Yhdeksän elokapinallista vankilaan Britanniassa moottoritien tukkimisesta

Elokapina tulisi kieltää lain ja hyvien tapojen vastaisena.

Poliittiset viholliset

Elokapina on järjestäytynyttä rikollisuutta.

Yhdeksän ilmastosoturia elokapinan alahaaraan kuuluvasta Insulate Brittain -ryhmästä on tuomittu 3–6 kuukauden ehdottomaan vankeuteen näiden liimattua itsensä kiinni moottoritiehen lokakuussa aiheuttaakseen tarkoituksella massiivisen ruuhkan ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun nimissä.

Kaksi heistä tuomittiin kolmen kuukauden vankeuteen, kun taas yksi heistä, joka uhosi rikkovansa edelleen lakia, tuomittiin kuuden kuukauden vankeuteen. Loput saivat neljä kuukautta vankeutta.

Jokainen heistä on uhriutunut saamastaan tuomiosta ja yksi tuomittu onkin kertonut menevänsä nälkälakkoon vankeutensa aikana.

Ilmastoterroristien tempaus moottoritiellä johti muun muassa siihen, että eräs aivoinfarktin saanut vanhempi rouva halvaantui koska hän ei päässyt tarpeeksi nopeasti sairaalahoitoon.

Lähde

Elokapina Kulttuurimarxismi Poliittiset viholliset Politiikka Rappiokulttuuri Rikos Ulkomaat Uutiset Vankeus Yhteiskunta

Keskustelu

9 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

 • p.grandell

  Vastaa

  jos on niin itsetuhoinen että menee moottoritielle, niin eihän sitä voi muuta tulla kuin ruumiita,

 • TT

  Vastaa

  On härskiä, että idealistit asettuvat globaalin ilmastokommunismin asiamiehiksi. Ilmastokommunismi tähtää rajuihin väestönvähennyksiin. Jos haluaa todella kannattaa liikettä, niin paras tapa on poistaa itsensä muonavahvuudesta. Ehkä karjapuskurit on otettava käyttöön ja näillä lanataan tiet puhtaaksi. Suomessa homma hoituu normaalin tienaurauksen tapaan.

 • Late

  Vastaa

  Miks yksikään näistä vitun pirinisti älykääpiöistä ei ollu teitä tukkomassa koko sen 5 vuoden aikana kun ajoin täysperä yhdistelmää. Jarrun sijaan olisin painanu kaasua ja hymyssä suin ajanu yli. Toivottavasti ammattikuskit kyllästyis noiden äpäröintiin ja ajais yli. Tukki yhdistelmien päälle kiipeilyä, konekuskien ja yhdistelmä kuskien ohjaamoihin kiipeilyä, uhkailua ja yhden vanhan konekuskin pahoinpitelivät yms. Noiden henki ei ole raatokärpäsenkään arvoinen.

 • Olli

  Vastaa

  ”Vahinkoja voi aina sattua”. Tottahan se on mutta jos sinne mennään motarille ihan tahallaan istumaan ei pidä ihmetellä jos jollain menee kaasu ja jarrupoljin sekaisin, noin niinkuin ihan vahingossa.

 • Nimetön

  Vastaa

  Ehtii siinä nälkä kasvaa…

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Tientukkeina ihmissaastaa? Tiehöylällä ko tapaiset ongelmat pitää hoitaa 😉
  Varikset hoitakoon ko tapaiset antifakommariraadot kuleksimasta 😉
  Seppo Lehto historioitsija Tampere
  https://Valontuoja-Lehto.blogspot.com

 • Seppo Lehto

  Vastaa

  Valontuoja Lehto Seppo Aikamme musta tulevaisuuden ja kaamoksen vastainen Lusifer kertoo blogissaan kuinka kommarisaasta tientukkeena pitää hoitaa. Vastaus on: Tiehöylällä.
  https://valontuoja-lusifer.blogspot.com/

 • Audimies 88

  Vastaa

  Eikun kovaa ajoa!

 • SB

  Vastaa

  Utsjoella mitatty 23.11.2021 ‑29 °C, Enontekiöllä ‑26 °C, Sodankylässä ja Sallassa ‑25 °C, Muoniossa ja Inarissa ‑24 °C, Rovaniemellä ‑20 °C ja Kemi-Tornion lentokentällä ‑16 °C.

  2021 maaliskuussa mitattiin Suomessa kylmimmät lukemat koskaan Suomen mittaushistoriassa maaliskuun ajalta: etelässäkin elohopea painui lähes ‑20 °C:een. 2020 oli Suomen mittaushistorian runsaslumisin talvi pohjoisilla mittausasemilla: huhtikuun puolessa välissä lunta oli enimmillään vielä 120 cm. Myös keväällä 2021 oli pohjoisessa samoihin aikoihin runsaasti lunta.

  Näin se planeetta sulaa ja kiehuu. Maksakaa veroa!

 • Vastaa

  Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Lue seuraavaksi