Ilmastokommunistit tyhjentelevät katumaastureiden renkaita ympäri Amerikkaa

Trendi on alun perin lähtöisin Britanniasta ja tulee todennäköisesti ennen pitkää leviämään Elokapinan kautta myös Suomeen.

Poliittiset viholliset

Radikaalien ilmastonmuutosuskovaisten ryhmä nimeltä Renkaiden tyhjentäjät on ilmoittanut päästäneensä ilmat pihalle useiden kymmenien katumaastureiden renkaista eri kaupungeissa Amerikassa.

Ilmastokommunistit ovat samalla jättäneet autojen omistajien tuulilaseihin viestin, missä he muun muassa sanovat: ”HUOMIO – Sinun bensasyöppösi tappaa. Olemme tyhjentäneet yhden tai useamman renkaistasi. Tulet olemaan vihainen mutta älä ota sitä henkilökohtaisesti. Kyse ei ole sinusta, vaan autostasi.”

Viesti jatkui: ”Teimme tämän koska ajamisella urbaaneilla alueilla massiivisella ajoneuvollasi on suuri vaikutus toisiin. Meidän on tehtävä hätätoimenpiteitä päästöjen vähentämiseksi välittömästi. Olemme ottaneet toiminnan omiin käsiimme, koska hallituksemme ja poliitikkomme eivät ota.”

Ryhmä kertoo nettisivuillaan ottavansa kohteekseen katumaasturit ynnä muut suuret ajoneuvot ja kannustaa kaikkia päästämään ilmat näiden renkaista.

”Tyhjentämällä toistuvasti renkaita ja kannustamalla muita toimimaan samoin, tulee muuttamaan tyhjennetyn renkaan vaivan suureksi esteeksi ajella massiivisilla tappaja-ajoneuvoilla kaduillamme.”

Lähteet: NY Post, Western Journal

Elokapina Poliittiset viholliset Rikos Ulkomaat

Keskustelu

13 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Toivottavasti tuollainen ryhmittymä tulee kohtaamaan massiivisen selkäsaunan mahdollisimman nopeasti.

 • gg

  Vastaa

  Ei mitään henkilökohtaista. Tuhotaan ja vandalisoidaan vaan sinun henkilökohtaista omaisuutta. Mutta nothing personnel. Autoista me siirrytään seuraavaksi sinun muun omaisuuden vandalisointiin eli talon ja tontin vandalisointiin, sitten sinun lemmikkien vandalisointiin, sitten sinun perheen vandalisointiin. Mutta ei mitään henkilökohtaista. Muista se. Älä ole vihainen.

 • TT

  Vastaa

  Kommariaktivistit ovat aina samanlaisia: rasittavia typeryksiä ja riesakkeita, joilla ei ole omaa elämää ja niinpä he päättävät ryhtyä ”parantamaan maailmaa” keinoilla, joilla voivat olla mahdollisimman suureksi vaivaksi kanssaihmisilleen ilman mitään vaikutusta siihen ongelmaan, jota he muka korjaavat. Tarkempi paneutuminen ilmastokulttiin paljastaa, että asialla ovat globalistiset oligarkit, jotka hamuavat itselleen maailman kaikkea omaisuutta ja varantoja kuten viljelysmaita tai vesilähteitä. Tavallisten ihmisten hiilipäästöt eivät hetkauta ilmastoa mihinkään. Kaikkein vähiten on merkitystä suomalaisten päästöillä.

  • Juha

   Vastaa

   Olet niin oikeassa. Viherkommunistit haluavat siirtää kaiken omaisuuden globaalin rahaeliitin omistukseen ja itse asua LGBT-parinsa kanssa vuokralla pimeässä kylmässä betonikopissa ja syödä soijaa ja torakoita.

   WEF kommunistinen ideologia: Go from owning to using. Luopukaa kommunustit yksityisomistuksesta niin globaalirahaeliitti rikastuu.

 • Juha

  Vastaa

  Ilmastoterroristit ovat eliitin ja hallitusten suojelussa. Yksityisautoiluhan on rikos. Lontoossa jää 99 %a autovarkauksista selvittämättä koska poliisi keskittyy tärkeämpiin asioihin, kuten ajatusrikollisten valvontaan.

 • Suomalainen mies

  Vastaa

  Yhdysvalloissa luvassa kuolettavia lyijymyrkytyksiä renkaiden puhkojille.

 • Jörgen Hainz

  Vastaa

  Otan kiinni enkä ilmoita poliisille. Vetelen turpaan siihen malliin että ei tee mieli tyhjentää renkaita sen jälkeen.

 • Näin se vaan on

  Vastaa

  Ilmat noista idiooteista pitäis päästää pihalle.

 • Autoilija

  Vastaa

  ”Kyse ei ole sinusta, vaan autostasi.”
  Tuohon on hyvä todeta siinä vaiheessa kun kommari jää kiinni teosta ja auton omistaja hakkaa kommarin päätä asfalttiin että ”Älä ota tätä henkilökohtaisesti, kyse ei ole sinusta vaan siitä mitä menit tekemään” 😁

 • Timppis

  Vastaa

  No kun kuorma-autojen renkaita aletaan puhkomaan loppuu kaupasta soijanakit idut ja tofut.mitäs sitten syötäisiin?

 • juha II

  Vastaa

  Nämä pullamössö kommarit eivät polje edes pyörää vaan sen pitää olla sähköpyörä, jonka akun tuottamisprosessi raaka-aineesta asti on sellaista luonnon raiskaamista mukaan lukien kehitysmaiden lapsityövoiman. Että sen voi rinnastaa suoraan atomipommiin, mutta ei – yllätys, yllätys – luontoystävälliseen nharkittuun ydinvoimaan tämän päivän teknologisella tietämyksellä. ”Tuulimyllyt” rinnastuvat myös suoraan luontoa vastaan käyväksi teknologiaksi vielä, koska sen hyötysuhde on mitätön ja tekniikka elinkaareltaan lyhyt. Ja murhaavatpa ne myllyjen lavat suuria määriä erilaisia lintuja, että verrattuna kotkan ampuneen saamaan rikosoikeudelliseen sanktioon. On nyt markkinamiesten ja vihreiden hömelöiden mielestä asia niin yhdentekevä kuin se voi vain rahan ahneille liikeyhtiöille ja putkiaivoisille viherpiiperöille olla. Kun raha kilisee ja vihreiden puoluekokouksessa murehditaan ihmisten liian mukuvuudellista elämänlaatua. Silloin ei ”lillukan varsiin tartuta” ellei se sitten ole eräs keino pelastaa ilmasto, mutta ihminenhän ei samaan kuvioon mahdu kuin maatuvana ruumiina!

 • GLGL

  Vastaa

  Renkaiden tyhjentäjät: ”tappaja-ajoneuvoilla kaduillamme.”

  ”kaduillamme”? Nämä ilmoittavat omistavansa kadut, vaikka heistä valtaosa ei varmasti ole osallistunut mitenkään ko. katujen rakentamiseen ja ylläpitoon, edes veronmaksajan roolissa. Kommunismia pukkaa.

 • Late

  Vastaa

  Mulla on mersuissa 360 astetta kamerat. Helpottaa parkki halleissa yms ahtaissa paikoissa peruuttelua. Mutta jää kyllä ilkivallan tekijöiden naamat yms talteen kun ne alkaa kuvaan heti jos autoa edes hipasee kun ovet on lukossa. Naamansa löytääkin heti sosiaalisesta mediasta ja lasku sekä turpasauna on todella kova eikä kiinnosta onko rahaa kun kyllä sitä löytyy pikku neuvottelun jälkeen

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi