Vasemmistoliitto löi lukkoon ristiriitaisen Nato-kannan ja vaatii huumeidenkäytön dekriminalisointia

Vasemmistoliiton puoluekokous pidettiin Porissa. Erityisesti Vasemmiston uusi Nato-kanta on noloa kiemurtelua.

Poliittiset viholliset

Li Andersson.

Ennen Nato-vastaisena puolueena tunnettu Vasemmistoliitto on virallisesti kääntänyt takkinsa. Nyt puolue nostaa kätensä ilmaan ja ei edes halua ottaa kantaa sionistiseen sotilasliittoon liittymisestä. Kuitenkin liittymiselle asetetaan ehtoja, joiden mukaan ”jäsenyys tulee olemaan puolustuksellinen, eikä maahan oteta ydinaseita, pysyviä Naton sotilastukikohtia tai pysyviä Naton joukkoja”, ikään kuin Suomen mielipiteillä olisi mitään merkitystä.

Samaan hengenvetoon puolue vaatii terroristijärjestö PKK:n poistamista EU:n terroristilistalta. Tähän mennessä PKK-terroristien suojelu on ollut suurin yksittäinen kiistakapula Suomen ja Ruotsin Nato-neuvotteluissa ( 1, 2 ). Tämän lisäksi Vasemmistoliitto pyrkii lopettamaan kaiken asekaupan Turkin kanssa.

Entistä huumemyönteisempi linja

Vasemmistoliiton puoluekokous päätyi lähes yksimielisesti vaatimaan kaikkien huumausaineiden käytön dekriminalisointia ja käyttöhuoneiden perustamisen mahdollistamista. Tällöin huumeiden käyttö ja vähäisten määrien hallussapito ei olisi rangaistavaa. Linjauksesta ei selviä, olisivatko puolueen edustajat itse valmiita asumaan käyttöhuoneiden läheisyydessä.

Lähteet: HS, Kauppalehti

Huumeet Kotimaa Nato PKK Poliittiset viholliset Rappiokulttuuri Sionismi Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

11 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • ihme kitinää

  Vastaa

  Eikö nää pällit ymmärrä että jos NATO-tulee niin ne ei kysele mitä aseita ne sijoittaa Suomeen. Allekirjoitetuissa sopimuksissa todetaan että ne määrää. Jos esim. NATO määrää Suomen hyökkäämään Venäjälle niin täältähän hyökätään. Tai jos NATO tarvitsee kesämökkisi virkistyskäyttöön niin se ottaa. Ja me maksamme kulut.

  Se mitä joku Anderssin poika piipittää ei kiinnosta niitä sen jälkeen kun paperit on allekirjoitettu. Ne käskee Suomessa.

  • Älä valehtele

   Vastaa

   Koko Suomen hallitus on höyryävää sontaa.
   Mutta sinä lasket täyttä ryssän propagandaa.
   Natopapereissa on allekirjoitushetkellä mahdollisuus kieltäytyä ydinaseista maaperällämme.
   Vai väitätkö että esimerkiksi Virossa ja Norjassa olisi ydinaseita naton käskyttämänä.

   • GLGL

    Vastaa

    ”Natopapereissa on allekirjoitushetkellä mahdollisuus…”

    ??
    Suomi on näyttänyt mallia, kuinka sopimuksia rikotaan. Miksei nato tekisi samoin?
    Ei pidä olla naiivi hölmö.

  • TT

   Vastaa

   Nato ei määrää mitään, mutta suomalaiset poliitikot on helppo taivuttaa hyväksymään vaikka mitä itsetuhoisia kampanjoita Venäjää vastaan, jos se on Naton päällepäsmärin ja päärahoittajan eli USA:n toivomus. Turkin Erdogan on huikea esimerkki siitä, että Natossa voi toimia varsin omapäisesti, jos vain on halua ja kykyä. En ole Nato-jäsenyyden kannattaja millään muotoa ja VL on surullinen esimerkki suomalaisten poliitikkojen periaatteettomuudesta ja kyvyttömyydestä lukea maailmanpolitiikkaa. USA-vetoinen länsi-imperiumi on kaatumassa omaan juutalaiseen mahdottomuuteensa ja sen instituutioista kuten Natosta pitäisi pyrkiä eroon. Ryssittelijät elävät menneisyydessä. Natottajat käyttävät heidän vanhoja kaunoja hyväkseen ja vedättävät mennen tullen Naton maksumiehiksi ja tykinruuaksi Venäjää vastaan.

   • Älä valehtele

    Vastaa

    Niinkö? Jiisusksesi putin tässä päivä, pari sitten kertoi että rinnastaa itsensä edes menneeseen neuvostoliiton keisariin ja monta kertaa sanonut että nostaa venäjästä neuvostoliiton uudestaan.
    Te putinistit tässä elätte jossai sadussanne.

   • Zatan Ihrahimovitsi

    Vastaa

    Vasemmistoliitto on perustettu SKP:n rahoilla, eli siis Neuvostoliiton rahoilla. SKP:n omaisuudessa oli Suomen saksalaisilta 1944 takavarikoitua varallisuutta, minkä NL antoi Suomen kommareille. Näitä rahoja kommarit sitten sijoittelivat talouden ”kasinovuosina” kasarilla, tehden valtavat tappiot 🙂
    Verotkin kierrettiin vaihtovelkakirjajärjestelyllä, joten jotain jäi sitten vl:n perustamiseen huomenlahjaksi.

 • pöh

  Vastaa

  Li Andersson on kyllä hyvä keulakuva vasemmistolle, näyttää todellakin huumeidenkäyttäjältä.

 • Leino Kimmo

  Vastaa

  On otettava huomioon 2015 allekirjoitettu ( 1 kenraali ) Isäntämaasopimus; jota tässä tuskin ollaan huonontamassa Naton kannalta ? ( kirja Näin Suomea viedään )

  Mutta taustalla tapahtuu paljon isompia asioita; Suomea ollaan valloittamassa taloudellisesti EU:n kautta : Maaseudun Tulevaisuus; ”Pientalojen energiaa säätäville pakkoremonteille täystyrmäys puolueilta:” Kuin paskalaki.

  Kun vaalit on käyty takit kääntyvät ja Suomen viimeiset velasta vapaat kiinteistöt saadaan EPN:n lainojen vakuudeksi.Tiesittekö, että salassa ( media ei uutisoinut ) panttikirjojen hallinta siirrettiin Maanmittauslaitokselle ja ompa löytynyt paljon panttikirjoja, joita pankki EI ole palauttanut oikealle nimelle lainan maksamisen jälkeen .

  Suosittelen kaikkia tässä tilanteessa olevia tarkastamaan tietonsa Maanmittauslaitoksen sivuilta. Oma taistelu panttikirjan omistajasta pankkia vastaan kesti 7 – 8 kuukautta ! ( 2 vuotta sitten ).

  Nyt siis ihmisille halutaan velkaa pakkolainsäädännöllä ! 

  Sanon vaan, että homma haisee 90-luvun kuppaukselle !

 • juha II

  Vastaa

  Kertokoot kuvituskuva kaiken!

 • Arkinen aasi

  Vastaa

  Andersson näyttää kyllä siltä että jokin laiton aine maistuupi… Hyvä keulakuva vasemmiston aaseille.

 • GLGL

  Vastaa

  ”…rinnastaa itsensä edes menneeseen neuvostoliiton keisariin…”

  Hesaristako tuon luit, vai iltapas*asta?
  Oletettavasti iltapas*asta, jos siellä väitettiin rinnastaneensa itsensä neuvostoliiton keisariin
  (jutun keksineen toimittajan yleistietojen taso viittaisi siihen).
  Oliko samassa uutisessa, kuin väite, että Venäjä korjaa panssareitaan pesukoneen osilla?

  Lue vähemmän, tiedä enemmän.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi