha ei korvaa kurjuutta että euroa palamaan vaan!

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi