Väkivaltaa ihannoiva Dan Koivulaakso on vasemmistoliiton edustaja hallituksen varjoviisikossa

Varjoviisikon muut jäsenet ovat ministereitä. Dan Koivulaakso taas toimii Li Anderssonin valtiosihteerinä.

Poliittiset viholliset

Dan Koivulaakso on vasemmistoliiton edustaja hallituksen ”varjoviisikossa”. Aiemmin yleinen näkemys oli, että vasemmistoa edustaisi ryhmässä sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen. Selitys erityisjärjestelylle on se, että vasemmistoliitolla on vain kaksi ministeriä.

Kulissien takana Koivulaakso agitoi tovereitaan väkivaltaan

Vasemmistonuorten foorumilta vuotaneiden viestien mukaan Dan Koivulaakso on vuosina 2007 – 2009 osallistunut ahkerasti keskusteluun poliittisesta väkivallasta. Kirjoituksissaan Koivulaakso haaveilee ”taktisesta väkivallasta” ja kaasusumuttimien käytöstä valkoisia kansallismielisiä vastaan.

Kesällä 2009 Koivulaakso (punaisessa paidassa) järjesti väkivaltakoulutuksen Vasemmistonuorten kesäleirillä.

Koivulaakso on myöhemmin pyrkinyt esimerkillään kannustamaan vasemmistolaisia vapaaotteluharrastuksen aloittamiseen, mutta Koivulaakson oma tekeminen näyttää niin koomiselta huitomiselta, että vasemmistokulttuurin muuttaminen ei edennyt pidemmälle.

Lähteet: Uusi Suomi, OSINT

Äärivasemmistolainen väkivalta Antifa Dan Koivulaakso Kotimaa Poliittiset viholliset Varjoviisikko Vasemmistoliitto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Hh1488

  Vastaa

  mikö vitun pelle toi,on totaalinen harrastaja ‚joka käyny korkeintaa 2x alkeiskurssilla😃😃😃,tollai ku suojaus aukeaa joka alapotkussa ‚käy huonosti ku vastassa on vaikkapa jo keltasen vyön potkunyrkkeilijä.muutenki löysän näkönen pelle

 • p.grandell

  Vastaa

  heh, typerä puniikki, puna kenraali anderssonin taka-piru.heh…uskomaton parodia.. tälläinen puniikki hallitus tom of finlandiassa, typeryyden huippu osaajat. voihan nenä!

 • Runtifa

  Vastaa

  Mitä vittua noissa kuvissa tapahtuu? Ei noilla taidonnäytteillä vielä taktista väkivaltaa suoriteta.

 • JoodeJoode

  Vastaa

  Koivulaakso harrastaa punikkipotkuilua, potkuhousut jalassa näkyy olevan.

 • Tero

  Vastaa

  Onpa kyllä leppoisan, lepsun ja lupsakan oloinen tuo koivulaakso. Millaistakohan väkivaltaa irtoaa tuosta pikku pussukasta? Pelottaa vallan ajatellakin.

 • juha II

  Vastaa

  Hmmm.… Kuvissa ilmenee todellista vasemmistolaista ”rauhantyötä”! Vallankin kun ymmärtää ja tietää sen, ettei noilla ”aktiviteeteillä” ole tarkoitus vain pudottaa painoaan sekä kunnion kohentaminen. Toki aivan noin yleiseltä kannalta katsottuna mikään ei sulje pois sitä, että saavuttamiaan resursseja ei voi eikä saisi käyttää itsensä puolustamiseen. Vaikka tässä umpikierteisessä oikeusmurhavaltiossa siitä voi vankilaan joutuakin. Vm. on demla kommunismia, jota myös Yhdysvaltain demokraatti-kommunistit ajavat väkipakolla sisään piittaamatta mitään sellaisesta ”paperossista” kuin Yhdysvaltain perustuslaista ja sen kirjaimista. Etenkin v. 2019 BLM ja Antifa mellakoissa eli ”rauhanomaisissa” mielensäilmaisuissa jopa demokraatti pariskunta, joka puolusti taloaan ottamalla aseet esiin pelotteeksi aidan yli tunkevien ”vapaustaistelijoiden karkottamiseksi. Sikäläinen soros tuomari haastoi heidät oikeuteen ja heidät tuomittiin sakkoihin ja taisivat viedä täydellisen luvalliset aseetkin. Noh, ainakin tuosta oli se hyöty tahi haitta, että kysestä ”huligaani pariskunnasta tuli heittämällä Republikaaneja ja mies ilmoittautui puolueen paikallisvaaliehdokkaaksi.

 • pöh

  Vastaa

  Mulla ei ole mitään poliittista suuntausta, mutta toi Koivuhalko on surkein muistutus siitä, että ennen mielisairaat oli hoidossa ja nyt ne on politiikassa.

 • Salomon

  Vastaa

  Siinähän potkiskelevat, näkiski jotain sellasta livenä. Enemmän mua häiritsee ton läven pärstä, millaneha kilkutus ton vintillä oikee soi. Ihan terve vesseli.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi