Jari Taponen: Ukrainan tapahtumat todistavat, että kiihottamispykälää tarvitaan

Taposen mukaan Butšassa raportoidut ihmisoikeusrikokset ovat "vihapuhujien" syytä.

Poliittiset viholliset

Jari Taponen.

PolPon (poliittinen poliisi) ylikomisario Jari Taponen käyttää Ukrainan tapahtumia keppihevosena pyrkiessään rajoittamaan suomalaisten sananvapautta. Taposen mukaan Butšassa raportoidut ihmisoikeusrikokset ovat ”vihapuhujien” syytä.

”Bucha joukkomurhat vahvistavat jälleen käsitystä ihmisestä petolajina, joka tappaa omaa lajiaan. Pidäkkeitä poistetaan toisten järjestelmällisen epäinhimillistämisen avulla. Tämä on keskeisin syy, miksi meillä kiihottaminen kansanryhmää vastaan on kriminalisoitu,” ylikomisario julisti Twitterissä.

Kiihotuspykälän nojalla suomalaisia on viety oikeuden eteen viime vuosina esimerkiksi Raamatun siteeraamisen, maahanmuuttajien virallisten rikostilastojen esittelyn ja Koraanissa kuvattujen ”profeetta” Muhammedin seksiseikkailujen referoimisen vuoksi. Taponen ei tietenkään osannut kertoa, miten nämä liittyvät millään tavalla Butšan tapahtumiin.

Vaikka Taponen esiintyykin tällä kertaa tiukan linjan laillisuusmiehenä, olivat asiat toisin vielä viime syksynä. Kun Helsingin käräjäoikeus totesi puoli vuotta sitten, että hakaristilippujen kantaminen mielenosoituksissa on laillista, uhosi Taponen, ettei Helsingin poliisi tule kunnioittamaan oikeuden linjausta.

Lähde: Jari Taponen

Islam Jari Taponen Kiihottaminen kansanryhmää vastaan Kotimaa Kulttuurimarxismi Poliisi Poliisivaltio Poliittiset viholliset Politiikka PolPo Sananvapaus Sensuuri Ukraina Yhteiskunta

Keskustelu

22 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Tekijämies

    Vastaa

    Taponen on kokemusasiantuntija, koska hän on joutunut toistuvasti raakalaismaisen vihapuheen uhriksi ja hän on tehnyt lukuisia menestyksekkäitä rikoilmoituksia aiheesta. Itse asiassa Taponen on täydellinen viharikosten uhri. Poliisina taas Taponen on epäonnistunut.

    Nyt olisi Taposella erinomainen paikka hankkia nostetta urallensa ja hän voisi lähteä Ukrainaan opettamaan tapakasvatusta ja sivistynyttä keskustelukulttuuria taisteleville osapuolille.

    Taponen=rauhanlähettiläs

  • otto suni

    Vastaa

    Taposen kryptinen ulostulo ei selvitä sitä onko kyseessä Azov-pataljoonan kiihottuminen kuullessaan venäjänkileistä puhetta ja siksi oli surmattava hieman siviilejä BBC:n kuvausryhmää varten?

    Mahdolliset surmat tapahtuivat vasta 3 vrk sen jälkeen kun kaikki venäläisjoukot olivat lähteneet ko. kaupungista, joten nyt todellisuudessa kiihotetaan suomalaisia hyökkäämään Venäjälle!
    otto suni

    • Zardex

      Vastaa

      Periaatteessa mahdollista, että Buche alueella tällaisia surmia olisi tapahtunut sen jälkeen kun Venäläiset olivat jo poistuneet, mutta kuitenkin video ja kuva-analyysit paljastavat, että tämän ukrainalaisen TV tiimin kuvaamat ”ruumiit” eivät taida olla kuolleita. (Samoja ”ruumiita” useammassa kuvauspaikassa, kävelemään nousevia ja käsiaan liikuttavia ruumiita mm.) Todisteita siitä, että ukrainan joukot ovat tappaneet venäläisten jakamilla ”siviili” tunnuksilla, eli valkoinen hihamerkki, varustetuja siviileitä on taas muilta alueilta.

      • Ei toi voi olla tosissaan..

        Vastaa

        Haluatko vielä kertoa, että venäjä ei ole hävittänyt esim. suomen sukuisia kansoja? Kun venäjähän ei hävinnyt sotaa sen on jatkanut tuhotöitään koko sen ajan ~80vuotta.

        Herra ”kansallis”mielinen.

        P.S. Kyllä muuten ihan oikeasti ihmiset ymmärtävät minkä kansan mielinen olet, kerron ihan vain jos meinaa motivaatiosi loppua.

        • Nimetön

          Vastaa

          Nyt on puhe Ukrainan sodasta.

      • Venäläinen logiikka..

        Vastaa

        Ukrainalaiset on oikeasti varmaan pirun ovelia ja pitkäpinnaisia, halusivat teurastaa omiaan vauvasta muoriin mutta malttoivat odottaa venäjän hyökkäystä ja vasta sen jälkeen alkoivat omiaan raiskaamaan ja tappamaan kun venäjä vetäytyi pommittivat siinä samalla omat kaupungitkin kun eivät pitäneet arkitehtuurista, että saisi näyttämään sen venäjän teoilta, kyllä tuossa on kyllä selllainen logikkka, että sen on pakko olla totta.

  • Kuka mistäkin

    Vastaa

    Yleensähän se on niin että puheista kiihottuvat vain ne joiden maailmankuvaan ja/tai rajalliseen ymmärrykseen se ei sovi.

    Ne henkilöt jotka näkevät asiat laajemmin ja ymmärtävät maailman lainalaisuudet, ne eivät kiihotu.

    Siis jos kiihottamispykälää jostain kumman syystä tarvittaisiin, lain henki tulisi kirjata niin että henkilöt eivät saa lukea tekstejä tai kuunnella musiikiia/puheita/mediaa jotka saattavat aiheuttaa heissä kiihottumista.

    Osa ihmisistä pakenisi Kallion puna-vihreään kuplaan ja eläisi sielä loppuelämänsä. Mutta veikkaan että loput kyllä opiskelisivat jotta ymmärtäisivät asioita laajemmin.

    Muuten… Miten tätä ”tarvittavaa” lakipykälää on tarkoitus soveltaa parlamenttaarisessa työssä esim. Eduskunnassamme ja sen eri harrastupiireissä ja kekkereissä? Sielä kun tunnutaan olevan melko kiihoittuneita aina kyselytunneista jatkoihin asti.

  • TT

    Vastaa

    Sehän on selvää, että aina kun jossakin jotain tapahtuu, niin länsimaiden asukkaiden oikeuksia ja vapauksia pitää sen seurauksena kaventaa. Samoin pitää höllentää myös länkkäreiden kukkaron nyörejä, jotta saadaan sota- ja kostoretket paremmin käyntiin. 9/11-isku oli tämän kehityksen lähtölaukaus ja tätäkin ennen Jugoslavian hajotussodat, joissa länsi ryntäsi paikalle tuomariksi ja rankaisijaksi. 

    Buchan tapahtuma voi aivan hyvin olla nykyajan informaatiosodille tyypillinen lavastus, jolla länsimaiden kansalaiset kiihotetaan sotakiihkoon ja hyvesäteilyn hurmokseen. Tai sitten ei. Kaava tuntuu olevan aina sama. Sota sujuu lännen mielestä huonosti, minkä jälkeen tapahtuu lavastettuja tai liioiteltuja ihmisoikeusrikkomuksia, minkä jälkeen Nato tai USA liittolaisineen rynnistää paikalle ratsuväkenä ja aiheuttaa lopulta satakertaiset inhimilliset kärsimykset kuin mitä ilman puuttumista tapahtuisi. Länsi on täynnä tunteellisia ÄO 89 tason hölmöjä, jotka vaatimalla vaativat näitä puuttumisia tai sodan laajentamisia, vaikka eivät tiedä sotakenttien tapahtumista yhtään mitään paitsi lavastukset ja yksipuolisen uutisoinnin.

  • Evplasse

    Vastaa

    Jari Taponen tuottaa kolmannen silmänsä näkemyksen tekstiä

  • KPPJ

    Vastaa

    Pelle, mikä pelle.

  • Louhi

    Vastaa

    Taponen on estrogeenillä myrkytetty aisankannattaja, joka tekee itseään tärkeäksi vihapuhemussutuksellaan, kun ei mihinkään muuhun kelpaa. Jos tuollaisen rimpulan pitäisi tehdä ihan oikeaa poliisityötä, niin pultsarit puhaltaisivat kumoon ja hyppisivät kilpaa päällä. Sieltä katutasosta Taponen sitten vinkuisi kuin hyvä ystävänsä Suvi Auvinen… En saa happea!

  • Tuomitsija

    Vastaa

    Hävettääkö muita poliiseja tälläsen Pyllyttären ulostulot? Mies on häpeäksi koko yhteiskunnalle. Poliisijohdon ykköstykki. Jari ”pyllytär” Taponen. Munaton vinkuja joka tiukan paikan tullen on luultavasti pöydän alla piilossa niinku poliisijohto. Mikäs se uhkaus juttu oli ku jäi kesken…

  • Kansanmurhaaja-Tapponen on maanpetturi

    Vastaa

    Valesananvapaus, jossa antisuomiittiset, antikristilliset Black propagandistiset Antifan tallmudokommunatsi-journot saavat tietoja, mutta muut eivät :/
    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008730825.html

  • Rasmus Nalle

    Vastaa

    Oksettava paskakasa koko äijä. Näyttää ihan hintiltä, anteeksi homot tästä. Teitä arvostan mutta en tuota hyypiötä. Pthyi vittu! Hei Jari jos luet tämän niin toivottavasti tukehdut donitsiin.

  • Salomon

    Vastaa

    Joo joo ja kohta loikkaa taas 6mil. Luku ja tuhka pöllyää niin perkeleesti. Nyt alkaa taas leikkaa kiinni!!! KUOLEMAAAAAAAA

  • juha II

    Vastaa

    Tuo pelle nousee esiin varmasti silloinlkin kun anoppia naarataan.

  • GLGL

    Vastaa

    Taponen: ”Pidäkkeitä poistetaan toisten järjestelmällisen epäinhimillistämisen avulla.”

    Taponen tarkoitti tällä varmasti – todella varmasti – Suomessa asuviin venäläisiin kohdistettua järjestelmällistä epäinhimillistämistä, jota erityisesti valtamedia on vahvasti aiheuttamassa.

    Tai sitten ei.

  • Tomi

    Vastaa

    ”Myös Islannin politiikassa vihapuheet ovat yleistyneet. Retoriikka noudattaa yleiseurooppalaista kaavaa, jossa retoriikan kohteena ovat itä-Euroopasta tulevat työntekijät ja muslimit. Poliitikot vaativat vihapuheissaan mm. šaria-lakikieltoa, moskeijakieltoa tai burkhakieltoja.”

    On se, perkele, pihalla tuo Taponen. Islanti vaatii šaria-lakikieltoa? Miettikääpä hetki, mitä outoa tuossa lauseessa on.

  • Julli

    Vastaa

    Jarpalla taitaa taas kerran olla syy-seuraussuhteen seuraamisessa haasteita ja siksi häneltä tulee näitä aivopieruja.

    Vaikuttaa siltä, että Jarppa on varsin selkeä ja klassinen esimerkki happivajelapsesta.

  • Örmy

    Vastaa

    Valtamedia on niin korruptoitunut ja epäisänmaallinen että en viitsi lukea juurikaan enemmän kuin otsikot.
    Näistä otsikoista päätellen Ukraina sotii loistavasti ja Venäjä on koko ajan alakynnessä. Jos tilanne oikeasti olisi tämä, olisiko miljoonia ukrainalaisia jättäneet maan?
    Ukraina porskuttaa mahtavasti mutta kansa lähtee sieltä pois.
    Osaako joku valtamediasta selittää tämän asian?

    Taponen on pelle. Häntä ei tietenkään saa lyödä tai potkia eikä se kannattaisi koska linnan reissun pituus olisi takuulla kaksinumeroinen ellei jopa kolmenumeroinen, mutta jos on hyvä mielikuvitus, nin tuolle persreijälle voi kyllä keksiä sitä sun tätä.
    Voi esimerkiksi kaatua ”vahingossa” just kun tuo idiootti kävelee takana.
    Vahingolle kun ei voi mitään…

  • Turo

    Vastaa

    »Kiihotuspykälän nojalla suomalaisia on viety oikeuden eteen viime vuosina esimerkiksi Raamatun siteeraamisen, maahanmuuttajien virallisten rikostilastojen esittelyn ja Koraanissa kuvattujen ”profeetta” Muhammedin seksiseikkailujen referoimisen vuoksi. Taponen ei tietenkään osannut kertoa, miten nämä liittyvät millään tavalla Butšan tapahtumiin.»

    Tuossahan se sketsihahmo nimeltään Jari Taponen kokonaisuudessaan onkin melko hyvin kuvattu.

    »1.4. lähtien vastuualueisiini kuuluvat ennalta estävän toiminnan lisäksi huumausaineiden katukaupan ja siihen liittyvän oheisrikollisuuden paljastaminen ja kohdennettu häiriökohdevalvonta.

    Saatan siis näistäkin twiittailla jotakin, jos teitä kiinnostaa :D»

    Tuollaista Jartsan Twitterissä. Liekö paska aprillipila koko ”mies”. Ei naurata hirveästi kun maata vedetään viemäristä alas tuollaisten apinoiden lyödessä tahtia positiivin orrella kirkuen.

  • Cheka-Tapposen uhriluku kasvaa

    Vastaa

    Taas yksi polpon/hybridi-chekan illegitiimisti kuoliaaksi kiduttama ilmeisesti kantasuomalainen ihminen
    https://yle.fi/uutiset/3–12395264

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi