Krista Kiuru on valehdellut kollegoilleen ja mustamaalannut THL:n asiantuntijoita median kautta

Virallinen koronapropaganda julistaa, että luottakaa asiantuntijoihin. Samaan aikaan kuitenkin hallituksen koronatyöryhmän johtaja jättää jopa THL:n väen lausunnot huomioimatta ja sooloilee täysin omaa peliään.

Poliittiset viholliset

Krista Kiuru.

Sosiaali- ja terveysministeri Krista Kiuru on MTV Uutisten mukaan sekä valehdellut kollegoilleen koronatyöryhmässä että yrittänyt savustaa THL:n asiantuntijoita pois virastaan mustamaalaamalla näitä median kautta sen jälkeen, kun asiantuntijat ovat antaneet vääräoppisia lausuntoja koronadiktatuuriin liittyen.

Viime syksynä ”hallituslähde” mustamaalasi Hanna Nohynekia mediassa, koska tämä oli yrittänyt toppuutella hallitusta pahimman rokotefanaattisuuden kanssa. Tammikuussa Kiuru tulkitsi lievästi sanottuna laajalla tavalla ”long covidiin” liittyvää tutkimusta ja antoi julkisuuteen lausuntoja, joka sai jopa Helsingin Sanomat oikomaan Kiurun väitteitä.

Virallinen koronapropaganda julistaa, että luottakaa asiantuntijoihin. Samaan aikaan kuitenkin hallituksen koronatyöryhmän johtaja jättää jopa THL:n väen lausunnot huomioimatta ja sooloilee täysin omaa peliään. Taustalla vaikuttaakin todellisuudessa härski korruptio, ei terveyshuoli.

MTV Uutisten päätoimittajan kommentissa kirjoitetaan:

”infektiotautiasiantuntijoiden näkemykset ja murentanut tällä tavoin näiden uskottavuutta suuren yleisön silmissä.

Kiuru ei paljasta, ketkä ovat hänen todelliset neuvonantajansa. Sosiaalisesta mediasta saa tosin käsityksen, että Kiurun kuiskaajat kuuluvat pieneen autoritaarisia menetelmiä kannattavien ns. tukahduttajien (ZeroCovid) tutkijaverkostoon. Näillä tutkijoilla on korkeita oppiarvoja, mutta aivan joiltain muilta kuin infektiotautien ja epidemiologian aloilta.”

Yhä useampi kunta Suomessa on jo huomannut koronapolitiikan järjettömyyden. Hallituksen suosittelemia kaikkien paikkojen sulkemisia ei kuunnella muuta kuin Uudellamaalla. Jopa valtamedia antaa politiikkaan liittyviä kriittisiä ulostuloja, eikä hysteriaa ylläpidetä enää samalla kyseenalaistamattomalla innolla lehdistössä.

Ei-niin-vanhan sanonnan mukaan korona loppuu, kun rahat loppuvat. Toisen sanonnan mukaan korona ei vaivaa yhteisöjä, joissa ei ole TV:tä. Korona onkin epänormaalin vaarallisen taudin sijaan politiikkaa, jota ylläpidetään valheilla ja korruptiolla.

Lähde: MTV Uutiset

1984 Hyvinvointi Koronarajoitukset Koronavirus Kotimaa Krista Kiuru Marinin hallitus Pakkorokotukset Poliittiset viholliset Politiikka Rokotepassi Rokotteet Talous Tiede & luonto Uutiset Yhteiskunta

Keskustelu

19 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • pertti grandell

  Vastaa

  heh, heitin ylen sceidat yli 15vuotta sitten ei ylen telkkaria ei hesareita sun muita sionistien kurjuuksia. en piikitä itseäni millään myrkyllä olen 65v, päivääkään ollu saikulla, töissä olen ja hyvin voin. käyttää ihan normaalia elämisen juttuja ja haistattaa viher-puniikkien jutuille. globalistien hullutuksille.

 • FIXIT asap!

  Vastaa

  Juurikin näin! Hysteriaa luodaan eri aloilla nyt urakalla, urakoitsijoina maailman miljardöörien vinksahtaneimmat edustajat, oma etu edellä. Ilmastohysteria, tautihysteria, sotahysteria, mitähän vielä keksitäänkään, jotta ihmispolot menisivät ihan lamaan…

 • Tomppa

  Vastaa

  Tämä ei liity millään tavoin tähän, ja pahoittelut siitä, mutta ajattelin jakaa tämän kylmäävän dokumentin Myyrästä Pohjois-Koreassa. Kannattaa katsoa, sillä olen varma, että näitä Pohjois-Koreaa ihailevia kommunisteja on myös Suomessa pilvin pimein. Katson sitä paraikaa (klo on 00:30) subilta. Tämä tanskalainen kaveri ansaitsisi mitalin ja huomattavan rahapalkinnon toiminnastaan. Ehkä ylläpito voisi tehdä tästä jutun Partisaaniin, jotta mahdollisimman moni voisi itse katsoa tämän.

  https://www.imdb.com/title/tt13243898/

 • Nationalisti

  Vastaa

  Pidemmän aikaa on näyttänyt siltä, että Kiuru saa ohjeita jostain muualta kuin hallituksen sisältä, sen verran kovissa psykooseissa hän esiintyy tämän korona-asian suhteen.
  Tehtävänä näyttää olevan totaalinen yhteiskunnan tuhoaminen, tuollainen ihminen pitäisi välittömästi siirtää pois politiikasta, rehellinen hän ei missään tapauksessa ole (siis valehtelee vielä enemmän kuin normipoliitikko).

  On totta, että valtamedian osalta moni asia muuttui viikko sitten maanantaina, esiin alkoi nousemaan sen tyylisiä kirjoituksia, että onko tämä kaikki toiminta enää perusteltua ja kuinka kauan näitä ”tehostepiikkejä” voidaan kansalaisiin piikitellä.
  Toki siellä valtamediassa edelleen lobataan tämän hulluuden jatkumisen puolesta hyvinkin ahkerasti, mutta kiva oli huomata, että asioita ei esitetäkään enää niin yksipuolisesti, vaan tilaa annetaan myös enemmän niille kannanotoille, joissa aletaan kyseenalaistamaan näitä koronatoimia.

  • rellinen

   Vastaa

   Supon kgb-kommariosastonjohtajat ohjeistaa.

 • Nimetön

  Vastaa

  hienoa toivoisin samaan jos voisin

 • Salomon

  Vastaa

  Lista Pieru olet ruma paskasäkki enkä usko, että olet edes oikeasti ollut raskaana saatika tehnyt oikeaa lasta. Tuon läjän kaula pitäisi katkaista välittömästi

 • Sane Man

  Vastaa

  K. Pieru on ministerinä käyttänyt valtaa törkeästi väärin. Irtisanomisen paikka. Jos Marin tukee edelleen Pierua niin myös Marinin irtisanomisen paikka.

 • Tilastomatemaatikko

  Vastaa

  Tehdään kalluppia, vastatkaa rehellisesti, moniko tälle palstalle kirjoittelevista on sairastanut koronan tai omikronin?
  Oliko rokotukset otettu?
  Millaisia oli oireet ja kauanko kestivät.
  Oletteko palautuneet entiseen kuntoon?
  Minulla rokotukset otettu ja tartunnalta toistaiseksi välttynyt.
  Epidemia tulee käymään suomessa jokaisen ihmisen läpi jollakin aikataululla.

 • Venla

  Vastaa

  Hyvä puhe. Tervettä järkeä on hyvä käyttää , eikä kokeellista piikkiä kannata ottaa.

 • Tekijämies

  Vastaa

  Viime keväänä kun kuntavaalit siirrettiin, niin silloin monilla aukesi silmät ja he tajusivat, että korona on poliittinen virus. Samaan aikaan kuitenkin pystyi käymään ruokakaupassa täysin huoletta.

  Itseasiassa korona ei edelleenkään leviä ruokakaupoissa. Tämä on mielestäni hieno poikkeama tässä ”globaalissa pandemiassa” Myös alkot ovat olleet täysin normaalisti auki.

  Kuka vielä muistaa, kun 2020 keväällä ei tarvinnut maskeja ja koronatestejä ei tehty käytännössä lainkaan, mutta sisäministeri Ohisalo kyllä varoitti kansalaisia menemästä kesämökille, koska siellä voi joutua rikoksen uhriksi. Tosin Ohisalo jätti tarkentamatta, että millaisten rikosten uhreiksi suomalaiset mökkeilijät olisivat joutuneet.

 • TT

  Vastaa

  Nolla-korona-opit tulevat suoraan Kiinasta tai Australiasta. Long- covidia ei juurikaan tunneta muissa koronatyranniamaissa eli kyseessä on täkäläisten tyrannien kehittelemä harha. Kiuru kabinetteineen on kommunistisen diktatuurin ja talousresetin läpirunnoja Suomessa. Valtiopetollinen demari, joka on juopunut vallastaan ja joka on pakko pysäyttää.

 • Tomppa

  Vastaa

  Kiurussa henkilöityy koronaan liittyvä joukkohysteria ja typeryys. Oman turvallisuuden tunteen varmistamiseksi ollaan valmiita tekemään mitä tahansa seurauksista välittämättä. Kun tähän vielä liitetään harhainen käsitys omasta erehtymättömyydestä ja opportunistinen vallanhalu, on tulos tämä. Tämä hallitus sisäisine valtakamppailuneen, sekopäisine päätöksineen ja kyvyttömyytenään nähdä kokonaiskuva sekavan vyyhdin keskellä, on ollut oikea lottovoitto valejuutalaiselle pankkiirieliitille. Ei voi muuta sanoa. Kiuru ja koko muu hallitus pitäisi asettaa valtakunnanoikeuteen ja tuomita maanpetoksesta.

  • Anonymous

   Vastaa

   Rauhoitu nyt hyvä ystävä. Muista Tomppa ottaa ne psykoosilääkkeesi

   • Anonymous

    Vastaa

    Anteeksi, kirjoitin nimen väärin, eli oli tarkoitus osoittaa kommenttini Kristalle joka on jättänyt ottamatta psykoosilääkkeensä sekä AsPS lääkkeensä Phenytoin, Nortriptyline ja Bromocriptine, eli ne samat mitä itsekin tarvitsen.
    Pahoitteluni taas typosta, olin unohtanut ottaa diatsepamini ja kävin ylikierroksilla.

 • Maire

  Vastaa

  En ole 3vuoteen sairastanut mitään flunssaa enkä koronaa enkä ole ottanut yhtään piikkiä. Enkä ota. Tuplarokotetut lähipiirissä sairastaneet koronan.

 • juha II

  Vastaa

  Päät ovat aina olleet löyhässä vassarien hallinnoissa.
  Kiuru on korona psykoosissa ja vieläpä raskaanakin. Ellei se vaikuta mihinkään niin ei sitten mikään.

 • Anonymous

  Vastaa

  Vapahtaja Krista Kiurun johdolla, rokotteilla, äärimmäisenä tyrannialla ja rokotepassilla vapaudumme koronan kahleista!

 • Jorkki Sorkki taas

  Vastaa

  Poliittista näytelmää, jolla koitetaan tehdä eroa ”hyviin” ja ”pahoihin” koronatyranneihin. Näin yritetään luoda vaikutelma että joku olisi oikeasti kansan asialla ja demokratia toimisi. Ei ole eikä toimi, kyseessä on vain ja ainoastaan pelkkä Kauniit ja Poliittiset Rohkeat ‑näytelmä hirmuvallan ja kansanmurhan peittämiseksi.

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi