Ylimielinen kurdiaktivisti: Ei lisärahoitusta Suomen puolustusvoimille vaan sosiaaliturvaan

Maahanmuuttokriitikoiden keskuudessa Salehzadeh sai takavuosina positiivista julkisuutta, kun kosher-konservatiiviset ryhmät Perussuomalaisten johdolla nostivat hänet esimerkiksi "hyvästä maahanmuuttajasta".

Poliittiset viholliset

Alan Salehzadeh.

Ylimielinen kurdiaktivisti Alan Salehzadeh on nähnyt jälleen oikeudekseen kommentoida Suomen sisä- ja ulkopolitiikkaa. Kuten tavallista, Salehzadehin saarnaama päätöksenteko olisi omiaan rapauttamaan Suomen kansallista turvallisuutta ja yhtenäisyyttä.

Hiljattain kurdiaktivisti päätti kantaa oman kortensa kekoon Ukrainan konfliktia koskevassa julkisessa keskustelussa. Salehzadehin mukaan olisi epäoikeudenmukaista, että Suomi reagoisi sotaan kasvattamalla puolustusvoimien budjettia. Avoimeksi jäi kuitenkin se, miksi kurdi luulee olevansa oikeutettu päättämään itselleen vieraan kansan maanpuolustuksesta.

”Jotkut ovat valmiita hankkimaan kalliita hävittäjiä ja kaiken maailman aseteollisuustarvikkeita verorahoilla. Mutta eivät hyväksy köyhille ja työttömille vähän tukea,” Salehzadeh kirjoitti Twitterissä.

Perussuomalaisten ylistämä ”hyvä maahanmuuttaja”

”Köyhien tukemisella” Salehzadeh viittasi arvatenkin omiin heimoveljiinsä, jotka muodostavat suuren osan esimerkiksi Irakista Suomeen saapuneista maahanmuuttajista. Irakista saapuneiden tunkeutujien nettovaikutus Suomen julkiseen talouteen on jo nyt syvällä pakkasella, mutta kurdiaktivistin mukaan näiden tulisi saada entistä enemmän valkoisten veronmaksajien rahaa – jopa Suomen maanpuolustuksen kustannuksella.

Maahanmuuttokriitikoiden keskuudessa Salehzadeh sai takavuosina positiivista julkisuutta, kun kosher-konservatiiviset ryhmät Perussuomalaisten johdolla nostivat hänet esimerkiksi ”hyvästä maahanmuuttajasta”. Syy tähän oli se, että sekulaarina kurdina Salehzadeh kritisoi ankarasti muun muassa Iranin uskonnollista hallintoa. Perussuomalaisille ja muille rotudenialistisille ryhmille ei-valkoinen maahanmuutto on tervetullut ilmiö, kunhan kyse ei ole islaminuskoisesta maahanmuutosta.

Viime vuosina jopa monet perussuomalaiset ovat alkaneet ottaa etäisyyttä Salehzadehiin, koska tämä on vaatinut Suomea toteuttamaan liberaalia avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa. Lisäksi kurdiaktivisti lobbaa Pride-marssien ja muun kulttuurimarxistisen toiminnan puolesta. Salehzadeh on herättänyt entisten kannattajiensa riveissä myös suurta myötähäpeää sosiaalisen median spektaakkeleillaan, joilla hän pyrkii epätoivoisesti todistamaan olevansa ”suomalainen”.

Lähde: Alan Salehzadeh

Alan Salehzadeh Irak Iran Kotimaa Kurdit Maahanmuutto Maanpuolustus Poliittiset viholliset Politiikka Puolustusvoimat Rotu Suomalaisvastaisuus Talous Väestönvaihto Valtion budjetti Yhteiskunta

Keskustelu

12 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Lord Mystery

  Vastaa

  Ei ole olemassa ”hyviä” tai ”huonoja” maahanmuuttajia, vain maahanmuuttajia, eikä yksikään heistä kuulu Suomeen tai ole suomalainen.

  • Anonymous

   Vastaa

   Aivan niin.

 • Nimetön

  Vastaa

  Lord Mystery👍

 • juha II

  Vastaa

  Persut ovat vajonneet hyvin alas kuvitellessaan löytävänsä onnen suuren lähtemällä myymään Suomen kansaa EU:n, NATO:n, WEF:n, YK:n NWO:n , ”pervosvalatain” (USA) ja George Soroksen valkoisiksi orjiksi!
  Me kyllä saatamme kuolla, mutta halpamaisten maanpettureiden teot jäävät elämään kohdatakseen karman lain, joka ei kysy sen enempää kuin meiltäkään on kysytty!!!

 • Nimetön

  Vastaa

  Takaisin aavikolle.

 • Timppis

  Vastaa

  Siispä vkk.

  • T . T

   Vastaa

   Ei! VKK ei ole yhtään sen parempi näissä asioissa vaan vajoaa alemmaksi kuin Perussuomalaiset.
   Siispä Sinimusta liike!

 • Irmgard

  Vastaa

  Jos minulta kysyttäisiin mitä minä tekisin jos saisin olla rajattoman vallan omaavana diktaattorina Suomessa, niin minä karkottaisin maasta kaikki tummaihoiset, muslimit, juutalaiset ja romanit. Sen lisäksi lähtöpassit saisivat kaikki ns.vihervasemmistolaiset ja kulttuurimarxistit. Eu:sta erottaisiin ja kaikki rikollisjärjestö/sotahullujen teurastajien hyökkäysliitto Naton edustajat ja kannattajat potkittaisiin helvettiin tästä maasta. Julkinen homostelu/homolobbaus kiellettäisiin myös. Lopputuloksena olisi itsenäinen, terve ja vahva, arvokonservatiivinen unelmavaltio.

  • Adolf II on syntynyt

   Vastaa

   Kerrankin joku joka puhuu järkeä ! Juuri näin.

 • TT

  Vastaa

  Suomen puolustuksessa voitaisiin käyttää yhä enemmän nk. ihmiskilpiä. Ruskeaväriset sopivat hyvin maastoon. Kohta ei ole muuhun varaakaan, sillä kun USA dollari menettää reservivaluutan asemansa, se tietää sille ja eurolle nopeaa arvonlaskua. Suomen valtio ei enää sen jälkeen laadi itsenäisesti budjettia, vaan mene konkurssiin ja lakkaa olemasta. Koko puolustus-budjettikeskustelu on siinä mielessä melko turhaa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Jos Alan Säläwäbälä olisi älykäs, niin silloin hän lähtisi Kurdistaniin järjestelemään oman kansansa asioita.

  Nimittäin shia-muslimit on viime päivinä olleet raivoissaan länsimielisille kurdeille pohjois-Irakin alueella.

 • Keijo

  Vastaa

  Tuo voisi mennä tekemään arvokasta sateenkaarityötään Irakiin tai Turkkiin. Suomessa ovat ne asiat jo mallillaan.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi