Vasemmistovaikuttaja raivostui Luonnonsuojeluliiton kuvasta, jossa oli vaalea nainen

Mane Räisänen myös kertoo kommenteissa Suomen lipun aiheuttavan hänessä "lähinnä negatiivisia tuntoja".

Poliittiset viholliset

Vasemmistoa raivostuttanut kuva.

Vasemmistoliiton Helsingin piirihallituksen jäsen Mane Räisänen on huolissaan ”nationalismista”, jota Luonnonsuojeluliitto levitti Suomen luonnon päivänä. Liitto julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa oli blondi nainen Suomen lippu olalla luontomaisemassa – ja cityvasemmistolaisen pöyristymiseen vaadittava soppa oli valmis.

Räisänen kirjoittaa Twitterissä: ”Suomen luonnon päivä sisältää kansallisromanttisen viban, mut pikkasen hiertää et luonnonsuojeluliitto postaa kuvan vaaleahiuksisesta naisoletetusta Suomen lippu olallaan. Symbolisesti ei voi enempää korostaa päivän nationalistista ulottuvuutta ja poissulkea eri vähemmistöjä.”

Vasemmisto: ”Ihminen ei ole osa luontoa”

Kun päivityksen kääntää selkokielelle, tarkoittaa se sitä, että Vasemmistoliiton edustajan mukaan suomalaisuus itsessään on ”vähemmistöjen” syrjintää ja poissulkemista. Räisänen myös kertoo kommenteissa Suomen lipun aiheuttavan hänessä ”lähinnä negatiivisia tuntoja”.

Päivityksen alle tuli myös muita vasemmistolaisia komppaamaan Räisästä. ”Muutenkaan luonnon päivänä ei tarttis olla kuvissa ihmisiä ollenkaan,” totesi eräs marxisti. Toinen kommunisti jatkoi: ”Toi symboloi kyllä suomalaisten kolonialistista suhtautumista luontoon että sikäli osuva.”

Vasemmistolaiset siis ajattelevat, ettei ihminen ole osa luontoa. Myös itse Luonnonsuojeluliitto on ilmeisesti tänä päivänä suomalaisen ”luontokolonialismin” sanansaattaja.

Kotimaa Kulttuurimarxismi Luonnonsuojelu Luonnonsuojeluliitto Mane Räisänen Poliittiset viholliset Suomalaisvastaisuus Tiede & luonto Valkoisiin kohdistuva rasismi Vasemmisto Vasemmistoliitto Ympäristö

Keskustelu

27 kommenttia

Partisaani ei väitä eikä takaa, että kommenttien sisältämä tieto olisi virheetöntä tai täydellistä.

  • Antimane

    Vastaa

    Jos ei mielytä, niin mane räisänen ja kaltaisensa painukoot helvettiin Suomesta. Emme tarvitse tuollaisia mihinkään.

    • Ana

      Vastaa

      Nimenomaan!

      • Tassos

        Vastaa

        Vedä Mane vittu päähäsi!

  • p.grandell

    Vastaa

    antaa betoni kaupunkilaisten puniikkien kitistä, ovatkohan edes käyneet armeijan? kyllä suomen kaunis siniristi lippu on kauniin puhtaan luonnon ja ihanan suomalaisen blondin arvoinen, kuva on kymppi, puniikit voivat mennä siperiaan suolakaivoksille liputtaa punalippua ja kitistä siellä,

  • N.N.

    Vastaa

    Sykähdyttävän kaunis kuva.
    Mitä ihmeessä nuo tästä kuvasta loukaantuneet oikein tekee Suomessa.
    Muutama tunti autolla länteen päin ja ovat Sveastanissa.
    Siellä on kaikki hyvin.

  • Kuva

    Vastaa

    Raija Toiviainen nostaa syytteet tuosta kuvasta, eli kyllä Raija auttaa vasemmistolaisia.

  • suomalaisasiamies

    Vastaa

    Ainoa suojeltava ja uhanalainen vähemmistö Suomessa on blondit. Eli Euroopan natiivi.

  • Itse oletettua

    Vastaa

    Ehkä Mane Räisänen (tuo naisoletettu) ei ymmärrä että kuvassa esiintyvä nainen voi nimittäin kokea olevansa värillinen. Ei saa antaa hiusten värin hämätä. Vai siitäkö asia kiikastaakin että Mane ei tiedä miltä tuntuu kun lempeä syystuuli heiluttaa hiuksia?

  • Anonyymi

    Vastaa

    Hei Mane! Hieman tuli negatiiviset vibat sun kuvasta, kuin tuollainen valkoihoinen etuoikeutettu miesoletettu poseeraa etkä ole ottanut vähemmistöjä huomioon ollenkaan. Eli jos noin paljon vihaat olla valkoinen ja suomalainen niin miksi et vaan tappaisi itseäsi? Maailma olisi parempi paikka kun yksi sinun kaltainen valkoinen vähemmän, niin tällöin joku rotumuukalainen, vaikka afgaani saisi sinun asuntosi, rahasi ymi. Teidän kulttuurimarxistien ja kommunistirottien aivopieruista tulee kyllä suuri myötähäpeä. Eli tehkää asialle jotain ja hypätkää vaikka sillalta alas taas-arvon nimissä.

  • Menolippu venezuelaan

    Vastaa

    Olipa upea kuva. Kommarit painukaa v*uun.

  • Minä

    Vastaa

    Ihan normaali kuva suomalaisesta maisemasta, ei propagandistinen millään tavalla.

    Manea pännii, kun ei edusta hänen haluamaansa propagandaa. Mitähän vähemmistöjä tuossa pitäisi tuoda esille? Vähemmistöjä on aina ollut, mutta kun tehdä kuva, joka edustaa suomalaista maisemaa ja suomalaisuutta, ei sitä tehdä joidenkin prosentin tai prosentin osien vähemmistöjen mainostamiseksi. Se tehdään antamaan kuva Suomesta, suomalaisesta maisemasta ja suomalaisuudesta yleisellä tasolla, siis tyyppillisellä tasolla. Mane kai haluaisi vääristää suomalaisuuden kuvaa tekemällä sen jonkin vähemmistön näköiseksi.

  • Nimetön

    Vastaa

    Kummasti vassarille se Suomen kansalaisuus ja veronmaksajien kustantama loiselo kuitenkin kelpaa…

  • Tekijämies

    Vastaa

    Sen lisäksi, että Mane potee lippufobiaa, niin Mane taitaa olla homo, koska hän ei näytä kunniottavan suomalaista naista.

    • Ilkka Mäkelä

      Vastaa

      Hienoa, lisää tällaisia kuvia! Suomalaiset blondit edustavat hyvin pientä vähemmistöä maailmassa, joten kuva ajaa hienosti vähemmistöjen asiaa!

  • Nimetön

    Vastaa

    Wöö kaunis suomalainen nainen, tämähän on silkkaa fasismia

  • Rudi

    Vastaa

    Onko mitään merkitystä mitä tommoinen kommarirääpäle on mieltä?

  • Yksi suomalainen

    Vastaa

    Näillä päänsä liian moneen kertaan lyöneille ei ole mitään toivoa. Käytetään sanoja, jotka ollaan suoraan opittu myrskyllisestä jenkkiläisestä poliittisesta puheesta ymmärtämättä laisinkaan mitä ne edes tarkoittavat > ”Kolonialistista suhtautumista luontoon”… Suomalaiset ovat maailman kansoihin verrattuna kärkipäässä luonnon arvostamisessa, suojelemisessa ja sen ymmärtämisessä, miten joku edes kehtaa päästää suustaan jotain noin älyvapaata vielä omalla naamalla? Ne eivät ole suomalaisia firmoja, jotka täällä Suomen luontoa tuhoavat ennätysnopeasti. Enkä odota, että yksikään näistä tietää suomalaisten alkuperästä mitään, eiväthän nämä edes suostu tunnustamaan suomalaisen kansan olemassa oloa.

    Mistä noin pohjaton viha OMIAAN kohtaan kumpuaa? Tuo ei ole millään tasolla tervettä. + 100 000 suomalaista on kuollut ja paljon valtavampi määrä saanut kärsiä loppuelämän kestävistä vammoista, traumoista ja menetyksistä (ja tämä on vain yhden suuren konfliktin tulos Suomen ja suomalaisten historiassa), että tällaiset älykääpiöt saavat esittää äärimmäisen häpeällisiä kommentteja suomalaisista ja suomalaisuudesta julkisesti (mahdollisesti myös omista iso- ja isoisovanhemmistaan). Vastikään tunnistettiin 6 suomalaisen sotasankarin ruumiit, jotka entinen vihollisemme oli heittänyt kaivonpohjalle sodassa ja heidät saatiin kotimaahansa, jonka vuoksi kuolivat, vasta tänä vuonna. Sitä vain miettii, mitä nuokin kuusi miestä oli joutunut kokemaan taistellessaan oman maansa, rakkaimpansa ja kansansa puolesta. 

    Se että rakastaa omaa maataan, omaa kansaansa, omaa kulttuuriaan ja sen perintöä sekä haluaa suojella sitä, ei tarkoita, että vihaa kaikkia muita kansoja, rotuja ja kulttuureja maailmassa. Kansat, kielet ja kulttuurithan ovat koko Maan rikkaus.

    Jos Mane luet näitä kommentteja, voin sanoa että sinunkaltaisia tyyppejä hävetään nuoresta vaariin täällä tavallisen suomalaisen kansan riveissä. Kävin katsomatta ketkä tviittiäsi jakaa, samaa laumaa twitter-öyhöttävien intersektionaalisten feministien ja antifanttien kanssa olette kaikki. Mitä SINÄ olet tehnyt tämän maan eteen, tämän luonnon eteen ja yleisen hyvinvoinnin parantamisen eteen? Kuinka monesti olet kiittänyt niitä, jotka ovat antaneet mahdollisuuden elää näinkin hyvässä maassa, verraten hyvin edullisessa ja etuoikeutetussa asemassa? – Vastaamattakin selvää.

    Luulette vastustavanne epätasa-arvoa, tosiasiassa toimintanne ja tavoitteenne vain lisäävät sitä kaaoksen, epätoivon ja epäluottamuksen muodossa. Jos tavoitteenne toteutuisi kokonaisuudessaan, olisimme jälleen kaaoksessa ja ahdingossa, jolloin tämä kaunis maamme, joka kovalla työllä on rakennettu ja jota on hiellä ja verellä suojeltu, ei olisi enää olemassa. Meidän todellakin pitäisi kunnioittaa ja vaalia sitä, mitä tämä kansa on saanut aikaiseksi ja tehdä kaikkemme sen eteen, että myös tulevat suomalaiset sukupolvet pystyisivät elämään hyvässä kotimaassa. Mutta tämähän on näille vasureille, kuin myrkkyä. Nämä Marxilaisia arvoja kannattavat ovat myrkkyä koko yhteiskunnalle ihan missä päin maailmaa tahansa ovat, teidän tavoitteenne ei teidän syvästi vihaamienne ”natsien” aikoinaan toteuttamasta vainoamisesta eroa. Neuvostoliittohan oli täydellinen esimerkki siitä, mihin arvojenne mukainen käytännöntoiminta kykeni: kymmenien miljoonien omien kansalaistensa teurastamiseen ja näännyttämiseen, 69 vuotta silkkaa vainoa ja ajojahtia, mutta loppujen lopuksi edes Neuvostoliitossa ei yleisellä tasolla ollut tuollaista silkkaa itsevihaa.

    Tämä ei ole maalittamista, tämä on teidän toimintanne haitallisuudesta ja kaksinaismoraalisuudesta puhumista. Turha itkeä ja vaatia sensuuria, jos julkisesti nettiin laitat tällaisia älyvapaita kommentteja, asetat ne myös alttiiksi järjen äänelle. Vielä kerran, hävetkää!

    • N.N.

      Vastaa

      Aivan ihana kirjoitus!!!

  • N.N.

    Vastaa

    Oikein tippa tuli silmään.
    Ja tässäkin suvussa on niitä sotasankareita, parikymppiset, siksikin tuon Manen ulostulo on niin vastenmielinen.

  • Mane

    Vastaa

    Kyllä parempi kuva olisi ollut somalintumma transu sirppi-vasara lipun kanssa Kontulan metroaseman edessä. Olette iljettäviä natseja kaikki partisaanin lukijat!

    • N.N.

      Vastaa

      Ehkä mane on vaan sarkaistinen, taisikin tykätä kuvasta!

  • Pekka Prink

    Vastaa

    Hullu tuo Mane on.
    Umpihullu.

  • Nimetön

    Vastaa

    Me suomalaiset kuulumme hyvin pieneen rotuvähemmistöön, joten kommari voi astua itärajan toiselle puolelle herättelemään aatettaan henkiin

  • Ipa

    Vastaa

    Mane on vähälahjainen homo👿

  • Tero

    Vastaa

    Eikai manella ole mitään lahjoja, täysin uunohomppeli

  • Pasi

    Vastaa

    Tuosta kommunisti-manen naamasta ei kyllä tiedä onko se mies,nainen vai molempia samaan aikaa. Hyi vittu,mikä kuvotus.

  • Pah

    Vastaa

    ”miten joku edes kehtaa päästää suustaan jotain noin älyvapaata vielä omalla naamalla? ”

    Kieltämättä aika erikoista trollaamista näin pahasti natsahtavalta pojalta?

    https://www.ksl.fi/wp-content/uploads/2021/02/ManeRaisanenFB.png

    Kaipa tämäkin 100% natsin värinen trolli on tyytyväinen jos ja kun vihdoin itsekkin joskus pääsee kneekeritovereidensa BLM-rikastuksen kohteeksi.

  • Vastaa

    Kommentit julkaistaan viiveellä eivätkä näy heti.

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

    Lue seuraavaksi