Hoitajien orjuutuslakia ajava Vihreät: Laittomille siirtolaisille ilmainen terveydenhuolto!

Mikäli tämä ei hoitajille kelpaa, vihervasemmisto uhkaa heitä kovilla taloudellisilla ja juridisilla rangaistuksilla.

Poliittiset viholliset

Kuvakollaasi.

Hallituspuolue Vihreät esittää kansanedustaja Inka Hopsun suulla, että suomalaisten veronmaksajien tulisi kustantaa ilmainen terveydenhuolto ”paperittomille” eli laittomille siirtolaisille. Hopsu on viime päivinä puolustanut kantaansa Twitterissä.

Esitys on saanut pöyristyneen vastaanoton, koska Vihreät ajaa Marinin hallituksessa samalla terveysalan pakkotyölakia, joka kurjistaa alipalkattujen ja ylityöllistettyjen hoitajien asemaa entisestään. Samalla kun Vihreät ovat viemässä hoitajilta lakko-oikeuden, tahtovat he pahentaa hoitajien työtaakkaa tekemällä ilmaisesta suomalaisesta terveydenhuollosta vetovoimatekijän laittomalle siirtolaisuudelle.

”Nyt taataan paperittomien välttämätön terveydenhoito ja puretaan eriarvoistavaa lainsäädäntöä. Tänään käsiteltävä lakiesitys takaa kaikille Suomessa oleskeleville henkilöille välttämättömät terveyspalvelut,” Hopsu esitteli puolueensa tuoreinta saavutusta sosiaalisessa mediassa.

”Paperittomien terveydenhoito lisää koko yhteiskunnan hyvinvointia ja turvallisuutta. Laki lisää luottamusta julkista sektoria kohtaan ja madaltaa kynnystä hakea hoitoa esim. tartuntatautitilanteessa,” kansanedustaja perusteli linjaansa.

”Feminismiä” ja ”työväenluokkaa” poliittisina keppihevosinaan käyttävä vihervasemmisto tahtoo kieltää Suomen merkittävimmältä naisvaltaiselta alalta oikeuden vaatia parempaa palkkaa ja työoloja. Samalla hoitajat pakotetaan palvelemaan ulkomaalaisia elintasosurffareita, jotka ovat tunkeutuneet Suomeen laittomasti. Mikäli tämä ei hoitajille kelpaa, vihervasemmisto uhkaa heitä kovilla taloudellisilla ja juridisilla rangaistuksilla.

Lähde: Inka Hopsu

Elintasopakolaisuus Hoitajat Hoitoala Inka Hopsu Laiton siirtolaisuus Lakko Maahanmuutto Marinin hallitus Matalapalkka Naisvaltaiset alat Palkka Poliittiset viholliset Politiikka Rikos Rotu Sanna Marin Sosialidemokraatit Talous Terveydenhuolto Vasemmisto Vihreät Yhteiskunta

Keskustelu

25 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  On todella kummallista, ettei täältä edes yritetä poistaa laittomasti oleskelevia rotumuukalaisia, vaan vuosi vuodelta heidän terveyspalvelujaan ollaan jopa laajentamassa.
  Kun ei näköjään mitään asiakirjoja tarvita täällä oleskeluun ja palvelutkin järjestyy tuosta noin vaan, niin eikös sitten samantien voida avata se terveydenhoito koko maailmalle?
  Tätä ilmeisesti halutaan, kun katsoo äänestystuloksia.
  Jos ensi vaalien jälkeenkin on samanlainen meininki, niin suomalaiset voivat syyttää tästä vammailusta vain itseään.

  PS:n Rantasella oli hyvä ja asiallinen puhe tästä asiasta, kannattaa kuunnella.

 • TT

  Vastaa

  Valkoisten asuttamat länsimaat halutaan ohjelmallisesti värillistää. Meno ja meininki on aivan sama kaikissa länsimaissa ja siirtolaisia paapotaan, USA:ssa jopa erityisen hätäohjelman avulla:

  ”Chicago Mayor Lori Lightfoot on Wednesday issued a statement supporting Illinois Gov. J.B. Pritzker’s declaration of a state of emergency to provide housing and medical care to migrants.”

  https://www.newsmax.com/newsfront/chicago-migrants-lori-lightfoot/2022/09/14/id/1087491/

 • Se on täysin selvää

  Vastaa

  Vihreet on kaikesta päätelleen sairaita.

 • Suomi vajoo basgaan

  Vastaa

  Parempaa palkaa ei oikeen ois varaa maksaa julkisen alan työntekijöille vaan maan asiat tarvittais kuntoon laajemmin kokonaisuutena, silloin hoitsuillakin menis paremmin.

  • Hh1488

   Vastaa

   miten ei olis,kun sitä rahaa on ollut varaa syytää 40miljardia vuoden sisällä ulkomaille.miks sitä muka ei olis omaan kansaan??.

 • Nimetön

  Vastaa

  Pottunokille CIA:n paskaa taas naamalle ämpärikaupalla. Ja jos ei kelpaa, niin huudan naton apuun! Sä saat vaan sanoo: nam maiskis ompas hyvää, saiskos vähän lisää?

 • Pete

  Vastaa

  edelleenkin ulkomaisia elintasosurffareita, ei ulkomaalaisia elintasosurffareita.

  • GLGL

   Vastaa

   Ulkomainen tavara, ulkomaalainen ihminen.

 • society

  Vastaa

  Mielenvikasilla (vasemmistolaisilla) ei pitäisi olla oikeus mielipiteisiin

 • Bella

  Vastaa

  ”Samalla hoitajat pakotetaan palvelemaan ulkomaalaisia elintasosurffareita, jotka ovat tunkeutuneet Suomeen laittomasti. ”

  Tiedossa on kylla, etta milla tavalla tietyissa kulttuureissa suhtaudutaan naisiin. Viela ainakin muutama vuosi sitten esimerkiksi muslimipojat eivat pitaneet naisopettajaa minaan. 

  Jo nyt hoitajat karsivat vakivallasta tyossaan, se on siis suurimpia tyoloja alentavia tekijoita hoitotyossa. Mites sitten, kun nama naisia koiriakin alempina olentoina pitavat terroristit paasevat oikein ilmaiseksi hoitoon, ja ennen kaikkea myos kantasuomalaisten edelle, kuten saimme lukea eraasta viime aikojen valtionhallinnon paperista… 

  Absurdiksi on meno mennyt; narkkarit ja terroristit veroja maksavan duunariluokan edelle. Narkit ja terroristit myos tieteentekijoiden edelle (tasta on omakohtaista kokemusta), vaikka kova tiede ja myos yhteiskuntatieteet ovat taanneet ihmiskunnan elinolojen asteittaisen parantumisen. Miten nyt kay, kun tiedetta ei enaa arvosteta, vaan paaasia on narkkarien ja terroristien hyvinvointi…Narkit ja terroristit myos suomalaisen koyhan edelle…

 • Tomi

  Vastaa

  Tulevaisuuden Suomessa thaimaalaiset ja filippiiniläiset hoitajat kasvattavat ja hoitavat tulevaisuuden suomen thaimaalaisia, filippiinejä, somaleja, irakilaisia jne. Väkiluku on jo nyt kasvanut 30 vuodessa 4,9 miljoonasta 5,6 miljoonaan ja tarvitsemme yhä runsaasti lisää runsaasti lisääntyviä ulkomaalaisia, joita hoitamaan sitten tarvitaan lisää ulkomaalaisia.

  • Bella

   Vastaa

   Ei se filippiinilainenkaan tyydy hoitajan paskapalkkaan, kun kerran paasee sisaan suomalaiseen jarjestelmaan ja joutuu maksamaan verot ja oman elamisensa itse. Samoin huomaa, etta suomalainen sisar ei tee paskaduunia, silloin thaikku ja filipiinitarkin alkaa vahan mietttia, etta miksi hankaan tekisi duunia paskapalkalla, ja vielapa tyota, jota ei Suomessa arvosteta, vaikka se tyo on itse asiassa yksi tarkeimmista toista.

 • Salomon

  Vastaa

  Mitä helvettiä tässä maassa tapahtuu

 • Juha

  Vastaa

  Nyt laittakaapa hoitajat oikein kunnolla kyykkyyn.. ettette ikinä eläessänne äänestä koskaan enää edes vahingossa punavirheitä.

 • Bella

  Vastaa

  Jatko edelliseen: thaikut ja filippiinilaisetkin menevat toihin maihin, joissa sairaanhoidosta maksetaan. Kannattaa vilkuilla ymparilleen: melkein kaikkialla sairaanhoitajan tyosta maksetaan VAHINTAAN 1ooo euroa enemman kuin Suomessa.

 • On toiminnan aika

  Vastaa

  Ellei mahdollisimman nopeasti ala tapahtua vastarintaliikettä peli on pelattu.

  Tarvitaan televisiolähetysten kaappausta/häirintää/hakkerointia. Uskallusta tehdä asioita mihin juuri kukaan meistä ei ole tottunut.

  Tarrojen liimaaminen tai pride lippujen polttelu ei meitä auta.

  Tilanne on todella paha, ja tulevaisuuden näkymät todella synkät. Eikä mahdollinen talousromahdus meitä auta. Ihmiset muuttuvat silloin vielä enemmän pelosta jäykiksi ja laulavat orjallisesti sen lauluja jonka leipää syövät.
  Näköalattomuus eurostoliiton digisossu valtiossa dominoi. 

  Vihreä siirtymä on peruttava. Käteisrahaa ei saa lopettaa. Valitettavasti paska aivoiset orjat on niin aivopesty ettei mikään liiku korvien välissä.

  Meidän on pakko aloittaa toiminta eikä jäädä odottamaan lisää pettymyksiä.

  • ValhallaX

   Vastaa

   Näin on.

 • Julli

  Vastaa

  Virheet ovat nimensä mukaisesti virheitä.

 • juha II

  Vastaa

  Vihreä puolue on maailmanlopun kultti, jonka ihmisvastaisuus, ihmisvihamielisyys ja lopulta suomalaisvastaisuus yhdistettynä sen syntyhistoriaan puolueena johon liittyi suuret määrät ent. äärikommunisteja on tämä poliittisena puolueena toimiva epäsikiö totalitärismiä kannattava murhalahko. Erityisesti kaikkein vastenmielisimpiä piirteitä on rasistinen viha valkoisia eurooppalaisia vastaan erityisesti miespuolisia. Vm. ovat suorastaan suoran ja peittelemättömän kansanmurhan kohteena ja mikä pahinta tästä barbaarisesta vihasta joutuvat kärsimään länsimaisissa sairaalla feminismillä kyllästetetyillä vihalla joutuvat valkoiset miejenalut kärsimään sairaimmillaan jo vauvasta lähtiien. Lisäksi LGBTQ+ liikkeen avoin lobbaaminen, pikku-lasten silpominen nk. ”sukupuolenvaihtoleikkauksissa”, satanismin ja islamin tunkemista nk. ”monikulttuurisuuden” kulttuurimarxismin oppien mukaisesti tuhota Eurooppa aina Yhdysvaltoihin saakka. Ruotsissa EI ole MITÄÄN jakoa enää valkoisten etnisten ruotsalaisen päästä terveydenhuoltopalveluiden piiriin, koska kädellisten etu ENSIN jokaisella ruotsalaisen hulluinhuoneen yhteiskuntarakenteesta. Jos joku vanhus kiroaa väsyksissään ja toivottomuuksissaan muslimit alimpaan helvettiin somessa. Seurauksena tästä on nettipoliisien kuseskelun jälkeen tuomiona yli 1000 kruunun sakot. Eläkeläiset Ruotsissa jakavat ilmaisjakelulehtiä saadakseen lisätuloja ja tonkivat roskalavoja minimaalisten eläkkeiden takia ja niiden korkean verotuksen takia. Eläkeikää on nostettu niin, että ruotsalaisten punaniskojen on oltava yhä kaemmin työelämässä, jotta rikolliset, laiskat ja ylimielisyyttä täynnä olevat haittamaahanmuuttajat saavat kuninkaallisen kohtelun.

 • hellen

  Vastaa

  Rakkaat vihreat, voisitteko taman kuultuanne lahettaa afrikkaan miljoonia pareja vesisuksia, jottei naille suomen pelastajille pukkaisi masennusta tylsan merimatkan aikana…vesiurheilu myos selittaisi oivasti miten passi paasi katoamaan, ja pieni huvi on aina paikallaan ettei vahingossakaan ala ajattelemaan mita taakse jatetylle ”kohdulle” ja lapsille on kaynyt.

 • Nimetön

  Vastaa

  Kannattaa opetella kirjoittamaan tai ainakin hankkimaan parempi tekstinkäsittelyohjelma, kun kirjoittelee noita artikkeleja.

  • Bella

   Vastaa

   Totta ihmeessä vain nimimerkki ’nimetön’ huutelee tällaisia. Kehtaisitko omalla nimellä tai tunnistettavalla nimimerkillä ja naamalla kritisoida?

 • Halvat huorat johtavat Suomea (whore PM)

  Vastaa

  Piripääministeri Marin aisaparina stasi-ympäristöministeri Ohisalolle.

  https://m.youtube.com/watch?v=WPZ04YshdLU&feature=youtu.be

 • Suomen alennustila

  Vastaa

  Kouluampujien Suomessa nuoret oppilaat ottavat nyt mallia piripääministeristä. Ei hyvä yhdistelmä huumeet ja aseet.

  https://m.youtube.com/watch?v=5QzXnE840T8&feature=youtu.be

 • Nationalisti

  Vastaa

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c4ead94e-9c1d-4948–8145-eb9ab5341371

  Näin paljon poliitikkoja kiinnostaa suomalaisten asiat.
  Miten tässä toteutuu mikään ”demokratia”, kun POISSA on 106 edustajaa?
  Jokaiselle, jolla ei ole hyväksyttävää syytä/sairaslomatodistusta —> monoa välittömästi tuosta talosta.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi