Äärivasemmiston tukikohta laitettiin uuteen uskoon Helsingissä

Äärivasemmiston ylläpitämän Squat Makamikin ikkuna rikottiin viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Lisäksi sinne oli jätetty spray-maalilla tekijöistä vihjaava viesti historiallisen onnensymbolin muodossa. Squat Makamik sijaitsee Helsingin Kumpulassa osoitteessa Jyrängöntie 1.

Poliittiset viholliset

Sosiaalisessa mediassa kiertävien kuvien mukaan äärivasemmiston tukikohtana vuodesta 2013 lähtien toiminut Squat Makamik on saanut seiniinsä hieman uutta maalia. Lisäksi punaiset ovat joutuneet suorittamaan järeitä korjaustoimenpiteitä vaihtamalla ikkunalasit pleksiin.

Makamikin väki epäilee, että tekijät olisivat Convoy F*inlandin paikan päälle tuomia kansallismielisiä. Päivityksessä on Finland-sana sensuroitu, jotta herkimmät äärivasemmistolaiset eivät loukkaantuisi moisesta nationalistisesta termistä.

Squat Makamik sijaitsee Helsingin Kumpulassa osoitteessa Jyrängöntie 1. Paikka on syrjäinen, minkä vuoksi se on ilmeisesti ollut suosittu kivien heittelyä harrastavien nuorten kohderakennus.

Lue myös: Äärivasemmiston joulukalenteri: Auri ”Murhaa paikallinen natsi!”

A-ryhmä Äärivasemmisto Anarkismi Antifa Helsinki Poliittiset viholliset Suora toiminta Uutiset Valeoppositio Varisverkosto

Keskustelu

8 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • TT

  Vastaa

  Mm. Davosin miljardöörejä, uuskommunisteja, ”pilter-perttejä” ja bankstereita tukeva järjestön sietääkin saada siipeensä.

 • Topi

  Vastaa

  Onko tämä porukka tosissaan vai esittävätkä vain kehitysvammaisia idiootteja? Oli miten oli: hyvää työtä teette. Kiitos. t: Lenin-setä mausoleumista iPadilla

 • Tekijämies

  Vastaa

  Nyt on tekemisen meininki! Ensi kerralla vaan paskaa ja öljyä tms. lattialle. Siinä onkin sitten suvakeilla siivottavaa!

 • pöh

  Vastaa

  Miksi ylipäätään ovat Suomessa, jos vihaavat Suomi sanaakin niin ettei sitä voi edes kirjoittaa?
  Käsittääkseni se paikkojen rikkominen ja sotkeminen on yleensä niiden äärivasemmistolaisten touhuja, ettei ois ihan itse tuotakin tehnyt?
  Kaikkia ”rasismi kaustejakin” lavastetaan jatkuvasti, kun ei sitä rasismia jolla perustelevat toimintaansa oikeasti löydy tarpeeksi.

 • Ks

  Vastaa

  Pitäis polttaa koko paska

  • pzkw

   Vastaa

   👍🏻

 • Fatwantarkistaja

  Vastaa

  Miksi nuo eivät pääse hoitoon? Jos kerron lääkärille, että huoneessa on saattueellinen natseja, mut viedään ambulanssilla, eikä kukaan kysele suostumustani.

 • Nimetön

  Vastaa

  Joo,hellantelttupallerot siellä varmaan elää kaupungin kustantamassa kämpässä,käyttävät aikansa päihteiden kiskomiseen ja yhteiskunnan vihaamiseen.Millä helvetin oikeudella.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi