Huumekauppias-Aarnion oikea käsi puolustaa nyt Elokapinaa, on ”antirasisti”

Runeberg on kokenut viime vuosina kummallisen muodonmuutoksen julkisuutta vältelleestä rikosylikonstaapelista äärivasemmistoa mielisteleväksi some-aktivistiksi.

Poliittiset viholliset

päivitetty

Mikael Runeberg.

Kotimaisen huumekaupan johtajiin lukeutuneen Jari Aarnion ”oikeana kätenä” pidetty entinen rikosylikonstaapeli Mikael Runeberg tuomitsee sosiaalisessa mediassa kansalaisaktivistien tempauksen Elokapinaa vastaan. Tänä viikonloppuna joukko suomalaisia ampui Jyväskylässä lannoite- ja hapansilakkasekoitusta valkoisiin kohdistuvaa rasismia lietsovan Elokapinan edustajien päälle.

Runeberg päivitteli tempausta yhdessä äärijuutalaisen aktivisti Dmitry Gurbanovin kanssa Twitterissä. ”Nää on kyllä eräänlaista sakkia. Hyväksytään mitä tahansa, joka kohdistuu Elokapinaan ja ulistaan jos joku vähän katsoo pahalla ’omia’. Tosin tällainen kehitys on yhteiskunnassa vaarallista,” Runeberg kirosi.

Runeberg on kokenut viime vuosina kummallisen muodonmuutoksen julkisuutta vältelleestä rikosylikonstaapelista äärivasemmistoa mielisteleväksi some-aktivistiksi. Muodonmuutos alkoi sen jälkeen, kun Runebergin esimies, Helsingin huumepoliisin johtaja Jari Aarnio jäi kiinni huumekaupasta ja muista raskaista rikoksista.

Tukea Jari Taposelle ja suomalaisten sananvapauden rajoittamiselle

Pian poliisin pyörittämää huumekauppaa tutkineet viranomaiset pääsivät Aarniota aktiivisesti avustaneen Runebergin jäljille. Runeberg menetti työpaikkansa poliisissa vuosia jatkuneen oikeusprosessin myötä ja on kertonut työskennelleensä sittemmin sairaanhoitajana.

Joulukuussa 2020 korkein oikeus kovensi Runebergin tuomioita useista virkavelvollisuuden rikkomisista ja virkasalaisuuden rikkomisesta. Runeberg on laskenut nyt sen varaan, että hän kykenee puhdistamaan nimensä lobbaamalla kovaäänisesti maahanmuuton, kulttuurimarxismin ja ilmastokommunismin puolesta.

Viime aikoina Runeberg on vaatinut ”n‑sanan” eli neekeri-sanan julkisen käytön kieltämistä, mustalaisiin kohdistuvan erittelyn lopettamista rikostilastoinnissa ja valtakunnallisia toimia ”rasismia” vastaan. Sosiaalisessa mediassa hän antaa mielellään tulitukea entiselle kollegalleen Jari Taposelle, kun tämä käy monomaanista ristiretkeään ”suomalaista rasismia” vastaan.

Lähteet: Mikael Runeberg (1, 2, 3, 4, 5), Uusimaa

Elokapina Huumekauppa Jari Aarnio Kotimaa Poliisi rikollisena Poliisin korruptio Poliittiset viholliset Rikos Uutiset

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  ” on kertonut työskennelleensä sittemmin sairaanhoitajana.”

  Miten tuollaiselle tyypille annetaan edes oikeuksia työskennellä sairaanhoitajana? Yhteiskunnan hylkiö tuosta olisi pitänyt tehdä jo aikoja sitten.

 • TT

  Vastaa

  Onpa pelle. ’Neekeri’ on ihan kaunis ja alun perin aivan harmiton sana. Marxistit näkevät valkoista ylivaltaa ja rotusortoa kaikkialla ja tuomitsivat ’neekeri’- sanan, koska se jotenkin muistuttaa USA:n ’nigger’-sanaa. Suomessa oli tuolloin jo käytössä halventava ’nekru’-sana, varsin harmiton tosin sekin.

  Neekeri-sanan kiellosta syntyy huvittavia tai kiusallisia tilanteista. Eräs poliittisesti korrekti tuttava yritti kertoa, että hänen tyttärellään on uusi kaveri, joka on neekeri. Poikaa kuvailtiin monenlaisille eri kiertoilmaisuillla. Tilanne oli naurettava, koska luontevaa sanaa ei voinut käyttää.

 • pertti grandell

  Vastaa

  siinä sen näkee, rikollinen hakee yhteiskunnalta apua, kommunismin avulla,kun on pudonnut jo elämän kelkasta, täys #######

 • Louhi

  Vastaa

  Tätä nykyä varsin tavanomainen suunnanmuutos. Jostain syystä yllättävänkin moni rikollinen kokee tehtäväkseen ryhtyä somevaikuttajaksi ja sellaisena saarnata kansallismielisyyden pahuudesta. Käytännössähän nämä ovat Polpon tallihuoria, jotka imevät siihen saakka, kun vetskari on auki.

 • Pekka

  Vastaa

  ”kykenee puhdistamaan nimensä lobbaamalla kovaäänisesti maahanmuuton, kulttuurimarxismin ja ilmastokommunismin puolesta.”

  Mikäli joku on rikollisella toiminnallaan aiheuttanut Suomen yhteiskunnalle vahinkoa, mielestäni ainoa oikea tapa puhdistaa nimensä on toimia 100% isänmaan puolesta koko loppuelämän ajan. Lobbaamalla asioita, jotka aiheuttavat vain lisävahinkoa Suomelle, ei puhdista nimeä, vaan pilaa sen lopullisesti, vaikka kuinka olisi Runeberg.

 • Timppis

  Vastaa

  Diilerit ja vasemmisto leikkii samalla hiekkalaatikolla.pääseekö hoitsuna käsiksi kivoihin troppeihin.jutuista päätellen kyllä.

 • Mr.AG

  Vastaa

  Mikä olisi seuraavana? Entinen Pedofiilistä tuli Anti Rasisti? Eikun voi hittolainen toi tapahtui jo. 

  ”Tiedän että olen pedofiili mutta onneksi en ole rasisti” – Random Twitter jäbä

 • juha II

  Vastaa

  Bolsevikitkin käyttivät ”sielunsa pesseitä” rikollisia oman hallintonsa erinäisiin tehtäviin, joissa ei paljoa ”small talkia” tuhlailtu nk. ”hallitoalamaisten” eli kansanvihollisten vilja-aittoja tyhjennettäessä!
  Pollisin polpous on yhtälailla samalainen itsestäänselvyys kuin jäniksen pitkät korvat!
  Tuollaisista pudokkaista on aina kehkeytyneet pahimpia sananvapauden ja kansalaisten perusvapauksien vihiollisia, sillä itsensä rehabilitointi jälleen ”yhteiskuntakelpoiseksi” vaatii nousemista sille aallonharjalle, joka on umpikieroutuneen yhteiskunnan valtavirta. Ja kaikesta siitä huolimatta tällainen ihminen tuntee koko ajan olevansa epäonnistunut yksilö, jolla ”Oli elämän kaikki valttikortit kerran kädessään”! Mutta sitä vastoin umpikiero yhteiskunta on tästä ”vapaustaistelijasta” onnesta soikeana!!!

 • Plääh

  Vastaa

  Aarnio eiollut huumekauppias. Halusi vain radiopuhelinbisnekseen.

  Ei ylätä, että oikea käsi on kommunisti. Podcastisarjasta Pasila-syndrooma selviää, että Aarnio tulee duuunarikodista ja on vasemmistolaishenkinen itsekin. Mutta hän oli liian hyvä poliisi ja nimenomaan rikollinen KRP lavasti eliitin käskyttämänä miehen joksikin rikolliseksi. Aivan kuten Riekin EK lavasti aikoinaan Walleniuksen kyydittäjäksi. Suosittelen lukemaaan hänen kirjansa Myrkky

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi