Hans Välimäki poisti pakkorokotuksia vaativan päivityksensä – Partisaani uudelleenjulkaisee

Uudelleenjulkaisemme Välimäen kirjoittaman tekstin, jotta hänen potentiaaliset asiakkaat voivat paremmin tehdä eettisen päätöksen tukea tai olla tukematta hänen ravintolaansa.

Poliittiset viholliset

Julkkiskokki Hans Välimäki vaati vastikään sosiaalisessa mediassa pakkorokotuksia kansalaisille ”vaikka väkisin.” Välimäki luulee, että yhteiskunta avautuu takaisin ”normaaliin”, kun kaikki ovat rokotettuja. Tämä on outo kuvitelma, sillä korona ei ole poistunut edes hyvin rajujen pakkokeinojen maista. Myös jopa rokotekauppiaat itse myöntävät, ettei rokote estä koronan tartuttamista.

Välimäen päivitys aiheutti laajan negatiivisen arvosteluryöpyn kokkia kohtaan. Myös hänen ravintolansa ovat saaneet negatiivista palautetta eri palveluissa päivityksen jälkeen.

Hän myös kertoo päivityksensä kautta, että luulee koronadiktatuuria vastustavien vastustavan sitä ainoastaan oman kehonsa suojelemisen vuoksi. Hän ei tiedosta, että tässä kriittisyydessä on kyse myös elinkeinovapauden turvaamisesta, mitä tällä hetkellä poljetaan valtion päätöksillä rajusti. Myös Välimäki on yrityksensä kautta ollut pakkokeinojen uhri.

Hän on myös iloinen kanadalaisprovinssin asettamasta rokottamattomien lisäverosta, jollaisen haluaisi myös Suomeen. Moni onkin kysynyt vastaavien väitteiden alla, tulisiko ylipainoisten, tupakoitsijoiden tai alkoholi-/päihdeongelmaisten maksaa lisäveroa, sillä nämä ovat todellisia ongelmia, joiden ratkaisu yksilötasolla lähtee yksilöstä itsestään.

Välimäki ei tietenkään lopulta seissyt omien sanojensa takana, vaan poisti sen sosiaalisesta mediastaan ja antoi selitteleviä kommentteja medialle. 

Hans Välimäki kirjoitti Instagram-sivullaan 14.1.2022 seuraavaa:

Seurasin hämmentyneenä IL:n vaalitenttiä, jossa Petteri Orpon esittämän rokotepassin käyttöönoton mahdollisuuksista kysyttiin poliitikoilta. Perussuomalaisten Purra väisti kysymyksen paasaamalla passin tehottomuudesta. Vasemmistoliiton Li Andersson totesi, ettei muutoksia saada aikaan nopeasti, vaan lakiesitykset ottavat aikaa.

Mutta entäs jos tilanteen hieman helpottuessa avattaisiinkin kerralla kaikki? Siis ihan koko yhteiskunta. Elettäisiin kuin ennen vanhaan. Kaikki auki. Yökerhot, liikuntahallit, baarit, teatterit ja uimahallit. Kirjastoonkin pääsisi ja messuilemaan. Minne vaan. Ehtona olisi – kyllä – rokotepassi.

Meillä makaa sairaaloissa huomattavasti fiksumman väen kiireellistä hoitoa tukkimassa rokotteista järjettömillä verukkeilla kieltäytyneitä ääliöitä. Ei voi kuin ihailla kanadalaisia, jotka ovat ottaneet kovemmat keinot käyttöönsä. Johan alkoi rokotteet maistua, kun vietiin ”periaatteen” miehiltä ja naisilta banaanit ja lakritsa. Alla lainaus eilisen uutisesta.

”Viina ja kannabis pois saatavilta”

Ensi viikon tiistaista lähtien koronarokotustodistus vaaditaan alkoholi- tai kannabismyymälöihin. Toisin sanoen päihteitä ei myydä rokottamattomille. Mediatietojen mukaan sen jälkeen kun tästä ilmoitettiin, rokotusaikojen varaukset nelinkertaistuivat Quebecissä. Provinssissa rokotettiin ennen terveysministeri Christian Duben ilmoitusta keskimäärin 1500 ihmistä päivässä, ja lukema nousi välittömästi 6000:een.” IL 13.1.2022

Lisäksi Quebec lätkäisee rokottamattomille bonuksena tuntuvan veron, mikä ei olisi lainkaan hullumpi idea täälläkään. Jos haluat välttämättä kuormittaa terveydenhuoltoa riskeeraamalla itsesi ja muut, maksat siitä veroa.

Jos joku vielä valittaa omaan kehoonsa liittyvistä rikkomuksista mitä sen hallintaan tulee ja viittaa samassa lauseessa perustuslakiin, niin kannattaisi ensin miettiä, kenen perustuslaillisia oikeuksia elinkeinovapauteen ja yrittäjyyteen on rikottu surutta viimeiset kaksi vuotta.

Elämä takaisin normaalille tasolle mahdollisimman nopeasti ja rokotteet kaikille vaikka väkisin.

Ei mulla muuta. Tällä kertaa. Peace!! #rokotuspassi #lifeislife #coronasucks #kesätulossa #uusiajuttujatulossa

1984 Alkoholismi Boikotti Hans Välimäki Instagram Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rokotepassi Rokotteet Sosiaalinen media Talous Teknologia Totalitarismi Tupakka Uutiset Valvonta Verotus Ylipaino

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • Murre från Skogsstible

  Vastaa

  Boikottiin meni. Vaan mistä sitä tavis tietää, mikä ravintola on Hans Välimäen. Toivottavasti laittaa ravintoloidensa oville tarran, josta käy ilmi hänen aatteensa.

  Tässä on nyt tullut esille joidenkin taipumus syyllistää muita. Näkeeköhän tämä henkilö sopivaksi kannattaa veroja terveydenhoidon kustannusten perusteella alkoholisteille, liikuntaa harrastamattomille ja jopa liikenneonnettomuuksien uhreille. Viimemainittujen voidaan katsoa syyllistyneen tahalliseen itsensä altistamiseen, koska ovat poistuneet asunnoistaan.

  Yhteiskunnan jakautuminen on alkanut. Piikin ottaneille on omat bensa-asemat ( St1 ), ravintolat ( Välimäki ), kahvilat ( Fazer vierailukeskus ) ja jopa museot ( Lottamuseo ).

 • Evplasse

  Vastaa

  Välimäen kokit sirottelevat muutakin kuin suolaa, annokseen saa mukaan piikiproteineja.
  Siinä meni miten kunnioitus.

 • Halparuokaa

  Vastaa

  No, Hans ei aiemminkaan ole tullut kuuluisaksi elämänsä oikeista päätöksistä. Syytteli muistaakseni jostain konkurssistaan kansalaisia jotka eivät ymmärtäneet tulla syömään sen kippoloihin. Joku muistaakseni oli ja sanoi että Hansin kippola oli keksinyt leikata yhdestä pihvistä neljä. Ja muusi oli vetistä, arveltiin pussimuusiksi. Vai oliko se Gordonin kippolassa.

  Mene ja tiedä. Totuus kuitenkin on että ravintoloisen ruuassa pitää olla katetta 70% annoshinnassa jotta se pysyy pystyssä. Siitä voi hetken laskea annoksii kulutettujen raaka-aineiden hinnan. Siksi esim. perunamuusissa on kökköjä että se erottuu pussimuusista. Mutta harvemmassa siihen laitetaan edes maitoa saati voita.

  Ja se ”näytteilleastteaminen”… Se nyt on ihan yhtä tyhjän kanssa. Energia on tärkeintä. Maku tulee sitten vasta.

 • pöh

  Vastaa

  Nää on näitä jotka on valmiita vaikka pitämään hirttäjäisiä senaatintorilla kunhan oma elämä ei häiriintyisi.
  Hengitystieinfektioita ei yksinkertaisesti voi poistaa millään rokotteilla, ei meillä muuten mitään kausi-influenssaa olisi ollut enää pitkään aikaan.
  Ne nyt vaan tulee aaltoina kausittain.

 • pöh

  Vastaa

  Niin ja kyllähän ravintolat ja monet pienyritykset on ajettu vaikeaan paikkaan moni konkurssiin, mutta ei se ole rokottamattomien syy tai edes viruksen syy, vaan hallituksen syy. Sieltä se oikea osoite vihaisille kirjoituksille löytyisi.

 • Pah

  Vastaa

  Nämä Hanssin kaltaiset rotat pitäisi pistää rautoihin ja karkoittaa Kiinan ja Pohjois-Korean kaltaisiin tyranniaa edustaviin kommunistimaihin missä saisivat nauttia kaipaamastaan tyranniasta.

  Jotta nämä pakkorokotuksia ehdottelevat idiootit tajuaisivat miten sairaita fantasioita he ehdottelevat niin ehkä se auttaisi kun näitä mulkkuja alettaisiin rokottaa kaksin käsin turpaan heti kun kiinni saadaan.

 • Nationalisti

  Vastaa

  Välimäki sai ihan aiheesta paskaa niskaansa, täysin pelle tyyppi.
  Välimäki hei, miten tämä ”pandemia” saadaan kuriin, kun piikki ei estä tartuntaa ja rajoituksia perustellaan lähinnä suurilla tartuntaluvuilla.
  Kuinka saatanan tyhmä voi ihminen olla, jos ei tajua, että sillä passilla ei ole mitään tekemistä ihmisten terveyden kanssa.
  Jatkossa ihmiset toivottavasti ymmärtävät välttää Välimäen bisneksiä, ei latiakaan tuollaiselle tyypille!

 • Kotiruoka

  Vastaa

  Eipä ole tullut ikinä syötyä ravintoloissa, eikä ole kyllä ollut aihettakaan.
  Pari kertaa elämässäni olen ollut remonttryhmän kanssa hommissa noin 20 ravintolassa ja sillä perusteella mitä noissa hommissa näin, söisin ruokani vaikka mieluummin kämppäni vessanpöntöstä kun menisin johonkin ravintolaan.

 • Nimetön

  Vastaa

  Välimäki on jutku. Faktatietoa.

 • Eikka

  Vastaa

  Ilmeisesti Herra Välimäki suorastaan nauttisi viattomien ihmisten rankaisemisesta koko sydämestään psykoottisessa passikiimassaan . Ei sentään ehdottanut keskitysleirejä tai kuolemantuomioita rokottamattomille muiden masokististen horinoiden ohessa.

  Herra Välimäki ei varmaan ole huomannut, että koronapassin myötä tartunnat räjähtivät valtavaan kasvuun ja nyt tilannetta on korjattu poistamalla koronapassi pois käytöstä. Tosin tämä syy-seuraussuhde ei monelle muullekaan avaudu.

  Toivon kuitenkin Herra Välimäelle pelkkää hyvää esim. jos hän kärsii mielenterveysongelmista jotka johtuvat vaikkapa jatkuvasta vitutuksesta, niin hän on oikeutettu verovaroilla kustannettuun hoitoon tasa-arvoisesti, vaikka syy on itse aiheutettu.

 • Bella

  Vastaa

  Tekstinsä luettuani ymmärsin, että Hans Välimäki ei ole päässyt vielä kohottamaan kynttiläänsä vakan alta kokin ammatissa, vaan kyllä Hans pääsee loistamaan lahjoillaan vaikka sdp:n kansanedustajana. Vihreät saattaisi olla vielä parempi vaihtoehto Hansille.

 • Topi

  Vastaa

  Minkäs nimisiä ravintoloita se Välimäki omistaa? Kysyn vaan jotta osaan kiertää kaukaa.

 • juha II

  Vastaa

  Kokithan tietävätkin lääketieteestä varsin paljon.
  Kun ajat poikkeavat normaalioloista. Se paljastaa monissa ihmssissä ne todelliset karvat. Yleensä hypetetyt julkimot eivät omaa kovinkaan valistunutta ja muita ihmisiä kunnioittavaa mielenlaatua, koska ego saa aikaan aivoissa ylimääräistä painetta, eikä sitä voi edes suntilla pois laskea!

 • Nimetön

  Vastaa

  saisko jostain listaa tämän kusipään omistamista ravintoloista että osaa kiertää kaukaa? Toivottavasti menee konkurssiin ja tekee itsarin.

 • Hans-Ulrich Rudel

  Vastaa

  Bardot Helsingissä,joku vitun ranskalainen äyriäisravintola. Tosin tuolle puupäälle sopii hyvin.

 • Librorum Prohibitorum

  Vastaa

  Julkaisuja voi myös laittaa kiellettyjen kirjojen listalle.

 • Anni Mäntylä

  Vastaa

  Miten Hans määrittelee tämän ns. fiksumman väestön, jotka ottaa elimistöönsä ”hätäluvalla” käyttöön saatu k‑rokote, joka on jo aiheuttanut välittömiä kuolemia, keskenmenoja, sydänlihastulehduksia ym ym .. osan sivuvaikutuksista vain mainitakseni! Ja kun k‑rokotehuijaus oikeudenkäynnit on alkamassa kuukausien, ei vuoden sisällä! Ja miten ääliöitä ovat ne 17 000 terveydenhoidon ammattilaista, jotka ovat allekirjoittaneet julkisen kirjeen kaikkien maiden päättäjille, jossa ykköskohta on: Lasten rokottamisen välitön lopettaminen, ym ym .. nämä Hans:in mukaan ”ääliöt” ovat immunologeja, virologeja, professoreita, ym ym vastaavia, jotka haluavat harjoittaa ammattiaan eli auttaa potilaitaan saamaan oikeaa hoitoa! Terv: #rokottamaton

 • Aito Kantasuomlainen

  Vastaa

  Hans Välimäki, teit itsestäsi tosi tyhmän miehen kansan silmissä. Lopulta se ahneus paljastuu ikävällä tavalla. Olet säälittävä ”pölypää”!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi